merhaba bizim de 06.06.2014 günümüz :) bn de epidural sezeryan olacağım inşallah . bi an önce cuma gelse iyi olacak:)
Sizede masallah canim demek benim kiz cok tombik sayilmaz korktum bende acaba kotu bisey mi niye tombik diye gerci doktorda sorun yok bosyere kafana takma dedi)
36+3 haftalik olduk
Adet sancilari gercek sanci belirtilerinden degilmi ya:))ayy bende agri sizi yook henuz ya
Dr unu bilgilendirdin mi Canım ? Belinde de ağrılar oluyor mu ?
Yani doğum için hazırlıkların tamdır umarım :) bu saatten sonra her ağrı ve sancıyı hatta size değişik gelen her şeyi dr unuza bildirin derim :)
Ertesi güne sezeryan günü aldığı halde bir gece önce kızı gelmeye karar veren şaşkın anne olarak naçizane önerimdir. :))
İnş. canım. Bende nişan mişanda olmadı henüz. Ama ben yürüyüş yapınca rahat ediyorum.Valla bugun benimde var agrim ince ince bel ve kasikta yürüdükten sonra arttı özellikle benimde hic agri sızı olmadi anlarız heralde dogurcagimiz zaman
doğurdun mu yoksa,naptın kız
kızlar merhaba ben temmuz annesi olacağım inş arada sizede bir göz atıyorum
bugün doktora gittim 33+6 kilomuz 1980gr doktor bir hafta geri dedi
aslında takmadım ama inş haftamız dolarda biraz olsun gelişir diyorum ama ayrıyeten yediğiniz bebeğe kilo yapacak birşey varmı
süt ceviz yumurta et bunları bol bol tüketiyorum doktor yemenle alakalı değil dedi ama ben yine de dikkat etmek istiyorum.
kızımda zayıf doğmuştu 2800grdı.buda nasip olursa erkek demek ablasına çekmiş yaramazım...
Benimde bir kizim var adi Hiranursimdide bir oglusum olacak Allahin izniyle.
Kilo konusunda cok bilgim yok ama burada arkadaslar daha once bol bol sut yogurt ceviz pekmez ve en cokta muzdan bahsetmisti. En onemlisi de saglikli beslenmek..
Yanma ve batma hissi de var bu onemli bi durum mu?
kızlar merhaba ben temmuz annesi olacağım inş arada sizede bir göz atıyorum
bugün doktora gittim 33+6 kilomuz 1980gr doktor bir hafta geri dedi
aslında takmadım ama inş haftamız dolarda biraz olsun gelişir diyorum ama ayrıyeten yediğiniz bebeğe kilo yapacak birşey varmı
süt ceviz yumurta et bunları bol bol tüketiyorum doktor yemenle alakalı değil dedi ama ben yine de dikkat etmek istiyorum.
kızımda zayıf doğmuştu 2800grdı.buda nasip olursa erkek demek ablasına çekmiş yaramazım...
Uykusuz geceden günaydın. İnsan uykusu varken uyuyamaz mı yahu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amaaan normal yapan kimse kalmadı
Yaa bende cok kararsızım epiduralde acaba dayanabilirmiyim sanciya diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?