2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
oyy yerim bebşini tekrar gözünaydın

Teşekkürler tatlım görüşürüz yine....

Erkek çıkıyor benim öle de hissediyoruz ailecek hayırlısı neyse o olsun ama hemen öğrenelim de ciciler alalım

Benim de erkekgibi... Çok merak ediyorum bir de benim belki ikiz olma ihtimali bile var, herkes de kafama sokuyor ikizdir ikizdir diye Hemen belli olsa her şey de ciciler alsak gerçekten

Ay ne güzel ikiz olsun isterdim bende. Ne zaman belli olurmuş ki

Ay ne güzel ikiz olsun isterdim bende. Ne zaman belli olurmuş ki

Bilmiyorum tatlım ne zaman belli olur ilk olunca her şeye acemiyiz, olsa keşke ben de isterim hele eşim çok istiyor, bir seferde kurtulmuş olunur işte Allah nasıl kısmet ederse artık...

kizlarr yarin esimin almanca sinavi var..
lütfen bizim icin dua edermisinizz?
Hayirlisiyla iyi gecsin sinavi kazanip gelsin biranönce yanimizaa :18::18:

Ayy benim belirtiler de erkek gibi ama hayirlisi bakalim..cogu anne ruyasinda goruyo ben hic goremedim..

kizlarr yarin esimin almanca sinavi var..
lütfen bizim icin dua edermisinizz?
Hayirlisiyla iyi gecsin sinavi kazanip gelsin biranönce yanimizaa :18::18:

Dua ederiz tabi canım, inşallah bir an evvel yanınıza gelsin eşin inşallah, benim de eşim yeni geldi askerden 15 ay yanımda yoktu, ayrı olmak hele ki evliyken bir de hamileyken daha zor olacaktır, umarım her şey gönlünüze göre olsun inşallah

sagol canim Allah razi olsun..cok zor gercekten doktora bile yanliz gitmek zoruma gidiyor

Canim normalde 42 kiloyla hamile kaldim....
Ilk aylarda 44 oldum ...
Dedim super keske boyle hep kilo alsam dedim...
Tekrar oldum 42....
Demez olaydim koku hassasiyetligi artti...
Yagli hicbirsey yiyemiyorum...
Disarida yerken zorluyorum kendimi anca o sekilde yiyebiliyorum...
Oda hafif seyler ...
Ama diger gunlere oranla sukur aksama dogru yedim

cnm bugünlerde eşler can simidi gibi oldukça arayı iyi tutmak gerekiyor :) barış hemen

ii sayılır sen nasılsın süper annemiz bebeşin nasıl

Allahım hepimize iyilik sağlık versin inşallah.bende iyiyim çok şükür bebeğimde iyi olacak inşallah iyi olsun diye dua ediyorum :26:

Allahım hepimize iyilik sağlık versin inşallah.bende iyiyim çok şükür bebeğimde iyi olacak inşallah iyi olsun diye dua ediyorum :26:

tek değilsin cnm bende dua ediyorum size allahın duaları üzerinizde olsun. vaktim kalırsa ve bitkin düşmessem eğer gene okuyacağım yasin.... ((ben hala çalışıyorummm )

tek değilsin cnm bende dua ediyorum size allahın duaları üzerinizde olsun. vaktim kalırsa ve bitkin düşmessem eğer gene okuyacağım yasin.... ((ben hala çalışıyorummm )

Allah razı olsun canım çok sağol dualarınızı eksik etmeyin bende hepinize dua ediyorum.Allah sanada kolaylık versin bu saatte iştemisin daha çok zor canım ya Rabbim yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…