• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Merhaba kızlar SAT 21 Nisan-BAT 18 Mayıs , 21 Mayısta BETA 370 çıktı. Kese ortalama kaç günde gözükür, Doktora ne zaman gitmeliyim. Vajinal ultrasonu istemiyorum. Bana bir yardımcı olabilir misiniz ya
370 den sonra bir daha kan verdin mi canim.2 günde bir iki katına çıkması gerek değerinin.karindan görmek istiyorsan 4bini geçsin değerin garantiye al.3binden sonra karından görünür diyorlar ama dediğim gibi ben 5bini geçirip gitmistim

Hayır canım ya çarşamba gecesi kan vermiştim 2 günde bir vermek uygun diye henüz vermedim. Doktora geç görünmenin herhangi bir zararı olur mu sadece aklıma bu takıldı. Yani ters bir durum olursa doktor destekleyici vs vitamin veriyormu gibi. Ben şuan hiç bir takviye kullanmıyorum çünkü çok kararsız kaldım

Ayrıca sana 5+3 olduğunu Dr mu söyledi. Kese 10mm iken 4+6 falan olması gerekiyor diye biliyorum .çünkü ben ilk kontrole gittiğimde sat a göre 6+5 dim.ultrasonda 4+5 olduğumu ve 9mm kese olduğunu ve ortalama günde 1mm büyür kese ve Max 20mm de bebek gorunur dedi doktorum.velhasil geç döllenme olmuş benimki seninkide öyle olabilir geriden geliyor olabilir yani.doktor sat a göre değil ultrasona göre ilerleyecek haftan dedi
Son regl tarihime göre 5+3. Doktor kese haftayla uyumlu değil demedi. Hatta aksine tahmini olarak son verdiğimden beri betayı hesapladı 4000 civarıdır şu ara dedi kese boyutu güzel ve iyi yerde dedi. Haftaya tekrar gel dedi işte 🤷‍♀️

Kızlar 20 mayista ilk beta degerim 461 cikmisti 22sinde tekrar verdim kan 48 saat sonra sonuc 860. Hekimim yanimda ya gore artis gayet guzel diyor. Bir de sizin tecrube ve yorumlarinizi duymak isterim

kızlar günaydın, herkes için güzel haberler aldığı bir hafta olsun inşallah 🤍 biz bugün sonunda keseyi görmeye gideceğiz. lütfen güzel dileklerinizi, dualarını esirgemeyin çok heyecanlıyım hem de çok stresliyim 🥹
canım güzel haberler ver bize inşallah. Bizim senle her şey çok benzerdi sanki en son betan kaç çıktı kuzucum benim biraz düşük değer olarak merak ettim :)

kızlar beta değerim beklenenden daha az yükselmiş. Geç döllenme olabilir mi yaşayan var mı? ilk değer 234 6 gün sonra verdiğim değer 1185 çıktı. Biraz endişeliyim

kızlar günaydın, herkes için güzel haberler aldığı bir hafta olsun inşallah 🤍 biz bugün sonunda keseyi görmeye gideceğiz. lütfen güzel dileklerinizi, dualarını esirgemeyin çok heyecanlıyım hem de çok stresliyim 🥹
Hayırlı haberler alirsin inşallah🤲🏻🌸 senle sat günümüz aynı sayilir 😊

Arkadaşlar yolksac dediğiniz ne oluyor tam olarak ..Bana doktorum bugüne kadar hic böyle bir seyden söz etmedi

Canım kese 10mm iken görmek çok zor zaten.ben iki hafta önce 4+5 iken gittiğimde kese 9mm di.karindan baktı sadece keseyi gördü.yarin inşallah randevum var kalp atışı için hayirlarla duyarız inşallah.demem o ki sende güzel düşün 10mm de vajinal bile görünmez diye biliyorum.biliyorum çok zor ama güzel düşünmemiz gerek.hepimizin aklından türlü senaryolar geçiyor anksiyete hastası olduk bi çocuk dogurcaz 😅
Canim soyle soyleyeyeyim benim ultrason goruntumu gordunmu bilmiyorum ama ben de 5+3 te gittim yolk zor gozukuyor nokta gibi karincadan bile kucuk, senin ki gec dollenme ise cok normal. Pozitif dusun, ve dualarim seninle <3

Kizlar benim gibi bebek kiyafeti biberon emzik alan var mi? ilk alisverisimi yaptim ve beni asiri mutlu ettiiiiii :) erken biliyorum ama napim moralimi max tutmaya calisiyorum kalp atisi oncesi cok korkuyorum ve heyecanlitim haftaya cuma randevumuz var... 6+5 olacagim o gun. dua edin bana kalp atisi ciksin :anneadayı::KK200::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Kızlar 20 mayista ilk beta degerim 461 cikmisti 22sinde tekrar verdim kan 48 saat sonra sonuc 860. Hekimim yanimda ya gore artis gayet guzel diyor. Bir de sizin tecrube ve yorumlarinizi duymak isterim
en az %66 artis bekleniyor canim , senin ki gayet guzel deger bence.

• 461 %66 artarsa → 765.26
  • 461 → 860 olmuşsa → %86.55 artış olmuştur ✅:KK200::nazar:

en az %66 artis bekleniyor canim , senin ki gayet guzel deger bence.

• 461 %66 artarsa → 765.26
  • 461 → 860 olmuşsa → %86.55 artış olmuştur ✅:KK200::nazar:
Ya evet okudum ilk 5 6 haftaya kadar artış hızı yavaş olur sonra birkaç hafta hızlı olur sonra tekrar yavaşlarmış. Teşekkür ederim 😍

Herkese selamm sat 1 nisan☺️ 7+3 ama usg 6+4 olarak gösteriyor. Tahmini doğum aslında 6 ocak ama bakalım artık daha çok küçüğüz🤣

Kızlar ben grip oldum 🤧🤧 Yatak döşek yatıyorum iyi gelebilecek bildiğiniz tecrübe ettiğiniz bitkisel şeyler fırlatın üstüme

Kızlar ben grip oldum 🤧🤧 Yatak döşek yatıyorum iyi gelebilecek bildiğiniz tecrübe ettiğiniz bitkisel şeyler fırlatın üstüme
Merhaba geçmiş olsun. Geçen haftalarda ben de grip olmuştum.1 haftaya yakın sürdü hastalık. Zencefil,limon, bal ile çay yapıp içtim. Ihlamur çayının da iyi geldiğini ve gebelikte içilebileceğini söylüyorlar. C vitamini içeren meyveler tükettim. Bol bol su içmeye ve dinlenmeye çalıştım.

Back
X