2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende tam bunu soracaktım pantolonlarım sıkıyor bide karnıma baskı yapacak diye de endişe ediyorum sizler ne yaptınız... :44:

Benim de dar ve üzerime tam olanlar sıkıyor ama genelde bol tarzda olanlar rahat şu an daha ne kadar süre böyle devam eder bilmiyorum ama :26:

Benim de yüzüm sivilcelendi yaa Bacaklarım falan kışın zaten çok kurur, şu anda da kuru. Ama yüzüm, boynum falan sivilcelendi hep

Bir de muz kabızlık yapmıyor mu canım?

offf çirkinleşiyozz bizz bacaklar falan kuru yüzde kurusa sivilceler çıkmıcak ne güzel arkadaşında bmyleydi erkek çocuk kurutur muş cildi öyle diyodu çocuğu erkek şimdi bilmem artık caım muz yapabiliyo kabızlık ya ama çok yemezsen yapar mı bilemem doktoruna bi danış istersen

Bende tam bunu soracaktım pantolonlarım sıkıyor bide karnıma baskı yapacak diye de endişe ediyorum sizler ne yaptınız... :44:

aynen canım bütün hepsi sıkıyor bide çalışıyorum burda erkek çok olunca hep pantolan giymek zorundayım ama bişey diyeyim mi hep düğmeler açık geziyorum birisi varken kapatıyorum ne yapayımm

bizden en önde sensn galiba kucagına almak nasip olsun canım. en son kontrolun ne zamandı ve cinsiyet konusunda dr bişi söyledi mi acaba.

Ben de şu 48 kilodan 45 e düştüm canım yaa ben de çok bakmamışım kendime galiba hamile olduğumu da bilmiyordum benden almış bebek, Allahtan bende bulantı yok ama aham şaham da canım yemek yemek istemiyor çabuk doyuyorum

Rahat kiyafetler giymek gerekliymis canim...
Bebek rahatsi oluyormus siki kiyafetlerle...
Ki bizde bunaliyoruz zaten...
Gece cogu kez kalkip camasirimi karin alti hizama getiriyorum
Alisveris yapmayada gitmek istemiyoeum asiri halsizim cunku

Doğru söylüyorsun canım bende bebeği düşününce endişeleniyorum...

Benim de dar ve üzerime tam olanlar sıkıyor ama genelde bol tarzda olanlar rahat şu an daha ne kadar süre böyle devam eder bilmiyorum ama :26:

Üstten yana sorunum yok ama alt problem... tayt giyiyorum bu aralar rahat oluyor da yinede hamile pantolonu şart...

bizden en önde sensn galiba kucagına almak nasip olsun canım. en son kontrolun ne zamandı ve cinsiyet konusunda dr bişi söyledi mi acaba.

Ben mayıs anneleri grubundayım canım. Pufpuff için girmiştim buraya. 1 ay kadar öndeyim evet :) En son cumartesi günü 12+6 da gittim. %80 kız dedi ama birdahaki gidişimde kesinleşecek.

Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.

aynen canım bütün hepsi sıkıyor bide çalışıyorum burda erkek çok olunca hep pantolan giymek zorundayım ama bişey diyeyim mi hep düğmeler açık geziyorum birisi varken kapatıyorum ne yapayımm

Bendensin yani... Üste uzun bişeyler giyince anlaşılmıyor...:))

doktorun istediği tahliller için perşembe günü devlet hast'ne gideceğim..sadece tahlilleri yazdıracağım,yaptıracağım amaaaaaaaaaa,
kimbilir,belki bi kez daha görürüm köftemi

pufpuff

geçen gün aile hekimliğine gittim hemişire gebe kaydımı yaptı. Özel hast takip edildiğimi söyledim. hemşire bana doktorun test isterse bizi arayıp sorabilirsin çoğu gebe testleri aile hekimliklerinde yapılıyor artık dedi. araştır istersen

Sorma yaaa çirkin anne olucaz Cildi kuruyanın erkek olurmuş diyorlar demek. Ama bizde bi düzen yokki. Bi tarafımız yağlı, bi tarafımız kuru Doktor kontrolüm önümüzdeki pazartesi. Ama ben kurnazlık yapıp yarın bi askeri hastaneye gidicem Sorarım bakalım muz işini

amin canım inşallah

Kıyamam yaaa çok zayıfmışsın cidden. Doktorun belki tavsiyede bulunur sana hıı?

Ben de öyle düşünüyorum, hayırlısı bakalım. Ama görümcem falan hiç hamilelik sevinci yaşatmıyor bana. Diyorum sivilcelendim, kız sanki... Hemen başlıyor ordan sen çok irdeliyorsun bilmem ne... Ya ne alakası var irdelemekle, bırakında heyecanımı yaşayayım di mi?

Kıyamam yaaa çok zayıfmışsın cidden. Doktorun belki tavsiyede bulunur sana hıı?

Canim gittigim doktor normal karsiladi kilomu...
Anlam veremedim acikcasi... boy 1.65 ....
Haftaya cuma gidecegim doktor farkli bakalim bu ne diyecek....
Kokular maafediyor beni hala agzima birsey almadim saat 08.00 de kalkiyorum

aile hekimliğine sormadım canım ama istenen testleri sağlık ocağında teyzem gösterdi,ben çalıştığım için..sadece 2 tanesi burda yapılıyo demişler..bende 2 test için 2 defa kan aldırmaktansa hepsini bianda yaptırayım dedim..
o yüzden..ama aile hekimine mi sorsam?

Çok ilginç, 1,65 boya 45 kilo... Nesi normalmiş. Doktorlar da bazen bi acayip. Sana bir destek vermeleri lazım diye düşünüyorum. Bu saate kadar aç durulur mu

çoğumuz çalışıyoruz cumartesi sanırım yani en azından ben 14,00 kadar cumartesi çalışıyorum
hafta içide 8,30 -18,30

bende cumartesileri çalışıyorum mecvuren hafta içi 8:00 - 18:00 çalışıyorum. Ama bunun bi ayrıntısı olması gerekir. Zaten cumartesi çalışmak istemiyorum zorla çalışıyorum.

Doğru söylüyorsun canım bende bebeği düşününce endişeleniyorum...

Üstten yana sorunum yok ama alt problem... tayt giyiyorum bu aralar rahat oluyor da yinede hamile pantolonu şart...

Bende de alt karın tarafı zaten problem olan, zaten zayıfım, üstte sıkıntı yok çalıştığım için tayt giyemiyorum mecbur pantolon yani

Canım sabah kalkar kalkmaz tuzlu çubuk kraker ye mide bulantını alır benim ikizleri olan arkadaşım hamieyken çok bulantısı vardı, öyle yapıyordu faydası olur inşallah, bu saate kadar da aç bırakma bebişini tatlım yaa, ben erkenden acıkmaya başladım bu aralar zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…