2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın güzel anneler..

Bende haziran annesi olacağım inşallah , 25 yaşındayım , şuan tam 8+1 hamileyim.
İlk hamileliğimi temmuz ayında kese görülmediği için 5-6 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı.
Bu ikinci hamileliğim , 6+0 ken kesemizi , 7+1 iken kalp atışlarını duyduk. (Çok şükür)
Şimdi hala içimde kaybetme korkusu var , ama inanıyorum miniğim benimle kalacak..
Benden şimdilik bu kadar..

hoşgeldin canım aramıza...
maşallah size,hepimiz sonunu sağlıkla getirebilelim inş

Gunaydin canim
Biz dun gece fazla uyuyamadik....
Asiri gaz sancisi cektik....
Tursuyu fazla kacirmisizda
Sen nasilsin ?

iyiyim ama sabahları mide bulantılarından pek keyfim yok. bende dün gaz sancısı çektim canım. mercimek yemiştim ona bağladım. Turşu çok tuzlu değil mi? su içmişsindir sürekli şişirmiştir seni

canım gribin en iyi ilacı dinlenmek..sağlık ocağından alabilirsin ben geçen hafta ondan önceki hafta aldım mecbur dinlendim o şekilde atlatabildim..fazla olmamak kaydıyla ıhlamur içebilirsin..çok geçmiş olsun

kızlar ben sabah koştururken evde parke üzerinde ayağım kaydı kalçam üzerine düştüm bişey olur mu acaba
ayy çok geçmiş olsun canım çok canın yandı mı
inşallah bişe olmaz cnm dinlenme moduna geç renkli bi akıntı gelirse doktorunu ara inşallah bişe olmaz..

sanırım tek çare ıhlamur,abartmamak koşuluyla..
aaaay rapor verselerde bari,dinlensem yatsam hep evde..ne güzel oluuuuuuuur

Gunaydinn..
Hic guzel gecmeyen bi gecenin sonunda kalktik.. Hic uyuyamadim bas agrisindan
Esimin sinavi birazdan basliycak lutfen dualarinizi eksik etmeyin
Bende bol bol dua ediyorum hamilelerin duasi kabul olurmus
Hayirlisiyla sinavi gecip biranonce gelsin babamiz yanimiza

Gecmis olsun canimm gecen hafta bende atlattim
Yapabilicen tk sey portakal greyfurt suyu icmek birde ben limonu kabuklariyla zencefili kucuk kucuk dograyip kaynattim ilik ilik ictim hergun cok iyi geldi bogazima.
Hergunde portakal greyfurt karisimi meyve suyu istik.wick kullana bilirmissin doktoruma sordum yuzunuze surmeden vucudunuza surerek kullanin dedi

en çok senin duan kabul olur zaten eşine..
inş istediğiniz sonucu alırsınız,bebişte sevinir..

portakal suyuna bayılırım daa,greyfurt mümkünse uzak dursun benden.
o nasıl bi acı tattır yahu.

en çok senin duan kabul olur zaten eşine..
inş istediğiniz sonucu alırsınız,bebişte sevinir..

portakal suyuna bayılırım daa,greyfurt mümkünse uzak dursun benden.
o nasıl bi acı tattır yahu.

Sagol canim insallahhh..
1 adet greyfurta 2/3 adet portakal pek aci olmuor karistirinca 😊

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin . Benim boğazlar şişerse 3 ay kalkamam yataktan heralde , iğne yemeden geçmiyor :/

oooyyyy iğne miii? anaaaam sen çok dikkat et bari..
benim bademciklerim yok,o yüzden o derece bi sıkıntım olmuyo..

oooyyyy iğne miii? anaaaam sen çok dikkat et bari..
benim bademciklerim yok,o yüzden o derece bi sıkıntım olmuyo..

nekadar dikkat etsemde yılda 1 defa tekrarlıyor malesef, inş bu sene pas geçer :) Grip olcakmışım gibi sesim falan değişiyor ertesi gün hiçbişeyim yok, çok şükür iyiyim şimdilik .. aşermeler başladımı ? =)

yok canım yaaa..hiçbişey yok..
hatta olan belirtilerde giderek azalıyo (şişkinlik,kasık ağrısı,göğüs hassasiyeti gibi...)
:26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:
annemde de hiçbişey olmamış banada kardeşimede hamileyken..belki ona çekmişimdir..
yav düşünme diyorum,at kafandan diyorum ama yok anacım olmuyo..gitmiyo aklımdan nedenler,acabalar,tedirginlikle dolu endişeler..
ben heyecanını,mutluluğunu yaşayamadan tadını çıkaramadan doğurucam heralde (gerçi biliyordum böyle olacağını)
neyse..herşey yolunda olsunda,ben endişe duymaya da razıyım..

selam hatunlarrrr... yaz başı anneleri bende aranıza yeni katıldım. 2013 ağustos annesi xcelisin ablasıyım ve artık sıra bende :) geçen hafta atlattığım düşük riski bulantılarım halsizlik dışında iyi gibiyim :) e geriye ne kaldı zaten hepiciğimize hayırlı hamilelik dönemleri işlh sağlıklı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…