2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar Kerem Alp banyo yapmayı çok severken 3 haftadır çığlık çığlığa banyo yapıyoruz. Bu duruma çok üzülüyorum. Sizde durumlar nasıl? Ya da tekrar suyu sevmesi için neler yapabilirim? (Bu arada musluktan akan suda el yüz yıkıyoruz keyifle orda sorun yok)

Bizde çok güzel banyo yapardık hatta hep tek yıkardım betülü şimdi başına su dökene kadar yine iyi ama ordan sonra kıyamet kopuyo biz küvete su doldurup çamaşır sepetini içine koyuyoruz onun içinede banyo oyuncakları koyuyorum plastik olanlardan suyu kapatıp çıp çıp yapalım filan diyip suya vıruyoruz oynuyo eğleniyo filan ama yine saçlara gelince çok ağlıyo

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım :) kızlar ya benim adetim her ay düzenli olurdu en fazla bi iki gün gecikmeyle gelirdi. önceki ay ayın 15 inde olmuştum. daha olmadım. inşallah hamile değilimdir sizce yarın test alsam mi ki yoksa beklesem mi.

Ya kerem alp de öyleydi hiç bu duruma geleceği aklıma gelmemişti. Bende havuz toplarindan filan dolduruyorum ama küvete bile girmek istemiyor. Acaba şu bebek havuzlarindan filan mi alsam birlikte girsek? Bir de yazın tatile gidelim denize girelim diye heves ediyordum. Bu gidişle zor görünüyor.

Senin işinde zor yahu. Üç çocuk. Bide bende üç çocuk istiyorum :) çalışırken nasıl büyüteceksem. Sanırım iki de kalıcam

Aynen

Valla sirtim boynum her yerim agriyo yorgunluktan.bitse de kurtulsam ya

Yakınmak değil aslında benimki :) Hergün şükrediyorum onu bana verdiği için Allah'a. Ben sadece ben mi beceriksizim acaba arkadaşlar nasıl yapıyorlar modundaydım :)

Nasl hizli hizli yaptgmi bir ben bir Allah bilir valla:))mama yedir uyut arada is yaphic dinlenemedim.esim de oyaladi iste aralarda ama ona sorsan gun boyu o bakmistir

Bit çok iğrenç bir durum cnm ama biliyısun ki gecici ama evını hayal et kocaman istediğin gibi döşemişsin oh mis valla ağız tadıyla huzur sağlıkla oturursun inşaallah
Çok sağol canım amin inşallah. gerçekten iğrenç bi durum daha iyiyim fakat yinede tam atamadim kafamdan bu saat oldu uyuyamıyırum ki benim bu saatte oturdugum görülmemiştir.evi gezdik esimle tam bize uygun çok rahat ederiz.
çok sağol canım tavsiyen için.gerçi kurtulduk yumurtalar ölmüş kayinvaldem iyi anliyo çok iğrenç bişey ama eline alıyo yumurtayi cit diye ses gelmedi olmusler diyo bizde kizimla bunları gördükçe midemiz kalkiyo hiç yemek yiyemedik bugün nerdeyse..bit taragiylada taradik sürekli ve hep topladı oluleri oda şükür. Yarın ilk işim okula gidip idareyle konuşmak. Tekrar olursa benim bünyem kaldırmaz bunu bidaha çünki. Zaten bit diye diye bugün hepinizi huylandirmisimdir bugün sende mi kaşınmaya başladın:))))

terası aldık gibi bişey kızlar eşim fiyat konusunda anlaştı evi gezdik inşallah yarın bi terslik çıkmazsa teras bizim allahın izniyle. 3ay içinde tasinicaz çünki satan komşu da ev bulacak falan öyle çıkacak Evden. oturmaya gittim bu ablaya ama üst kata teras a falan hiç cikmsmistim gezince çok beğendim Tam bizim aileye gore.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yarın bi sorun cikmadan halledilse bu iş çok heveslendik hepimizDe.

Hayırlı olsun, iyi günlerde oturun inşallah.

Geçen ay benimde bir hafta gecikti çok korkmuştum. test almaya gidecektim ki geldi :) istersen bi test al.

inşallah ya. Gece çok rahat uyudu. Ama ateşi hep 37.5 artmadığı için müdahale etmedim. Yarım saatte bir alarm kurup uyanıo kontrol ettim bu kelimeyide hiç sevmem ama mal gibiyim resmen

Gokce ishal ise armut suyu verme canim. Anne sutu serum gibidir bol bol emzirirsen cabuk iyilesir. Gecmis olsun
Sahi verirken bişey yesine odaklandığım için bu hiç aklıma gelmedi.gerçi sadece bir kere kaka yaptı başka yapmadı.
bizde öyle çok güzel oynuyoruz başına su döktüğüm an çıldırıyo çocuk. Banyo şapkalarından aldım onuda tutmuyo kafasında

bnde yorganlari yastiklari ve kisliklark o sekilde kaldriyorm cnm tediden almistm

hayrli olsncnm bnm evimde dublex rahat oluyo tek skintim ytakodasi altkatta hiraninodasi ust katta yatiramiyorm odasina oyuzden uzn surede yatiramam

ayy canım neyseki kurtulmuşsunuz bende küçükken bi kere bitlenmiştim annem o kadar paniklemiştiki herşeyi yapıp bide en son kafama gaz yağı mı ne öle bişi dökmüştü günlerce kokusu gitmedi :)) bide sabahtan beri bunu okuyorum ya kafam feci kaşınıyo :

canım çok geçmiş olsun ateş genelde 3 günde kontrol altına giriyor aklında bulunsun inşallah şimdi daha iyidir

sağdaki daha güzel canım

valla bende yazlık kışlık ayırabildim anca bu seferde diğer işler kaldı :)) hoş yazlıkların çoğu da olmuyo bakalım inşallah ağustosta fln giyebilirim

of ya hasta oldum bogazim agriyo burnum tikandi bi usuyorum bi terliyorum nerden cikti simdi bu
geçmiş olsun canım

benim kızım ek gıdaya geçti geçeli o kadar az ek gıda alıyo ki geneli emme üzerine artık alıştım zorlamıyorum hiç bişi için

suyun ısısını değiştir mi canım belki artık sıcak geliyodur fln ben biraz daa ılıttım evimiz çok sıcak oluyo

inşallah sorunsuz hallolur canım ne güzel gönlüne göre bi ev bulmuşken

Herkese günaydın :)
Çarşamba sendromu yaşayıp yaşamama konusunda kararsız kaldı beynim
ben yaşıyorum ne biçim çarşamba şeklinde :))

Hayirli olsun canim insallah sorun olmaz cok sevindim senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…