2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhaba bizim de 06.06.2014 günümüz :) bn de epidural sezeryan olacağım inşallah . bi an önce cuma gelse iyi olacak:)

ooo ne güzel doğum tarihlerimiz aynıymış......
ben saat 8 de hastanede olacağım hayırlısıyla bakalım ne olacak....
Rabbim bize kolaylıklar versin.....

kızlar merhaba ben temmuz annesi olacağım inş arada sizede bir göz atıyorum
bugün doktora gittim 33+6 kilomuz 1980gr doktor bir hafta geri dedi
aslında takmadım ama inş haftamız dolarda biraz olsun gelişir diyorum ama ayrıyeten yediğiniz bebeğe kilo yapacak birşey varmı
süt ceviz yumurta et bunları bol bol tüketiyorum doktor yemenle alakalı değil dedi ama ben yine de dikkat etmek istiyorum.
kızımda zayıf doğmuştu 2800grdı.buda nasip olursa erkek demek ablasına çekmiş yaramazım...

yok canım hiç arayıp bilgilendirmedim. Yarında devam ederse arar bilgilendirirm dedim. Ama galiba yarın direk hastaneye giderim ben. Nst ye girerim. Doktorada girer gösteririm sonucu artık öyle birşey yaparım. Zaten bu c.tesi kontrolğm vardı.

doğurdun mu yoksa,naptın kız

yok yokk nerdeee. Öyle kolay mı kız hemen doğurmak ... Şimdi görümcemden geldik 1 saat yürüdük nerdeyse. Yürüyüş ii geldi biraz. Duşa girmek geliyor birde aklıma. Duşumuda alayım. Yarın hastahaneye gitmeyi düşünüyorum. Bir NST ye gireyim. Sonra doktoruma bir görüneyim. Randevumda yok gerçi ama. Arada kaynarım belki bakalım.

Benimde bir kizim var adi Hiranur simdide bir oglusum olacak Allahin izniyle.
Kilo konusunda cok bilgim yok ama burada arkadaslar daha once bol bol sut yogurt ceviz pekmez ve en cokta muzdan bahsetmisti. En onemlisi de saglikli beslenmek..

Benimde bir kizim var adi Hiranur simdide bir oglusum olacak Allahin izniyle.
Kilo konusunda cok bilgim yok ama burada arkadaslar daha once bol bol sut yogurt ceviz pekmez ve en cokta muzdan bahsetmisti. En onemlisi de saglikli beslenmek..

Sagolun cevap icin tesekkurler.ALLAH bağışlasın oglunuzun ismini ne koyacaksiniz ins.

Kızlar kızlar dogum fotografı düşünen varmı yada doğurup yaptırmış olan hamilelilk çekimide yaptıracam ama ne giysem bilemedim yaa
Varmı fikri olan:18: benim aklıma kot pantolon ve beyaz sade bi tişört geliyor ama

muz 😋😷 bizim topiğin en çok kilo aldıran gıdası oldu....

Günaydın kızçeler..

Ben artık çok sıkıldım , zaman geçtikçe zaten ağırlaşıyor insan.
Bide artık gerçekten bebeğimi istiyorum , koynumda uyutmak , kokusunu içime çekmek , onun için uykusuz kalmak , ne bileyim işte bir sürü şey tarif bile edemiyorum Çok sabırsızım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…