işi eve getirdim cnm ya eşimlede atıştıkk çalışıyorum kös kösofff offff
kolay gelsin canım .
Bu aralar hormonların etkisi sanırım herkes kavgalı
bizde biraz öyleyiz.
Aman bebeişlerimizi sağ salim alalım kucağımızada kavgalarr düzelir
bildiğim kadarıyla yapmıyolar orda ultrason canım..
aaaay bende daha bildirmedim.. zorunlu mu ki
Ayy benim belirtiler de erkek gibi ama hayirlisi bakalim..cogu anne ruyasinda goruyo ben hic goremedim..
Canim sen ne is yapiyosun da hala bu saatlere kdr calisiyosn..yazik sana dinlendir biraz kendini..işi eve getirdim cnm ya eşimlede atıştıkk çalışıyorum kös kösofff offff
gercekten mii ayy nasi gordun..ben hic goremedim yaa esim gormus gecen gun coook tatli bi erkek cocuguydu diyo..insallah Allah'im hayirlisini nasip etsin de bana da erkek gibi geliyo..Benm de erkek oZman zaten rüyamda gördüm:))
Canim sen ne is yapiyosun da hala bu saatlere kdr calisiyosn..yazik sana dinlendir biraz kendini..
aysonu fln da diil ki bu neyin yogunlugu..Allah yardimcin olsn cnmmuhasebe cnm ya of offf
aysonu fln da diil ki bu neyin yogunlugu..Allah yardimcin olsn cnm
gercekten mii ayy nasi gordun..ben hic goremedim yaa esim gormus gecen gun coook tatli bi erkek cocuguydu diyo..insallah Allah'im hayirlisini nasip etsin de bana da erkek gibi geliyo..
bir de eşim nişanlıyken görmüştü 2 oğlumuzun büyük hallerini biri sarışınmış ona benziyor digeri kumralmavi gözlüymş bana benzeyen bakalm o rüya da benm gördüğümü destekliyor ama allah bilir
hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin inş... Bende hep erkek görürüm hep allah allah diyorum acaba diyorumm geçen de acaba hangisi diye oyle uyumuşum koç gördüm 2 tane koç erkek çocukmuş
Evet koç erkek cocuk demek aman sağlıklı hayrlı evlat olsnlar da😊
2 TANESİDE ELİMDEYDİ İPLER KIZ İKİZMİ ACABA
ıkiz olsa belli olmazmydı canm şimdiye kadar :)
Ikiz olsa belli olmazmydı canm şimdiye kadar :)
daha ilk gittiğimde 5 haftalıktı ikinciye cuma günü gideğim işte. Olurdu dimi onlarınki daha ağır olur bence
kusmalar daha yoğun olr diye bilşyrm bi de beta hcg de yüksek oluyo bildgm kadaryla canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?