bendede bulantı ağrı falan olmuyo hamile değilmişim gibi hiçbir değişiklik yok.biraz uykuda ve sinirlerde sıkıntı var.bencede bulantı olmaması büyük şans.
bendeeesu gbi akıp geçsin inşallah buarada herkese gunaydın
geçmişi okuya okuya bitiremedim herkes istanbul bursada offbugun cok hasta olduk rapor verdi dr ac susuz baygın yeni kalktım annemi cok özledim onlar baska sehirdeler
günaydın mı ?? neeeeee ??
erkekler çok önemsemez,dışarıya göstermezler ama biz bayanlar için ailemizin yanında yakınında olmak çok önemlidir her zaman..ben bu konuda şanslılardanım,annem bana arabayla 10-15 dk uzaklıkta..Alah ayırmasın,zorunlu kılmasın inş
aaaay canım var yaaaa,bende gece yarısından beri kötüyüm
vc'ye kalktım gece boğazım nasıl ağrıyor,acıyor..ve yutkunurkende o acı kulağıma vuruyor..bu saat oldu azcık hafifledi ama geçmedi..yutkunurken acı çekiyorum resmen! hafiften sanki burnumda başladı..üüüfffff hasta mı oluyorum acep?
selam kızlar. çubuk krakerle kanka olduk artık. onsuz olmuyor
ne güzel canım rabbim ayırmasın hepimizi uzaklık zor bide eşimin tüm ailesiburda benim kimsem yoko daha zor ikimizde yalnız olsak aman grip olma portakal suyu iç dikkat et yemen nasıl yemediğimizden direncten düşüyoz bendeki iltihap mide bulantısını tetikliyomuş
yeni kalktım pufpuf sabah işe gidemedim dr gittim rapor verdiac susuz yatmısım
e
Benim randevum 21 Kasım perşembe günü cnmkarşılaşamayacağız malesef sen nerde oturuyorsun belki komşuyuzdur
yeme içmemde sorun yok cnm benim,maşallah ne bulsam yiyorum
bulantı falan yok şükür..
ooohh kebaaaapppp tadını çıkarmaya bak
canım bende gidiyorum devlet hastahanesine acil doğum falan olursa yakın hastahane hemde iki dotorun görüşleri daha iyi yanicim
Canim 45 olsam sukur derim 42 yim ben
Hala yemedim yiyemiyorum....
Bayilip kalicam birgun ama ne zaman ....:18:
Benimkide 10. haftada teyzesi :) sivilceler geçecek çok yakında diye umut ediyorum 2-3 haftaya yani..ya ben bi çok şeyden tiksindim yediklerimide çok az yiyorum yoğurt hiç yiyemiyordum dün ayran içtim ilk defa :) doktor sen hiç merak etme aç kalsan bile o beslenir dedi ama yinede içim rahat etmiyo zorlasammı diyorum bu seferde iyice tiksincem diye korkuyorum..az kaldı inşallah yine bulantılarda 2-3 haftaya geçeck diye bekliyorum :)
Ben mayıs anneleri grubundayım canım. Pufpuff için girmiştim buraya. 1 ay kadar öndeyim evet :) En son cumartesi günü 12+6 da gittim. %80 kız dedi ama birdahaki gidişimde kesinleşecek.
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.
Di mi yaa hem daha sık görürüz minişlerimiziGörümcem falan bu konuda da ultarsonun zararı varmış diyip canımı sıkıyor. Ama araştırdım yok öyle bir şey. İlla bir şey söyleyeceklerya...
canım kızmış ya bebebğin belirtilerin neler bana herkes kızın olucak senin diyor sanki ben erkeği daha çok istiyorum amaaasağlıklı olsun başta istediğim o ama işte erkek biraz baskın gibi
Yesin onu teyzesiTiksindiğimiz şeyleri yememekte fayda olduğunu düşünüyorum. Yoksa bulantılar geçtiğinde de hiç yiyemeyiz. Düşünsene 9 ayın öyle hiçbir şeyi sevmeden geçtiğini Yine çok şükür yiyip içebildiğimiz şeyler var. Baksana azerikizi91
arkadaşımız hepten aç kalıyor
Ahh şu 12 hafta ve sonrasını bir görsem... Ben ilkini kaybettiğim için doktora her seferinde kaygıyla gidiyorum.Hadi bulantılara falan bir şekilde katlanıyoruz da kaygı çok fena
[sıze=3]erkekler çok önemsemez,dışarıya göstermezler ama biz bayanlar için ailemizin yanında yakınında olmak çok önemlidir her zaman..ben bu konuda şanslılardanım,annem bana arabayla 10-15 dk uzaklıkta..alah ayırmasın,zorunlu kılmasın inş
aaaay canım var yaaaa,bende gece yarısından beri kötüyüm
Vc'ye kalktım gece boğazım nasıl ağrıyor,acıyor..ve yutkunurkende o acı kulağıma vuruyor..bu saat oldu azcık hafifledi ama geçmedi..yutkunurken acı çekiyorum resmen! Hafiften sanki burnumda başladı..üüüfffff hasta mı oluyorum acep?[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?