2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yaz yagmuru cnm ece baya zorlamış senı inş kolay atlatır benim boğazım antıbıyotık kullanmama rapmen çok acıyo gece boğuluyodum sanki eşim baktı oğluma üstünü örtmeden yyutmuş kustuğu için banyo yaptırmıştım inşş üşütmez zaten hala öksürük devam edıyo uyuyunca çok terlıyo sızınde öyle oluyomu ben boğazım gecmeyınce karabıber kolonya tulbentle boğaxıma bağladım çok iyi gelıyo dedıler cayır cayır yanıyorum bilen deneyen var mı 1 saat tır gercekten iyi gelen var sa bilmel isterım ki böyle bir acı yok barı cektığıme deysın

Bit çok iğrenç bir durum cnm ama biliyısun ki gecici ama evını hayal et kocaman istediğin gibi döşemişsin oh mis valla ağız tadıyla huzur sağlıkla oturursun inşaallah

Yaz gelsın hastalıklardan kurtulucaz dedik dışarı çıkıcaz çocuklarla dedık bız hastayız hala üstelik sıcak nefes almamı zorluyo sanki kış daha mı iyi ne ?

csnim ben bal ve karabiber ile yapmistim hamileyken cunku ilac icemiyordum ama ise yaramadi. Bi dr gorun derim

Bizim henuz yürüme sıralama olmadığı için gıttığım yerde evdede genelde kucakta ve ben çok terlıyorum evdeysem değiştiriyırum gecen gun dışarda terim üstümde kuruduğu için hastalandım bu terlemeye bır care yokmudur

Bizim henuz yürüme sıralama olmadığı için gıttığım yerde evdede genelde kucakta ve ben çok terlıyorum evdeysem değiştiriyırum gecen gun dışarda terim üstümde kuruduğu için hastalandım

@Akaibu nasıl oldu bebiş iyidir inşaallah
Eşim geldi yıkadık. Düştü 36.5 a yarım saat sonra tekrar 37.4 oldu ama şimdiye kadar yükselmedi şükür. Ihlamur içirmeye çalıştım içmedi. Huysuzlaştı baya. Şimdide uyudu. Bekliyorum bakalım bende başında. Yükselme olursa üni. Tıp fakültesine götürcem. Biraz üşüttü birazda diş heralde
İşin kötü yanı sadece emiyo ve doymuyo haliyle eliöde su şişesiyle geziyorum. Mama numunesi vardı evde kardeşimin verdiği içmedi onuda. Nasıl idare etcez böyle bilemedim

Geçmiş olsun canım. Mevsim geçişi ya şu sıralar çok çabuk hasta oluyorlar. Iyi ki hemen götürmüşsun doktora daha çok artmadan iyileşir inşallah

Etrafimda hiç kullanan yoktu bu vakumlu posetleri ve ben çok merak ediyordum gerçekten kapladiklari alanı azaltıyor mu diye. Merakimi gidermis oldum canım sağol. Ben de alayım bari:)

Ya kızlar bu sıpalarla dolapları nasıl düzeltiyorsunuz. Gökçe hiç durmuyo, sürekli Herşeyi karıştırıyor Düşüyor ağlıyor :/ yarım bıraktım. Bugün düzgüncene uyumadı çok huysuzdu. Şimdi uyuttum inşallah gece uyanmaz.

Bizde de düşme olayı çok canım.o kadar da dikkat ediyorum ama nasıl düşüyor anlamiyorum. İçim eriyor gercekten hep yarım yamalak iş yapıyorum valla. Çalışınca bir de fazla zaman yok. Temizlik olaylarını esimle hallediyoruz genelde, başka şansım yok çünkü hiç yerinde durmuyor. Şevkle temizlik yapmayı özledim. Arkadaslara çok özeniyorum valla, maşallah

İnsallah canim sana da gecmis olsun uyurken benim kizimda cok terliyor

Maşallah cnm bizde de abla var ama abla ergen olduğu için tınlamıyor öf pöf diyıp duruyo
Bizmkiler evde olunca ilgileniyorlar canim ama genelde yoklar cok az ilgileniyorlar ama buyuk oglum sabahlari ben uyursam Ece uyanirsa aliyor yanimdan ilgileniyor ben kalkana kadar bu cok iyi geliyor bana

Emre de o kadar huysuzdu ki son 10 gundur hep ustten is yapiyodm.pazar gunu temzlik yaptm esim evdeyken.supurge toz falan yani o kadar sadece:)bugun de evde olunca mutfagi temzlym dedm nasl kirlenmisti yavalla kendimden utandim:)hep parca parca yaptm canm.bugun huysuz degl sukur babasi da oyaladi kisliklari kaldrp kileri topladm.yazliklari cikardm smdi de pazar yeri gbi evfazlaliklari toplayp anneme gindercm dagityo o ihtiyaci olanlara.daha yazliklar yerlestirilecek ve gardrop duzeltilcek.kutu aldm netten gelsin de onlari halletcm.tasinacagm icindip kose temzlik yapmadm valla yapamam da zaten bu veletlesmdi de salliyorm emreyi uyusun da devam edeymcok yoruldm valla.iki pantolon iki tisort birakip digerlerinin hepsini veresim var ya

Bugün ne güzel tatildi ve ben değerlendiremedim. Planım mutfağı temizleyip ütü yapmaktı ama ütü kaldı. Sende mi çalışıyorsun? Allah yardımcın olsun. En azından eşin yardımcı oluyormuş sana. Ben eşimi göremiyorum son zamanlarda işler yoğunmuşşşş. Artık ona da sinirim bozulmaya başladı. Evin bütün yükü bende gibi. Sağolsun eve gelince yardımcı oluyor ama eve gelmiyor ki son günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…