Internetten bu dogumu yapanlarin hikaywlerini okudum daha da aklima yatti canim sende bol bol oku insanin icini ferahlatiyorAynen bende öyle düşünüyorum. Epidural normal olmasaydı genel anestezi sezeryan olurdum.
Aynen canım. Bende google amcayavyazıyo epidurl normal doğum yapanlar diye hiçböyle rahatsız olan kötü geçti diten yok. Sen hangi hast yapacaksın. Fiyat aldın mı?Internetten bu dogumu yapanlarin hikaywlerini okudum daha da aklima yatti canim sende bol bol oku insanin icini ferahlatiyor
Aynen canım. Bende google amcayavyazıyo epidurl normal doğum yapanlar diye hiçböyle rahatsız olan kötü geçti diten yok. Sen hangi hast yapacaksın. Fiyat aldın mı?
Aslinda hastaneye guveniyorum ama o dikisleri falan hissetmiyonki ben hissetmedim uyusturmuslardi cunku.persembe kontrolum var ozaman anesteziciylede doktorumlada goruscem.bakalim hayirlisiGunaydin.bikere normal dogurdum.evet sancilar zordu ama katlanabilirim.epiduralden korkuyorum bende off yada bilmiyorum
Canim epidurali yapmadan once uyusturuyorlar korkma. Onemli olan guvenilir bir hastane ve anestezist olmasi. Allah korusun risk her seyde var. Ben dikislerden gercekten cok korkuyorum
Canim normalde bebek istedigi zaman geliyo belki ondandir.cok bekleyen var mesela ben...Sanirim.hic.normal.dogum yapan yok arkadaslar.okudum.yazilari hep sezeryan.
Meraba canim.allah yardimcin olsun simdiden.saglikli dogumlar diliyorum..arkadaşlar merhaba .......
bugün son kez nst ye gireceğim inşallah da 6.6.2014 CUMA günü genel anestesi sezeryan olacağım....dualarınızı bekliyorum lütfenn..
çok ama çok heyecanlıyım hepiniz gibi.....ama zaman hiç geçmiyor sanki...bu arada akıntılardan bahsetmişsiniz benim hep akıntım varbeyaz ve açık sarı renkte oluyor.. bunlar normal diye biliyorum..tabi vajinada yanma batma hissi olmadıktan sonra...
allah hepimizi sağlıcakla tez zamanda kurtarsın......
ben istanbuldayım Pendik şifa hastanesi. .hepsi içinde fiyat veriyorlar burda. Sezeryan anestezi yada epidral 1500 normal yaparsa 650 epidural normla ise 860Ozel jimerde bursada yapacagim ben 3.5 civari tutacak diye tahmin ediyorum. Dogum + anestezi + bir gece kalis. Sen nerde ve kadara anlastin ?
Sanirim.hic.normal.dogum yapan yok arkadaslar.okudum.yazilari hep sezeryan.
Şu anda kızım kucağımda kollarımda,allah hepinize nasip etsin inşallah
Haklisin cnm yaa:/harita gibi olmus gobegim zaten..smdi hafiften gecti kasintim ama is isten gecti.neyse bebisler saglikli olsunda :/keşke kaşımasan canım. Çünkü o kaşıntı çatlamamaya işaret.
Benim bugun adet sancisi gibi sancim var kizlar sag tarafdan vuruyor belim ozellukle. Dunde bicak gibi saplanmisti agri bir iki kes. Bu ne simdi yalanci sanci mi acaba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz geldik kizlaaaarr
Sezaryen icin gun aldik ayin 20sine.
Gunde en az on hareket saymaya devam, kordonu tam boynunda ama cok siki degil dedi. Nst normal. Biraz stresli gececek bu 20 gun ama hayirlisiyla atlatiriz insallah
Sanirim.hic.normal.dogum yapan yok arkadaslar.okudum.yazilari hep sezeryan.
Biz geldik kizlaaaarr
Sezaryen icin gun aldik ayin 20sine.
Gunde en az on hareket saymaya devam, kordonu tam boynunda ama cok siki degil dedi. Nst normal. Biraz stresli gececek bu 20 gun ama hayirlisiyla atlatiriz insallah
artık yalancı sancısı mı kaldı kızzz bildiğin doğuma hazırlık seninki
Hayirli olsun canim..darisi bize insallah.hangi hastanede dogum yaptinben 26 mayısta normal doğum yaptım. çok istiyrdum Rabbim nasip etti. inşallah isteyen herkese nasip etsin
Adet sancilari gercek sanci belirtilerinden degilmi ya:))ayy bende agri sizi yook henuz yaKiz benim oyle hic yalanci sancim mancim olmadi. Belki o dur diye dusunuyorum. Ama bugun baya baya adet sancusi yasuyorum hemde kesintisiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?