2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Internetten bu dogumu yapanlarin hikaywlerini okudum daha da aklima yatti canim sende bol bol oku insanin icini ferahlatiyor
Aynen canım. Bende google amcayavyazıyo epidurl normal doğum yapanlar diye hiçböyle rahatsız olan kötü geçti diten yok. Sen hangi hast yapacaksın. Fiyat aldın mı?

arkadaşlar merhaba .......
bugün son kez nst ye gireceğim inşallah da 6.6.2014 CUMA günü genel anestesi sezeryan olacağım....dualarınızı bekliyorum lütfenn..
çok ama çok heyecanlıyım hepiniz gibi.....ama zaman hiç geçmiyor sanki...bu arada akıntılardan bahsetmişsiniz benim hep akıntım varbeyaz ve açık sarı renkte oluyor.. bunlar normal diye biliyorum..tabi vajinada yanma batma hissi olmadıktan sonra...
allah hepimizi sağlıcakla tez zamanda kurtarsın......

Aynen canım. Bende google amcayavyazıyo epidurl normal doğum yapanlar diye hiçböyle rahatsız olan kötü geçti diten yok. Sen hangi hast yapacaksın. Fiyat aldın mı?

Ozel jimerde bursada yapacagim ben 3.5 civari tutacak diye tahmin ediyorum. Dogum + anestezi + bir gece kalis. Sen nerde ve kadara anlastin ?

Aslinda hastaneye guveniyorum ama o dikisleri falan hissetmiyonki ben hissetmedim uyusturmuslardi cunku.persembe kontrolum var ozaman anesteziciylede doktorumlada goruscem.bakalim hayirlisi
Sanirim.hic.normal.dogum yapan yok arkadaslar.okudum.yazilari hep sezeryan.
Canim normalde bebek istedigi zaman geliyo belki ondandir.cok bekleyen var mesela ben...
Meraba canim.allah yardimcin olsun simdiden.saglikli dogumlar diliyorum..

Ozel jimerde bursada yapacagim ben 3.5 civari tutacak diye tahmin ediyorum. Dogum + anestezi + bir gece kalis. Sen nerde ve kadara anlastin ?
ben istanbuldayım Pendik şifa hastanesi. .hepsi içinde fiyat veriyorlar burda. Sezeryan anestezi yada epidral 1500 normal yaparsa 650 epidural normla ise 860

Benim bugun adet sancisi gibi sancim var kizlar sag tarafdan vuruyor belim ozellukle. Dunde bicak gibi saplanmisti agri bir iki kes. Bu ne simdi yalanci sanci mi acaba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim doğum yapan güzel annelerimizin evlatlarına uzun güzel hayırlı sağlıklı sıhhatli bol bereketli ömürler nasip etsin. Doğum yapacak annelere hayırlı doğumlar ve evlatlarına uzun güzel hayırlı sağlıklı sıhhatli bol bereketli ömürler nasip etsin inşallah.....

Kızlar müsait oldgmda doğum hikayemi
Anlatcm cnkü sürpriz oldu ancak sunu söyleiym korkutmak gibi
Olmasın ama sezeryan anestezi etkisi geçince cok kötü oluyor normal imkanınız varsa normal yapın ki ben sezeryan diye tuttrn biriyim olarak söylryrm bunu

artık yalancı sancısı mı kaldı kızzz bildiğin doğuma hazırlık seninki

Biz geldik kizlaaaarr
Sezaryen icin gun aldik ayin 20sine.
Gunde en az on hareket saymaya devam, kordonu tam boynunda ama cok siki degil dedi. Nst normal. Biraz stresli gececek bu 20 gun ama hayirlisiyla atlatiriz insallah

Biz geldik kizlaaaarr
Gunde en az on hareket saymaya devam, kordonu tam boynunda ama cok siki degil dedi. Nst normal. Biraz stresli gececek bu 20 gun ama hayirlisiyla atlatiriz insallah

Mrb Rabbim saglikla kucagina ve kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi ...kac boyutlu ultrasonda belli etti kordon unu boynuna dolandigii:44:

Biz geldik kizlaaaarr

gün belli ve artık geri sayım daha bş heyecanlı..hadi bakalım arkadaşım,güzel olacak inşallah..en ufak bi şüphende ufacık bi acaba da hemen git ama hastaneye ihmal etme..için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…