ben 26 mayısta normal doğum yaptım. çok istiyrdum Rabbim nasip etti. inşallah isteyen herkese nasip etsin
Günaydın kızçeler..
Ben artık çok sıkıldım , zaman geçtikçe zaten ağırlaşıyor insan.
Bide artık gerçekten bebeğimi istiyorum , koynumda uyutmak , kokusunu içime çekmek , onun için uykusuz kalmak , ne bileyim işte bir sürü şey tarif bile edemiyorumÇok sabırsızım sanırım
Uykusuz geceden günaydın. İnsan uykusu varken uyuyamaz mı yahu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sona geldik artık yorulduk..biçoğumuzunda zor geçiyor hamileliği,o yüzden olsa gerek..bende sen gibi düşünüyorum artık kavuşmak istiyorum sağlıkla..
Kizlar gece 2de kizim icin uyandığımda basima bir agri girdi sikinti basti tansiyonum düştü. Bir yandan kızım agladi benim kucagima gelmek istedi. Sabaha karsi ancak uyuyabildim. Sabah uyandigimdaysa basim agriyordu ama cok siddetli degil sersem gibiydim ayaga kalkacak takatim yoktu. Tansiyonumu ölçtüm 8/5 . Bebegim hareket etmiyor. Ödüm koptu tabi :18: Hemen kayinvalidemin yanina ciktim tuzlu biseyler yedim daha sonra sirt ustu uzandim bekledim yine tik yok iyice korkmaya basladim tatli birseyler yedim ve sonunda beyefendiyi kipirdatabildikcok korktum ama..
Tansiyonum niye bu kadar dustu acaba. Yuksek tansiyon icin uyardilar ama dusuk tansiyon icin birsey demediler. Düşük tansiyonda tehlikeli mi arkadaslar
Gunaydin arkidislerim ve minnak tontikleriyaa artik foruma kimse girmiyo mu. eski canli halleri yok. facebook grubundan cikin ve hemen buraya gelin bakim facebook grubunda da takip ediyorum ama buradan yazismak daha zevkli geliyor. oradan yazmiyorum nedense
Kizlar gece 2de kizim icin uyandığımda basima bir agri girdi sikinti basti tansiyonum düştü. Bir yandan kızım agladi benim kucagima gelmek istedi. Sabaha karsi ancak uyuyabildim. Sabah uyandigimdaysa basim agriyordu ama cok siddetli degil sersem gibiydim ayaga kalkacak takatim yoktu. Tansiyonumu ölçtüm 8/5 . Bebegim hareket etmiyor. Ödüm koptu tabi :18: Hemen kayinvalidemin yanina ciktim tuzlu biseyler yedim daha sonra sirt ustu uzandim bekledim yine tik yok iyice korkmaya basladim tatli birseyler yedim ve sonunda beyefendiyi kipirdatabildikcok korktum ama..
Tansiyonum niye bu kadar dustu acaba. Yuksek tansiyon icin uyardilar ama dusuk tansiyon icin birsey demediler. Düşük tansiyonda tehlikeli mi arkadaslar
Sut Arttirmak Icin :
Bacilarim hepinize selamlar....
Malumunuz teker teker dogurmaya baslanilmis artik...
Artik yavrulariniza kavusmaniza az kaldi....
Benden size kardes tavsiyesi....
Tabi bende ise yaradi sizlerde de yarar umarim...
Sutunuzun bol olmasini istiyorsaniz..
Incir ,hurma,muskat (3de 1 i rendelenecek),keciboynuzu pekmezi....
Bu saydiklarimdan goz karari ceviz ve hurmayi kucuk kesin uzerine rendelenmis muskati ve keciboynuzu pekmezini dokerek karistirin...
Her emzirme sonrasi bir bal kasigi tuketin...
Ins. Yarari olur
Cann bacim kordon dolanmasi varmis pasamizda...
Su an nasil diken uzerindesindir ...
Saglicakla alirsin pasamizi kucagina ins..
evet facebooktan yazmakta takip etmekte buradan daha eğlenceli değil, ben de burayı daha çok seviyorumve birçok kişi doğum yaptığı için artık oldukça meşguller bebekleriyle sık sık girip yazamıyorlar bizim gibi bekleyenler de son günlerin verdiği ağırlıktan dolayı ve buraların artık sessiz olmasından dolayı çok yazmıyor, bizimkiler de doğsun hele ve o ilk koşuşturmacalar geçsin yazın ortasına kalmaz herkes bu sefer başka maceralarla burda olur umarım bugün kontrolüm var, umarım kilosunu söyler ve geçen haftadan beri kilo almıştır Ateşciğim, ben de muz yiyip duruyorum kabız olmama rağmen çok değil 3 kiloyu biraz geçse tamamdır, geçen hafta 2 kilo 9 yüz küsürdü
/I]
Dedigin gibi canim mesguliyetler artti ama facebook haril haril isliyoherkes saglikli olsun saglicakla kuzuslarini dogursun buyutsunde varsin kimse yazmasin. ama dogurana kadar herkes buraya yazsin ayyy
Insallah canim. Son 19 gunOyyyy kiyamam size ben ya ...
Gecmis olsun bacim...
Pasa son zamanlarda hala anne yuregini ziplatma pesinde desene...
Cok sukur bak sana cevap vermis annesi...
Sen gonlunu ferah tut bacim oglunu saglikli olarak alacaksin kucagina
(Rabb'imin izni ile)
Kuzummm gecmia olsun. dusuk tansiyon bende de var ama doktor falan birsey demedi tansiyonun duauklugu ile alakali. stresliysen eger o zaman daha cok dusuyor. dikkat et kendine. prenseside direk kucagina alip kendini zorlama. oturur haldeyken esin veya yaninda kimse varsa o versin kucagina.
Dedigin gibi canim mesguliyetler artti ama facebook haril haril isliyoherkes saglikli olsun saglicakla kuzuslarini dogursun buyutsunde varsin kimse yazmasin. ama dogurana kadar herkes buraya yazsin ayyy
seninde kontrolun cok cokkk guzel gecer insaallah tatlim. paşa da lmistir kilolari merak etme. bak benim kzim 37. Haftamizda olmamiza ragmen 2260 gram. bunada sukur deyip gun geciriyorum. insaallah 26 hazirana kadar alir kizimda kilolari
evet yaa bence de herkes buraya yazsın, sanki facebook grubu tanımadığımız başka kişilerden oluşuyor gibi burası daha samimineyse en azından bizler burayı bi 10-15 gün daha canlı tutarız
Goncacim bdt miz ayni seninle ama sen normal doguracaksin galiba. Bana 23 hazirana gun verdiler
Insallah canim. Son 19 gunçarçabuk gecsin
Sagol goncacim. Evet stresliyim biraz ama gece kizim agladigi icin uyanmistim bebek hic aklimda yoktu. Normalde benim tansiyonda dusuk ama bu kadar dusmemisti hic.
Bende dun yarin olsunda evi temizleyeyim diye kuruyordum kafamda. Bu sabahta kendimi bir an once anneme atmak istedimilk isim garaja bakmak oldu ama araba yok kayinvalideye attik artik kendimizi
Bebeklerimiz sag salim dogsunda isten misten vazgectim artık
Ben de bir an once dogurmak istiyorum artik halbuki daha 37+5 teyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?