2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Esim marketten sek gunluk sut almis merak ettim ve deneme amacli ecenin suluguna 15 cc kadar süt koydum su koymadim verdim ilk yudumda yuzunu burusturdu sonrasinda icti insallah severek icer kahvaltida da veririm yarin

Esim marketten sek gunluk sut almis merak ettim ve deneme amacli ecenin suluguna 15 cc kadar süt koydum su koymadim verdim ilk yudumda yuzunu burusturdu sonrasinda icti insallah severek icer kahvaltida da veririm yarin
Bende bu sabah sulandırıp 40 cc kadar verdim merak ettim içecek mi diye. Biberonla içmedi. Bardağa koydum içti :)

Bende bu sabah sulandırıp 40 cc kadar verdim merak ettim içecek mi diye. Biberonla içmedi. Bardağa koydum içti :)
Bende sulandirarak verdim yuzunu burusturarak yudum yudum yarim cay bardağı içti pek sevmedi. Muhallebisinide sut ile yaptim az da olsa yedi. Istahsizligina bi çözüm bulamiyorum

Maalesef onunla birlikte bende yiyorum yedikce kilo aliyorum. Doğum kilolarim ilk gunku gibi duruyor

Bende sulandirarak verdim yuzunu burusturarak yudum yudum yarim cay bardağı içti pek sevmedi. Muhallebisinide sut ile yaptim az da olsa yedi. Istahsizligina bi çözüm bulamiyorum
İnsallah icerler kizlar gelisimleri icin süt cok onemli eger süt icmezse diger süt urunlerine agirlik vermek gerekecek

İnsallah icerler kizlar gelisimleri icin süt cok onemli eger süt icmezse diger süt urunlerine agirlik vermek gerekecek
Gökçe seçmeye başladı allahtan rmiyo.
Yoğurt peynir süt. Tadını aldığında yemiyo. Kahvaltısına peyniri biraz fazla koyayım yemiyo. Yoğurt çorbası yemiyo. Meyveli yoğurt yemiyo. Pekmez koydum bolca birazda öylede yemedi. Resmen seçiyo sıpa:/ alışır inşallah sonradan diye dua ediyorum resmen. Kahvaltıda bir yemek kaşığı kadar labne yiyo o kadar. Umarım yeterlidir şimdilik

Simdi emdigi cin yetetli olabilir canim insallah ilerleyen zamanda sever süt urunlerini Ece yogurdu seviyor ama peyniri pek sevmiyor cok az yiyiyor bazen yemiyor ben de yogirdu ginde iki kez veriyorum peynir yemedigi icin

Aynen. Peynir yogurt hic yemiyor kahvaltiya peynir koymuyorum artik omletin icine peynir koysam onu da yemiyor

Simdi emdigi cin yetetli olabilir canim insallah ilerleyen zamanda sever süt urunlerini Ece yogurdu seviyor ama peyniri pek sevmiyor cok az yiyiyor bazen yemiyor ben de yogirdu ginde iki kez veriyorum peynir yemedigi icin
Yogurdu sen mi yapiyorsun yoksa hazir olanlardan mi veriyorsun

Bu çocuğun 1 yaşından sonra huyu suyu değişti, kimse bana 1 yaş sendromundan bahsetmemişti. İstediği şey olmayınca canı yanmış gibi ağlıyor.

Eşim babası ve kendi için hazırladığım tişörtler için çok anlamlı, tüm hediyelerden daha değerli yorumunu yaptı. Ama keşke erkeklerde (yapan var mı bilmiyorum) ince düşünebilse. İlk anneler günü benim için çok önemli idi, manevi değeri yüksek bir hatıram olsun çok isterdim. Ona imada ettim aslında ama anlamadı. Hediye aldı ama emek olmadan parasını saydı aldı. İnşallah ince fikirli bir erkek çocuğu yetiştirim annesine ve eşine güzel süprizler yapan.

Ne kadar masumlar kuzum benim. Ben kizimi uyuturken uzun kollu citcitli badi uzerinede uzun kollu penye giydiriyorum buna ragmen usuyecek diye korkuyorum ustunu hic ortmuyor gece serin oluyor havalar bi duzelmedi
Canim hangi sehirdesin ben geceleri yarim kollu badi altina penye pijama giydiriyorum malum İzmir cok sicak simdiden

Canım tişörtleri haftaya pazar için hazırlamamışmıydın yanlış mı hatırlıyorum
Şu an şoklardayım canım, kafaya bak ya :S Birde eşimin babasını arayıp yarın size geliyoruz dedik sen söylemesen yarın gidip babalar gününü kutlayacaktım ki kendi babamın babalar gününü bugün kutlayıp hediyesini verdim o da kızım hayırdır demedi sen söyleyince google dan baktım. 21 Haziranmış. Hep aklımda 2. hafta kalmış. Neyse en azından bitmiş oldu.

Gökçe çeçil ve burgu peyniri seviyor ama fazla yemiyor. Yoğurt çorbasını 2-3 kez denedim yemedi. Allahtan Hergün bi kavanoz yoğurdunu yiyo. Süte alışsın istiyorum çünkü yiğenim 5 yaşında ve inek sütünü yeni içmeye başladı. Devam sütü içti hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…