2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cnm

Çok vermıyomusun ben anne sütü veryorum ama o kadar çıkıyomydur bilmem gece emiyo gınduz ara ara emiyo

Geçmiş olsun cnm bız alt dişlerde bittik üstler daha zorsa ben naparım allah kolaylık versın gğnlerdır alt diş acısı çekıyı bebeğim inliyo gözlerı kapalı ağlıyo biri çıktı diğerı damak kabarmış daha yok

Maşallah kızına Allah nazardan korusun Çokça geçmiş olsun diş şikayetleri ve Kabızlık bizdede var bende doktora on gun kaldığından karnabaharlı çorbayı denicem bakalım olmazsa ilaç sorarım doktora

Evet canım ben karnabahar ve zeytinyagindan olduğunu düşündüm bir dene istersen birde armut iyi geliyor kabizliga

Armut maalesef kesinlikle yemiyo ama bakalım bunu denicem çok sağol canım

Seninkide güzel ama kısa süreli kullanım için olabilir ben internetten 70 tl ye aldım canm.

Bu arada instagramda sizi nasıl bulabilirm ben o Konuları kaçırmışım galiba ben yoğun olarak kullanıyorum sosyal medyayı :))

[QUmiragam, post: 38870404, member: 165571"]Sağol cnm yakınımda olsaydın verırdim bebeşinede yazıda 8, ayda buğday verin dıyo bız 7,5aylık olduk erken mi acaba[/QUOTE]
tesekkur ederim CNm .benim oğlum 6,5 aylik. 7,5 ay erken olmaz gibime geliyor. Önce çok az miktarda verip deneyebilirsiniz?

wvet cnm ben uzun zamandir kullaniyorum. corbalara bazende yogurda karistiriyorum.

Yaa ben neden zayiflayamiyorunharekette ediyorum gün içinde cok fazlada yemiyorum uyuz oluyorum kendime
Bendeeee tam bi iki kilo veriyorum birkaç gün anneme gidip şişiyorum yine kısır döngü benimki ayyy bak canım kısır çekti şimdi şaka şaka pZt den beri yine diyetteyim herzzamanki gibi, kafa gidiyo arada böyle açlıktan :)

( cok gecmis olsun cnm

arkadaslar 15-18 ocak bu hafta sonu Cnr da bebek fuari varmis. ben gidicem. istanbuldan gelen olursa bi goruselim orda 2 dk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…