ben yıldırımda oturuyorum cnm sen? ben cuma günü 10 +3 olucam belki önümüzdeki hafta ikili test için çağırır benide
pufpufummm geçmiş olsunnn cnm allah şifalar versin
Kızlar bişey sorcam benm hafif bi düşük tehlikem vardı progestan kullanyodm ve karnımda baskı hissini yani
Bebeğimin varlığını orta üst kısımda hşssedyodm 2 3gündür ise daha aşağıda hissedyrm ve beyaz akıntım arttı düşük tehlikem arttı mı diye korkuyorm siz karnınızda nerde hissedyosnz hissediyorsanz ben mi takıntı yapmşım yoksa
beyaz akıntının düşükle bi ilgisi yok ki ama,ya da var mı ben mi yanlış biliyorum :26:
yani hiç duymadım canım.. düşük tehlikesinde önemli olan,kanama ve yoğunluğu miktarı..
karında hissetme olayına gelince...
ben zaten bişey hissetmiyorum henüz, 7+4'teyim erken galibasadece çoooook nadir olarak kasık ağrım oluyo..bide ilk defa 1-2 gündür göbek deliğinin hemen alt tarafında değişik bi his oluştu,tarif edemiyorum ama..gıdıklar gibi,hafif bi sancı gibi ama ağrı değil..
aynen canım bende ayda doktora gidiyorum 20 günde faalanda devlet hastahanedeki çağırıyor tam araya denk getirdim görüyorumbebeğimi bende duymuştum zararlı diye ama hergün girmiyoruz ki ayda iki kez en fazla üç olur oda sorun olursa ...Allah korusun bebeişlerimizide o görümceler ayrı bi cins zaten bayılırım yani o kadarrrr:120:
Ben de göbek deliğimin altında hşssedyodm ama 8haftalıkken falan .acaba büyüdü diye mi böyle oldu baya moralim bozuldu.
Canım benim Allah'n izniyle alırsın kucağına Allahın dediği olur içini ferah tut sen.zaten doktorum bana dediki tiksindiğin şeye zorlama kendini dedi yoksa birdaha hiç yiyemezsin dedi bende zorlamıyorum ne yapayım artık bulantılar geçtikten sonra şişiririz kendimizi :):)
o zaman normal işte bak..bende 8.hafta içindeyim o tarz şeyler hissediyorum..
İnş canm ya yarın sağlık Ocağı'na gitcem bildirilmesi gerekmîş ya orda ultrason oluuo mu acaba bi ihtimal görürüm belki
bildiğim kadarıyla yapmıyolar orda ultrason canım..
aaaay bende daha bildirmedim.. zorunlu mu ki
aile hekimliğine sormadım canım ama istenen testleri sağlık ocağında teyzem gösterdi,ben çalıştığım için..sadece 2 tanesi burda yapılıyo demişler..bende 2 test için 2 defa kan aldırmaktansa hepsini bianda yaptırayım dedim..
o yüzden..ama aile hekimine mi sorsam?
yok canım hemşire çalışılmıyor diyorsa doğrudur. nerede yaptıracan
Beni sağlık ocağından bağlı olduğum aile hekimi aradı.sistemde hamile olduğunuzu görüyorum doğru mudur dedi! Yuh dedim hemen herkesin haberi olmuş
Bildirmen gerekli canim evet....
Asi icin gun veriyorlar... ve kan sayimi takibi yapmak zorundalarmis diye biliyorum....
Sen bir ugra istersen.....
Ayrica ultrason cihazi yok maalesef saglik ocaklarinda
Olsaada ozledikce gidip baksak
KIZLAR BAKINN (=
Bebeğinizin cinsiyetini tahmin ederken eğlenin!
Erkekse:
Hamileliğin ilk zamanlarında sabah hastalıkları yaşamazsınız
Bebeğinizin kalp atış hızı dakikada 140 dan daha azdır
Ağırlığı karnınızın ön bölümünde taşırsınız
Karnınız basketbol topu gibidir
Göğsünüzün çevresi gözlenebilir şekilde koyulaşır
Ekşi ve tuzlu yiyeceklere aşerersiniz
Et ve peynir gibi proteinlere aşerersiniz
Ayaklarınız hamilelikten önce olduğundan daha soğuktur
Ayağınızın üzerindeki tüyler hamilelik sırasında daha çabuk uzarlar
Elleriniz çok kurudur
Uyurken yastığınız kuzeye bakar
Baba adayı da sizinle birlikte kilo alır
Hamilelik size güzellik katmıştır
İdrarınız açık sarıdır
Burnunuz genişler
Evlilik yüzüğünüzü karnınıza tuttuğunuzda yuvarlak çizer gibi hareket eder
Baş ağrıları yaşarsınız
Hamile kaldığınız zamanki yaşınızla hamile kaldığınız ayın rakamını toplarsanız elde ettiğiniz rakam çift sayıdır.
Kızsa:
Hamileliğin ilk zamanlarında sabah rahatsızlıkları yaşarsınız
Bebeğiniz kalp atış hızı dakikada 140 dır
Ağırlığı kalça ve arkanızda taşırsınız
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyüktür
Saçınızda kırmızı parlak noktalar oluşur
Karnınız karpuz gibidir
Tatlıya aşerersiniz
Meyveye aşerersiniz
Portakal suyuna aşerersiniz
Hamilelikten önce olduğunuz kadar güzel gözükmezsiniz
Huysuzsunuzdur
Göğüsleriniz büyümüştür
Uyurken yastığınız güneye bakar
İdrarınız mat sarıdır
Evlilik yüzüğünüzü karnınıza tuttuğunuzda bir yandan diğer bir yana gider
Hamile kaldığınız yaşınızla hamile kaldığınız ayın rakamını toplarsanız elde ettiğiniz rakam tek sayıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?