Çok zor ya niye böyle yapıyo çocuklar.Kzlar ben odadan disari adim atamiyorum adm attgim an agliyo napicam ben bide dovmusler gbi agliyo
mirada şöyle bi durum var odada yalnız kalmak istemiyo ben babası ananesi farketmiyo ama illa biri olacak yoksa deli gibi ağlıyoKzlar ben odadan disari adim atamiyorum adm attgim an agliyo napicam ben bide dovmusler gbi agliyo
çok güzel olmuş buda canım ellerine sağlıkSagolun arkadslar danteli yaptm sulari. Kolanyalarda byle olduEki Görüntüle 1534101
Cok guzel olmus canim eline saglikSagolun arkadslar danteli yaptm sulari. Kolanyalarda byle olduEki Görüntüle 1534101
Mama yapmya gdicem agliyo. Kapidn bakiyorm susuyo ckiyorum agliyo. Hc byle yapmazdi yarm saat yanlz oyunoynardi onceden bn ymek yapardm o odada bn mutfaktaÇok zor ya niye böyle yapıyo çocuklar.
Bizde bi yere gittiğimizde başkalarına gidiyo gayet güzel oynuyo herkesle. paa vermiyo hiç bana . Odadan çıkıyım ağlamaya başlıyo.
Ben saksı gibi durcam odada o benim yanımda olmasada
hirada oyle ananesi babasi bn illa birimz yaninda olcaz. Ama bn yanlzken esim isteyken kafayi yicm dye korkuyorm kukla gbi oynatiyo bni.mirada şöyle bi durum var odada yalnız kalmak istemiyo ben babası ananesi farketmiyo ama illa biri olacak yoksa deli gibi ağlıyo
çok güzel olmuş buda canım ellerine sağlık
sagl cnm biseyler yapmya calisiyorm oda hapsindeym madem bos durmiyim :)Cok guzel olmus canim eline saglik
hastalıktan sonra bi huy değiştirme oluyo nedense. İnşallah edkisi gibi olur. Çok güzelmiş düzeniMama yapmya gdicem agliyo. Kapidn bakiyorm susuyo ckiyorum agliyo. Hc byle yapmazdi yarm saat yanlz oyunoynardi onceden bn ymek yapardm o odada bn mutfakta
insallh cnm kizn nasil olduhastalıktan sonra bi huy değiştirme oluyo nedense. İnşallah edkisi gibi olur. Çok güzelmiş düzeni
Ateş sürekli aynı 37.5 o civarlarda. Ateş ölçerin bozuk olduğundan şüphelendim ama benim ateşi. Normal çıkıyo. Pedifen verince ateş düşmediği için calpol verdim düştü ateşi. Pedifen daha güçlü diye biliyorum ama nedense etki etmedi anlamadım.Öğlen uykusu uyumadı hiç aksatmazdı. Bişey de yemedi. Öyle ana kız oyun oynuypruz sabahtan beri. Çok sıkıldııımm:))insallh cnm kizn nasil oldu
oo baya bastırmış demekki istanbulda da bozcak diyolardı hava için ama şuan gayet ii nefret ettim havanın şu halinden sonra tabi hasta oluyo bebeklerKizlar bir anda izmirde dolu basladi cok buyuk ve hizli cocuk odasindan su girdi laminantlar ve baza islandi cami aralik birakmisim ama cok korktum cok kotu oldu bir anda hava su anda yagmura dondu
Canim benim tarafta damla bile yok cok guzeldi kiz uyaninca parka goturecem yemegimi de yaptim esim gelenen kadarda gelmem bu siralar cok cikartamiyomKizlar bir anda izmirde dolu basladi cok buyuk ve hizli cocuk odasindan su girdi laminantlar ve baza islandi cami aralik birakmisim ama cok korktum cok kotu oldu bir anda hava su anda yagmura dondu
Pedifen bzdede ise yaramamisti calpol ise yaramisti sasirmistm bndeAteş sürekli aynı 37.5 o civarlarda. Ateş ölçerin bozuk olduğundan şüphelendim ama benim ateşi. Normal çıkıyo. Pedifen verince ateş düşmediği için calpol verdim düştü ateşi. Pedifen daha güçlü diye biliyorum ama nedense etki etmedi anlamadım.Öğlen uykusu uyumadı hiç aksatmazdı. Bişey de yemedi. Öyle ana kız oyun oynuypruz sabahtan beri. Çok sıkıldııımm:))
Pedifen bzdede ise yaramamisti calpol ise yaramisti sasirmistm bndeAteş sürekli aynı 37.5 o civarlarda. Ateş ölçerin bozuk olduğundan şüphelendim ama benim ateşi. Normal çıkıyo. Pedifen verince ateş düşmediği için calpol verdim düştü ateşi. Pedifen daha güçlü diye biliyorum ama nedense etki etmedi anlamadım.Öğlen uykusu uyumadı hiç aksatmazdı. Bişey de yemedi. Öyle ana kız oyun oynuypruz sabahtan beri. Çok sıkıldııımm:))
bzm burasida kapali izmir taraftan geliyo yagmur o taraf kapkaraKizlar bir anda izmirde dolu basladi cok buyuk ve hizli cocuk odasindan su girdi laminantlar ve baza islandi cami aralik birakmisim ama cok korktum cok kotu oldu bir anda hava su anda yagmura dondu
Evet canim bir anda bastirdi dusun ben hava guzel diye cam sildim perde yikadimoo baya bastırmış demekki istanbulda da bozcak diyolardı hava için ama şuan gayet ii nefret ettim havanın şu halinden sonra tabi hasta oluyo bebekler
iyi yapmissin canim vallahi cok kotuydu ödüm koptu birden hava karardi bir firtina panjuru zor kapattim esimde arabayi satacak dolu o kadar buyuktu ki arabanin ustunu darbelemis hepCanim benim tarafta damla bile yok cok guzeldi kiz uyaninca parka goturecem yemegimi de yaptim esim gelenen kadarda gelmem bu siralar cok cikartamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?