2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benm de erkek oZman zaten rüyamda gördüm:))
gercekten mii ayy nasi gordun..ben hic goremedim yaa esim gormus gecen gun coook tatli bi erkek cocuguydu diyo..insallah Allah'im hayirlisini nasip etsin de bana da erkek gibi geliyo..

gercekten mii ayy nasi gordun..ben hic goremedim yaa esim gormus gecen gun coook tatli bi erkek cocuguydu diyo..insallah Allah'im hayirlisini nasip etsin de bana da erkek gibi geliyo..

Yatmadan önce ayetelkürsi okudum elimi karnıma koyarak allahım cocuğumu göster dedim sağıma yattm.emekleyen bi oğlan vocuğuydu sarışın kahverengi gözleri vardı cok tatlıydı emekleeyerek bana geldi cooook gZl bi rüyaydı öyle gördüm inş gerçektir

Bir de eşim nişanlıyken görmüştü 2 oğlumuzun büyük hallerini biri sarışınmış ona benziyor digeri kumralmavi gözlüymş bana benzeyen bakalm o rüya da benm gördüğümü destekliyor ama Allah bilir

hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin inş... Bende hep erkek görürüm hep allah allah diyorum acaba diyorumm geçen de acaba hangisi diye oyle uyumuşum koç gördüm 2 tane koç erkek çocukmuş

Evet koç erkek cocuk demek aman sağlıklı hayrlı evlat olsnlar da😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…