canım geçmiş olsun patates haşla ye muz yee biraz kesilsin zararı yokta seni yıpratır
Kizlar gece midem cok kotuydu smdi de oyle. Artik basladik galibaa.
Gece salataligi tuzlayip yedim. Bastirdi midemi. Bilginizeee.
Yaa bi de iki gundur kasikta nerdeyse surekli batma var. Kanama lekelenme yok. Normaldir herhalde di mi
Bende hamileliğim ilk zamanlarından beri var o kasık batması. Hemde sadece sol kasığım nedendir bilmiyorum bugün doktora gideceğim inş. heyecandan aklıma gelirsede soracağım
Yaş, kaçıncı çocuk, şehir, doğum tarihi rica edeyim
Bende hamileliğim ilk zamanlarından beri var o kasık batması. Hemde sadece sol kasığım nedendir bilmiyorum bugün doktora gideceğim inş. heyecandan aklıma gelirsede soracağım
saat kaçta gidiceksin canım
Yaaa bi sor bakalim ne diyecek merak ettim bende. Bnm randevum teeeeee haftaya cunku)
beni de ekleyebilirmisinz yaş:25 ilk çocuk bursa doğum tarihi :14 haziran
canım acil doktora gitmelisin, ben de aynı durumdayım dün doktor o halde gezdiğim ve işe gittiğim için kızdı çok, şu an yatıyorum düşük riskim var.
slm canım , 24 saatten fazla süren ishal için doktora başvurmak en temizi .. En azından serum falan verirler çabuk iyileşirsin. Sıvı tüketimini fazla kaçırmış olabilirsin , yada pastorize edilmeyen süt ve peynir tükettiysen onlardan da bi enfeksiyon kapma olasılığı var , çok geçmiş olsun canım sakın ihmal etme .
13:30 da cnm işyerindeyim şuanda 12:00 gibi çıkıp gideceğim kısmetse{işyerim biraz uzakta} ayyy çok heyecanlandım bak görüomusun saatler yaklaşınca susamımı göreceğim diye
cnm sağolasın şimdi yok akşam çok kötüyüm. Hiç bişey yiyemiyorum sadece su . Suyu fzla kaçırdım sanırım sabah akşam su içersem böyle olurIçim ferahlattın cnm ilgin için teşekkür eettim. Süt peynir felan sıfır bende
meraba canım bursada hangi dr a gidiyosun?
tahmin edebiliyorum ne halde olduğunu,zaman geçmek bilmez şimdi..
sen "susam" diyosun ya ufaklığına,bende "köfte" diyorum benimkine..gerçi kendisi daha görünmedi ama olsun yinede o benim köftem
merhabalar düşük riskim olabirmii bende 6 haftalık hamileyim. Karnım ağrıyor çok yorulunca . çalışıyorum. Ilk hamile olduğumu öğrendiğimde dr'a söylemiştim progestan verdi günde 2 tane içiyorum . Gerçi leke falan yok ama yinede risk varmıdırki sizce. Daha önce bebeğimi kaybettiğimden şimdi çok korkuyorum . Allahım bebeğim sana emanet
merhabalar düşük riskim olabirmii bende 6 haftalık hamileyim. Karnım ağrıyor çok yorulunca . çalışıyorum. Ilk hamile olduğumu öğrendiğimde dr'a söylemiştim progestan verdi günde 2 tane içiyorum . Gerçi leke falan yok ama yinede risk varmıdırki sizce. Daha önce bebeğimi kaybettiğimden şimdi çok korkuyorum . Allahım bebeğim sana emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?