hayırlısı bakalım ya du bakalım hayat ne gösterio bize
Aynen öyle canm hayat sürprizlerle dolu bu bebek bile aniden geldi beklenmeyen anda:)
HELE BENİM CNMM HELE BENİM :)
3aylık evli iken hamile kaldm bi de yasım da küçük ama olsn allah vermek istedi diyrm kıymetini de bilmeye calışyrm:)
canım kızmış ya bebebğin belirtilerin neler bana herkes kızın olucak senin diyor sanki ben erkeği daha çok istiyorum amaaasağlıklı olsun başta istediğim o ama işte erkek biraz baskın gibi
yas kaç cnm senin
yas kaç cnm senin
23 canım ben bi yıl bekledim univ. sonra
Yaşlarımız yakınmış ya iyi cok küçük deilmişm oZman:)
kız büyüdükteee anne oluyoz hayırlısıyla kızzzz ben hala inanamiyorum ys bebişime:)
kız büyüdükteee anne oluyoz hayırlısıyla kızzzz ben hala inanamiyorum ys bebişime:)
günaydın anneler umarım herkes iyidir
dün yazmıştım ya,sanırım hafiften hasta oluyorum diye..
ahanda bu sabah itibari ile oldum ooofffff Allah'ım..
yaaaa ben ki,bi nezle bile olmayan biri..kaç zamandır hasta olmam, aksilik bu ya olmaması gereken zamanda oldu.. hemde nezle,boğaz acısı,kulak ağrısı olarak 3'ü bi aradadeliricem ya!
eeee kızlar,var mı bi önerisi olan?
ne yapiyim sizce doğal yöntemlerle?
ayrıca buhastalığımın bebişe zararı var mıdır ki? :26:
gerçi saat 9 olsun diye bekliyorum,doktorumu arıcam bilgi vercem sorcam napiyim diye..
aman nazar değmesin hiçbirimize
canım benim bol bol dinlen C vitamini al bitki değil ama meyve çayı iç( kuşburnu fln) geçmiş olsun
şuan bebişine zararı olduğunu sanmıyorum ama ilerletmemeye bak ilerlerse de ilaç kullan doktora danışarak sonuçta hastalık ilerlerse daha zararlı bebeğe ben böyle düşünüyorum
günaydın anneler umarım herkes iyidir
dün yazmıştım ya,sanırım hafiften hasta oluyorum diye..
ahanda bu sabah itibari ile oldum ooofffff Allah'ım..
yaaaa ben ki,bi nezle bile olmayan biri..kaç zamandır hasta olmam, aksilik bu ya olmaması gereken zamanda oldu.. hemde nezle,boğaz acısı,kulak ağrısı olarak 3'ü bi aradadeliricem ya!
eeee kızlar,var mı bi önerisi olan?
ne yapiyim sizce doğal yöntemlerle?
ayrıca bu hastalığımın bebişe zararı var mıdır
gerçi saat 9 olsun diye bekliyorum,doktorumu arıcam bilgi vercem sorcam napiyim diye..
aaaay hiçbirimize nazar değmesin inş.. aminnnnn
çalışıyorum bide,ooofffff canım nasıl yatmak istedi..
yarın sabah devlet hast'ne gidicem tahlilleri yazdırmak,yaptırmak için..sonrada sağlık ocağına gidip durumu bildireyim diyorum..acaba rapor istesem verirler mi?devlet hast?yada sağlık ocağı?
ne güzel olur 2 gün verseler,h.sonuyla birleşir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?