Geçmiş olsun canım, cok kosturuyoruz terleyip soğuyoruz sürekli bundan bile olabilir.of ya hasta oldumbogazim agriyo burnum tikandi bi usuyorum bi terliyorum nerden cikti simdi bu
Bizde çok güzel banyo yapardık hatta hep tek yıkardım betülü şimdi başına su dökene kadar yine iyi ama ordan sonra kıyamet kopuyo biz küvete su doldurup çamaşır sepetini içine koyuyoruz onun içinede banyo oyuncakları koyuyorum plastik olanlardan suyu kapatıp çıp çıp yapalım filan diyip suya vıruyoruz oynuyo eğleniyo filan ama yine saçlara gelince çok ağlıyoArkadaşlar Kerem Alp banyo yapmayı çok severken 3 haftadır çığlık çığlığa banyo yapıyoruz. Bu duruma çok üzülüyorum. Sizde durumlar nasıl? Ya da tekrar suyu sevmesi için neler yapabilirim? (Bu arada musluktan akan suda el yüz yıkıyoruz keyifle orda sorun yok)
Ya kerem alp de öyleydi hiç bu duruma geleceği aklıma gelmemişti. Bende havuz toplarindan filan dolduruyorum ama küvete bile girmek istemiyor. Acaba şu bebek havuzlarindan filan mi alsam birlikte girsek? Bir de yazın tatile gidelim denize girelim diye heves ediyordum. Bu gidişle zor görünüyor.Bizde çok güzel banyo yapardık hatta hep tek yıkardım betülü şimdi başına su dökene kadar yine iyi ama ordan sonra kıyamet kopuyo biz küvete su doldurup çamaşır sepetini içine koyuyoruz onun içinede banyo oyuncakları koyuyorum plastik olanlardan suyu kapatıp çıp çıp yapalım filan diyip suya vıruyoruz oynuyo eğleniyo filan ama yine saçlara gelince çok ağlıyo
Senin işinde zor yahu. Üç çocuk. Bide bende üç çocuk istiyorum :) çalışırken nasıl büyüteceksem. Sanırım iki de kalıcam
Bende baya ayırdım verilecekleri ama Gökçe Yüzünden poşete yerleştiremedim. Kaç senedir yer kaplayan bi sürü Kıyafet vardı ne veriyorum birilerine ne giyiyorum öyle dolapta yer kaplıyordu. Sonunda kıydım veriyorum:) tabi Gökçee izin verirse.
Sen benim mutfak dolaplarını bi görseydin ne pasaklı kadın derdinneyseki bugün mutfakğı baya temizledim ama daha üşenip çekmediğim dolap arkaları var
Yakınmak değil aslında benimki :) Hergün şükrediyorum onu bana verdiği için Allah'a. Ben sadece ben mi beceriksizim acaba arkadaşlar nasıl yapıyorlar modundaydım :)
Çok sağol canım amin inşallah. gerçekten iğrenç bi durum daha iyiyim fakat yinede tam atamadim kafamdan bu saat oldu uyuyamıyırum ki benim bu saatte oturdugum görülmemiştir.evi gezdik esimle tam bize uygun çok rahat ederiz.Bit çok iğrenç bir durum cnm ama biliyısun ki gecici ama evını hayal et kocaman istediğin gibi döşemişsin oh mis valla ağız tadıyla huzur sağlıkla oturursun inşaallah
çok sağol canım tavsiyen için.gerçi kurtulduk yumurtalar ölmüş kayinvaldem iyi anliyo çok iğrenç bişey ama eline alıyo yumurtayi cit diye ses gelmedi olmusler diyo bizde kizimla bunları gördükçe midemiz kalkiyo hiç yemek yiyemedik bugün nerdeyse..bit taragiylada taradik sürekli ve hep topladı oluleri oda şükür. Yarın ilk işim okula gidip idareyle konuşmak. Tekrar olursa benim bünyem kaldırmaz bunu bidaha çünki. Zaten bit diye diye bugün hepinizi huylandirmisimdir bugün sende mi kaşınmaya başladın:))))İlkokulda köyden gelen öğrenciler vardı şnana kafalarında bitlerin gezdiğini görürdük ve tabiki bitlendim annemdr aynen senin gibi delirdi kafama sürmesiği şey kalmadı en sonunda doktora gitiik
Doktorun ilk söylediği şey bit pis yerde olur ama temiz yere yumurtlar büyükçe bardak kavanoz gibi bişeye su doldur içine 1 kaşık sirke koy tarakta içindr kalsın o tarakla saçlarını tara size sitke kokusu gelmez ama hayvanların duyum eşiği düşük olduğundan o kokuyu alır ce burası pis diye düşünüp yumurtlamaz demişti öylelikle ben bitten kurtuldum tabi şimdi tokalar var rozetler var istersen bu yöbtemide dene bi
Ayrıca okudupumdan beri kafam kaşıyo sizin etkilenmeniz çok normal
Hayırlı olsun, iyi günlerde oturun inşallah.terası aldık gibi bişey kızlar eşim fiyat konusunda anlaştı evi gezdik inşallah yarın bi terslik çıkmazsa teras bizim allahın izniyle. 3ay içinde tasinicaz çünki satan komşu da ev bulacak falan öyle çıkacak Evden. oturmaya gittim bu ablaya ama üst kata teras a falan hiç cikmsmistim gezince çok beğendim Tam bizim aileye gore.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yarın bi sorun cikmadan halledilse bu iş çok heveslendik hepimizDe.
Gökçe yengeç kisagol canim ayrica tek yetisemeyen sen degilsin ben evde oldugum halde hersey yarim yamalak bi de bu merkur mu ne bu ara ikizler de bu bebelerin huysuzlugu ondan heralde
Geçen ay benimde bir hafta gecikti çok korkmuştum. test almaya gidecektim ki geldi :) istersen bi test al.selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım :) kızlar ya benim adetim her ay düzenli olurdu en fazla bi iki gün gecikmeyle gelirdi. önceki ay ayın 15 inde olmuştum. daha olmadım. inşallah hamile değilimdirsizce yarın test alsam mi ki yoksa beklesem mi.
inşallah ya. Gece çok rahat uyudu. Ama ateşi hep 37.5 artmadığı için müdahale etmedim. Yarım saatte bir alarm kurup uyanıo kontrol ettimEcede bugun memeye dayandi hep kahvalti yapmadi sadece corbasini yedirdim oyun oynayarak cok az meyve yedirdim az once de yemek yemedigi icin yogurt verdim yogurdu seviyor sadece ona itiraz etmedi yikadik calpol verdim uyudu simdi ama butun gun emdi insallah cabucak normale donerler
Sahi verirken bişey yesine odaklandığım için bu hiç aklıma gelmedi.gerçi sadece bir kere kaka yaptı başka yapmadı.Gokce ishal ise armut suyu verme canim. Anne sutu serum gibidir bol bol emzirirsen cabuk iyilesir. Gecmis olsun
bizde öyle çok güzel oynuyoruz başına su döktüğüm an çıldırıyo çocuk. Banyo şapkalarından aldım onuda tutmuyo kafasındaBizde çok güzel banyo yapardık hatta hep tek yıkardım betülü şimdi başına su dökene kadar yine iyi ama ordan sonra kıyamet kopuyo biz küvete su doldurup çamaşır sepetini içine koyuyoruz onun içinede banyo oyuncakları koyuyorum plastik olanlardan suyu kapatıp çıp çıp yapalım filan diyip suya vıruyoruz oynuyo eğleniyo filan ama yine saçlara gelince çok ağlıyo
özenmistir bu kadar ikizlerin icinde ikizler olayim diye eheheGökçe yengeç ki
bnde yorganlari yastiklari ve kisliklark o sekilde kaldriyorm cnm tediden almistmAnneme eskiden nişeyin yanında hediye gelmişti. Taşınırken tüm kıyafetleri doldurmuştuk azalıyodu. Mesela küçük boyuna çift kişilik elyaf yorganı koydum. Vakumlamadan önce 30 cm falan kalınsa vakumla 2 cm ye düştü. Yün yorganlar daha az inceliyo ama yarı yarıya inceliyo. Biraz nazik davranmak lazım içini doldururken yırtılabiliyo sadece:)
hayrli olsncnm bnm evimde dublex rahat oluyo tek skintim ytakodasi altkatta hiraninodasi ust katta yatiramiyorm odasina oyuzden uzn surede yatiramamterası aldık gibi bişey kızlar eşim fiyat konusunda anlaştı evi gezdik inşallah yarın bi terslik çıkmazsa teras bizim allahın izniyle. 3ay içinde tasinicaz çünki satan komşu da ev bulacak falan öyle çıkacak Evden. oturmaya gittim bu ablaya ama üst kata teras a falan hiç cikmsmistim gezince çok beğendim Tam bizim aileye gore.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yarın bi sorun cikmadan halledilse bu iş çok heveslendik hepimizDe.
ayy canım neyseki kurtulmuşsunuz bende küçükken bi kere bitlenmiştim annem o kadar paniklemiştiki herşeyi yapıp bide en son kafama gaz yağı mı ne öle bişi dökmüştü günlerce kokusu gitmedi :)) bide sabahtan beri bunu okuyorum ya kafam feci kaşınıyo :Kötü haber.nerdeyse kafayı yiycektim dün artık.Büyük kızım bi süredir yakın arkadaşının yanında bit Tokası diye bişey taşıdığını kendisine gösterip Bit salgını var ben takıyorum sende al tak benim yegenim bitlendi falan diye anlattığını anlatıyodu eve gelince. (Ayrıca salgın falanda yok okulda olsa herkes konuşur bu kız gibi). Bi gün dursa diğer gün yine aynı konuyla geliyodu eve işte sirke olurmuş ta o bit olurmuş ta kız benim saf kızıma baştan uyarı gibi yapmış bende bit var sanada geçebilir diye alttan alttan yani.ben endiselendim duydukca fakat başıma böyle bişey gelmediği için hiç ihtimal vermedim. Ve aman allahım dün kafasında bişey yürüyo önce böcek falan dedim ama o an kızımın arkadaşının anlattıkları benimde döndü.hemen kv mi cagirdim bi bak diye ve bit. kv yumurtlamis bi hafta falan olmuş sanırım geceli dedi. beynimden vurulmusa döndüm ağla ağla ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim kv sakinlestirdi ezcanedeki bit ilaçlarının sirkeleri oldurmuyecegini kendisinin bildiği bi ilacci olduğunu onun bi günde ise yaracagini söyledi küçükken kendi çocukları bitlenirmis onla halldermis.kızımın saçı beline kadar uzundu hemen kisalttirdik ilaç sürdk ve gerçekten öldüler iyy iğrenç hala midem kalkiyo.inşallah zeynep e geçmemiş tir diye dua ederken geldi okuldan kv baktı şükür onda yoktu ama yinede ben kendimede sürdum zeynebede sürdum ilaç piskolojim bozuldu bi günde. İlk uyumusum yatınca ve sürekli bitlerin ucustugu rüyalar gördüm bende uyumaktan vazgeçtim. Allahım ne pis insanlar var şimdi hersey elimizin altında su sabun şampuan çeşit çeşit bitlenditrecek kadar niye bskmaxsin cocuguna.her kimse o kadın hakkımı helal etmiyorum gerçekten kafayı bozabilirdim yani.böyle kızlar isde biraz uzun oldu ama kusura bakmayın bi nevii rahatladım anlatinca. Artık o arkadaşının yanından dahi gexmesinide yasskladim.
canım çok geçmiş olsun ateş genelde 3 günde kontrol altına giriyor aklında bulunsun inşallah şimdi daha iyidirSağolun arkadaşlar. Eşim geldiği sırada bi daha ölçtüm ateşi 38 e çıkmıştı. Götürdük hemen boğazında kızarıklık varmış. Cıbıl cıbıl oturuyo şimdi. Nefes alışverişide ateş halsizlik yaparmış ondan dedi doktor. Dişinde etkisin olabilir ama ateşi bu kadar yükseltmez dedi. Pedifenle clamoks verdi.
Minivit çayı yapcam onuda içireyim. Hasta ettim çocuğu ya
sağdaki daha güzel canımSizce hangisi ?
valla bende yazlık kışlık ayırabildim anca bu seferde diğer işler kaldı :)) hoş yazlıkların çoğu da olmuyo bakalım inşallah ağustosta fln giyebilirimYa kızlar bu sıpalarla dolapları nasıl düzeltiyorsunuz. Gökçe hiç durmuyo, sürekli Herşeyi karıştırıyor Düşüyor ağlıyor :/ yarım bıraktım. Bugün düzgüncene uyumadı çok huysuzdu. Şimdi uyuttum inşallah gece uyanmaz.
geçmiş olsun canımof ya hasta oldumbogazim agriyo burnum tikandi bi usuyorum bi terliyorum nerden cikti simdi bu
benim kızım ek gıdaya geçti geçeli o kadar az ek gıda alıyo ki geneli emme üzerine artık alıştım zorlamıyorum hiç bişi içinKerem Alp de bu aralar sürekli emiyor ve yemek yedirmek bir işkencebenim oğlumda Ece gibi yoğurdu çok seviyor onu bile zorla yedi. Sadece emerek doyuyor mudur aklım almıyor. Inşallah Ece başta olmak üzere hepimizin bebişleri normale dönsün.
suyun ısısını değiştir mi canım belki artık sıcak geliyodur fln ben biraz daa ılıttım evimiz çok sıcak oluyoArkadaşlar Kerem Alp banyo yapmayı çok severken 3 haftadır çığlık çığlığa banyo yapıyoruz. Bu duruma çok üzülüyorum. Sizde durumlar nasıl? Ya da tekrar suyu sevmesi için neler yapabilirim? (Bu arada musluktan akan suda el yüz yıkıyoruz keyifle orda sorun yok)
inşallah sorunsuz hallolur canım ne güzel gönlüne göre bi ev bulmuşkenterası aldık gibi bişey kızlar eşim fiyat konusunda anlaştı evi gezdik inşallah yarın bi terslik çıkmazsa teras bizim allahın izniyle. 3ay içinde tasinicaz çünki satan komşu da ev bulacak falan öyle çıkacak Evden. oturmaya gittim bu ablaya ama üst kata teras a falan hiç cikmsmistim gezince çok beğendim Tam bizim aileye gore.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yarın bi sorun cikmadan halledilse bu iş çok heveslendik hepimizDe.
ben yaşıyorum ne biçim çarşamba şeklinde :))Herkese günaydın :)
Çarşamba sendromu yaşayıp yaşamama konusunda kararsız kaldı beynim
Hayirli olsun canim insallah sorun olmaz cok sevindim senin adinaterası aldık gibi bişey kızlar eşim fiyat konusunda anlaştı evi gezdik inşallah yarın bi terslik çıkmazsa teras bizim allahın izniyle. 3ay içinde tasinicaz çünki satan komşu da ev bulacak falan öyle çıkacak Evden. oturmaya gittim bu ablaya ama üst kata teras a falan hiç cikmsmistim gezince çok beğendim Tam bizim aileye gore.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yarın bi sorun cikmadan halledilse bu iş çok heveslendik hepimizDe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?