2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bianca önce alışır inşallah çocuğumun anneci olmasını istemiştim ama bu kadar değil dozu biraz fazla olmuş galiba

ben 9 aylık olana kadar evdeydim, işe başlayınca da her öğlen eve geldim emzirip gittim, 18 aylık olunca sabah-akşam-gece emzirmeye devam ettim, 21 aylık hala günde 3 kez emiyor. ilk 5 ay sadece anne sütü aldı. sonra ek gıdaya geçtik. tek memeden emzirdiğim için benim sütüm zor yetiyordu, ek gıdaya erken geçtik bu sebeple. dolayısıyla öyle sağacak kadar çok sütüm olmadı işe başladıktan sonra

önemli olan ilk 5-6 ay sonra zaten yetmiyor ne güzel hala emiyo bende bir iki aya artık iş yerinde sağmam heralde sonra da 2 yaşa yaklaşırken yavaş yavaş bıraktırmayı düşünüyorum ksımetse

şu instagramda 6 çocuklu annecik varya onun müptelası olmuş haldeyim her postu ayrı güzel erken tanısam idolüm olabilirdi

ay maşallah canım devamı gelir inşallah. Deliksiz uyumak çook iyi geliyo

Anladım canım. Bi gün üşenmeyip gidip sorayım ben
uzamadan halledersiniz inşallah canım. Bizde gerekmedikçe konuşmuyoruz. İşin kötüsü kendimi iyi hissetmemde. Hayırlısı opsun

ayy ne tatlı. Benim sıpanın ne giydiği hiiiçç umrunda bile olmaz. Çıplak kalmayı seviyo sıpa üzerini değiştirirken kaçıp gülerek göbüşüne vurup duruyo. Bayılıyo göbeğine:))

buraya yazdıktan sonra salona girdim sivri sinek vardı oldureyim derken ses çıktı uyandı kalktı yatağına yattı ben de yattım sarıldı bana ama ben yüz vermedim

önemli olan ilk 5-6 ay sonra zaten yetmiyor ne güzel hala emiyo bende bir iki aya artık iş yerinde sağmam heralde sonra da 2 yaşa yaklaşırken yavaş yavaş bıraktırmayı düşünüyorum ksımetse
Canim dün şubat ananelerine bir bakayım dedim bazen bakıyorum bizden büyükler ya emzirme tuvalet alışkanlığı için falan takip ediyorum bir tanesinin bebeği hiçbirşey yemiyormus istahsizmis gece sabaha kadar emiyormus emzirmeyi bıraktırmış şimdi yiyiyor sabaha kadar uyuyor diyor Mira geldi aklıma Mira da ilerde memeyi bırakınca yer bence bazen Ece de yemiyor yemek öncesi emzirdiysem yemeğini yemek istemiyor ama memeyi bırakınca daha iştahla yiyeceklerini dusunuyorum ben de kendimizi hazır hissederek 20 aylıkken biraktirmayi dusunuyorum arabada giderken kkucagimdan inmiyor meme diye olmadık yerlerde memeye yapışıyor elini sokuyor

Aynen benmkide ustunu degistirirken kaciyo gobegine vuruyo bide gobegini tutup saga sola sallaniyo reklamdan gordu mutlu gobusler reklamini seviyo

Bencede sizin bebeler memeyi bırakınca yicek şimdi güvenceleri var
Öykü akşam yrmeğinde bişey yemedi yemekten iki kaşık aldı istemedi çıkrdı ağxından yoğurt istemedi biraz ekmek kemirdi bende hiç zorlamadım bıraktım 1-2 saat sonra süt bisküvi yaptım yarım kase yedi emziriyo olsaydım onu yemek yerine memeye saldırcaktı emmeyi bırakınca yicek o bebeler

Kızlar Ece bugünlerde çok gazlı özellikle gece uyurken sürekli gaz çıkarıyor birde sesli sesli acaba kış sebze meyvelerinden mi acaba bunu duymuştum kış sebze meyveleri gaz yapar diye büyüklerde bile yapıyormuş ama çok gazı olduğu için usutuyormu acaba diye de düşünmeye başladım

Rezene falan içirsen gün içinde üşütceğini sanmıyorum yediklerinden olabilir bencede

Cnm mandalina hirada acayip gaz yapiyo pirt pirt geziyo evde. Gecen gun kv cok vermisti kotu olmustu dun ben bir tane verdm yne gaz cikardi hep mercimek corbasida gaz yapiyo

bizimkide mutlu göbüşler reklamında karnını açıyo :)) göbek deliğini falan seviyo :))

Bende bayılıyorum onlara ya.
Açıp açıp bakıyorum. Sonrada kendime kızıyorum. Elalem 6 çocuk yapıyo senn bi çocukla haşatın çıktı diye :)
ahaha sorma bizde iş yokmuş valla

kimdiki canim o. bu arada aproi eli gorusuyor musunuz? gozumuz ariyor mesajlarini.
chloeandbeans isimli kullanıcı canım yanılmıyosam 23 yaşın üçüzlerle birlikte toplam altı çocuğu var :)) çok sık değil ama mesajlaştık bi kaç kez bende buradaki paylaşımlarını özlüyorum

genelde emzirme kesince yiyo diyolar zaten ama korkmuyor değilim mira söz konusu olunca yine de umud ediyorum inşallah

Evde yerlerden zeytin cekirdegi topluyorum bi saattr haliyada leke yapmis zeytin. Alip alip kaciyo mutfaktan ckirdekleride yerlere atiyo esimde bosver yesinde kirletsin diyo:)
bende eşine katılıyorum yeterki yesin maşallah

Rezene falan içirsen gün içinde üşütceğini sanmıyorum yediklerinden olabilir bencede

Cnm mandalina hirada acayip gaz yapiyo pirt pirt geziyo evde. Gecen gun kv cok vermisti kotu olmustu dun ben bir tane verdm yne gaz cikardi hep mercimek corbasida gaz yapiyo
yediklerinden olabilir dediğiniz gibi kızlar rezene icermi acaba bilmiyorum şu ve ayran dışında içecek sevmiyor pek

Ankarada bi akraba var. Annemin kuzeni ama benimle yaşıt. Kendi kuzenim gibi. Dün aradı konyaya gelcez gezmeye cumartesi günü. Burda kendi kuzenide var o gün onlarda kalcaklarmış. Pazar günüde bana uğrayacaklarmış. Akşam dönceklermiş. Bende buyrun tabi beklerim dedim.
Bu gün tekrar aradı kendi kuzeni şehir dışında olcakmış. Sana kaldık haha dedi :) bende buyrun dedim.
Ben utanırım bunu demeye insan bi müsait misiniz falan diye sorar. Yatılı misafir ağırlıcam ilk defa. Hemde gökçeyle. Bi akşam çayında canım çıktı. Akşam yemeği çay sabah kahvaltı altından kalkarım inşallah
eşimlede küsüz bi de nasıl olcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…