Günaydın canım ....:) Hastanedeyiz doktorumuzu bekliyoruz... :18:
...
Günaydın güzel anneler..
Bende haziran annesi olacağım inşallah , 25 yaşındayım , şuan tam 8+1 hamileyim.
İlk hamileliğimi temmuz ayında kese görülmediği için 5-6 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı.
Bu ikinci hamileliğim , 6+0 ken kesemizi , 7+1 iken kalp atışlarını duyduk. (Çok şükür)
Şimdi hala içimde kaybetme korkusu var , ama inanıyorum miniğim benimle kalacak..
Benden şimdilik bu kadar..
Gunaydin canim
Biz dun gece fazla uyuyamadik....
Asiri gaz sancisi cektik....
Tursuyu fazla kacirmisizda
Sen nasilsin ?
Günaydın canım ....:) Hastanedeyiz doktorumuzu bekliyoruz... :18:
canım benim hiç telaşlanma...iyi düşün iyi olsun... iyi haberlerini bekliyoruz
canım gribin en iyi ilacı dinlenmek..sağlık ocağından alabilirsin ben geçen hafta ondan önceki hafta aldım mecbur dinlendim o şekilde atlatabildim..fazla olmamak kaydıyla ıhlamur içebilirsin..çok geçmiş olsunaaaay hiçbirimize nazar değmesin inş.. aminnnnn
çalışıyorum bide,ooofffff canım nasıl yatmak istedi..
yarın sabah devlet hast'ne gidicem tahlilleri yazdırmak,yaptırmak için..sonrada sağlık ocağına gidip durumu bildireyim diyorum..acaba rapor istesem verirler mi?devlet hast?yada sağlık ocağı?
ne güzel olur 2 gün verseler,h.sonuyla birleşir...
ayy çok geçmiş olsun canım çok canın yandı mıkızlar ben sabah koştururken evde parke üzerinde ayağım kaydı kalçam üzerine düştüm bişey olur mu acaba
canım gribin en iyi ilacı dinlenmek..sağlık ocağından alabilirsin ben geçen hafta ondan önceki hafta aldım mecbur dinlendim o şekilde atlatabildim..fazla olmamak kaydıyla ıhlamur içebilirsin..çok geçmiş olsun
ayy çok geçmiş olsun canım çok canın yandı mı
inşallah bişe olmaz cnm dinlenme moduna geç renkli bi akıntı gelirse doktorunu ara inşallah bişe olmaz..
Gunaydinn..
Hic guzel gecmeyen bi gecenin sonunda kalktik.. Hic uyuyamadim bas agrisindan
Esimin sinavi birazdan basliycak lutfen dualarinizi eksik etmeyin
Bende bol bol dua ediyorum hamilelerin duasi kabul olurmus
Hayirlisiyla sinavi gecip biranonce gelsin babamiz yanimiza
Gecmis olsun canimm gecen hafta bende atlattim
Yapabilicen tk sey portakal greyfurt suyu icmek birde ben limonu kabuklariyla zencefili kucuk kucuk dograyip kaynattim ilik ilik ictim hergun cok iyi geldi bogazima.
Hergunde portakal greyfurt karisimi meyve suyu istik.wick kullana bilirmissin doktoruma sordum yuzunuze surmeden vucudunuza surerek kullanin dedi
en çok senin duan kabul olur zaten eşine..
inş istediğiniz sonucu alırsınız,bebişte sevinir..
portakal suyuna bayılırım daa,greyfurt mümkünse uzak dursun benden.
o nasıl bi acı tattır yahu.
kızlar ben sabah koştururken evde parke üzerinde ayağım kaydı kalçam üzerine düştüm bişey olur mu acaba
sanırım tek çare ıhlamur,abartmamak koşuluyla..
aaaay rapor verselerde bari,dinlensem yatsam hep evde..ne güzel oluuuuuuuur
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin . Benim boğazlar şişerse 3 ay kalkamam yataktan heralde , iğne yemeden geçmiyor :/
oooyyyy iğne miii? anaaaam sen çok dikkat et bari..
benim bademciklerim yok,o yüzden o derece bi sıkıntım olmuyo..
nekadar dikkat etsemde yılda 1 defa tekrarlıyor malesef, inş bu sene pas geçer :) Grip olcakmışım gibi sesim falan değişiyor ertesi gün hiçbişeyim yok, çok şükür iyiyim şimdilik .. aşermeler başladımı ? =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?