2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım gerçekten çok begendim çok güzel bir anı olacak açarken eşim söyledi Mardin de meşhur bu fincanlar diye çok teşekkür ederim elbise de çok güzel giydirince instagramda resmini paylaşırım

Ben emreye giydirip denedimboy ve kilolari yakin birbirine.elbise gozume kucuk gelmsti ama giydirince tam oldu

ayy cok guldum yaa nedense

kendmi evde kalmis gbi hissettm :)

ohh be icm rahatladi birazda olsa sagol canm o zanlimada selamda soyleseydn bnden bana bu iskencee niyeee

özelden görüştük ama zaten yazdı herkes kurbanını,gördün mü kimmiş zanlın?

Güle güle kullan canım,çok ciciler..

Eee minnakka kim gönderdi o zaman iyice karıştı kafam isimdeyimgucumdeyim mi gönderdi onada:) sanki bi o söylemedi

O'na Yarenhelin gönderdi..

Hediyelerimmmmm. @yaz yagmuru cnmmm cok teşekkğr tekrar tekrar o kadar güzeller kiii

Güle güle kullan canım

Ben emreye giydirip denedimboy ve kilolari yakin birbirine.elbise gozume kucuk gelmsti ama giydirince tam oldu
Ben de Rüzgar a aldıklarımı ece ye giydirip baktım hatta burada söyledim sana kesin kız çıktı dediler ama kırmızı elbiseyle Emre yi hayal ettim de güldüm bayağı:))
Kizlaaaaarrrr suanki ruh halim.. bilin bakalim neden
Regl in mi gecikti canım
özelden görüştük ama zaten yazdı herkes kurbanını,gördün mü kimmiş zanlın?

Güle güle kullan canım,çok ciciler..

O'na Yarenhelin gönderdi..

Güle güle kullan canım
tesekkur ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…