2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende suan nst ye bagliyim bacilar. Dunku sanvilardan tirsinca normal muayene gunumuzu bekleyemedik. Bakalim ne diyecek dr. Yalniz benim simdiye kadar nst de sanci gostergesi 10 un ustune cikmazdi suan goruyorum ekrani 27 lerde ben sok sok yani kesin dr. Bugunde alttan muayene ister offf....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimm strese sokma kendini ki sancilarin artmasin. İnsaallah saglikla zamaninda gelecek kuzun.. Bizide habersiz birakma tamam mi

Ben de bir an once dogurmak istiyorum artik halbuki daha 37+5 teyim

ben de bugün 37+5 teyim bdt 20 haziran ama ben sezaryen olacağım için 13 hazirana gün aldık 9 gün kaldı ama herkes gibi ben de paranoyaklaştım sanki her ağrı da sızıda suyum gelecek sancılanıcam acilen hastaneye yetişecekmişim gibi kortuğumdan değil ama aynen senin gibi artık bebeğimi kucağıma alıp o duygunun nasıl bir şey olduğunu bir an evvel öğrenmek için, evde yat yat yapacak bir şey bulamıyorum artık ve hamileliğin ağırlığından kurtulmak istiyorum çok sıkıldım yaaa! senin günün belli mi?

10 15 gun canli kalirda sonra bizimde fisimiz cekilebilir ama olsun elimzden geldikce yazalim da

heheheh kesin öyle olacak zaten, doğumu bizden önce yapıp ilk günlerin şaşkınlığından ve koşuşturmacalarından kurtulanlar buraya geldiğinde biz ortalıkta olmucaz bu kez de tecrübeli annişler bizi arıcak ama olsun yeterki sağlıcakla alalım bebişleri kucaklarımıza o ara nasılsa kapanır yine toplanırız burada

mrb kızlarr bende doğumu normal düşünüyorum sancıyı beklıyorum. cmtesi kontrol vardı dr daha doğum kanalına girmemiş, keyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedi bizim kız içerde iyi çok şükür sabırsızlıkla bekliyoruz. kızlar iki gündür uyuyamıyorum karnımda kırmızı kabarcıklar varr acaip kaşınıyor. zaten karnım çatlamıştı ama hiç bu kadar kaşınmamıştı. zaten kaşımamaya çalışıyorum ama çok zor bir durum acaba alerji mi oldum ki?

Pufpufum bacim nasilsin ???
Actik aramizi bayadir....
Koften.nasil bakalim ???

canımsın anne oldun,ilk zamanların falan derken alışma süreci vs pek uğrayamadın buralara,ondan aaah bizde bi öyle olaydık
iyiyiz biz canım bi sorununuz yok şükür.. 17 haziran sezeryan tarihimiz ama benim köftenin gelişimi önde olduğundan 2-3 gün tarihte oynayabilir dedi doktor.. Bu cuma bi nst daha olucak,tarihi daha bi netleştirecek doktor..
ama maksimum 13 gün kaldı inşallah

Canm aynisi bendede var catlaklardan dolayi oluyo sen yazinca sanki ben yazmisim gibi oldu:))kirmizi kizariklar olustu bgn dr a sordm ama catlaklardan dedi badrm yagi zeytnyagi fln surebilirsn dedi gerci artk is isten gecti ama:)))
Ozellikle gece kasimaktan bi hal oluyorumm

bende zeytinyağı sürdüm geçti gibi kaşınma ama gece çok fazla oluyor gündüz o kadar kaşınmıyor. benim çok çatladı ama hiç bu kadar kaşınmamıştı. canım kaşımamaya çalış kaşıdıkça çatlaklar artıyor. ben habire karnımı okşuyorum kaşımaktan iyidir heralde

Hayirlisi bakalim. Haziranin sonuna yaklasmis olacagiz zaten bir cogumuz dogurmus olacak insallah

Ay madem catlamamissin buguna kadar surda 3-5 gunun kalmis ne yap et catlamamaya bak

Canim benim tup bebek zaten bi de dr 4500 olur bu kiz diyo bende tirsiyorum yani bi sürpriz olmazsa sezeryan yapmak istiyorum

Masallah kiz senin prensese

Hayirlisi bakalim. Haziranin sonuna yaklasmis olacagiz zaten bir cogumuz dogurmus olacak insallah

Ay madem catlamamissin buguna kadar surda 3-5 gunun kalmis ne yap et catlamamaya bak

Masallah kiz senin prensese

yok kız benim karnım çatladı malasef hemde çook çatladı o kadar krem kullandım bi işe yaramadı

Adini degistirsek ben yaZdim diyebiliriz bunu:) yapcak hicbisey yok catliyorum butun gun bdt 20 haziran benimde :) benim cati muayenem cumartesi gunu olucak bi akilik yok derse epidural normal istiyorum. 😄 ama gunu belli olsun cok isterdim 😄 cok sanslisiniz cok.. Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin ins canim. Hepimiz insallah

kızlar bebişim ultrasonda 2 hafta geri çıkıyor.. şimdiye kadar hep günüyle uyumluydu tedirginim .. doktor iyi dedi ama bide bana sorun kilosu 2800 bugün kontrolüm vardı kiloda sıkıntı yok ama haftası küçük çıkıyor.. 10 haziran sezaryan için yatıcam rabbim hepimize sağ sağlim kucağına almayı ve sağlıklıca büyütmeyi nasib etsin.. amin... depresyondayım.. hep ağlayasım geliyor...:2:

azerikız sen nasılsın, bebeğin nasıl, kaç günlük oldu?

Korkma hic ultrason verileri yanlis olabiliyor. Kg su da gayet iyi bundan bi hafta daha var korkma hic insallah saglikla gelicek bebisin.

Reactions: bbe
yok kız benim karnım çatladı malasef hemde çook çatladı o kadar krem kullandım bi işe yaramadı

Canim ya kusura bakma yanlis anlamisim. Bende de kremler yaglar bir ise yaramadı genetik işte ortada bebislerimizin hatirasi deyip avutacagiz kendimizi napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…