83 canim dedigin gibi bende katlarim iyi olurBoyu kac cm canim beyzanin? Ben 3 yas aldim e bebekten boyumuz 86 cm. Büyük olur mu diye tereddüt ettim ama iyiki almisim el ve ayak bileklerini bir kat katliyorum cok rahat ediyor.
83 canim dedigin gibi bende katlarim iyi olurBoyu kac cm canim beyzanin? Ben 3 yas aldim e bebekten boyumuz 86 cm. Büyük olur mu diye tereddüt ettim ama iyiki almisim el ve ayak bileklerini bir kat katliyorum cok rahat ediyor.
Bence güçsüzlükten değildir canim güçsüz olsa park yatağından cikabilirmiydi annesi maşallah Gökçe ye bence yirtmak istemiyordur ya da yirtmayi kesfetmemistir dahaÖyle dergileri falanda yırtamıyoda. Güçsüz mü acaba kolları diye düşündüm
O da doğru sahi. :)) Ben mi yanlış gösteriyorum acaba birax daha bakıyımBence güçsüzlükten değildir canim güçsüz olsa park yatağından cikabilirmiydi annesi maşallah Gökçe ye bence yirtmak istemiyordur ya da yirtmayi kesfetmemistir daha
Nasil bir duygu iste annelik ya bende herseyi yirtiyo yirtmasin bi kizima masal falan okuyayım diye düşünürken sende acaba neden yirtmiyoki diye dusunuyorsun ne kadar kucuk seyleri dusunmekmis annelik sende hic meraklanma canim. Gokce kizimiz akillida ondan yirtmiyor biraz zaman gecsin okadar cok yirtacakki onune kagit koymak istemeyeceksinO da doğru sahi. :)) Ben mi yanlış gösteriyorum acaba birax daha bakıyım
evet bu boyuta varacağını tahmin bile edememiştim bilmiyorum her gün işyerinde sağmayı bırakıcam diyorum ona bile kıyamıyorum kaldı ki mirayı nası bıraktırcam kafamda deli sorular@minnakkartal canm seninki baya kotu olmus ben catlamaya basladginda suruyorm evitamini oyle butn gun veya gece duruyorm snra emziriyorm. Bnde diyorm biraktrcm diye sutum pek olmadgi halde kiyamiyorm bnce snde kyamazsin
ben çalıştığım için kızımın 3 ayından beri sağıyorum o yüzden benim baş yardımcımdır kendisisüt pompasını hiç kullanmadım desem yeridir. ben sadece ilk 3 ay kullanmışımdır fazla gelen sütümü sağmak için. ona da pişmanım çünkü ne biberonla ne kaşıkla içiremedim ben sağdığım sütleri...bakalım kimseye vermedim duruyor,
miranın doktoru altı ay demişti bana derin dondurucuda ama genelde benim sağdıklarım dördüncü ayda falan tükeniyodu tabi sağma miktarını düşürdüm sütte ilk başlardakine göre azaldığı için şimdi bir ay içinde tükeniyorBuzlukta 8 ay saklanabiliyo diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acaba
ben 12-18 aldım malum mira minnakcok sagolun kizlar bende bugün lcw den alcam inşallah uyku tulumunu @Akaibu ve @minnakkartal bedeni ne aldiniz
Kızlar bu süt emmediği zaman ne zaman biter biliyomusunuz ben 4 aydır emzirmiyorum gögüslerim küçüldü ama sıkınca hala süt var artık şu regl dzene girse doktora sormuştum daha emerken süt olduğu için hormonlar düzensiz demişti bişey yapamayız dediydi
Benim bsol göğsümden gökçe hiç emmiyo aylardır. Ondada hala süt var. Merak edip internetten biraz okudum. Emzirmeyi bırakınca süt üretimide her zaman durmuyomuş. İlaç veriyolarmış dursun diye.
Kimi yerde lahana haşlayıp sarınca gidiyo maydonoz haşlayıp sarınca gidiyo yazmışlar. Limon yarıdan kesip masaj yapıyolarmış. Soğuk suyla masaj yapmak lazımmış. Baya bişey yazıyodu
bazen hikaye kitaplarından koparıyor ama bizimkide öyle peçete fln yırtmaz birde bilmiyoda olabilir mesela bizimki hiç peçete yırtıldığına denk gelmediği için akıl edememiştir kesin akşam bi deniyim bakalımGökçe kapıtları yırtamıyo. Peçeteyi tuvalet kağını falan görürse hiç affetmez ama kağıt yırtamıyo çocuk. Sizin kilerde öyle mi?
İki yandan tutup çekiyo sağlı sollu. Üstten tutup yırttırmaya çalışıyorum yok yırtamıyo çocuk
mira da ağlayan bebeklere dayanamıyor çok slow şarkıda da dans ediyo döne döne :))Yahu benim oglum slow sarkilarda bildiginiz küçük emraha bagliyor hüngür hüngür ağlıyor. Az once bi sarki mirildanirken baktim salya sumuk yanimda enneeeee diye ic ceke ceke agliyor :)
Ece de peçete yirtmiyorevet bu boyuta varacağını tahmin bile edememiştim bilmiyorum her gün işyerinde sağmayı bırakıcam diyorum ona bile kıyamıyorum kaldı ki mirayı nası bıraktırcam kafamda deli sorular
ben çalıştığım için kızımın 3 ayından beri sağıyorum o yüzden benim baş yardımcımdır kendisi
miranın doktoru altı ay demişti bana derin dondurucuda ama genelde benim sağdıklarım dördüncü ayda falan tükeniyodu tabi sağma miktarını düşürdüm sütte ilk başlardakine göre azaldığı için şimdi bir ay içinde tükeniyor
ben 12-18 aldım malum mira minnak
kızlar benim yengeminde öyleydi bide onunki akıyodu fln ilaçla kesti ama bıraktırıp bir iki haftaya kesilende varmış ama ben mira bırakınca süt gelirse ilaç fln denerim doktora danışarak istemem öyle yahu
bazen hikaye kitaplarından koparıyor ama bizimkide öyle peçete fln yırtmaz birde bilmiyoda olabilir mesela bizimki hiç peçete yırtıldığına denk gelmediği için akıl edememiştir kesin akşam bi deniyim bakalım
mira da ağlayan bebeklere dayanamıyor çok slow şarkıda da dans ediyo döne döne :))
Haklısın cidden:) insan kendi kendine abartma diyo ama dayanamayıp düşübüyosun saçma sapan şeyleri. Birde kardeşim izlemiş süper dadının bir bölümünde bi çocuk varmış 3 yaşlarında. Annesi ev dağılmasın kirlenmesin diye eline hiç kağıt fala vermemiş. Çocuğun kasları falan gelişmemiş kağıdı bile yırtamıyomuş öğretmişler falan . Biraz kafamdaki tilki orayı düşündürüyo sanırımNasil bir duygu iste annelik ya bende herseyi yirtiyo yirtmasin bi kizima masal falan okuyayım diye düşünürken sende acaba neden yirtmiyoki diye dusunuyorsun ne kadar kucuk seyleri dusunmekmis annelik sende hic meraklanma canim. Gokce kizimiz akillida ondan yirtmiyor biraz zaman gecsin okadar cok yirtacakki onune kagit koymak istemeyeceksin
yok canım biliyo yırtıldığını. Ben önünde yırtıyorum. Kafasından aşağı döküyorum çok hoşuna gidiyo. Yırtmaya çalışıyo ama beceremiyo. Bana uzatıyo. Sistemi çözemedik heralde. Yada peçeteler çabuk yırtılıyo bunuda öyle zannediyo. Yırtamadığı için mi denemiyo da olabilir sahievet bu boyuta varacağını tahmin bile edememiştim bilmiyorum her gün işyerinde sağmayı bırakıcam diyorum ona bile kıyamıyorum kaldı ki mirayı nası bıraktırcam kafamda deli sorular
ben çalıştığım için kızımın 3 ayından beri sağıyorum o yüzden benim baş yardımcımdır kendisi
miranın doktoru altı ay demişti bana derin dondurucuda ama genelde benim sağdıklarım dördüncü ayda falan tükeniyodu tabi sağma miktarını düşürdüm sütte ilk başlardakine göre azaldığı için şimdi bir ay içinde tükeniyor
ben 12-18 aldım malum mira minnak
kızlar benim yengeminde öyleydi bide onunki akıyodu fln ilaçla kesti ama bıraktırıp bir iki haftaya kesilende varmış ama ben mira bırakınca süt gelirse ilaç fln denerim doktora danışarak istemem öyle yahu
bazen hikaye kitaplarından koparıyor ama bizimkide öyle peçete fln yırtmaz birde bilmiyoda olabilir mesela bizimki hiç peçete yırtıldığına denk gelmediği için akıl edememiştir kesin akşam bi deniyim bakalım
mira da ağlayan bebeklere dayanamıyor çok slow şarkıda da dans ediyo döne döne :))
Sana da eşine de geçmiş olsun canim ah erkekler hep aynı geçen kış esimde bende hasta olduk pazar günüydü eşim gün boyu ah vah deyip yattı ben evi topla çocuklarla ilgilen hic yatmadim ben de hastayım demiştim sen benim kadar değilsin ben çok kötüyüm demişti acile gittik sonra Dr onun boğazını bana benim boğazımi ona gösterdi ikinizin boğazı çok iltihabli dedi ben gulerek Dr a nasıl olur benimki hafif o çok hasta dedim Dr da kadınlar daha dayanıklı biz erkekler daha hassasiz kadınlar olmasa işimiz iş dedi güldü ama yok hâlâ o çok hastaydı:)))3 gündür hastayım işe gidiyorum hastalığın lafını etmiyorum. Eşimin dün burnu aktı bu sabah gitti rapor aldı. Akşama kadar yatıp film izledi :S
Biizmkisi de oledir daha hasta olmadan galiba hastalanicaM diye yatar3 gündür hastayım işe gidiyorum hastalığın lafını etmiyorum. Eşimin dün burnu aktı bu sabah gitti rapor aldı. Akşama kadar yatıp film izledi :S
eşimde böyle. Hatta o kadar pimpirikli ki anlatamam.3 gündür hastayım işe gidiyorum hastalığın lafını etmiyorum. Eşimin dün burnu aktı bu sabah gitti rapor aldı. Akşama kadar yatıp film izledi :S
eşimde böyle. Hatta o kadar pimpirikli ki anlatamam.
Bi kere stada maça gitti sesten dolayı kulağında çınlama oldu. Çok şiddetlide değil sadece geceleri sessiz olunca duyuyomuş.
2 ayrı doktora gitti hepsi geçici dedi. İnternetten bakıp bakıp kurdu kendini. Yok şu hastalık oluyomuş yok bu oluyomuş diye. Sonra araştırdı konyada çok iyi diye duyduğu 2 doktora daha gitti. Onlarda geçici dedi.
Canım kumandayı uzatırmısın dediğimde Kendin niye almıyosun zaten kulağım çınlıyo bile dedi düşünün artık
Bi benim esim farkli heralde hasta olsa da önemsemez dr gitmez bana naz yapmaz dayanıklı dir. Kolay kolay da hasta olmazBi de eşimin bi huyu var. Ne zaman tartışsak adam hasta oluyo. Yok midem bulanıyo başım ağrıyo ayağım ağrıyo bitkinim bir sürü şey. Bende acıyıp ilgileniyodum. Bitki çayları meyveler. Tabi öyle çok büyük meseleler olmadığı için küslük unutuluyodu.birden de iyileşiyodu.
Sonradan farkettim ki adam özür dilememek için numara yapıyo. Bunu söylediğimdede ben gerçekten seninle aram kötü olunca strese girip hasta oluyorum. Barışıncada iyileşiyorum dedi. Ne hikmetse sadece ben haklıysam hasta oluyodu tabi sanki anlamıyorum ben.
Şimdi iki haftadır konuşmuyoruz. Daha doğrusu ben konuşmuyorum. Gerekli olmadığı sürece konuşmayalım böyle devam edelim bir süre dedim.
Gecenin ikisinde beni uyandırmış midem ağrıyo galiba gastritim reflüye çevirdi midem çok ağrıyo uyuyamıyorum dedi. Bilirsin sen bişeyler hazırlar mısın dedi. Nerden anladıysa artık reflü olduğunu:)
Bi de ben uyurken söylüyo o zaman sorgulamam anlamam diye düşündü heralde.
İnternetten bak benim uykum var dedim. Allahım bi bozuldu. 2 dk sonra yattı uyudu güya midesi ağrıyo uyuyamıyodu.
O beni tanıyamadı ama ben onu cidden iyi tanımışım bi kere daha anladım. Adamın ses tonundan anlıyprum artık yaşan söylediğini
geçmiş olsun Canım3 gündür hastayım işe gidiyorum hastalığın lafını etmiyorum. Eşimin dün burnu aktı bu sabah gitti rapor aldı. Akşama kadar yatıp film izledi :S
bak buna ii güldüm:))eşimde böyle. Hatta o kadar pimpirikli ki anlatamam.
Bi kere stada maça gitti sesten dolayı kulağında çınlama oldu. Çok şiddetlide değil sadece geceleri sessiz olunca duyuyomuş.
2 ayrı doktora gitti hepsi geçici dedi. İnternetten bakıp bakıp kurdu kendini. Yok şu hastalık oluyomuş yok bu oluyomuş diye. Sonra araştırdı konyada çok iyi diye duyduğu 2 doktora daha gitti. Onlarda geçici dedi.
Canım kumandayı uzatırmısın dediğimde Kendin niye almıyosun zaten kulağım çınlıyo bile dedi düşünün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?