Bende suan nst ye bagliyim bacilar. Dunku sanvilardan tirsinca normal muayene gunumuzu bekleyemedik. Bakalim ne diyecek dr. Yalniz benim simdiye kadar nst de sanci gostergesi 10 un ustune cikmazdi suan goruyorum ekrani 27 lerde ben sok sok yani kesin dr. Bugunde alttan muayene ister offf....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de bir an once dogurmak istiyorum artik halbuki daha 37+5 teyim
10 15 gun canli kalirda sonra bizimde fisimiz cekilebilirama olsun elimzden geldikce yazalim da
Pufpufum bacim nasilsin ???
Actik aramizi bayadir....
Koften.nasil bakalim ???
Masallah cnm sezeryana dogru gitcen galiba :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm aynisi bendede var catlaklardan dolayi oluyo sen yazinca sanki ben yazmisim gibi oldu:))kirmizi kizariklar olustu bgn dr a sordm ama catlaklardan dedi badrm yagi zeytnyagi fln surebilirsn dedi gerci artk is isten gecti ama:)))mrb kızlarr bende doğumu normal düşünüyorum sancıyı beklıyorum. cmtesi kontrol vardı dr daha doğum kanalına girmemiş, keyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedibizim kız içerde iyi çok şükür sabırsızlıkla bekliyoruz. kızlar iki gündür uyuyamıyorum karnımda kırmızı kabarcıklar varr acaip kaşınıyor. zaten karnım çatlamıştı ama hiç bu kadar kaşınmamıştı. zaten kaşımamaya çalışıyorum ama çok zor bir durum acaba alerji mi oldum ki?
Canm aynisi bendede var catlaklardan dolayi oluyo sen yazinca sanki ben yazmisim gibi oldu:))kirmizi kizariklar olustu bgn dr a sordm ama catlaklardan dedi badrm yagi zeytnyagi fln surebilirsn dedi gerci artk is isten gecti ama:)))
Ozellikle gece kasimaktan bi hal oluyorumm
Hayirlisi bakalim. Haziranin sonuna yaklasmis olacagiz zaten bir cogumuz dogurmus olacak insallahEvet tatlim gunlerimiz ayni. bende sezeryan olacam. 19 hazirandi sezeryan tarihim ama kizimda gekisim yavasligi oldugu icin doktorumuz 26 hazirana atti tarihi. yani senden 3 gun sonra sezeryana giricem bendeama artik hic sabrim kalmadi bir an once dogsun istiyorum. paranoyak oldum surekli kendimi kontrol ediyorum nisan grlmis mi suyum bugun gelir mi acaba diye
Ay madem catlamamissin buguna kadar surda 3-5 gunun kalmis ne yap et catlamamaya bakmrb kızlarr bende doğumu normal düşünüyorum sancıyı beklıyorum. cmtesi kontrol vardı dr daha doğum kanalına girmemiş, keyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedibizim kız içerde iyi çok şükür sabırsızlıkla bekliyoruz. kızlar iki gündür uyuyamıyorum karnımda kırmızı kabarcıklar varr acaip kaşınıyor. zaten karnım çatlamıştı ama hiç bu kadar kaşınmamıştı. zaten kaşımamaya çalışıyorum ama çok zor bir durum acaba alerji mi oldum ki?
Canim benim tup bebek zaten bi de dr 4500 olur bu kiz diyo bende tirsiyorum yani bi sürpriz olmazsa sezeryan yapmak istiyorum
ben 26 mayısta normal doğum yaptım. çok istiyrdum Rabbim nasip etti. inşallah isteyen herkese nasip etsin
Canim benim tup bebek zaten bi de dr 4500 olur bu kiz diyo bende tirsiyorum yani bi sürpriz olmazsa sezeryan yapmak istiyorum
muz 😋😷 bizim topiğin en çok kilo aldıran gıdası oldu....
Hayirlisi bakalim. Haziranin sonuna yaklasmis olacagiz zaten bir cogumuz dogurmus olacak insallah
Ay madem catlamamissin buguna kadar surda 3-5 gunun kalmis ne yap et catlamamaya bak
Masallah kiz senin prensese
ben de bugün 37+5 teyimbdt 20 haziran ama ben sezaryen olacağım için 13 hazirana gün aldık 9 gün kaldı ama herkes gibi ben de paranoyaklaştım sanki her ağrı da sızıda suyum gelecek sancılanıcam acilen hastaneye yetişecekmişim gibi kortuğumdan değil ama aynen senin gibi artık bebeğimi kucağıma alıp o duygunun nasıl bir şey olduğunu bir an evvel öğrenmek için, evde yat yat yapacak bir şey bulamıyorum artık ve hamileliğin ağırlığından kurtulmak istiyorum çok sıkıldım yaaa! senin günün belli mi?
Oyyyy kiyamam size ben ya ...
Gecmis olsun bacim...
Pasa son zamanlarda hala anne yuregini ziplatma pesinde desene...
Cok sukur bak sana cevap vermis annesi...
Sen gonlunu ferah tut bacim oglunu saglikli olarak alacaksin kucagina
(Rabb'imin izni ile)
kızlar bebişim ultrasonda 2 hafta geri çıkıyor.. şimdiye kadar hep günüyle uyumluydu tedirginim .. doktor iyi dedi ama bide bana sorun kilosu 2800 bugün kontrolüm vardı kiloda sıkıntı yok ama haftası küçük çıkıyor.. 10 haziran sezaryan için yatıcam rabbim hepimize sağ sağlim kucağına almayı ve sağlıklıca büyütmeyi nasib etsin.. amin... depresyondayım.. hep ağlayasım geliyor...:2:
yok kız benim karnım çatladı malasef hemde çook çatladıo kadar krem kullandım bi işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?