Demekki olabilecek bişy. Niye diye düşünüp duruyodum.Pedifen bzdede ise yaramamisti calpol ise yaramisti sasirmistm bnde
valla bn bebek keki ypmadm cnm uc yumurta yarm bardak seker cirptm bir bardak sut 100gr tereyag un ktozu uc yemek kasigi keciboynzu tozu karstrdm hpsni bi tepsi kek oldu sekeri braz az oldu bilerek az koydm ben.Demekki olabilecek bişy. Niye diye düşünüp duruyodum.
Keçiboynuzlu kekin tarifini verir misin canım. Bende deneyim. Çocuğun eline verecek bişeyler arıyorum. Hazır da vermek istemiyorum. Pekmezli bebek keki tarifi var bende de ikisinide deneyeyim
Darısı başınıza inş :) evt bende okumuştum gündüz iyi beslenen bebek gece açıkmazmış diye. Ne kadar doğru bilemiyorum..oh ne kadar güzel bi haber kusmaların bitmesine çok sevindim darısı bize inşallah bi kaç yerde okumuştum gece emzirmeyi veya beslemeyi kesin ki gündüz iştahları artsın azıyodu zaten gece beslenmesi eski değerinde değilmiş artık o yüzden hazır gündüz iştahıda varken hiç tekrar gece için zorlama bence hoş tabi doktor daha doğrusunu söyler ama
su istiyor dediysem 1 yada 2 kere kalkıyor. Biraz içip tekrar yatıyor ama ben dayanamayıp süt yapıyorum hemen ama yok içmiyo. Uyku konusunda şanslıyım çok şükür :)@AreN5 bi taraftan gece beslenmemesi ne kadar guzel bi taraftan beslenme olmasada su için yine kalkiyor olman ne gıcık : )) bu arada beyzada gece eskisi kadar emmiyor hala her saat basi kalkiyor ama ya ayakta sallaniyor yada emer gibi yapiyo bende hala kalkiyorum yani.
Burda da hava kapalı yağacak gibiydi ama yağmadı. Ay inş. sorunsuz satarsınız arabayı alan kişi farketmez inş.Evet canim bir anda bastirdi dusun ben hava guzel diye cam sildim perde yikadim
iyi yapmissin canim vallahi cok kotuydu ödüm koptu birden hava karardi bir firtina panjuru zor kapattim esimde arabayi satacak dolu o kadar buyuktu ki arabanin ustunu darbelemis hep
Ben çoğu ürünü aldım sadece makarnları haşlayamadım ya çok diri yada sert kaldı beğenmedım ama diğerlerı çok memnunumMakarna lutfenden makarna alan varmi?
Ben çoğu ürünü aldım sadece makarnları haşlayamadım ya çok diri yada sert kaldı beğenmedıMakarna lutfenden makarna alan varmi?
nasılsın iyileştin mi cnmof ya hasta oldumbogazim agriyo burnum tikandi bi usuyorum bi terliyorum nerden cikti simdi bu
Aynı bizde öyle olduk çok severdı kuvetıni su doldurup oynayarak hıç çıkmak ıstemezdı çıkarken ağlardı şimdi soymaya bsşlayınca anlıyo ağlamaya başlıyo nasıl yıkıyorum ağlaya ağlaya yalapşap oluyo bıraz ama ben sabah akşam mutlaka el yüz popo ayaklar yıkıyorum ozaman mutlu suyla oynuyor çünkü soyunul diilArkadaşlar Kerem Alp banyo yapmayı çok severken 3 haftadır çığlık çığlığa banyo yapıyoruz. Bu duruma çok üzülüyorum. Sizde durumlar nasıl? Ya da tekrar suyu sevmesi için neler yapabilirim? (Bu arada musluktan akan suda el yüz yıkıyoruz keyifle orda sorun yok)
geçmiş olsun canım umarım diştirBiz yıne ateşlendik benim hastalığım mı bulaştı dişimiz mi bilmiyorum ben sürekli öksürüyodum calpol verıyorum takipteyim
Bazı çocuklar böyle oluyo canım. Eğer zorlamıyosan bi sorun olmaz. Benim görümcem de tuvaletini 1 yaşında öğrenmiş. çişi gelince ağlamaya başlıyomuş kesinlikle bezine yapmak istemiyomuş. Kendi kendine öğrenmişya kizlar öykü kakasibi bexine yapmiyo artik bikac kere cok ikinip yapamayinca tuvalete oturtmustum alisti heralde bugun ikindi beze yapmadi tuvalete goturdum yapti hemen iyi mi kotu mu bu bilemedim
çişte problem yok onu yapiyo kakasini yapmiyo :)Bazı çocuklar böyle oluyo canım. Eğer zorlamıyosan bi sorun olmaz. Benim görümcem de tuvaletini 1 yaşında öğrenmiş. çişi gelince ağlamaya başlıyomuş kesinlikle bezine yapmak istemiyomuş. Kendi kendine öğrenmiş
Görümcemde kakayla başlamış canım sonra çişinide yapmamaya başlamış. Kıvranıyomuş geldiğinde tüm sülale onu anlatıyo:)çişte problem yok onu yapiyo kakasini yapmiyo :)
ayy yandim desene kaka hadi neysede sokakta isetcek yer ararim artik bi de kibar benimki yapmaz heryere :)Görümcemde kakayla başlamış canım sonra çişinide yapmamaya başlamış. Kıvranıyomuş geldiğinde tüm sülale onu anlatıyo:)
Ben aldim ruseymle bde sebzeli makarna aldim bugun yaptim makarnayi biraz yedi zaten 6.disi cikti alttan sag taraf ondan keyifsizmis babasi farketti disini deMakarna lutfenden makarna alan varmi?
Kaç cc'lik şişe canım bu, baya büyük görünüyor.Sagolun arkadslar danteli yaptm sulari. Kolanyalarda byle olduEki Görüntüle 1534101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?