2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar gece midem cok kotuydu smdi de oyle. Artik basladik galibaa.

Gece salataligi tuzlayip yedim. Bastirdi midemi. Bilginizeee.

Yaa bi de iki gundur kasikta nerdeyse surekli batma var. Kanama lekelenme yok. Normaldir herhalde di mi

Kizlar gece midem cok kotuydu smdi de oyle. Artik basladik galibaa.

Gece salataligi tuzlayip yedim. Bastirdi midemi. Bilginizeee.

Yaa bi de iki gundur kasikta nerdeyse surekli batma var. Kanama lekelenme yok. Normaldir herhalde di mi

Bende hamileliğim ilk zamanlarından beri var o kasık batması. Hemde sadece sol kasığım nedendir bilmiyorum bugün doktora gideceğim inş. heyecandan aklıma gelirsede soracağım

Bende hamileliğim ilk zamanlarından beri var o kasık batması. Hemde sadece sol kasığım nedendir bilmiyorum bugün doktora gideceğim inş. heyecandan aklıma gelirsede soracağım

Yaaa bi sor bakalim ne diyecek merak ettim bende. Bnm randevum teeeeee haftaya cunku )

saat kaçta gidiceksin canım

canım acil doktora gitmelisin, ben de aynı durumdayım dün doktor o halde gezdiğim ve işe gittiğim için kızdı çok, şu an yatıyorum düşük riskim var.

merhabalar düşük riskim olabirmii bende 6 haftalık hamileyim. Karnım ağrıyor çok yorulunca . çalışıyorum. Ilk hamile olduğumu öğrendiğimde dr'a söylemiştim progestan verdi günde 2 tane içiyorum . Gerçi leke falan yok ama yinede risk varmıdırki sizce. Daha önce bebeğimi kaybettiğimden şimdi çok korkuyorum . Allahım bebeğim sana emanet

cnm sağolasın şimdi yok akşam çok kötüyüm. Hiç bişey yiyemiyorum sadece su . Suyu fzla kaçırdım sanırım sabah akşam su içersem böyle olur Içim ferahlattın cnm ilgin için teşekkür eettim. Süt peynir felan sıfır bende

13:30 da cnm işyerindeyim şuanda 12:00 gibi çıkıp gideceğim kısmetse{işyerim biraz uzakta } ayyy çok heyecanlandım bak görüomusun saatler yaklaşınca susamımı göreceğim diye

tahmin edebiliyorum ne halde olduğunu,zaman geçmek bilmez şimdi..

sen "susam" diyosun ya ufaklığına,bende "köfte" diyorum benimkine..gerçi kendisi daha görünmedi ama olsun yinede o benim köftem

Çok geçmiş olsun canım , suyla olcak iş değil valla yemek zorundasın , kussan bile zorla kendini biraz boş bırakma miğdeyi. Benim bulantı ve kusma 2 gündür yok ve deli gibi yemek yemeye başladımm . kendime hayret ediyorum , İnşallah bitmiştir artık :18:

kızlar ben çok mutsuzum .çalışıyorum ve masamda laptop yazıcı check point modem ve başka bir cihaz daha var.müdüre odamın değiştirmesini söyledim ama değiştirmiyor.odaya girdiğimde kasılıyorum ve sancı giriyor kasıklarıma ne yapacağım ben

tahmin edebiliyorum ne halde olduğunu,zaman geçmek bilmez şimdi..

sen "susam" diyosun ya ufaklığına,bende "köfte" diyorum benimkine..gerçi kendisi daha görünmedi ama olsun yinede o benim köftem

Susam'ı da işyerindeki arkadaşım buldu. Bir gün konuşuyorduk bu günlerde bir susam tanesi kadarmış dedim ben ona ondan sonra adı Susam kaldı :) Köfte'de güzel isim tabii şimdilik :)

Canim benim kanamanin yaninda kesem geriden geliyor, bana stres ve yorgunluktan olma ihtimaline karsi dinlenme verdi doktor, yakin zamanda gitmeyeceksen bi gorus doktorunla yada bi baska doktorada gorun derim. Bende calisiyorum dun doktor bu halde olup gitmedigim icin cok kizdi ve rapor verdi.

Mrb. Serap , Doktorun düşük riski olsaydı uyarırdı sanırım ? Ben sormadan kendisi söyledi , ufak çaplı ağrıların olması normaldir ama herhangi bir kanama , aşırı kasılma vs. olduğu zaman mutlaka gelmelisin dedii , İşin çok mu ağır acaba , ilk 3 ay fazla yormasan kendini iyi olur :/ Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…