2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
benım kızımda bu ay hiç kilo almamış. kulak iltihabından dolayı yememişti bi hafta bişi. bizde yarın kontrole gitcez inş on gün içinde almıştır kilo. ben başladım kahvaltıya. sabah az da olsa sadece kahvaltısını yaptı bugün çorbasını da yemedi. ısrar etmiyorum artık

malesef yemekhanede yok yemekler dışardan geliyor. cay ocağında var ama buzdolabı değil içeceklerin konulduğu soğutucu. ben bi tane bebek çantası almıştım içinden biberonlerın konulduğu kap çıktı. termal healde o da. ona koysam olur mu ki.

Öksürüğü azalır gibi oldu canım. Teşekkür ederim bilgi için

Yetmiyo canm gund iki kez sagiyorum artik ek gıda+gece mama seklinde besleniyor.
aynen canım gece mama vermiyordum çok şükür gece bi kac kerede olsa emiyor fakat emip yatınca yarım saat sonra kalkıo gündüz olmuş gibi bi daha da emmiyor. dün gece hiç emmedi sabaha kadar nerdeyse uyanıktı acaba sütüm mü yetmiyo die düşünüyorum. bu gece denicem mama vermeyi. gece uyanması çok zor oluyor. allahtan daha başlamadım işe.

Canım benim oğlan günde 3 sefer ensesine kadar yapıyo gaz damlalarından galiba.bide makina deme bana 3 gündür bozuldu banyo kirli çamaşır dolu.off kafayı yedirtcek bana arçelik servis.bide eşim gitmiş tartışmış

İlaçlardandir canım ay kötü olmuş bozulması çamaşır makinesi ve süpürge kadınların eli ayağı gibi

İlaçlardandir canım ay kötü olmuş bozulması çamaşır makinesi ve süpürge kadınların eli ayağı gibi
Ya sorma ne yapcam bilmiyom sallıyo servis bizi ama hep eşimin yüzünden adamla gidip tartışmış onlarda inadıya gelmiyo.yarın sabah gelcekmişler arayıp rica ettim

Allaha Şükür normal çıkmış canım kimbilir nasıl zor geçmiştir o süreç senin için

Evet zor günlerdi ama neyse ki geride kaldı şimdi saçma sapan şeylere takılınca aklıma bunu getirip şükrediyorum. Benim kızımda zor kaka yapıyor. Karnabahar kabız yapar verme demişlerdi. Çok şaşırdım. Bende deneyeyim olmazsa sebze çorbasına katıyorsun değil mi ?

Bizim bir sorun da yoktu ama almadı kilo. Doktorumda iki üç yaşından sonrada kilo verdirmek için geleceksiniz keyfi yerindeyse açlıktan ağlamıyorsa üstüne gitme dedi. Zaten zorlayınca kusuyor. Kahvaltı hemn herkes başlamış gibi bende sonra hiç istemez diye alıştırmak istiyorum. İnşallah bu on günde güzel kilo almıştır yavrucuğun.

tuh o kötüymüş keşke olsaydı. Hımm nasıl bir şey acaba ben aventin çantasını aldım içi korunaklı anlaşılıyor termal olduğu sendeki de öyle birşeyse kullanabilirsin. Bendekinin resmini yüklüyorum becerebilirsem. Belki yardımcı olur sanada fikir açısından.

Eklentiler

• IMG_5030.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_5031.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 95

maşallah oğluna canım benim kızım emeklemeye çabalıyor ama henüz başarabilmiş değil. Yalnız ayakta durmaktan hiç hoşlanmıyor sadece yerlerde yuvarlansın tek derdi bu birde çığlık çığlığa bağırmak hobisi :)

Sln kizlar bugun dr a gittik kizim gece birden ateslendi 38.1 e cikti pedufen verdim pek dusmeyince yarim fitil koydum biraz da hirilti var gibiydi sanki bronsitten suphelendim dr goturdum bogazinda hafif bi kizariklik varmis burnunu sık sık ac dedi antibiyotik vermedi gerek yok dedi atesi ve gece bazen uyanmalari distenmis alt iki dis cok kolay cikmisti bu niye boyle anlamadim huzursuz olunca pedifen yada calpol ver dedi kabizlik problemimiz vardi biraz zor yapiyodu iki uc gunde bir yapiyordu ikiniyordu cok debridat surup verdi lavman verdi once lavmani yap bagirsaklari bi bosalsin dedi surubu 10 gun kadar gunde bir tatli kasigi ver dedi suruba su katilacak ya soguk mu sicak mi olacak daha once kullanan arkadaslar vardi bide lazer epilasyona baslamayi dusunuyorum emziriyorum sakincasi olur mu dedim hayir baslayabilin dedi bugun bide onu gorusmeye gitiim haftaya lazere baslayacam artik bizden boyle bu arada kizimin kilosu 9 kilo 67 cm de boyu cikti oyle simdilik bizden

Evet canım ben karnabahar ve zeytinyagindan olduğunu düşündüm bir dene istersen birde armut iyi geliyor kabizliga

Geçmiş olsun canım ayrıca kızına da maşallah

Çok tatlı maşallah canım ben de kızımı video çektim de de derken eşim paylaşma dedi ama şimdi kısa süre koyuyorum instagrama

Bizim besik park yatak. Kizim tutunarak kalktigi icin korkuyorum nezamn alt kademeye geciliyo acaba bide yerecok yakin oluyo oylede
Ben sunger yatak yaptirdim koltukcuya simdi alta gecince de yaptircam 20-25 cm 5cm kalimliginda yaptircam fazla gelince cikarcam icinden

D delimavi 35 çok geçmiş olsun.
Blackkcat çok tatlı maşallah oğlun :)
Ya bu arada bişey sorcam. Oğlum uykularından ağlayarak uyanıyor hep ve bazen kucaklamama rağmen hemen sakinleşmiyor neden acaba, çok kötü oluyorum oğlum öyle uyanınca

Benim kizimda bazen ağlayarak kalkıyor dediğin gibi zor sakinlestiriyorum ben acaba ruyami görüyor diyorum ama bilmiyorum

inş canım senin kuzunda inş alır kilo. dediğin gibi keyfi iyiyse sorun olmuyo :) senin çantayı görünce benim ki uyduruk kaldı saolasın canım bende alayım inş bu çantadan. benim ki de böle. sen kaça aldın çantayı nerden aldın

Eklentiler

• 2015-01-14 17.44.10.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 2015-01-14 17.44.23.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 2015-01-14 17.44.35.webp
    29 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…