2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Benimkide 10. haftada teyzesi :) sivilceler geçecek çok yakında diye umut ediyorum 2-3 haftaya yani..ya ben bi çok şeyden tiksindim yediklerimide çok az yiyorum yoğurt hiç yiyemiyordum dün ayran içtim ilk defa :) doktor sen hiç merak etme aç kalsan bile o beslenir dedi ama yinede içim rahat etmiyo zorlasammı diyorum bu seferde iyice tiksincem diye korkuyorum..az kaldı inşallah yine bulantılarda 2-3 haftaya geçeck diye bekliyorum :)

o yarım gün yasası nedir cnm
süt izni gibi bişey..doğumdan sora 1 yıl yarım gün çalışıyosun tam maaş alıyosun..kamuda süt izni zaten 3 saat yarım gün gibi bişe..inşallah özelde çalışan arkadaşlar için de bu hak sağlanır..

Susuzluktan bayılıp kalıcam sanırım artık. Bir yudum dahi içsem çıkarıyorum. Yemeklerde güme gidiyor tabi. Enerji falan kalmadı, güya çalışıyoruz 5 dakikada bir kafamı masaya yaslıyorum..

Çok ilginç, 1,65 boya 45 kilo... Nesi normalmiş. Doktorlar da bazen bi acayip. Sana bir destek vermeleri lazım diye düşünüyorum. Bu saate kadar aç durulur mu

Canim 45 olsam sukur derim 42 yim ben
Hala yemedim yiyemiyorum....
Bayilip kalicam birgun ama ne zaman ....:18:

Canjm yiyorum ama bana misin demiyor :26:
Ilk haftalarda super iyordum kilo almaya baslamistim birden zayifladim...
Koku asiri derecede aliyorum ...
Evde bir yemek pissin kac gun kokusu burnumdan gitmiyor

Canjm yiyorum ama bana misin demiyor :26:
Ilk haftalarda super iyordum kilo almaya baslamistim birden zayifladim...
Koku asiri derecede aliyorum ...
Evde bir yemek pissin kac gun kokusu burnumdan gitmiyor

normal kilon bayabi dusukmus canim
ama su an zayiflaman normal bulantilardan falan
bende ilk basta 2kg kadar aldim 1kg verdim arada bi eksik fazla cikiyo
endiselenme su aylar bi bitsin toparliycaksin insallah

ooww çok iyimiş ama özelde onu bize uygulayacklarını sanmıyorum bu 7,5 saatten haberleir bile yoktur..benm sabah 8 akşam 6.15 mola 1saat 15 dk toplam 9 saat çalışıyorum bazen mesaiye bile kalıyorum
Susuzluktan bayılıp kalıcam sanırım artık. Bir yudum dahi içsem çıkarıyorum. Yemeklerde güme gidiyor tabi. Enerji falan kalmadı, güya çalışıyoruz 5 dakikada bir kafamı masaya yaslıyorum..
hiç kusmadım ben ya iki üç gün midem bulandı okadar benmi anormalim acaba yoksa bulanmayanda oluyomu
Canim 45 olsam sukur derim 42 yim ben
Hala yemedim yiyemiyorum....
Bayilip kalicam birgun ama ne zaman ....:18:
çok zayıfsın cnm yaa Allah yardımcın olsun

senin randevun nezaman cnm bnm cuma günü belki karşılaşırız (=

3.ayi bitirmeye az kaldi kizlar sabredelim..guzel gunler gelcek insallah

zaman geçmek bilmiyo sanki.bende çalışan hamileyim evde olsam daha çok sıkılırdım sanırım.5 hafta sonra gel dedi doktor bana 5 ay gibi geliyor inanki :18::18::18:

e

Benim randevum 21 Kasım perşembe günü cnm karşılaşamayacağız malesef sen nerde oturuyorsun belki komşuyuzdur

normal kilon bayabi dusukmus canim
ama su an zayiflaman normal bulantilardan falan
bende ilk basta 2kg kadar aldim 1kg verdim arada bi eksik fazla cikiyo
endiselenme su aylar bi bitsin toparliycaksin insallah
Ins. Canim ya...
Tek endisem bu ilk aylari sorunsuzca atlatabilmek
galeta yemeyi denedin mi cnm?

Bak bu hic aklima gelmemisti...
Bayada severim cok sagol canim hatirlattigin icin

Bulanmayan oluyo bayaa. Büyük şans o..

Benim nerdeyse hiç bulanmadı gibi bişey bir kaç gün bulandı sonra doktorum hem B12 vitamini hemde bulantıya iyi gelen bi ilaç verdi şimdi çok şükür iyim. Baş dönmesi falan da olmadı hiç hatta bazen kendimden bile şüpheleniyorum nasıl hamileyim ben diye

canım bende gidiyorum devlet hastahanesine acil doğum falan olursa yakın hastahane hemde iki dotorun görüşleri daha iyi yanicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…