Bende gonderecegim bu yıl canım kucukte sayilmaz aslinda tam zamaniCanim cok faydasi oluyor ben buyuk oglumu gondermistim kucuk oglum oldugunda ilgisi dagilmisti bayagi kucuk oglumu da 4 yasinda gondermistim konusmasi geciktigi icin cok faydasini gordum gitmek istemese bile bir sure sonra alisacaktir orasi hosuna gidecektir
Kizlar oglumda demir eksikligi var. Dr en az iki ay surup icmesi gerektigini soyledi ama imkani yok iciremiyorum enjektorle, yediklerine karistirarak hepsini denedim ama yok icmiyor nasil icirebilirim fikri olan var mi.
herşey çok güzel görünüyo eline sağlıkKizimin dogum gunu masasi hazir teyzeleri ama cok yoruldum dirf kizima hatira kalsin ilerde keske dememek icin baya ugrastim
gökçede içmiyo minik su biberonlarına ilacı doldurup ilaç kadarda su ekliyorum. Bi çekişte gideceği kadar yani. Öyle içirebiliyorum ancakKizlar oglumda demir eksikligi var. Dr en az iki ay surup icmesi gerektigini soyledi ama imkani yok iciremiyorum enjektorle, yediklerine karistirarak hepsini denedim ama yok icmiyor nasil icirebilirim fikri olan var mi.
evet ya allah müzik kanallarını açanlardan razı olsunKral tv yi actik kuduruyoruz
bu gün çoğu kişi doğum günü kutluyo sanırım. Ramazan girmeden kutlamak için herkes öne aldıKimsecikler yok bugun..
evet ya allah müzik kanallarını açanlardan razı olsunradyo kısmını açıyorum epey eğleniyo
bu gün çoğu kişi doğum günü kutluyo sanırım. Ramazan girmeden kutlamak için herkes öne aldı
Kizimdan cok ben oynadim oynak bi kizim var zaten bugun banada geldiler beraber kudurduk kucagina aldim zipladik durduk.evet ya allah müzik kanallarını açanlardan razı olsunradyo kısmını açıyorum epey eğleniyo
bu gün çoğu kişi doğum günü kutluyo sanırım. Ramazan girmeden kutlamak için herkes öne aldı
benim eşimde acaip düşkün yemeğe. Akşamları mutlaka bişey yemesi lazım. Mısır çiğ köfte cips çekirdek ne aklına gelirse. Ben hamileyken iştahım açılınca oda iyice abarttı. Evlenmeden önce 75 kiloydu şimdi 90 küsür. Göbek yaptı resmen. Seninki ne zaman doğcak diye dalga geçiyorum artıkYemek yaptim esim aradi aksama cig kofte yapacam diyor biz bize ne gerek varsa o kadar is cikacak iki saat yogurmaya da usenmiyor bi de yemegim var. Bogaz delisi bi kocam var
Merakla bekliyorumm :)Dogum gunu resmimiz daha fazlasi instirama atacam
Ben burada resimleri goremedim canim eminim cok guzel olmustur hersey instagramda bakarim artik nice yaslara adasimizaDogum gunu resmimiz daha fazlasi instirama atacam
Gordum simdi hersey cik guzel gorunuyor canim ellerine saglikKizimin dogum gunu masasi hazir teyzeleri ama cok yoruldum dirf kizima hatira kalsin ilerde keske dememek icin baya ugrastim
Hemen arastiriyorum bunu canim cok sagolCanm nutrigen toz demir ilaci var yemeklerine katarsan farketmyomus dene istersen.
Muthis bir çözüm deneyecegim bunuda teşekkür ederimherşey çok güzel görünüyo eline sağlık
gökçede içmiyo minik su biberonlarına ilacı doldurup ilaç kadarda su ekliyorum. Bi çekişte gideceği kadar yani. Öyle içirebiliyorum ancak
Ohh missYemek yaptim esim aradi aksama cig kofte yapacam diyor biz bize ne gerek varsa o kadar is cikacak iki saat yogurmaya da usenmiyor bi de yemegim var. Bogaz delisi bi kocam var
Ben geçen gece rüyamda sen ve Eceyi gördüm gülerek bana doğru geliyordu sıpa :) ama gerisi yok rüyanınKizlar bigun bebek mevlutne gittik abimin bebeginin Ece ilgi odagi oldu resmen orada genc kizlar vardi hep onlarlaydi beni unuttu disarida cok mutlu bu kiz herkes cok sevdi cenesi de hic durmadi erjen konusacak masallah dediler bir de tombik diye sevdiler bu cok hosuma gitti kizim kilo almayinca gozume zayif geliyordu hep iyi geldi bunu duymak
Oyle mi hayir olsun canim:))Ben geçen gece rüyamda sen ve Eceyi gördüm gülerek bana doğru geliyordu sıpa :) ama gerisi yok rüyanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?