• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bayramin 1. gunu gorumceye gittik kv oradaydi kv kizimi gorunce bagirmaya basladi guya seviyor her defasinda ayni seyi yapiyor cocuk korkup agliyor bana yapisiyor hic kimseye gitmiyor oysaki ondan once annemdeydik Ece cok mutluydu yigenlerimin pesinden gidip onlarla oynadi hic bana yapismadi neyse gittigimizde kaynimgil ve diger gorumcem vardi Ece kucagimda esimin yanina oturdum gorumcemin kocasi bana nasilsin demis ben hic duymamisim esim kac kere bana seslenmis duymamisim en son enistesine bos gozlerle baktim nasilsin dedi adamcagiz tekrar iyiyim sen nasilsin dedim esim daha sonra anlatti diymadigimi orada bile fark etmedim esim diyor sen de az degilsin kafanda kimbilir ne tilkiler geziyordu ne tilkisi cocugum korktu moralim bozuldu dedim ayrica kv nin ikinci bombasi esimin cocukluk askini ballandira ballandira ogullarima anlatmasiydi esime eve gelince dedim ki benim annem sana benim eski asklarimi anlatsa ne yapardin ne hissederdin dedim cok kizardim dedi ama senin annen surekli bunu yapiyor dedim ama benim annemin kafasi normal degil dedi bu oadin beni delirtcek kizlar dayanilacak gibi degil gorumcem defalarca anne sus dedigi halde devam etti anlatmaya
Hayret bisey 3 cocuklu gelinine niye anlatir ki... gercekten kafasi normal değil. Senide hic normal insan bulmuyo canim...idare etcen baska care yok

CaCanim calpol de dolvende kilosuna gore veriliyor eger bebek 10 kiloysa 5 ml calpol ya da 2,5 ml dolven veriliyor bizim dr hatta calpolda ilac miktari cok veriliyor o yuzden dolven ver demisti

Evet canım aynen..kiloya göre veriliyor..Efe 1 yaş kontrolünde (1 ay önce) 10.5 kg'du..hem Calpol hem Dolven var,Calpol'ün etkisi az olduğu noktada Dolven'e geçiş yapıyorum..bizim doktorda Dolven'in daha etkili olduğunu daha çok rahatlattığını söylemişti..

Bence de cok sansli benim kizima teyzesi dayisi disinda Kimse bisey Vermedi:KK43:Benim sulale acaip pinti zaten

olsun..bir bebişe en iyi gelen şey maneviyattır her şeyden önce,sonrada anne babası elbette..gerisi faso fiso..he elbette aile önemli ve her insan aileden destek görmek ister,bişeyler bekler ama bazı insanlar böyle işte..cimri,pinti ve bazıları iyi niyetli bile olmuyor..yapıcak bişey yok..ama dinimizde cimrilikte günah..sen ve babası herkesten çok yetersiniz ona eminim.yapabildiğinizinde en iyisini yapar alırsınız..başka 3.kişiye gerek yok..üzülme sakın,takma kafana..Allah haklıyı haksızı herkesi görüyor,hepsinin bir hesap günü var..

Alıntılayamadan direk daliyorum.
Oncelikle gecmis olsun herkese bayram bize de yaramadi gez gez cocuk aliskin olmayinca grip gibi oldu. Az oksuruk cok istahsizlik. Benim kiz kaza orucu tutuyor sabahtan beri bisey yemedi.
benimde dis etlerim agriyor yakladik 1 ay once on ust iki disime dolgu yapılmıştı 1 aydir dis etlerim agriyo sprey verdi gecmiyor.
Bizde bayramda harclik topladik kp gorumce nakit verdiler aslinda zenginler daha fazla olabilirdi ama simdilik idare eder. Kizima harcliklariyla elbise alacam.
Birazdan yemege annemler erkek kardesim ve nisanlisi gelecek. Biber dolma, tavuklu corba, pilav, guvec(esim yapti), salata az da kiymali borek var yeter insallah. Birde bugunu atlatsaydim yarindan sonra dinlenecem. Ben hazirliklara devam edeyim . Cok uykumda var gerginim biraz.
Bu arada gecmis bayraminiz mubarek olsun
size de geçmiş olsun ayrıca kolaylıklar canım

Kizlar bayramin 1. gunu gorumceye gittik kv oradaydi kv kizimi gorunce bagirmaya basladi guya seviyor her defasinda ayni seyi yapiyor cocuk korkup agliyor bana yapisiyor hic kimseye gitmiyor oysaki ondan once annemdeydik Ece cok mutluydu yigenlerimin pesinden gidip onlarla oynadi hic bana yapismadi neyse gittigimizde kaynimgil ve diger gorumcem vardi Ece kucagimda esimin yanina oturdum gorumcemin kocasi bana nasilsin demis ben hic duymamisim esim kac kere bana seslenmis duymamisim en son enistesine bos gozlerle baktim nasilsin dedi adamcagiz tekrar iyiyim sen nasilsin dedim esim daha sonra anlatti diymadigimi orada bile fark etmedim esim diyor sen de az degilsin kafanda kimbilir ne tilkiler geziyordu ne tilkisi cocugum korktu moralim bozuldu dedim ayrica kv nin ikinci bombasi esimin cocukluk askini ballandira ballandira ogullarima anlatmasiydi esime eve gelince dedim ki benim annem sana benim eski asklarimi anlatsa ne yapardin ne hissederdin dedim cok kizardim dedi ama senin annen surekli bunu yapiyor dedim ama benim annemin kafasi normal degil dedi bu oadin beni delirtcek kizlar dayanilacak gibi degil gorumcem defalarca anne sus dedigi halde devam etti anlatmaya
ay allahım ya sana anlatmasını bile geçtim ki oda geçilmez ama çocuklara ne anlatıyo ya hakikaten bazı insanlar sorun olsa diye yaşıyo bence

Hayret bisey 3 cocuklu gelinine niye anlatir ki... gercekten kafasi normal değil. Senide hic normal insan bulmuyo canim...idare etcen baska care yok

size de geçmiş olsun ayrıca kolaylıklar canım

ay allahım ya sana anlatmasını bile geçtim ki oda geçilmez ama çocuklara ne anlatıyo ya hakikaten bazı insanlar sorun olsa diye yaşıyo bence
ben de.var birsey normal olmayan insanlari kendime cekiyorum sık gitmiyorum bazen kendime yanlis mi yapiyorum benim de cocuklarim var diyorum ama boyle davraninca yanlis yapmadigimi dusunuyorum sık gorsem evimde huzur kalmayacak biraz da buyuklerin buyuk gibi olmasi lazim hersey iki tarafli benim annem 5 senelik evliyken babam vefat etmis biz senelerce babaannem dedemle ayni evde oturduk babam yoktu her ikisine de olunceye kadar annem seve seve bakti babaannem once vefat etti dedemle annem beraber kaldilar senelerce dedemin agzi vardi dili yoktu karnim ac bile demezdi cok seviyorduk onlari annem dedem vefat edince cok agladi kendine gelemedi uzun sure o benim arkadasimdi dedi ama benim kv cekilir gibi degil hic susmuyor Allah yardimcimiz olsun diyorum baska birsey diyemiyorum

Tesekkur sOTE="yaz yagmuru, post: 41831157, member: 619731"]Masallah canim bizimde 6. disimiz yeni patladi ama cok sukur bu kez Eceyi pek etkilemedi insallah bundan sonrasi kolay olur diycem ama azilardan korkuyorum acikcasi
gecmis olsun canim kanlanma onemli birsey degilmis sevindim miyopta tam olarak birsey dememis canim insallah yoktur bence de baska bir dra daha gotursen daha iyi olur[/QUOTE]
Tesekkur canim.Evet goturcem.Ayrica k.v sacmalamis resmen eskikeri nediye karistirip duruyor.

Tesekkur sOTE="yaz yagmuru, post: 41831157, member: 619731"]Masallah canim bizimde 6. disimiz yeni patladi ama cok sukur bu kez Eceyi pek etkilemedi insallah bundan sonrasi kolay olur diycem ama azilardan korkuyorum acikcasi
gecmis olsun canim kanlanma onemli birsey degilmis sevindim miyopta tam olarak birsey dememis canim insallah yoktur bence de baska bir dra daha gotursen daha iyi olur
Tesekkur canim.Evet goturcem.Ayrica k.v sacmalamis resmen eskikeri nediye karistirip duruyor.[/QUOTE]
Can sikintisindan galiba ben de en sonunda ona diyecem ki anne senin canin sikiliyor galiba bir dede bulalim sana da eskileri kurcalayip durma diye

Bence de cok sansli benim kizima teyzesi dayisi disinda Kimse bisey Vermedi:KK43:Benim sulale acaip pinti zaten
Bizim gidecek kimsemiz olmadigi icin sadece bakicimiz verdi harçlik :) bide Anneannesi bana ördüğü kısa kollu yazlik kazaktan ona da örmüş. Bayramda yolladi.

Slm kizlar Elif ece yi bugun goz doktoruna goturdum gozdeki kanla ilgili onemli degil dedi gecer bir hafta icinde dedi goz muayenesi de yaptirdim muayene sonucunda dr ailede miyop var mi dedi cocugun sanki miyop gibi dedi bir yil sonra tekrar getir dedi canim sikildi acikcasi olmazsa bir iki ay sobra baska bir dr gotureyim diyorum
Canım insallah yoktur. Ama olursa da tek sıkıntınız o olsun. Buyudugunde caresine bakilir.

Amacı Ne acaba anlatırken bunları. Bu ne boş boğazlilik yaa çocuk gibi.illa sinir bozup yollayacaklar isde.bide niye bağırarak seviyosa, yok ama belli seninkide benimki gibi hafif dengesiz.

Evet canım aynen..kiloya göre veriliyor..Efe 1 yaş kontrolünde (1 ay önce) 10.5 kg'du..hem Calpol hem Dolven var,Calpol'ün etkisi az olduğu noktada Dolven'e geçiş yapıyorum..bizim doktorda Dolven'in daha etkili olduğunu daha çok rahatlattığını söylemişti..

olsun..bir bebişe en iyi gelen şey maneviyattır her şeyden önce,sonrada anne babası elbette..gerisi faso fiso..he elbette aile önemli ve her insan aileden destek görmek ister,bişeyler bekler ama bazı insanlar böyle işte..cimri,pinti ve bazıları iyi niyetli bile olmuyor..yapıcak bişey yok..ama dinimizde cimrilikte günah..sen ve babası herkesten çok yetersiniz ona eminim.yapabildiğinizinde en iyisini yapar alırsınız..başka 3.kişiye gerek yok..üzülme sakın,takma kafana..Allah haklıyı haksızı herkesi görüyor,hepsinin bir hesap günü var..
Canim cok sukur kari koca calisiyoruz kizimizn herseyini karsilayabiliyoruz hic bir sekilde onlara ihtiyacimiz yok ama pintiler iste sadece benim kendi ailem cocuga birseyler alir ve verir diger yandakilerin bazilari bebek gormeye bile gelmedi sinra niye bize gelmiyorsun diyorlar siz bi bebek gormeye bile gelmediniz uc kurusluk bi takim alip oysaki biz edimle onlara her gitmemizde cikolatasi vs gotururuz.Neyse canim cok da muhim degiller zaten

Amacı Ne acaba anlatırken bunları. Bu ne boş boğazlilik yaa çocuk gibi.illa sinir bozup yollayacaklar isde.bide niye bağırarak seviyosa, yok ama belli seninkide benimki gibi hafif dengesiz.
Var canim dengesizlik bir ortamda kimse yanina oturmak istemiyor cok konustugu icin dusun yani

Bugün kv benim çıktığım evi boyatmaya başladı taşınma telaşı onda şimdi.hiç inip bakmadım onun bana yaptığı gibi. Yarında inip herşeye karisicam onu öyle koyma bunu niye böyle yaptın diye bi yarım saat tepesinde bıdı bıdı yapıcam. Zaten fazla iş sevmez hemen daralir bugünden darslmisdir o yarın birazda ben daraltiyim:)

Esinde normal olmadiginin farkinda.bosver sıkma canini.

Bizde hic keyif almadik bu bayramdan :( yazlik evimize gittik kvlerle yatili misafirler geldi. Kizimla hic ilgilenemedim oglumda ne yedi ne uyudu ne durdu ne kendi rahat etti ne de bana rahat verdi. Esime bir daha asla baskasiyla gitmeyecegimi soyledi.

Bugün kv benim çıktığım evi boyatmaya başladı taşınma telaşı onda şimdi.hiç inip bakmadım onun bana yaptığı gibi. Yarında inip herşeye karisicam onu öyle koyma bunu niye böyle yaptın diye bi yarım saat tepesinde bıdı bıdı yapıcam. Zaten fazla iş sevmez hemen daralir bugünden darslmisdir o yarın birazda ben daraltiyim:)
Yapana yapacan ki ne hissetigini anlasin

Herkese merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun çok az okuyabildim şimdi okuyacağım inşallah sanırım bayramı bizim gibi hasta gecirenler var hoş biz herkese eşlik ediyoruz hastalıkta yalnız bırakmayız Geçmişler olsun bebişlere ilkgün ateslendi ve inanılmaz huysuzdu yemek uyku yok sadece su içti atesimiz 38 i gecmedi tam 3 gün sürdü gece gunduz fitil ilaç verdım hep ayaktaydık bayramla beraber daha da zorlaştı bazıları demiş bayramları sevmiyorum diye aslında bayram en mutlu gün olmalı ama benimde yıllardır k valde de gecer çok nadir dir tatile bayramda gidemeyiz üstelik yatılı arefeden gideriz büyükler istiyorlar bizde belki isticez çocuklarımız gelsin kalsınlar ama bebekle çok zordu birde hasta atesli sürekli ağlayan sıcakta yapışık üstelik çok iyi bir k valdem var bizi mutlu edebilmek için çırpınır iş yaptırmaz yaşlı olmasına rağmen mücadele eder ama biz zor attık annemlere kendimizi
havuza soktuk denıze soktuk ateşli çocuğu ama yıne düşmedi bugun daha iyi çok şükür eve geldiğimde kendimi evimi severken buldum allahım kimseyi evınden yurdundan ayırmAsın insanın evi gibi yok

Back
X