Ay ne güzel öyle uyku. İyi yapmış eşinde cidden dinlenmişsindir iyice. Hiç öyle uyumadım sanırım ömrüm boyunca. 6-7 saat sonra uyanırım mutlaka. Uyuyamam sonrasındada.evett :) hira dun oglen uykusu uyumamisti aksam 7de sutu icerken uyuyakaldi. Bnde heme yataga kostum esim mac izlicm dedi bn uyumusum hemen zaten. Hastaydm istiraat iyi geldi. Gece uyanmadi hira sbh 7de kalkmis esm oyalamis kahvalti yapmslar hastayim diye uyandrmamis yksa hayatta kalkmaz erken.bnde bidha hasta olana kdr byle uyuyamam herlde:)
koydm kargoya cnm yolladm:)
dogum gnun kutlu olsn cnm nice senelere :)
Ay maşallah ya boyu ne kadar güzel uzamışAsidan geldik smdi. Hira hic aglamadi soktayim hala hemsirede ilk dfa aglamayan oldu dedi. Yuzunu ble degistrmedi. İki bacagndan bir agzdan oldu. 90cm boy 12 kilo kafasni unuttm 48di sanrm. Hc gstermiyo kilosunu anasi gbi kemkleri iri sanirm:))
Bnde oyleydm uykuyu svmezdm smdi kymetni anladm hamilelkten snra:)Ay ne güzel öyle uyku. İyi yapmış eşinde cidden dinlenmişsindir iyice. Hiç öyle uyumadım sanırım ömrüm boyunca. 6-7 saat sonra uyanırım mutlaka. Uyuyamam sonrasındada.
İki kere olctu yanlismi oldu acaba diye:) bana esime bakti dgruymus dedi:) aglamamasi cok sasrtti beni anca laf yetistrdiAy maşallah ya boyu ne kadar güzel uzamış
görünen kısmı güzel bir de bantladığım kısım varay ne güzel durmuş paketler. Eline sağlıkBen koyduğum her şeyi bi hevesle kendim yaptım. Çok içime sindi inşallah beğenir kurbanım. Bi haftadır gökçeyi yatırır yatırmaz gece yarısına kadar uğraştım. Değişim gibi bi şansıda yok beğenmezse çok pis bozulabilirim bi ara pişman oldum niye kalkıştın bu işe git paşa paşa alışverişini yap mis gibi güzel güzel şeyler al dedim kendi kendime ama artık çok geçti.
doğum günün kutlu olsun canım. Huzurlu sağlıklı bi sene geçirirsiniz inşallah ailenle :)
en güzel hediye eyvallahevett :) hira dun oglen uykusu uyumamisti aksam 7de sutu icerken uyuyakaldi. Bnde heme yataga kostum esim mac izlicm dedi bn uyumusum hemen zaten. Hastaydm istiraat iyi geldi. Gece uyanmadi hira sbh 7de kalkmis esm oyalamis kahvalti yapmslar hastayim diye uyandrmamis yksa hayatta kalkmaz erken.bnde bidha hasta olana kdr byle uyuyamam herlde:)
oh maşallahAsidan geldik smdi. Hira hic aglamadi soktayim hala hemsirede ilk dfa aglamayan oldu dedi. Yuzunu ble degistrmedi. İki bacagndan bir agzdan oldu. 90cm boy 12 kilo kafasni unuttm 48di sanrm. Hc gstermiyo kilosunu anasi gbi kemkleri iri sanirm:))
niye ki bişi anlaşıldımı kiHediyeleride syleyin tam olsun yani
Nikah zamanı alışverişe çıkabilmen bile mucize bence :))görünen kısmı güzel bir de bantladığım kısım varya bende çok isterdim kendim bişiler yapim ama vakit çok kötü oldu sadece çalıştığım için deil nikah öncesi iice sıkışık haldeyim hoş pek becerimde yok bana gönderdiysen çok memnun olurum bana mı gönderdin ki
en güzel hediye eyvallah
oh maşallah
niye ki bişi anlaşıldımı ki
ay ne güzel durmuş paketler. Eline sağlıkBen koyduğum her şeyi bi hevesle kendim yaptım. Çok içime sindi inşallah beğenir kurbanım. Bi haftadır gökçeyi yatırır yatırmaz gece yarısına kadar uğraştım. Değişim gibi bi şansıda yok beğenmezse çok pis bozulabilirim bi ara pişman oldum niye kalkıştın bu işe git paşa paşa alışverişini yap mis gibi güzel güzel şeyler al dedim kendi kendime ama artık çok geçti.
doğum günün kutlu olsun canım. Huzurlu sağlıklı bi sene geçirirsiniz inşallah ailenle :)
evett :) hira dun oglen uykusu uyumamisti aksam 7de sutu icerken uyuyakaldi. Bnde heme yataga kostum esim mac izlicm dedi bn uyumusum hemen zaten. Hastaydm istiraat iyi geldi. Gece uyanmadi hira sbh 7de kalkmis esm oyalamis kahvalti yapmslar hastayim diye uyandrmamis yksa hayatta kalkmaz erken.bnde bidha hasta olana kdr byle uyuyamam herlde:)
Senin yine iyi tutmuş bizimki 30 tl :)Kandiliniz mübarek olsun kızlar ben çıkamayacagım birazdan esim gelecek eve ona vercem o kargoya verecek hediyeyi
Ben vermedim daha kargoya canım fiyat bilmiyorumSenin yine iyi tutmuş bizimki 30 tl :)
Kardesim in eşide öyle demişti ptt kargoda calısıyor ağırlığına göre fiyatı demiştiKargolar agirligina gore degisiyo kzlar fiyati
ben esime yolda geri donelim kargoyu geri alalim biseyler dha eklicm dedm oda bana manyak dediben ne kadar bilmiyorum fatura daha gelmedi gönderimden sonra geliyo genelde hayırlısı olsun o vakit diyelim :)) ay bide iice heyecan yaptım valla siz mi çok rahatsınız ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?