Seninki kaç haftalık canım? Ben çok şikayetçiyim sivilcelerden. Haftamız ilerledikçe geçer mi dersin? Valla yoğurt da yemeliyiz ama hiç canım istemiyor benimTatlı şeyler de ilgimi çekmiyor. Ama muzu yine de deneyeceğim bakalım
benim 23 kasımda randevum,9.haftada olucaz inş...
yaaaa senin daha baya var zaman,nasıl sabrediyosunuz?
yoksa yakında benide mi 1 ayda bir falan çağırcak aaaay dayanamam beeeen
süt izni gibi bişey..doğumdan sora 1 yıl yarım gün çalışıyosun tam maaş alıyosun..kamuda süt izni zaten 3 saat yarım gün gibi bişe..inşallah özelde çalışan arkadaşlar için de bu hak sağlanır..o yarım gün yasası nedir cnm
Çok ilginç, 1,65 boya 45 kilo... Nesi normalmiş. Doktorlar da bazen bi acayip. Sana bir destek vermeleri lazım diye düşünüyorum. Bu saate kadar aç durulur mu
Bende de alt karın tarafı zaten problem olan, zaten zayıfım, üstte sıkıntı yok çalıştığım için tayt giyemiyorum mecbur pantolon yani
Canım sabah kalkar kalkmaz tuzlu çubuk kraker ye mide bulantını alır benim ikizleri olan arkadaşım hamieyken çok bulantısı vardı, öyle yapıyordu faydası olur inşallah, bu saate kadar da aç bırakma bebişini tatlım yaa, ben erkenden acıkmaya başladım bu aralar zaten....
Canjm yiyorum ama bana misin demiyor :26:
Ilk haftalarda super iyordum kilo almaya baslamistim birden zayifladim...
Koku asiri derecede aliyorum ...
Evde bir yemek pissin kac gun kokusu burnumdan gitmiyor
galeta yemeyi denedin mi cnm?Canjm yiyorum ama bana misin demiyor :26:
Ilk haftalarda super iyordum kilo almaya baslamistim birden zayifladim...
Koku asiri derecede aliyorum ...
Evde bir yemek pissin kac gun kokusu burnumdan gitmiyor
ooww çok iyimiş ama özelde onu bize uygulayacklarını sanmıyorum bu 7,5 saatten haberleir bile yoktur..benm sabah 8 akşam 6.15 mola 1saat 15 dk toplam 9 saat çalışıyorum bazen mesaiye bile kalıyorumsüt izni gibi bişey..doğumdan sora 1 yıl yarım gün çalışıyosun tam maaş alıyosun..kamuda süt izni zaten 3 saat yarım gün gibi bişe..inşallah özelde çalışan arkadaşlar için de bu hak sağlanır..
hiç kusmadım ben ya iki üç gün midem bulandı okadar benmi anormalim acaba yoksa bulanmayanda oluyomuSusuzluktan bayılıp kalıcam sanırım artık. Bir yudum dahi içsem çıkarıyorum. Yemeklerde güme gidiyor tabi. Enerji falan kalmadı, güya çalışıyoruz 5 dakikada bir kafamı masaya yaslıyorum..
çok zayıfsın cnm yaa Allah yardımcın olsunCanim 45 olsam sukur derim 42 yim ben
Hala yemedim yiyemiyorum....
Bayilip kalicam birgun ama ne zaman ....:18:
Bende Yıldırım Doruk Hastanesine gidiyorum :) ama Nuray BOYAR benim doktorum. Daha önce Gizem Hnm.'a gitmiştim başka nedenlerden ötürü benimle çok ilgilenmemişti ve öle güleryüzlü falan da değildi. O yüzden ona gitmekten vazgeçtim Nuray Hnm.'a gidiyorum. Şimdilik memnunum bende.Ama internette Gizem Hnm.'ın çok methini okumuştum. Hiç beklediğim gibi çıkmadı yani
hiç kusmadım ben ya iki üç gün midem bulandı okadar benmi anormalim acaba yoksa bulanmayanda oluyomu
3.ayi bitirmeye az kaldi kizlar sabredelim..guzel gunler gelcek insallah
eooww çok iyimiş ama özelde onu bize uygulayacklarını sanmıyorum bu 7,5 saatten haberleir bile yoktur..benm sabah 8 akşam 6.15 mola 1saat 15 dk toplam 9 saat çalışıyorum bazen mesaiye bile kalıyorum
hiç kusmadım ben ya iki üç gün midem bulandı okadar benmi anormalim acaba yoksa bulanmayanda oluyomu
çok zayıfsın cnm yaa Allah yardımcın olsun
senin randevun nezaman cnm bnm cuma günü belki karşılaşırız (=
Ins. Canim ya...normal kilon bayabi dusukmus canim
ama su an zayiflaman normal bulantilardan falan
bende ilk basta 2kg kadar aldim 1kg verdim arada bi eksik fazla cikiyo
endiselenme su aylar bi bitsin toparliycaksin insallah
galeta yemeyi denedin mi cnm?
Bulanmayan oluyo bayaa. Büyük şans o..
Bulanmayan oluyo bayaa. Büyük şans o..
Bendensin yani...Üste uzun bişeyler giyince anlaşılmıyor...:))
Sorma yaaa çirkin anne olucazCildi kuruyanın erkek olurmuş diyorlar demek. Ama bizde bi düzen yokki. Bi tarafımız yağlı, bi tarafımız kuru Doktor kontrolüm önümüzdeki pazartesi. Ama ben kurnazlık yapıp yarın bi askeri hastaneye gidicem Sorarım bakalım muz işini
3.ayi bitirmeye az kaldi kizlar sabredelim..guzel gunler gelcek insallah
Ühüüü ühüüüü
daha ben ve benim gibi haftasında olanların 3 ayı doldurmasına zaman var bikerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?