2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz geldik kizlaaaarr
Sezaryen icin gun aldik ayin 20sine.
Gunde en az on hareket saymaya devam, kordonu tam boynunda ama cok siki degil dedi. Nst normal. Biraz stresli gececek bu 20 gun ama hayirlisiyla atlatiriz insallah

Aay geri sayim basladi bikac gundur bizde de hareketler yavasladi sanki gerci kordonla ilgili bisey soylememisti dr seninle tarihlerimiz ayni bakalim bana hangi tarihi verecek sezeryan icin benim bebegim biraz buyuk o yüzden heralde erken gelecek gibi dedi cumartesi gidecem doktora

Naber canim. Nasilsiniz. Bebisin iyi mi

Bacim kusuruma bakma gormeden cikmisim...
Iyiyim ben Allah (c.c.) razi olsun
Sen nasilsin oglun nasil ?
Oglum 1 aylik oldu teyzeleri asimizida olduk bugun...
Ama canim sikkin yine sariligimiz basladi ishal olduktan sonra artmaya basladi....
Hala yaptirmadigimiz bir takim testlerimiz var...
Premature bebek sahibi olmak gercekten oldukca zormus...
Yogun bakima girdigimiz icin hep ileri duzey testleri yaptirmak zorundayiz....
Cok sukur sizlerin adina ck seviniyorum hafta olarak ilerlediniz .
Saglicakla alin yavrularinizi kucaginiza ins.

Biz geldik kizlaaaarr
Sezaryen icin gun aldik ayin 20sine.
Gunde en az on hareket saymaya devam, kordonu tam boynunda ama cok siki degil dedi. Nst normal. Biraz stresli gececek bu 20 gun ama hayirlisiyla atlatiriz insallah

Haydi hayırlısıyla kucaklaşın siz de inşallah :)
Ama dikkatle say hareketleri ve azalma değil ama cılızlaşma bile olsa dr unu haberdar et Canım.
Ben de son iki hafta saymıştım hep, dr hareketlerinde cılızlaşma dahi hissetsen beni bilgilendir demişti

Kiz benim oyle hic yalanci sancim mancim olmadi. Belki o dur diye dusunuyorum. Ama bugun baya baya adet sancusi yasuyorum hemde kesintisiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dr unu bilgilendirdin mi Canım ? Belinde de ağrılar oluyor mu ?
Yani doğum için hazırlıkların tamdır umarım :) bu saatten sonra her ağrı ve sancıyı hatta size değişik gelen her şeyi dr unuza bildirin derim :)
Ertesi güne sezeryan günü aldığı halde bir gece önce kızı gelmeye karar veren şaşkın anne olarak naçizane önerimdir. :))

Valla bugun benimde var agrim ince ince bel ve kasikta yürüdükten sonra arttı özellikle benimde hic agri sızı olmadi anlarız heralde dogurcagimiz zaman

Seninki de tam şok :)
Açıkçası suyum gelmediği sürece veya cok değişik bi durum olmadığı sürece hemen hastaneye koşmayı düşünmüyorum ben biraz bi evde çekip sancıyı öyle gitmek istiyorum tabi kısmet ne cikcak karşımıza bilemeyiz

Hayırlısı olsun Canım :)

Mrb Rabbim saglikla kucagina ve kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi ...kac boyutlu ultrasonda belli etti kordon unu boynuna dolandigii:44:
Kac boyutlu oldugu hakkinda bir bilgim yok canim ama normal ultrason. Yani 1 haftada 3 ayri ultrasona girdim ben 3unde de ayni sey soylendi

gün belli ve artık geri sayım daha bş heyecanlı..hadi bakalım arkadaşım,güzel olacak inşallah..en ufak bi şüphende ufacık bi acaba da hemen git ama hastaneye ihmal etme..için rahat etsin
Insallah pufpufum hersey guzel olacak. Bir heyecanliyim ki sorma. Hayirlisiyla kavusuruz insallah yavrularimiza

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz o zaman arkadasim. En son kac gr kac cm di senin minigin.

Cok sukur canim iyiyiz. Kordon dolanmamiz var ama atlatacagiz insallah. Sizde daha iyi olursunuz insallah canim Rabbim sifa versin

Dr da bugun bunu vurguladi canim. En az on hareket olacak azalirsa bilgim olsun diye. Biraz stresli bir durum. Sen ne icin saymistin cnm hatirlamiyorum unutmusum

3300 gr di canim dr bi suredir hep tombik diyodu zaten 3 sefer ölçüm yapti yanlis olmasin diye

Kiz benim oyle hic yalanci sancim mancim olmadi. Belki o dur diye dusunuyorum. Ama bugun baya baya adet sancusi yasuyorum hemde kesintisiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğurdun mu yoksa,naptın kız

merhaba bizim de 06.06.2014 günümüz :) bn de epidural sezeryan olacağım inşallah . bi an önce cuma gelse iyi olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…