2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
başka doktora git bence,normal bi durum olduğunu sanmıyorum
Akıntı kokulu olmadığı için doktor bi sene dolmasıni bekliyceksin anca düzelir diyo eğer kokulu olursa tehlike diyo bende başka sına gorunmeye gerek duymadım bu yüzde n gitsemmi acaba başka bi doktorada yaa kafama takilmadi değil bak şimdi

Canim git istersen akinti onemlidir

canım senınkı ne kadar boyu kılosu, bızımkı aynı tarıh dogumlu senınkıyke, bende mama vermemeye calısııyorum. dr gerıden gelıyor demıs ya nıye ole dedı, kaç kılo sımdı , kaçla dogmustu ?

Hiç mama veya anne sutu yok mu menude?

Ay tum sayfalari okuyup btrdm sondan basa , bi döndum baktm yine ilerlemis sayfalar :)
Ya bnm yaptgm yogurt cok eksi oluyo ataturk orman cift gunluk sutu ve dogal yogurtla mayaliytm yemio ya. Meyveyle biskuviyle denedim pekmezle yok buyumix gercekten verilirmymis ya guvenemedm ben
Bu arada A apriori11 kuzu eti koycanya corbaya fln onu dami blenderdan gecircz ben bgn ilk kez blenderdan gecirmedm de kiymali kereviz yemegi yaptm onu tupperware in dograyicisi var bole elle ipini cekiosun onda brz parcaladm baya puturlu kaldi ama verdm brz zorlandi ama olsn alisir su verdm 2 kasigin ardndan kolay yutsn diye bndan snra ole yapicm blender daha nadir kullanicam

Ay sevindim valla benim annelik icguduleriyle yaprigim menuden sadece ikinci ogun sebze fazla demekki dogru yoldaymisim

peki kahvaltıdaki bebe bisküvisi - labneyi falan neyle karıştırıyorsunuz ben 40 cc ıhlamur çayıyla yapıyorum 4 bebe bisküvisi ve bi kaşık labne içine ekliyorum yerse mutlu oluyorum buna bile

Valla ben yoğurt veriyorum kahvaltida yaninda pekmez recel peynir yumurta sarisi ekmek bebe biskuvisi vermiyorum sadece gunde bi iki tane oyalansin diye hipp biskuvi veriyorim eline

Irmik kabiz yapti kizimi diye biskuvi yapmayi birakmistim ben bi kere de irmiksiz deniyim bakayim

Benimki bünye olabilir çünkü normaldede yaralarım kolay iyileşmez doktorum o kadar iyi bir doktor ki ona haksızlık edemicim :))

Ya bise sorcam ben ameliyat sirasinda sormustum dikis nasil oldu filan diye doktor dediki dikis degil yapıştırma o ne ya farkli bisey mi yoksa hepimizin ayni mi?

Akifciğimin dişi patladı.çooook zordu ama inş gerisi kolay gelir.

Ooof bizimkide gelsin yaa

Ben elmali tahilli veriyorum tadi da gauet guzel severek yiyo

Öğünlerinin miktarlarını da yazabilir misin lütfen.. Benim doktorum totalde 300 cc dedi ama az mı çok mu bilemiyorum, senin bebiş kilo almış kısa sürede garantili denebilir programına:))

O zaman bende ondan alıp bi deneyeyim benim evde yaptıklarımı yemiyo kesinlikle birde dikiş derken ameliyat yerinden bahsetmek istedim ben böyle ince bi çizgi gibi olması lazımmış bana benim ki kabarık ve hala pembe

bu uyku konusu çok tartışmalı ama ne varsa eskilerde var annem derki çocukta "uyku uykuyu çeker" yani gündüz ne kadar uyutursan gecede o kadar uykusu gelir. Denedim gerçekten doğru gibi..... gerçi benimkinin gündüz uykuları genelde kısa oluyor (yarım saat-1 saat gibi) ama yinede gündüz 3 sefer falan uyuyor gecede 10 gibi yatıyor. Gece 01.30-02.00 gibi uyanmalar başlıyor ama emiyor uyuyor tekrar....

offff annelik ne güzel şeeeyyyy

Öğünlerinin miktarlarını da yazabilir misin lütfen.. Benim doktorum totalde 300 cc dedi ama az mı çok mu bilemiyorum, senin bebiş kilo almış kısa sürede garantili denebilir programına:))
Totalde 300 cc olması gereken ek gıda mı benim kızım totaliyle 100 yapsa ben onada razıyım

Ya ben hep tersini düşündüm gündüz daha Uyusunda gece erken yatsın diye yarın bunuda deniyim yapboz gibi olduk ama uykuya çözüm bulamazsam yakında pilim biticek ve evet Başıma gelen en güzel şey annelik :)))

Misafirlerim gitti kızlar zor bir aksamdi kv de gideyim dedi ben de eşim de kal demedik kızımı uyutmustum gitti yatak odasına uyandırdı kızım uyumadi ondan sonra hep ağladı sürekli emzir diyor ben mutfağa gidince çocuğu emzirmiyor diyor arkamdan neyse ki gitti bugün güzelce yatıp dinlenmek istiyorum inşallah kizimda uyur desteginiz için hepinize tesekkur ederim

Gecmis olsun hadi benimkide gider uyandirir hep sinir oluyorum bugun babaneme gittim misafirler vardi yemek yediriyorum oykuye emiyomu diye soruyolar allahim ya sizene dicem en sonunda

B
ben elmalı olana bile meyve katıyorum elma armut mandalına suyuylada sıvılaştırıyorum

Anneme söyledim birkaç kez tartıştık ona göre eşit davranıyor ama değil geçen gün abimle konuştuk onun çocuğuna da kvsi baktı abim nasıl gidiyor dedi bana ne olsun uğraşıyorum dedim o da hep sen ugrasiyorsun biz kvye bırakıp dışarı cikiyorduk arada bir ama sana kimse destek olmuyor dedi öyle dedim yani abimde farkında aslında ama annem farkında değil

Gecmis olsun hadi benimkide gider uyandirir hep sinir oluyorum bugun babaneme gittim misafirler vardi yemek yediriyorum oykuye emiyomu diye soruyolar allahim ya sizene dicem en sonunda
Sanki biz çocuklarımızı emzirmek istemiyoruz eskiler sadece emzirdikleri için bizimde öyle yapmamızı istiyorlar bilmiyorlar ki biz daha bilinçli ve sistemli besliyoruz

Sanki biz çocuklarımızı emzirmek istemiyoruz eskiler sadece emzirdikleri için bizimde öyle yapmamızı istiyorlar bilmiyorlar ki biz daha bilinçli ve sistemli besliyoruz
Amann iste herkes herseyi biliyo cok bosveerrr :) olmuyo ama dene
Bence agrin icin kas gevsetici veya agri kesici kullan sonucta dogumdan sonra hastanede yaptilar ve eve de yazdi doktor cok agrin olursa kullan diye bi de gecen disciye gittigimde o da demisti hamileyken adece minoset iciliyo ama emzirirken icebilirsin diye ihtiyacim olmamisti ama cok agrim olsaydi icerdim zarar vermeyelim diye icmek istemiyoruz ama bize bisey olunca daha zor oluyo

Masallah çok sevındım butun bebekler sağlıkla büyüsünler inşaallah arkadaşım paylaşımların çok guzel tebrık ederım çok faydalı bilgiler verıyosun devamı gelsin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…