2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ay bi yerde bi yorum okudum yeni nesil annelerle ilgili resmen koptum yorumu paylaşıyorum

resmen instagramda paylaşmak için çocuk yapmış bunlar belkide evlat edinmişlerdir hiçbiri kilolu değil ne yaptınız insafsızlar mitoz mu bölündünüz
çok hoş ya:)))

Kedinin yorumunu okuyunca akşıma geldide.
Annem bana hep senin çocuğunda senin gibi olsunda gör gününü inşallah diye beddua ederdi. Bende inşallah. Benim gibi çocuğum olsun daha ne isterim derdim:KK53:
Sürekli yemek seçtiğim bişey yemediğim için derdi. En büyük korkum şuan öyle değil ama inşallah anasına çekmez sıpam bu konuda:KK53:

çok hoş ya:)))

Kedinin yorumunu okuyunca akşıma geldide.
Annem bana hep senin çocuğunda senin gibi olsunda gör gününü inşallah diye beddua ederdi. Bende inşallah. Benim gibi çocuğum olsun daha ne isterim derdim:KK53:
Sürekli yemek seçtiğim bişey yemediğim için derdi. En büyük korkum şuan öyle değil ama inşallah anasına çekmez sıpam bu konuda:KK53:
valla bende anneme en çok kusmadan çektirdim dediğim gibi kusmalarım ilkokul sonuna kadar devam etti sadece bu değil çıtı pıtılıktan hal hareketleri bana çok benziyomuş öyleki annem seni yeniden büyütüyorum diyo ama hiç de ah etmemiş hoş etseymiş te kendine etmiş olurmuş malum benden çok bakıyo

Canım çok geçmiş olsun. Bir şekilde hallolur sıkma canını. Önemli olan diğer arkadaşların sağlığı hem manevi hem de maddi anladım. Anladığım kadarıyla patron olan eşin ve arkadaşlar yanında çalışıyor. Yeni iş güvenliği kanunları o kadar sıkı ki anlatamam... Gönlünü ferah tut hepinizi Allah korumuş. Tekrar geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Bende genetik olduğunu düşünüyorum çünkü benim kardeşimde ilkokul bitene kadar ağzında lokma tuttu bende örneğin hamileliğe yani 29 yaşıma kadar portakal suyunun bile posasından iğreti olur süzerdim :) Anamıza çektirdik Allah belamızı verdi verdi modundayım :) :) :) O yüzden de bu duruma aşinayım çok takmamaya çalışıyorum. Bizde dil bağı vardı bu arada az önce yazmayı unutmuşum. Hatta kestirmemiz gerekti geç kaldık 10. ayda kestirdik. Ona rağmen bizimki bile beslenmeye etki etmiyor dendi. Zaten doğduğu an gördü dr lar. Öyle gözden kaçacak bir şey değil o endişelenme. Özellikle ilk doğduklarında çok bağlı oluyor ve büyükçe ayrılıyor en son kalanıda 6. ayda kestiriliyor. Benim sarı kuzum 2 aylıkken dil çıkarmaya çalışırdı ama dili resmen kalp şeklinde çıkardı pek güler pek acırdık haline :)
Sagol canim Allah beterinden korusun diyorum artik biliyorum canim is guvenlikcimiz var bizim is basli basina tehlikeli zaten butun onlemleri aliyoruz her serde bir hayir vardir diyorum artik

sagolun kizlar @DeliMavi araba benim ustume Allah korusun olum olsaymis benim de basim derde girermis kardesim soyledi o adliye de calisiyor biliyor bazi seyleri ve evdeki huzur cok onemli kizlar bu kaza yapan cocuk iki sene once evlendi ev aldi cocuklari oldu arabalarini satti bu yuzden karisinin annesi iki saat mesafede oturuyor daha onceden de hafta sonu bizden bizim kullandigimiz arabayi istedi verdi esim ben kizdim cunku biz kamyonete sigmiyoruz diger arabayi almamizin nedeni de buydu rahat edelim diye almistik ama esim kamyonetini cok onemsiyor cunku bizum iste olmazsa olmaz neyse bu cocugun karisi evlendiginden beri küs gidiyor annesinin evine sorunlarini ben bilemem ama gordugum kadariyla cocugun yanlis huyu yok evine duskun ve tutumlu karisi bayramdan beri eve gelmemis dun gece telde siddetli kavga etmisler demek ki cocugun kafa yerinde degildi cok zor huzursuzluk uzuldum ben esimle konusurken aglama sesleri geliyordu karisi yeni gelmis agliyordu yani bu mu olmasi gerekirdi Ece den biraz kucuk cocuk yazik ya gercekten yanimizda calisan cocuk icin ve bizim durum icin uzuldum
D delimavi35 yanlis etiketlemisim yukarida kafam karman corman

Sagol canim Allah beterinden korusun diyorum artik biliyorum canim is guvenlikcimiz var bizim is basli basina tehlikeli zaten butun onlemleri aliyoruz her serde bir hayir vardir diyorum artik
Canim cok geçmiş olsun. Sizide çalışanlarına allah korumuş. Sigortası vardı demi canım. İşim gereği sanırım direk is kazası ve sigortalilik yönü aklıma geldi.
İnsan ister istemez maddi yönde düşünür elbet ama çok sıkma canını. Ya arabadakilere bişey olsaydı o zaman cok sıkıntı olurdu. Bununla geçmiş olsun.

valla bende anneme en çok kusmadan çektirdim dediğim gibi kusmalarım ilkokul sonuna kadar devam etti sadece bu değil çıtı pıtılıktan hal hareketleri bana çok benziyomuş öyleki annem seni yeniden büyütüyorum diyo ama hiç de ah etmemiş hoş etseymiş te kendine etmiş olurmuş malum benden çok bakıyo
Ben 20 li yaşlara gelince annemin sabrı taşmış olacak ki böyle söylemeye başladı:KK53:

image.webp

Su içtiği şeyler yetmedi sanırım. Bunu sıkmayı öğrenmiş. Ağzına sıkıp içiyo suyu:KK70:

ay bi yerde bi yorum okudum yeni nesil annelerle ilgili resmen koptum yorumu paylaşıyorum

resmen instagramda paylaşmak için çocuk yapmış bunlar belkide evlat edinmişlerdir hiçbiri kilolu değil ne yaptınız insafsızlar mitoz mu bölündünüz
bizde göreydik:D nerde?

Canim cok geçmiş olsun. Sizide çalışanlarına allah korumuş. Sigortası vardı demi canım. İşim gereği sanırım direk is kazası ve sigortalilik yönü aklıma geldi.
İnsan ister istemez maddi yönde düşünür elbet ama çok sıkma canını. Ya arabadakilere bişey olsaydı o zaman cok sıkıntı olurdu. Bununla geçmiş olsun.
Sagol canim evet sigortasi var bir sene sonrasi ev degistirmeyi dusunuyorduk ama o ihtimal kalmadi artik kasko bizim arabanin degerini veriyormus 33 bin kadar ama ayni arabanin sifir degeri 60 bin civari ikinci el arabanin masrafi cok diye bir de is arabasi bizim surekli kullaniliyor diye esim sifir almak istiyor eve geldi az once ben de kizdim daha once cekme dedigim krediyi cektik is icin ama isten kâr edemedi cektigimiz krediyle kaldik simdi bir daha kredi ben cekmem kredi falan dedim soylendim o da pek birsey diyemedi bilmiyorum cok zamansiz bir kredi olacak daha once de defalarca iyi niyetinden dolayi kredi cekti zarar odedik bunda sucu yok ama ben bu cevrede zorlaniyorum yana yakila iyi bir muhitte ev almak icin bekliyorum o ihtimalde kalmadi Allah sonumuzu hayir etsin

yazyagmuru yazyagmuru gecmis olsun ins hayirlisiyla kalkarsiniz altindan erkekler boyle iyi niyetli iste herseylerini paylassinlar neyseki ölümlü degilmis

Kızlar Dr dan geldim. Psikiyatr olduğu için ilk tedavim kısa sürdü, teşhis için dinledi psikoloğa yönlendirdi randevu aldım 2 hafta sonra gidicem. Kaygı bozukluğu yaşıyormuşum. Doğum, değişen hormonlar ve değişen yaşamım neden olmuş. Hormonlarda seratonin seviyesi çok düşünce beyin gerektiği gibi çalışıp tepki veremiyormuş ve kaygı bozukluğu ve buna bağlı stres öfke ve uykusuzluk oluşuyormuş. Başlangıç için çık hafif bi şurup verdi günde yarın ölçek, 2 hafta sonra tekrar görüşücez dozaj için. Bana tedavi için üç ayak önerdi. Birincisi ilaç, ikincisi terapi üçüncüsü ise sosyal yaşamımı düzenleyecek hobi spor yoga vs gibi bir aktivite. Şimdilik haberler bunlar. Ha bir de stres testine tabi tuttu, değerlendirmesi yine bir sonraki randevuda yapılacak

Aynen yaa olmaz mı? oldu tabi beden farkı, biri akşamüstü iyice şişiyor, öteki bana mısın demiyor aptal aptal takılıyor orada kendi halinde:)) Bir kızıyorum o sol memeye, beni lohusa halimle depresyonlara sokan, sütüm yetmiyor düşüncesine sevk eden, milletin ağzına hep laf veren o aptal salak tembel sol meme:KK43:((
ama ben emzirmeye acayip düşkün oldum bu sol meme yüzünden inat ettim emzirecem diye:) hala da ilk sol memeyi veririm, biraz emer, o arada sağ harekete geçmş olur, hatta damlamaya başlar bazen süt, öyle olunca hemen sağı veririm, onu emer rahatlar çocik:)
inşallah ikinci çocukta olmaz böyle bir aksaklık diye dua ediyorum ama fizyolojik bir şey mi nedir tam anlayamadım ben de.
bir de ben bebek 2-3 aylık olunca hemen adet görmeye başladım. laktasyon azaalınca adet görülürmüş. zaten adet de laktasyonu azaltıyormuş .resmen kısır döngü.
vücut doğurmaya programlı aşırı verimli topraklar ama toprağı sulayıp fideyi büyütecek yağmur yani süt yok:)
ilginç laktasyon azalınca mı regl olunuyormuş:)
40 gün bitti akabinde ben regl oldum:D daha süt yeni alışmıştı oysa ki:)

@yaz yagmuru çok geçmiş olsun canım gerçekten bu tür şeyleri yani başkasına kendi adına birşeyi kullandırırken iki kere düşünmek lazım. Allah kaza yapanları da seni de korumuş.

kizlar sacla uyuyan bi benim zilli mi var sac diplerim cekmekten aciyo artik hayir elleri yetmedi ayaklarini da sokuyo kafama artik

Var biri daha ama 31 yaşında :D Allahım ben bela çocukmuşum bugün yazışırken daha iyi anladım :D İnan hala canım sıkkın olduğunda kendi saçımı tutup uyuyorum. Şimdiden söyledim sakın annemin taktiğini deneme hala çok kızgınım ben küçükken saçını erkek gibi kestirdiği için :D Hiçbir işe yaramadığı gibi kendimi terk edilmiş, kazıklanmış, aldatılmış, yarı yolda bırakılmış, vb. hisettiğim için haftalarca ağlamıştım ailecek uyuyamamıştık :D

Var biri daha ama 31 yaşında :KK70: Allahım ben bela çocukmuşum bugün yazışırken daha iyi anladım :KK70: İnan hala canım sıkkın olduğunda kendi saçımı tutup uyuyorum. Şimdiden söyledim sakın annemin taktiğini deneme hala çok kızgınım ben küçükken saçını erkek gibi kestirdiği için :KK70: Hiçbir işe yaramadığı gibi kendimi terk edilmiş, kazıklanmış, aldatılmış, yarı yolda bırakılmış, vb. hisettiğim için haftalarca ağlamıştım ailecek uyuyamamıştık :KK70:
ben guluyorum diye öyküde karsimda guluyo vala uzundu kestird omzumdan biraz kisa simdi am oyle bi asiliyoki tutmak falan degil dum temizlik yaptimbugun heryer sac yoluyo yani ben direk kazitmayi dusunuyorum vurur kel kafama artik :) topluyorum uykusu gledimi geliyo asiliyo tokama :)

benim çocuum bu durumda özgüveni eksik tam anlamıyla bana bağlı olacak sanırım keşke uygulama da uzmanların anlattığı gibi olsa ben her gıdayı unutturmaya çalışsam ortada gıda kalmaz mira incelesi üstüne tez yazılası bi çocuk parmak gıda taklit reklam oyun kaşık benim burada denemediğim yöntem tarif kalmadı ben ilk ve en büyük hatamın ek gıdaya geçiş için 6 ayı beklemem olduğunu ve pütürlü vermememi görüyorum artık gerçekten yapacak bi şey yok diyip kabullenme aşamasına geçtim bundan sonra hiç bi yeni metod denicem makalelere vermicem kendimi yediği kadar zorlama da yok ben belki son bir ayda zor toparlandım psikolojim yeni yeni düzeldi belki hala düzelmedi ki bu kadar açıklama yapıyorum :P kendimi iyi hissetmek istiyorum mira zayıf bi çocuk ama sağlıklı ya klasik lafımla şükrümsonsuz..

Back
X