2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım kızmış ya bebebğin belirtilerin neler bana herkes kızın olucak senin diyor sanki ben erkeği daha çok istiyorum amaaa sağlıklı olsun başta istediğim o ama işte erkek biraz baskın gibi

%80 kız dedi birdahaki geldiğinde kesinleşecek dedi. Kızmı erkekmi tam emin değilim ama öyle bariz bir belirtim yok. Henüz karnımda çıkmadı. Sadece çok uykum geliyo. Kız çocuğu uyutur diyorlar ama bilmiyorum.

Bir daha tursu yemek mi asla
Gaz sancisindan oluyorum kizlar bir kavonoz yedimde
Ilk ve son tursu zevkimdi

dün yazmıştım ya,sanırım hafiften hasta oluyorum diye..
ahanda bu sabah itibari ile oldum ooofffff Allah'ım..
yaaaa ben ki,bi nezle bile olmayan biri..kaç zamandır hasta olmam, aksilik bu ya olmaması gereken zamanda oldu.. hemde nezle,boğaz acısı,kulak ağrısı olarak 3'ü bi arada deliricem ya!

eeee kızlar,var mı bi önerisi olan?
ne yapiyim sizce doğal yöntemlerle?
ayrıca bu hastalığımın bebişe zararı var mıdır ki? :26:

gerçi saat 9 olsun diye bekliyorum,doktorumu arıcam bilgi vercem sorcam napiyim diye..

Son düzenleme:

aman nazar değmesin hiçbirimize
canım benim bol bol dinlen C vitamini al bitki değil ama meyve çayı iç( kuşburnu fln) geçmiş olsun
şuan bebişine zararı olduğunu sanmıyorum ama ilerletmemeye bak ilerlerse de ilaç kullan doktora danışarak sonuçta hastalık ilerlerse daha zararlı bebeğe ben böyle düşünüyorum

aaaay hiçbirimize nazar değmesin inş.. aminnnnn
çalışıyorum bide,ooofffff canım nasıl yatmak istedi..
yarın sabah devlet hast'ne gidicem tahlilleri yazdırmak,yaptırmak için..sonrada sağlık ocağına gidip durumu bildireyim diyorum..acaba rapor istesem verirler mi?devlet hast?yada sağlık ocağı?
ne güzel olur 2 gün verseler,h.sonuyla birleşir...

günaydın anneler umarım herkes iyidir

Günaydın canım ....:) Hastanedeyiz doktorumuzu bekliyoruz... :18:

Geçmiş olsun canım... adaçayıyla gargara iyi geliyor ama içmemen lazım...

Son düzenleme:

bende en çok sabah uykusuna doyamıyorum 7 de okulda olunca mecburen erken kalkıyorum
canım sağlık ocağında aile hekiminde alırsın bence raporu ben geçen hafta öyle yaptım çünkü dayanamadım gittim söyledim sağolsun iyi bir insan verdi rapor
her kontrolde doktor çok yorulma dinlen diyo ama nerdee çoğumuz çalışıyoruz ben sabah 7 akşam 6 müdür yardımcısıyım okulda ama müdür sağolsun erken çıkarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…