2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay ne güzel öyle uyku. İyi yapmış eşinde cidden dinlenmişsindir iyice. Hiç öyle uyumadım sanırım ömrüm boyunca. 6-7 saat sonra uyanırım mutlaka. Uyuyamam sonrasındada.

Asidan geldik smdi. Hira hic aglamadi soktayim hala hemsirede ilk dfa aglamayan oldu dedi. Yuzunu ble degistrmedi. İki bacagndan bir agzdan oldu. 90cm boy 12 kilo kafasni unuttm 48di sanrm. Hc gstermiyo kilosunu anasi gbi kemkleri iri sanirm:))
Ay maşallah ya boyu ne kadar güzel uzamış

Ay ne güzel öyle uyku. İyi yapmış eşinde cidden dinlenmişsindir iyice. Hiç öyle uyumadım sanırım ömrüm boyunca. 6-7 saat sonra uyanırım mutlaka. Uyuyamam sonrasındada.
Bnde oyleydm uykuyu svmezdm smdi kymetni anladm hamilelkten snra:)

görünen kısmı güzel bir de bantladığım kısım var ya bende çok isterdim kendim bişiler yapim ama vakit çok kötü oldu sadece çalıştığım için deil nikah öncesi iice sıkışık haldeyim hoş pek becerimde yok bana gönderdiysen çok memnun olurum bana mı gönderdin ki

en güzel hediye eyvallah

Asidan geldik smdi. Hira hic aglamadi soktayim hala hemsirede ilk dfa aglamayan oldu dedi. Yuzunu ble degistrmedi. İki bacagndan bir agzdan oldu. 90cm boy 12 kilo kafasni unuttm 48di sanrm. Hc gstermiyo kilosunu anasi gbi kemkleri iri sanirm:))
oh maşallah
Hediyeleride syleyin tam olsun yani
niye ki bişi anlaşıldımı ki

Nikah zamanı alışverişe çıkabilmen bile mucize bence :))
Bilemiyorum artık kime

Çook teşk. ederim kızlar ..

ben ne kadar bilmiyorum fatura daha gelmedi gönderimden sonra geliyo genelde hayırlısı olsun o vakit diyelim :)) ay bide iice heyecan yaptım valla siz mi çok rahatsınız ne

Hira ya hamileyken gunde bir lt sut iciyodm bir yasina grdkten snrada hergun yarm lt sut veriyorm ona genellkle 150 200 ml gece yatarken veriyorm ve haftada iki kere balign sirt kismini yani siyah kismini veriyorm bana dktorumz demsti boy uzatyo diye surekli veriyorm ben hiraya faydasi oldgnu dusnuyorm

Ay benim içimde çok kalan şey var kurbanım lütfen affet beni bi de mail adresini ver sana bisi yollucam

ben ne kadar bilmiyorum fatura daha gelmedi gönderimden sonra geliyo genelde hayırlısı olsun o vakit diyelim :)) ay bide iice heyecan yaptım valla siz mi çok rahatsınız ne
ben esime yolda geri donelim kargoyu geri alalim biseyler dha eklicm dedm oda bana manyak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…