2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben ihtiyaç kredisi çekmiştim ziraatten aldım. Eşim işbankasından konut çekmişti o da aldı

Bende çok bişi yazmadım zaten anladım da burdan kimseye bişi yazmama gerek yok bizi bilen bilmiş :)
Teşekkür ederiz beğenmenize çok sevindik güzel günlerde kullanın

Napmak gerekiyo kizlar kredi icn. Kredi cekilen bankayami gdip basvuruluyo gecen senekide alinirmi
Ne kadar masraf kestiklerine dair bankadan belge alıp oturduğun yerdeki kaymakamlığa gidip tüketici hakem heyetine başvuruyorsun. orda sana form doldurtturuyorlar ve bir numara veriyorlar o numarayla ara ara yatıp yatmadığına bakıyosun. Eşiminki üç ayda benim ki bir sene sonra başvurudan geri ödendi

Ben fotoğraf koymak için sabırsızlanıyorum hadi ya herkesin belli olsun litfennn

Kurbanım lütfen mail adresini bana özelden at sana ulasması gereken bir kaç şey daha var

Ben ihtiyaç kredisi çekmiştim ziraatten aldım. Eşim işbankasından konut çekmişti o da aldı
Eşimin iş yerinin anlaşmalı olduğu bankadan çektiği için biz masraf ödememişiz zaten söyledim de. Ama iyi bişeymiş cidden. Babamada söyleyeyim

O benim ilk Tahminimdeki isimlerdi yeni mesaj degil, kurbanımı açık açık mi yazsaydın şaşırtmaca yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…