bende görmek istiyorum :))
Çok tatlı canım ıyi günlerde kullaninEki Görüntüle 1726358 Hediyelerimiz :)
Gule gule gysin aren canm cok guzlEki Görüntüle 1726358 Hediyelerimiz :)
Kimin gonderdigini de çözdüm sanırım:))@feyenaEki Görüntüle 1726358 Hediyelerimiz :)
Güzel günlerde giysin arene çok yakışır eminimEki Görüntüle 1726358 Hediyelerimiz :)
Günahımı aldın bak burdaymışım :))@minnakkartal nerelerdesn kactn gittn
Eki Görüntüle 1726368 Bunlarda bizimkiler bir hediyemiz daha var ama onu paylaşırsam kim olduğu anlaşılır o yüzden bu kadar :))
evettt cok utandmmm smdi. İyi gnlerde kullanin canm.Günahımı aldın bak burdaymışım :))
çok tatlı ciciler canım iyi günlerde giysin Mira kızEki Görüntüle 1726368 Bunlarda bizimkiler bir hediyemiz daha var ama onu paylaşırsam kim olduğu anlaşılır o yüzden bu kadar :))
Bencede anlaşılır:)Eki Görüntüle 1726368 Bunlarda bizimkiler bir hediyemiz daha var ama onu paylaşırsam kim olduğu anlaşılır o yüzden bu kadar :))
Bizdee :)) esmle bakiyoruzEşimle beraber bakıyoruz hediyelere çay fındık kuru üzüm eşliğinde
Süper gerçekten çok güzel hazırlamışsın minnakkım iyi günlerde kullanın @oslewcimEki Görüntüle 1726373 bunlarda bizimkiler bi de notlar vardı yanlarında gerçekten az daha uzun olsa oturup ağlardım kolyem ve notu çok güzeldi özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?