2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Etrafimda hiç kullanan yoktu bu vakumlu posetleri ve ben çok merak ediyordum gerçekten kapladiklari alanı azaltıyor mu diye. Merakimi gidermis oldum canım sağol. Ben de alayım bari:)
Anneme eskiden nişeyin yanında hediye gelmişti. Taşınırken tüm kıyafetleri doldurmuştuk azalıyodu. Mesela küçük boyuna çift kişilik elyaf yorganı koydum. Vakumlamadan önce 30 cm falan kalınsa vakumla 2 cm ye düştü. Yün yorganlar daha az inceliyo ama yarı yarıya inceliyo. Biraz nazik davranmak lazım içini doldururken yırtılabiliyo sadece:)

Bizim kız emeklemediği için ben rahatça yapabiliyorum. Poposunun üzerinde kayarak gidiyo. Onuda yatağın üzerine koyunca yapamıyo haliyle:)önüne de mandal çorap falan yığıyorum oyalanıyo. yoks bende zorlanırdım büyük ihtimalle

Bende baya ayırdım verilecekleri ama Gökçe Yüzünden poşete yerleştiremedim. Kaç senedir yer kaplayan bi sürü Kıyafet vardı ne veriyorum birilerine ne giyiyorum öyle dolapta yer kaplıyordu. Sonunda kıydım veriyorum:) tabi Gökçee izin verirse.
Sen benim mutfak dolaplarını bi görseydin ne pasaklı kadın derdin neyseki bugün mutfakğı baya temizledim ama daha üşenip çekmediğim dolap arkaları var

Gökçe de emeklemiyor ama genede zorlanıyorum. Sürünüp geliyor ya da ayağa Kalkıp düşüyor en olmadı edepsizliğinden ağlıyor :)

Senin işinde zor yahu. Üç çocuk. Bide bende üç çocuk istiyorum :) çalışırken nasıl büyüteceksem. Sanırım iki de kalıcam
Ben ikinciye bile cesaret edemiyorum. En önemlisi sağlıklı olması ama bi tane daha doğursam onunda kız olacğını bilsem isterim. Gökçemin bi kız kardeşli olsun çok istiyorum

Gökçe de emeklemiyor ama genede zorlanıyorum. Sürünüp geliyor ya da ayağa Kalkıp düşüyor en olmadı edepsizliğinden ağlıyor :)
sıpalar ya. Şimdi ateşi çıkarsa diye başında bekliyorum uyurken. Tek hasta olmayaydı da yaramazlık yapsaydı. Çok yakınıyoruz ama herşeye de değerler ya

Ben ikinciye bile cesaret edemiyorum. En önemlisi sağlıklı olması ama bi tane daha doğursam onunda kız olacğını bilsem isterim. Gökçemin bi kız kardeşli olsun çok istiyorum
Ben cinsiyet konusunda eskiden bi kızım bi oğlum olsun isterdim ama şimdi hiç farketmiyor :) kız olursa arkadaş gelir Gökçeye erkek olursa değişiklik olur :) Dediğin gibi önce sağlıklı olsunlar da :)

sıpalar ya. Şimdi ateşi çıkarsa diye başında bekliyorum uyurken. Tek hasta olmayaydı da yaramazlık yapsaydı. Çok yakınıyoruz ama herşeye de değerler ya
Yakınmak değil aslında benimki :) Hergün şükrediyorum onu bana verdiği için Allah'a. Ben sadece ben mi beceriksizim acaba arkadaşlar nasıl yapıyorlar modundaydım :)

muhallebi seviyosa biraz sulu yapip biberonla vermeyi dene istersen belki icer

of ya hasta oldum bogazim agriyo burnum tikandi bi usuyorum bi terliyorum nerden cikti simdi bu

Muhallebi hiö yemez ki
Armut suyu içirdim biraz. Mamayı birde gece uyurken deniycem inşallah kusmaz
Ecede bugun memeye dayandi hep kahvalti yapmadi sadece corbasini yedirdim oyun oynayarak cok az meyve yedirdim az once de yemek yemedigi icin yogurt verdim yogurdu seviyor sadece ona itiraz etmedi yikadik calpol verdim uyudu simdi ama butun gun emdi insallah cabucak normale donerler

İlkokulda köyden gelen öğrenciler vardı şnana kafalarında bitlerin gezdiğini görürdük ve tabiki bitlendim annemdr aynen senin gibi delirdi kafama sürmesiği şey kalmadı en sonunda doktora gitiik

Doktorun ilk söylediği şey bit pis yerde olur ama temiz yere yumurtlar büyükçe bardak kavanoz gibi bişeye su doldur içine 1 kaşık sirke koy tarakta içindr kalsın o tarakla saçlarını tara size sitke kokusu gelmez ama hayvanların duyum eşiği düşük olduğundan o kokuyu alır ce burası pis diye düşünüp yumurtlamaz demişti öylelikle ben bitten kurtuldum tabi şimdi tokalar var rozetler var istersen bu yöbtemide dene bi

Ayrıca okudupumdan beri kafam kaşıyo sizin etkilenmeniz çok normal

Bi ara bizimde öyle oluyodu bende getirtcem bi gün sana geri dedim söylenirsendr getirir yani öyle diyince bi daha unutmadı

Benimkide oyle yaninda hep biri olsun istiyo ama bizde kardes yok.

Aynen öyle komşu kızı var 1 e gidiyo o geldi bi kere sevincten napacağını şaşırdı

Geçmiş olsun canım diş çıkarıyo heralde iştahı yoksa zorlama bence şuruplrın etkisiyle uyuyodu betül mama filan da içmiyodu çok az açlığını bastıracak kadar içiyodu

Etrafimda hiç kullanan yoktu bu vakumlu posetleri ve ben çok merak ediyordum gerçekten kapladiklari alanı azaltıyor mu diye. Merakimi gidermis oldum canım sağol. Ben de alayım bari:)

Bende kullanıyorum yün yorganları doldurup bazanın altına koydum yerden tasarruf

Beşiğine koyuyorum ben eline de oyıncak filan bana bakıyo

of ya hasta oldum bogazim agriyo burnum tikandi bi usuyorum bi terliyorum nerden cikti simdi bu

Ay bende inşallah betüle bılaştırmam bilidğin hapşırıyorum

Kerem Alp de bu aralar sürekli emiyor ve yemek yedirmek bir işkence benim oğlumda Ece gibi yoğurdu çok seviyor onu bile zorla yedi. Sadece emerek doyuyor mudur aklım almıyor. Inşallah Ece başta olmak üzere hepimizin bebişleri normale dönsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…