- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Hastaneye gitmiştik bugün aren iki ayda ne kilo almış ne boyu uzamış. Üstelik 50grda vermiş. 8.400 kilo 76cm boy. Dr zayıf ama kemikleri çok sağlam dedi. Kan ve idrar tahlili yaptırdık. Karaciger ve akcigerinede bakıcam dedi. Kilo almasını engelleyen bi durum mu var diye dedi. 6küçük tüp kan aldılar ve aren pür dikkat hiç sesini çıkarmadan kanın alınmasını izledi. Şaşırttı bizi. Pazartesi alıcaz sonuçları inş. olumsuz bişey çıkmasında böyle zayıf kalmasına razıyım..
Insallah bisey cikmaz canm.
of ya hayat çok çok zor,anne olmak daha da zor,çok yorgun ve depresifim inan,Allah güzel günler göstersin hepimize
Hic mi duzelme yok canm keremde?hani foto atcktin ya gecen de sormustum:)
tesekkkurler canm:)@kmltm gündüz yazamadım emrete maşallah
Aminn. Hastalıklı bi görüntüsü yok yani en azından resimlerini görüyorsunuz hiç öyle durmuyo. Bünye meselesi diye düşünüyorum kuzenleri de öyle. Dedigim gibi sonuçları güzel çıksında başka bişey istemiyorum.
Ne hastaliklisi ya gayet yakisikli aren:)cok da tarz
Masallah Emre ye canim
Tesekkurler teyzesi:)
canım nice güzel Yaşları olsun kuzunun iyiki doğmuş
Canım tavsiyen için sağol o kadar dayanırmıyım bilmiyorum ama dünkü kusmadan sonra ek Gıdaya ara verdim yine sadece emzirdim bgn ve inan başka bişi aramadı Ben tükendim bu yeme işlerinden
Bence güzel canım eşim bana fotoyla ilgili hediye almasa bende düşünebilirdim bende keçeyle kızımla baba Tişört yapıp öyle karşılayalım onu diyorum
Inşallh sorunsuz yer geçip gitmiştir alerji
Çok geçmiş olsun canım inşallh bulaştırmadan atlatırsınız
Şu ana kadar fikrinin değiştiğini düşünüyorum sen ne hallerini atlattın yarın daa sakin daha güzel bir gün olsun inşallah
Oh maşallah emreciğe
Inşallh sonuçlar temiz çıkar canım sağlık olsunda kilo hiç Önemli değil gerçekten
Saol canm baska bisey gelmedi aklima ya netten baktm biraz olmadi asagida fotografci var yaptrym orda:)
Sabahtan beri birilerine derdimi anlatmaya calisiyorum ama cevap alamiyorum anneme de anlatmak istemedim onun derdi ona yetiyor zaten. O kadar gergindim ki biraz once oturup agladim yine rahatlayamadim ta ki yazdiklarinizi okuyana kadar. Birilerinin insani dinlemesi anlamasi destek olmasi ne kadar güzel. Cok tesekkur ediyorum hepinize.
Su anda ayrilma durumumuz soz konusu degil ama bu yil olmazsa iki yil sonra iki yil olmazsa 5 yil sonra ev alip cikacagim Allahin izniyle. Yoksa kafayi yiyecegim esime de soyledim bu aksam. Benim sorunum kvden cikti artik o 5 yilda yapti yapacagini, kayin babam ve kaynim mudahale etmemesi gerektigini soyluyor devamli ama bos cok belli etmeden bildigini yapiyor yine,kizimla bas edemiyorum artik onlarin bir ust katta olmasi butun duzeni alt ust ediyor. Bu aksam babasinin yanindan geldi yukari cikmak istedi izin vermedim aglamaya başladı sesine kardesi uyandi kostum kardesini sallamaya o da bu durumdan yararlanip yukari kacti. Kardesini uyuttum ciktim kv madem beni dinlemiyor benden ocuymusum gibi kaciyor verecegim bezini kiyafetlerini vs. yukarda kalsin sen ilgilen bu sekilde olmuyor dedim asagi indim aradan on dk gecmedi baktim bucur cadi zile basiyor. E tabi kvnin isine gelmedi cocugun sorumlulugunu almak o sadece uzaktan karisma cocuga demesini bilir. Bu arada zile bastigi icin oglum yine uyandi yine uyuttum aradan yarim saat gecmedi bir daha agladi (yarinin pazarligini yapiyor babaannesi icin) oglan yine mizirdandi... Yani anlatilmaz yasanir. Yazarken bile sinirlerim zipladi. Ne diyeyim Allah kazadan beladan esirgesin yavrumu. Sabretmekten baska carem yok. Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda kendi evimde kendi duzenimi kurarim
K Keskek nin d3gi gbi kres iyi bi fikir aslinda canm en azndan ayrilincaya kadar
@kmltm canım o fotokitaptan eşim yaptırmış bana annelet gününde benim çok hoşuma gitmişti bence gayet güzel bi hediye
11 haziran eşimin doğumgünüydü bende ekteki resmi yaptırdım instagramdan birine resim yolluyosun bi de bi hikaye anlatmanı istiyo istersen gerçek resimlerr benzetiyo yada bizimki gibi karikatürize ederek çiziyo eşim çok beğendi hiç tahmin etmezdim böyle bişey dedi hatta bende çok beğendim tabi
Evet bu da guzelmis canm:)cok sey yapmak istiyorm ama bana aldgi kahve takmi aklima geldikce yapmym dyorum