Sağol cnm yakınımda olsaydın verırdim bebeşinede yazıda 8, ayda buğday verin dıyo bız 7,5aylık olduk erken mi acabahttp://www.gurmebebek.com/bugday-ruseymi-516
site kopyala yapıştıra izizn vermediği için link ekledim. bu arada senin buğday unu tam organik olmuş. Yarasın bebişine
CnmGuzel soru ... Gunde 5 biberon 210cc mama yapiyorum. Genelde 30-40 cc birakiyor. Bazen hepsini iciyor ozellikle gece 23:00 uyku ogununde. Sabah 7:00 ye kadar vermiyorum. SabAh ogunu cok zor 120cc anca. Gerisi zorla ama yine 40cc falan kaliyor.
Ek besinlere cok yuklenmedigim icin mama agirlikli besliyorum. Gunde yarim meyve 100cc kadar sebze ve aksam tahilli muhallebi veriyorum ek olarak. 7 ay bitti. Bu ay sadece tadimlik yumurta et kurubaklagiller baslayacagim. Hedefim 1 yasina kadar tadimlik ek besinler.
Guzel soru ... Gunde 5 biberon 210cc mama yapiyorum. Genelde 30-40 cc birakiyor. Bazen hepsini iciyor ozellikle gece 23:00 uyku ogununde. Sabah 7:00 ye kadar vermiyorum. SabAh ogunu cok zor 120cc anca. Gerisi zorla ama yine 40cc falan kaliyor.
Ek besinlere cok yuklenmedigim icin mama agirlikli besliyorum. Gunde yarim meyve 100cc kadar sebze ve aksam tahilli muhallebi veriyorum ek olarak. 7 ay bitti. Bu ay sadece tadimlik yumurta et kurubaklagiller baslayacagim. Hedefim 1 yasina kadar tadimlik ek besinler.
Sğl cnm başladım ne yazıkki ama burnu daha iyi oldu Zaten gececekmiydi yoksa antıbıyotık mi grçirdi bilmemBence kullan canm Allah korusun da ilerlerse daha cok ilac kullanmak zorunda kalirsn.cok da ilac karşıtı olmamak lazım
Yerım ben onu çok tatlı masallah barekallah nasıl yukleniyor bende istıyorum ama beceremedımKızlar yükledim kızımın videosunu bakın kaldircam birazdan
Halay mı çekiyo yoksaKizlar benim kizim tam cadi olmus emerken corabini cikariyo mendil gibi salliyor
Canim galeriden videonun olduğu yeri aç üstte instagram var videonu seçip instagrama tıkla instagramdan değil yani galeriden yukleyeceksinYerım ben onu çok tatlı masallah barekallah nasıl yukleniyor bende istıyorum ama beceremedım
Teşekkür ederiz teyzesiYerım ben onu çok tatlı masallah barekallah nasıl yukleniyor bende istıyorum ama beceremedım
Geçmiş olsun cnm bız alt dişlerde bittik üstler daha zorsa ben naparım allah kolaylık versın gğnlerdır alt diş acısı çekıyı bebeğim inliyo gözlerı kapalı ağlıyo biri çıktı diğerı damak kabarmış daha yokSln kizlar bugun dr a gittik kizim gece birden ateslendi 38.1 e cikti pedufen verdim pek dusmeyince yarim fitil koydum biraz da hirilti var gibiydi sanki bronsitten suphelendim dr goturdum bogazinda hafif bi kizariklik varmis burnunu sık sık ac dedi antibiyotik vermedi gerek yok dedi atesi ve gece bazen uyanmalari distenmis alt iki dis cok kolay cikmisti bu niye boyle anlamadim huzursuz olunca pedifen yada calpol ver dedi kabizlik problemimiz vardi biraz zor yapiyodu iki uc gunde bir yapiyordu ikiniyordu cok debridat surup verdi lavman verdi once lavmani yap bagirsaklari bi bosalsin dedi surubu 10 gun kadar gunde bir tatli kasigi ver dedi suruba su katilacak ya soguk mu sicak mi olacak daha once kullanan arkadaslar vardi bide lazer epilasyona baslamayi dusunuyorum emziriyorum sakincasi olur mu dedim hayir baslayabilin dedi bugun bide onu gorusmeye gitiim haftaya lazere baslayacam artik bizden boyle bu arada kizimin kilosu 9 kilo 67 cm de boyu cikti oyle simdilik bizden
Sln kizlar bugun dr a gittik kizim gece birden ateslendi 38.1 e cikti pedufen verdim pek dusmeyince yarim fitil koydum biraz da hirilti var gibiydi sanki bronsitten suphelendim dr goturdum bogazinda hafif bi kizariklik varmis burnunu sık sık ac dedi antibiyotik vermedi gerek yok dedi atesi ve gece bazen uyanmalari distenmis alt iki dis cok kolay cikmisti bu niye boyle anlamadim huzursuz olunca pedifen yada calpol ver dedi kabizlik problemimiz vardi biraz zor yapiyodu iki uc gunde bir yapiyordu ikiniyordu cok debridat surup verdi lavman verdi once lavmani yap bagirsaklari bi bosalsin dedi surubu 10 gun kadar gunde bir tatli kasigi ver dedi suruba su katilacak ya soguk mu sicak mi olacak daha once kullanan arkadaslar vardi bide lazer epilasyona baslamayi dusunuyorum emziriyorum sakincasi olur mu dedim hayir baslayabilin dedi bugun bide onu gorusmeye gitiim haftaya lazere baslayacam artik bizden boyle bu arada kizimin kilosu 9 kilo 67 cm de boyu cikti oyle simdilik bizden
Evet canım ben karnabahar ve zeytinyagindan olduğunu düşündüm bir dene istersen birde armut iyi geliyor kabizliga
inş canım senin kuzunda inş alır kilo. dediğin gibi keyfi iyiyse sorun olmuyo :) senin çantayı görünce benim ki uyduruk kaldısaolasın canım bende alayım inş bu çantadan. benim ki de böle. sen kaça aldın çantayı nerden aldın
Gurme bebek de buğday ruşeymin çok faydali olduğunu okudum. Makarnalutfen.com dan sipariş etmiştim. Bugün geldi. Üzerinde + 8 yaziyor.bebeği için kullanan var mi? Bu arada urunler kapali ambalaj da degildi.kendileri poşetlemişler. Bu çok hoşuma gitmedi
BendeeeeYaa ben neden zayiflayamiyorunharekette ediyorum gün içinde cok fazlada yemiyorum uyuz oluyorum kendime
wvet cnm ben uzun zamandir kullaniyorum. corbalara bazende yogurda karistiriyorum.
Kzlar ya kizim oyun halisinda oturuodu arkasina yastikta koymstum resmini cekmek icin geriye gttm brz arkaya dogru dustu kafasini yere carpti ses te cikti saat 3 gbi basta agladi cok snra sustu okdr kotu oldmki uzun sure oynadik snra uyudu uyandi aksam yine iyiydi smdi uykusu geldi uyumak istio bsy olmsmudur ya olsaydi smdiye kdr belli olurdu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?