Bende tam bunu soracaktım pantolonlarım sıkıyor bide karnıma baskı yapacak diye de endişe ediyorum sizler ne yaptınız... :44:
Benim de yüzüm sivilcelendi yaaBacaklarım falan kışın zaten çok kurur, şu anda da kuru. Ama yüzüm, boynum falan sivilcelendi hep
Bir de muz kabızlık yapmıyor mu canım?
Bende tam bunu soracaktım pantolonlarım sıkıyor bide karnıma baskı yapacak diye de endişe ediyorum sizler ne yaptınız... :44:
Benim hepsi ara ara olmuştu canım. Kasık ağrısı arada oluyodu sürekli devam eden ağrım olmadı hiç. Göğüslerimde aynı şekilde. Bazen çok rahattım, bazen ağrı oluyordu. Mide bulantım çok şükür hiç olmadı zaten. En belirgin olan şey sürekli tuvalete gitmemdi.
Şu ara bi kaç gündür göğüslerim fena durumda. Gece yatamıyorum sağa sola döndükçe fena ağrıyo. Birde tuvalete gidiş gelişlerim devam ediyo. Başkada birşeyim yok.
Bende 1 ay boyunca gitmeyince bir de çok belirtimde olmayınca korkmuştum ama çok şükür bebişim gayet iyi.
Aynı benim gibisin çok tedirginsin farkındayım canım ama emin ol çok az kaldı. Ultrasona girdiğinde onu hareketlerini görünce, kıpırdanışlarını izleyince öyle mutlu olacaksınki herşey uçup gidecek aklından.
Ben bugün 13+2 oldum. Aramızda çok fark yok ama yinede sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum canım.
Canim evet benden aliyor biliuorum a zaten zayifim neremden ne aliyor... 42 kiloyum sen dusun...
Giderekte zayifliyorum....
Bebegime birsey olacak diye korkuyorum...
Meyve dahi yiyemiyorum kokusuz ne buluyorsam zorluyorum kendimi...
Herseyde de koku mu olur kardesim
Canim ins. Hic gecirmezsin....
Bende cok zor atlatirim faranjeti....
Ins. Sanada iyi gelir
Rahat kiyafetler giymek gerekliymis canim...
Bebek rahatsi oluyormus siki kiyafetlerle...
Ki bizde bunaliyoruz zaten...
Gece cogu kez kalkip camasirimi karin alti hizama getiriyorum
Alisveris yapmayada gitmek istemiyoeum asiri halsizim cunku
Benim de dar ve üzerime tam olanlar sıkıyor ama genelde bol tarzda olanlar rahat şu an daha ne kadar süre böyle devam eder bilmiyorum ama :26:
canlarım dün yasini şerif okudum herkezzzzeeeeeeeeeeee bağışladımmmmmmmmmmmm allah kabul inş. hayırlısı ile elimize alalım yavrucaklarımızı...
bizden en önde sensn galiba kucagına almak nasip olsun canım. en son kontrolun ne zamandı ve cinsiyet konusunda dr bişi söyledi mi acaba.
aynen canım bütün hepsi sıkıyor bide çalışıyorum burda erkek çok olunca hep pantolan giymek zorundayım ama bişey diyeyim mi hep düğmeler açık geziyorumbirisi varken kapatıyorum ne yapayımm
doktorun istediği tahliller için perşembe günü devlet hast'ne gideceğim..sadece tahlilleri yazdıracağım,yaptıracağım amaaaaaaaaaa,
kimbilir,belki bi kez daha görürüm köftemi
offf çirkinleşiyozz bizzbacaklar falan kuru yüzde kurusa sivilceler çıkmıcak ne güzel arkadaşında bmyleydi erkek çocuk kurutur muş cildi öyle diyodu çocuğu erkek şimdi bilmem artık caım muz yapabiliyo kabızlık ya ama çok yemezsen yapar mı bilemem doktoruna bi danış istersen
Ben mayıs anneleri grubundayım canım. Pufpuff için girmiştim buraya. 1 ay kadar öndeyim evet :) En son cumartesi günü 12+6 da gittim. %80 kız dedi ama birdahaki gidişimde kesinleşecek.
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.
Canim evet benden aliyor biliuorum a zaten zayifim neremden ne aliyor... 42 kiloyum sen dusun...
Giderekte zayifliyorum....
Bebegime birsey olacak diye korkuyorum...
Meyve dahi yiyemiyorum kokusuz ne buluyorsam zorluyorum kendimi...
Herseyde de koku mu olur kardesim
Canim ins. Hic gecirmezsin....
Bende cok zor atlatirim faranjeti....
Ins. Sanada iyi gelir
BEn yaptırmayacağım canım ya Allah imtihan etmesin ama ne olursa olsun gebeliğimi sonlandırmayacağım. Bu yüzden rabbime emanet ettim inşallah bir sorun çıkmayacak. Onun dışındaki tüm kontrolleri yaptırıyorum ama ikili üçlü vs zeka özür gibi testleri yaptırmayacağım.
bende de sivilce var ya ben de kız mı acaba diye yoruyorum hani kızlar annenin güzelliğini alır derler ya :) hayırlısı tabisağlıklı olsun da
Kıyamam yaaa çok zayıfmışsın cidden. Doktorun belki tavsiyede bulunur sana hıı?
pufpuff
geçen gün aile hekimliğine gittim hemişire gebe kaydımı yaptı. Özel hast takip edildiğimi söyledim. hemşire bana doktorun test isterse bizi arayıp sorabilirsin çoğu gebe testleri aile hekimliklerinde yapılıyor artık dedi. araştır istersen
canlarım dün yasini şerif okudum herkezzzzeeeeeeeeeeee bağışladımmmmmmmmmmmm allah kabul inş. hayırlısı ile elimize alalım yavrucaklarımızı...
Canim gittigim doktor normal karsiladi kilomu...
Anlam veremedim acikcasi... boy 1.65 ....
Haftaya cuma gidecegim doktor farkli bakalim bu ne diyecek....
Kokular maafediyor beni hala agzima birsey almadim saat 08.00 de kalkiyorum
çoğumuz çalışıyoruz cumartesi sanırım yani en azından ben 14,00 kadar cumartesi çalışıyorum
hafta içide 8,30 -18,30
Doğru söylüyorsun canım bende bebeği düşününce endişeleniyorum...
Üstten yana sorunum yok ama alt problem... tayt giyiyorum bu aralar rahat oluyor da yinede hamile pantolonu şart...
Canim gittigim doktor normal karsiladi kilomu...
Anlam veremedim acikcasi... boy 1.65 ....
Haftaya cuma gidecegim doktor farkli bakalim bu ne diyecek....
Kokular maafediyor beni hala agzima birsey almadim saat 08.00 de kalkiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?