oyy yerim bebşini tekrar gözünaydın
Erkek çıkıyor benim öle de hissediyoruz ailecek hayırlısı neyse o olsun ama hemen öğrenelim de ciciler alalım
Teşekkürler tatlım görüşürüz yine....
Benim de erkekgibi... Çok merak ediyorum bir de benim belki ikiz olma ihtimali bile var, herkes de kafama sokuyor ikizdir ikizdir diyeHemen belli olsa her şey de ciciler alsak gerçekten
Ay ne güzel ikiz olsun isterdim bende. Ne zaman belli olurmuş ki
Ayy benim belirtiler de erkek gibi ama hayirlisi bakalim..cogu anne ruyasinda goruyo ben hic goremedim..KIZLAR BAKINN (=
Bebeğinizin cinsiyetini tahmin ederken eğlenin!
Erkekse:
Hamileliğin ilk zamanlarında sabah hastalıkları yaşamazsınız
Bebeğinizin kalp atış hızı dakikada 140 dan daha azdır
Ağırlığı karnınızın ön bölümünde taşırsınız
Karnınız basketbol topu gibidir
Göğsünüzün çevresi gözlenebilir şekilde koyulaşır
Ekşi ve tuzlu yiyeceklere aşerersiniz
Et ve peynir gibi proteinlere aşerersiniz
Ayaklarınız hamilelikten önce olduğundan daha soğuktur
Ayağınızın üzerindeki tüyler hamilelik sırasında daha çabuk uzarlar
Elleriniz çok kurudur
Uyurken yastığınız kuzeye bakar
Baba adayı da sizinle birlikte kilo alır
Hamilelik size güzellik katmıştır
İdrarınız açık sarıdır
Burnunuz genişler
Evlilik yüzüğünüzü karnınıza tuttuğunuzda yuvarlak çizer gibi hareket eder
Baş ağrıları yaşarsınız
Hamile kaldığınız zamanki yaşınızla hamile kaldığınız ayın rakamını toplarsanız elde ettiğiniz rakam çift sayıdır.
Kızsa:
Hamileliğin ilk zamanlarında sabah rahatsızlıkları yaşarsınız
Bebeğiniz kalp atış hızı dakikada 140 dır
Ağırlığı kalça ve arkanızda taşırsınız
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyüktür
Saçınızda kırmızı parlak noktalar oluşur
Karnınız karpuz gibidir
Tatlıya aşerersiniz
Meyveye aşerersiniz
Portakal suyuna aşerersiniz
Hamilelikten önce olduğunuz kadar güzel gözükmezsiniz
Huysuzsunuzdur
Göğüsleriniz büyümüştür
Uyurken yastığınız güneye bakar
İdrarınız mat sarıdır
Evlilik yüzüğünüzü karnınıza tuttuğunuzda bir yandan diğer bir yana gider
Hamile kaldığınız yaşınızla hamile kaldığınız ayın rakamını toplarsanız elde ettiğiniz rakam tek sayıdır.
kizlarr yarin esimin almanca sinavi var..
lütfen bizim icin dua edermisinizz?
Hayirlisiyla iyi gecsin sinavi kazanip gelsin biranönce yanimizaa :18::18:
Dua ederiz tabi canım, inşallah bir an evvel yanınıza gelsin eşin inşallah, benim de eşim yeni geldi askerden 15 ay yanımda yoktu, ayrı olmak hele ki evliyken bir de hamileyken daha zor olacaktır, umarım her şey gönlünüze göre olsun inşallah
Yemeyi bıraktığın için zayıflamışsındır canım, ben daha 8. haftadayım belki sonra benim de bulantım olur şu an yok, ama olmasın diye dua ediyorum, sabahçıyım çünkü okulda derste midem bulanırsa hiç hoş olmaz
Yazık sana ama yaa bir şey yiyememek kokudan etkilenmek de kötü, dışarda yemeyi denedin mi? O zaman da mı bulanıyor miden :44:
anneler buugun markete gitmedik canımız bişeler istiyor ama babamıza küsüz istemeyeyiz nasıl arsızlık yapsak evdede bişe kalmamışbugun hastaydım erindim şimdi cocuk yasında olsaydı ona aratırdımmm
bugün 11 haftalık olsuk orta halli gidiyor. zaman hiç geçmiyor gibi. cnm sen nasıl hamilelik nasıl gidiyorcanlarım iyi akşamlar nasılsınız nasıl gidiyoo...
bugün 11 haftalık olsuk orta halli gidiyor. zaman hiç geçmiyor gibi. cnm sen nasıl hamilelik nasıl gidiyor
ii sayılır sen nasılsın süper annemiz bebeşin nasıl
İyilik sağlık Allaha şükür bir sıkıntı yok, sen nasılsın bebiş nasıl?
Benimki de erkek olacak gibi.... Belirtiler öyle sanki.... Benim eşim de kıza yatkın biraz ama her ikisi de olur yani fark etmez evlat evlattır
Allahım hepimize iyilik sağlık versin inşallah.bende iyiyim çok şükür bebeğimde iyi olacak inşallah iyi olsun diye dua ediyorum :26:
tek değilsin cnm bende dua ediyorum size allahın duaları üzerinizde olsun. vaktim kalırsa ve bitkin düşmessem eğer gene okuyacağım yasin.... ((ben hala çalışıyorummm)
bizim icinde okurmusun canim okuyabilirsen
tek değilsin cnm bende dua ediyorum size allahın duaları üzerinizde olsun. vaktim kalırsa ve bitkin düşmessem eğer gene okuyacağım yasin.... ((ben hala çalışıyorummm)
tabi cnm okuyup herkeze bağışlıyorum inş okurum cnm . yada şöyle mi desem inş bugun işim biterr
Allah razı olsun canım çok sağol dualarınızı eksik etmeyin bende hepinize dua ediyorum.Allah sanada kolaylık versin bu saatte iştemisin daha çok zor canım ya Rabbim yardımcın olsun..
tesekür ederim canimm Allah razi olsun..
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?