2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bendede bulantı ağrı falan olmuyo hamile değilmişim gibi hiçbir değişiklik yok.biraz uykuda ve sinirlerde sıkıntı var.bencede bulantı olmaması büyük şans.

bende de yok aman aman bulantı bi kaç gün oldu baya sonra durdu az var şimdi baş dönmesiymiş felan hiç yok çok şükür hele bazen hiç bişey olmuyo g. Hassasiyeti hariç.

geçmişi okuya okuya bitiremedim herkes istanbul bursada offbugun cok hasta olduk rapor verdi dr ac susuz baygın yeni kalktım annemi cok özledim

geçmişi okuya okuya bitiremedim herkes istanbul bursada offbugun cok hasta olduk rapor verdi dr ac susuz baygın yeni kalktım annemi cok özledim onlar baska sehirdeler

geçmişi okuya okuya bitiremedim herkes istanbul bursada offbugun cok hasta olduk rapor verdi dr ac susuz baygın yeni kalktım annemi cok özledim onlar baska sehirdeler

erkekler çok önemsemez,dışarıya göstermezler ama biz bayanlar için ailemizin yanında yakınında olmak çok önemlidir her zaman..ben bu konuda şanslılardanım,annem bana arabayla 10-15 dk uzaklıkta..Alah ayırmasın,zorunlu kılmasın inş

aaaay canım var yaaaa,bende gece yarısından beri kötüyüm
vc'ye kalktım gece boğazım nasıl ağrıyor,acıyor..ve yutkunurkende o acı kulağıma vuruyor..bu saat oldu azcık hafifledi ama geçmedi..yutkunurken acı çekiyorum resmen! hafiften sanki burnumda başladı..üüüfffff hasta mı oluyorum acep?

ne güzel canım rabbim ayırmasın hepimizi uzaklık zor bide eşimin tüm ailesiburda benim kimsem yok o daha zor ikimizde yalnız olsak aman grip olma portakal suyu iç dikkat et yemen nasıl yemediğimizden direncten düşüyoz bendeki iltihap mide bulantısını tetikliyomuş

yeme içmemde sorun yok cnm benim,maşallah ne bulsam yiyorum
bulantı falan yok şükür..

yeni kalktım pufpuf sabah işe gidemedim dr gittim rapor verdi ac susuz yatmısım

ooohh kebaaaapppp tadını çıkarmaya bak

e

Benim randevum 21 Kasım perşembe günü cnm karşılaşamayacağız malesef sen nerde oturuyorsun belki komşuyuzdur

ben yıldırımda oturuyorum cnm sen? ben cuma günü 10 +3 olucam belki önümüzdeki hafta ikili test için çağırır benide

canım bende gidiyorum devlet hastahanesine acil doğum falan olursa yakın hastahane hemde iki dotorun görüşleri daha iyi yanicim

Di mi yaa hem daha sık görürüz minişlerimizi Görümcem falan bu konuda da ultarsonun zararı varmış diyip canımı sıkıyor. Ama araştırdım yok öyle bir şey. İlla bir şey söyleyeceklerya...

Yesin onu teyzesi Tiksindiğimiz şeyleri yememekte fayda olduğunu düşünüyorum. Yoksa bulantılar geçtiğinde de hiç yiyemeyiz. Düşünsene 9 ayın öyle hiçbir şeyi sevmeden geçtiğini Yine çok şükür yiyip içebildiğimiz şeyler var. Baksana azerikizi91
arkadaşımız hepten aç kalıyor

Ahh şu 12 hafta ve sonrasını bir görsem... Ben ilkini kaybettiğim için doktora her seferinde kaygıyla gidiyorum. Hadi bulantılara falan bir şekilde katlanıyoruz da kaygı çok fena

canım kızmış ya bebebğin belirtilerin neler bana herkes kızın olucak senin diyor sanki ben erkeği daha çok istiyorum amaaa sağlıklı olsun başta istediğim o ama işte erkek biraz baskın gibi

aynen canım bende ayda doktora gidiyorum 20 günde faalanda devlet hastahanedeki çağırıyor tam araya denk getirdim görüyorum bebeğimi bende duymuştum zararlı diye ama hergün girmiyoruz ki ayda iki kez en fazla üç olur oda sorun olursa ...Allah korusun bebeişlerimizide o görümceler ayrı bi cins zaten bayılırım yani o kadarrrr:120:

canım kızmış ya bebebğin belirtilerin neler bana herkes kızın olucak senin diyor sanki ben erkeği daha çok istiyorum amaaa sağlıklı olsun başta istediğim o ama işte erkek biraz baskın gibi

hayırlısı olsun rabbim gönlümüzdekini versn

Canım benim Allah'n izniyle alırsın kucağına Allahın dediği olur içini ferah tut sen.zaten doktorum bana dediki tiksindiğin şeye zorlama kendini dedi yoksa birdaha hiç yiyemezsin dedi bende zorlamıyorum ne yapayım artık bulantılar geçtikten sonra şişiririz kendimizi :):)

pufpufummm geçmiş olsunnn cnm allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…