- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
Ben ihtiyaç kredisi çekmiştim ziraatten aldım. Eşim işbankasından konut çekmişti o da aldıHer türlü kredinin masrafı geri ödeniyo mu acaba kızlar? Biz ihtiyaç kredisi çekmiştik fazla bi mebla değildi gerçi ama zaten sıkışıyoruz 300-500 gelse bi iki aylık doğalgaz masrafımız çıkar
Bende çok bişi yazmadım zaten anladım da burdan kimseye bişi yazmama gerek yok bizi bilen bilmiş :)Napayım ne yazacağımı bilemedim öykü meydanda işteayrıca kankiş ve sen çok güzel şeyler seçmişsiniz sizden bişeyler taşıması daha güzel hem
Tabikisi bi de el emeğimiz var nasıııll unutulur Eki Görüntüle 1726497
Ne kadar masraf kestiklerine dair bankadan belge alıp oturduğun yerdeki kaymakamlığa gidip tüketici hakem heyetine başvuruyorsun. orda sana form doldurtturuyorlar ve bir numara veriyorlar o numarayla ara ara yatıp yatmadığına bakıyosun. Eşiminki üç ayda benim ki bir sene sonra başvurudan geri ödendiNapmak gerekiyo kizlar kredi icn. Kredi cekilen bankayami gdip basvuruluyo gecen senekide alinirmi
Biz ifşa olduk sende koy fotoBen fotoğraf koymak için sabırsızlanıyorum hadi ya herkesin belli olsun litfennn
Acik acik yazmissn iste bana gonderiyosn:)Tahminimde kaç tutturdum?
Eşimin iş yerinin anlaşmalı olduğu bankadan çektiği için biz masraf ödememişiz zaten söyledim de. Ama iyi bişeymiş cidden. Babamada söyleyeyimBen ihtiyaç kredisi çekmiştim ziraatten aldım. Eşim işbankasından konut çekmişti o da aldı
sen @AreN5 in zanlısısın :)Beni de ifşa edin koyayım yoksa koymam
Biz olmadık sen beni ifşa ettinBiz ifşa olduk sende koy foto
Benim kargom ulaştı canımAcik acik yazmissn iste bana gonderiyosn:)
Kimin kurbanıyım onu bulacaksınızsen @AreN5 in zanlısısın :)
Azonceki tahminlernde nye oyle yazdn ozmanBenim kargom ulaştı canım
Buldum akaibuKimin kurbanıyım onu bulacaksınız
Minnakkartal işte :) paketi yalnız aç hahahaaEki Görüntüle 1726373 bunlarda bizimkiler bi de notlar vardı yanlarında gerçekten az daha uzun olsa oturup ağlardım kolyem ve notu çok güzeldi özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?