2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Nefes alacak vaktim yok wc ye dahi gidemiyorum kizim hic durmuyo cok hareketli yoruldum ben ne zaman rahatlayacam hangi yas araliginda rahatlayacagiz arkadaşlar

Kizlar Eceyi banyo yaptirip calpol verip uyuttmustum dun gece cok sukur huysuzluk yapmadi ben de 10.30 gibi onun yanina yattim cok yorulmustum dun sabah 10 a kadar uyudum oglumu okula gondermeye bile kalkamamisim gondermedim okula gec kalinca

Evet canım takip ediyorum şuan sürekli. Dengeli gidiyo bakalım.
@Akaibu konyadan geçiyoruz suan aklima geldin bu arada gecmisi cok okuyamadm ama Gökçe nasi oldu en son hastaydı okudugmda
iyi yolculuklar canım. Ateşi var yine ama yüksek değil. Gecede çok iyi uyudu. Bakalım bekliyorum:)

Kızlar dün oğluşum ilk kez denizle tanıştı, kumsalda yürüyüş yaparken ayaklarını soktum bayıldı resmen dalga bacaklarına vurdukça sevinç çığlıkları attı mest oldu çocuk, üstü başı ıslandı ben de üstünü soydum sadece bez kaldı, öylece kıyıdan yürüdük baya hoşuna gitti zor çıkardım walla, bu yaz biz denizden çıkmıcaz galiba

Gunaydin arkadaslar oncelikle hasta bebislerimize gecmis olsun bizde yeni sogukalginligi atlattik , sizlere sorum var yurumeye baslayan bebislerimiz varmi kizim 1 aydan fazladir duz duvara ttunup bile siraliyor ve ellerini birakip 6-7 adim atabiliiyor aslinda bir yer tuttuk guzel bir dogum gunu yapicaz ama adim kurabiyeside yapalim dedik kendi aramizda zamaniymis yapan varmi ? Yada ne gibi seyler yapiliyor

@hiraysen bencede sağdaki daha şık.
@Akaibu geceyi sorunsuz geçirmenize sevindim. Bu arada vakumlulardan bende aldm ama hep yırtıldı neden acaba.
@keremalpim arende eskiden hiç ağlamazdı şimdi kafasına su döktügüm an kıyameti koparıp eliyle sürekli itmeye çalışıyo.
S Sevgidili5 şimdiden yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturursunuz inş.

Kızlar aren artık gece hiç beslenmek istemiyor sadece su içmek istiyor. Resmen 10-12 saat aç kalıyor. Bizim gibi olan varmı?

Banim oğlum 3 haftadır yürüyo bi yere tutunmadan

Benim oğlum da banyoyu çok severken 2-3 hafta gibi bi süre banyodan nefret eder hale gelmişti, resmen çığlık çığlığa yıkamak zorunda kalıyoduk ama çok şükür yine normale döndü, şu an eskisi gibi gayet mutlu yıkanırken
Belki sizin de normale döner

Masallahhhh , ne kadar surdu az adimlardan sonra yurumesi yani simdilik 6-7 adim atabiliyor
Biz oyunlarla falan baya cesaretlendirdik yürüme konusunda, 2haftada falan tamamen kendi yürümeye başladı
Düştüğünde falan hiç panik yapmadık gülüp şarkı falan söyledik korkmasın diye, düşe kalka yürüdü kendikendine

Bizimkide fazla cesur dusuyor kalkip tekrar devam ediyor hayirlisi artik insallah

Ayy ne tatlı ya. Bizde ağustos gibi gitcez inşallah çok merak ediyorum gökçeyi suda
biraz fazla doldurunca yırtıldı benimde bir tanesi. Sonra az koymaya başladım. sert plastik olunca yırtılıyo hemen.
Gecede baya aç kalıyomuş. İyi mi kötü mü bu ayda bilemedim.

@Akaibu konyadan geçiyoruz suan aklima geldin bu arada gecmisi cok okuyamadm ama Gökçe nasi oldu en son hastaydı okudugmda
ayy tailiniz bugün mü başlıyor ne güzel hayırlı yolculuklar canım

Kizlar Eceyi banyo yaptirip calpol verip uyuttmustum dun gece cok sukur huysuzluk yapmadi ben de 10.30 gibi onun yanina yattim cok yorulmustum dun sabah 10 a kadar uyudum oglumu okula gondermeye bile kalkamamisim gondermedim okula gec kalinca
ii yapmışsın gubün yardım etsin sana biraz :)

Evet canım takip ediyorum şuan sürekli. Dengeli gidiyo bakalım.
iyi yolculuklar canım. Ateşi var yine ama yüksek değil. Gecede çok iyi uyudu. Bakalım bekliyorum:)
inşallah tekrar çıkmaz atlatmış olursunuz

yaa ne kadar güzel bizde muhtemelen gidersek ağustos gibi gidicez bende çok merak ediyorum mira ne yapcak diye

mira da eskiye nazaran azaldı gece emmeleri artık iki üç kez emiyo en fazla onun dışında pış pış istiyo sadece peki bu durum gündüz iştahını değiştirdi mi canım

Hayırlı olsun, iyi günlerde oturun inşallah.
Sağol canım inşallah
bnde yorganlari yastiklari ve kisliklark o sekilde kaldriyorm cnm tediden almistm

hayrli olsncnm bnm evimde dublex rahat oluyo tek skintim ytakodasi altkatta hiraninodasi ust katta yatiramiyorm odasina oyuzden uzn surede yatiramam
sagol canim.benimde bu evde en çok hoşuma giden üst katta kızlara oda lar var alttada kendi yatak odamin yanında minik bi oda var tam yiğit lik o oldu.

inşallah canim hayırlı siyla bi oturalim rahat edicez bayaa. Sendemi huylandin:) ama kendi anneme bile anlatamadım burda anlatarak rahatladım biraz olsun iyiki varsınız
Hayirli olsun canim insallah sorun olmaz cok sevindim senin adina
Çok sağol canimcim.
Sağol canım inşallah.

Gündüz yemesi çok iyi kusmasıda bitti çok şükür. Sorunsuz yiyoruz herşeyi ama işte gece süt yerine su istiyor. Bu ay gitmedim dr önümüzdeki ay gidince sorucam.

Gündüz yemesi çok iyi kusmasıda bitti çok şükür. Sorunsuz yiyoruz herşeyi ama işte gece süt yerine su istiyor. Bu ay gitmedim dr önümüzdeki ay gidince sorucam.
oh ne kadar güzel bi haber kusmaların bitmesine çok sevindim darısı bize inşallah bi kaç yerde okumuştum gece emzirmeyi veya beslemeyi kesin ki gündüz iştahları artsın azıyodu zaten gece beslenmesi eski değerinde değilmiş artık o yüzden hazır gündüz iştahıda varken hiç tekrar gece için zorlama bence hoş tabi doktor daha doğrusunu söyler ama

Kzlar ben odadan disari adim atamiyorum adm attgim an agliyo napicam ben bide dovmusler gbi agliyo

@AreN5 bi taraftan gece beslenmemesi ne kadar guzel bi taraftan beslenme olmasada su için yine kalkiyor olman ne gıcık : )) bu arada beyzada gece eskisi kadar emmiyor hala her saat basi kalkiyor ama ya ayakta sallaniyor yada emer gibi yapiyo bende hala kalkiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…