Sen @Akaibu ya mı gönderdinFarkli iller canm banada iki gun surer dediler ertesi gun elinde oldu cabuk gtti hemde konyaya
Canım gerçekten çok begendim çok güzel bir anı olacak açarken eşim söyledi Mardin de meşhur bu fincanlar diye çok teşekkür ederim elbise de çok güzel giydirince instagramda resmini paylaşırım
evt cnmSen @Akaibu ya mı gönderdin
ahahahh gercektenmi :))))))Ben emreye giydirip denedimboy ve kilolari yakin birbirine.elbise gozume kucuk gelmsti ama giydirince tam oldu
Canim inan ben yaptırmak istediğimi söylemiştim eşime. İşyerinde masama koymak içintasarimini annemle beraber yaptik masana koyarsin diye düşündüm 44 bedenlik bedenimle gidip 34 beden kiyafet almak cok koyardi bana
Çok güzel hediyeleriniz sizinde canım rüzgar sağlıkla giysin inşallah.
Benim gönderdiğim Kargoda gitmediCok üzüldüm ama bugun gelmemesine keşke yurticine verseydim
Elbiseyi emreye mi giydirdinBen emreye giydirip denedimboy ve kilolari yakin birbirine.elbise gozume kucuk gelmsti ama giydirince tam oldu
ayy cok guldum yaa nedense
kendmi evde kalmis gbi hissettm :)
ohh be icm rahatladi birazda olsa sagol canm o zanlimada selamda soyleseydn bnden bana bu iskencee niyeee
Eki Görüntüle 1727098 hediyelerimi aldım çoook begendim duygulandım heyecanlandım alan arkadaşıma çok teşekkür ederim ayrıca tam bir kahve tiryakisiyim beni çok iyi tanımışsın arkadaşım tekrar tekrar teşekkür ediyorum seni ve miniğini öpüyorum
Eee minnakka kim gönderdi o zaman iyice karıştı kafam isimdeyimgucumdeyim mi gönderdi onada:) sanki bi o söylemedi
Hediyelerimmmmm. @yaz yagmuru cnmmm cok teşekkğr tekrar tekrar o kadar güzeller kiii
iki gökçe arasında dilek tut :)
Noldu canım. Hamile misinKizlaaaaarrrrsuanki ruh halim.. bilin bakalim neden
Elbiseyi emreye mi giydirdin
Adetim gecikmis ve ben yeni farkettim. Yarin hemen test yapiyorum. Yaklasik on gun once hafif bi kanamam olmustu, nedenki acabaNoldu canım. Hamile misin
Ben de Rüzgar a aldıklarımı ece ye giydirip baktım hatta burada söyledim sana kesin kız çıktı dediler ama kırmızı elbiseyle Emre yi hayal ettim de güldüm bayağı:))Ben emreye giydirip denedimboy ve kilolari yakin birbirine.elbise gozume kucuk gelmsti ama giydirince tam oldu
Regl in mi gecikti canımKizlaaaaarrrrsuanki ruh halim.. bilin bakalim neden
tesekkur ederim canımözelden görüştük ama zaten yazdı herkes kurbanını,gördün mü kimmiş zanlın?
Güle güle kullan canım,çok ciciler..
O'na Yarenhelin gönderdi..
Güle güle kullan canım
Buralsrdayim:) hedilesmedemi diyosun ben katilamadim eş kisisinden dolayi:))Saol cnm da sen yoksun nerelerdesin yahuuu
merak yarin gecicek ama rahatladm ya neydi o oyle bide @minnakkartal a merakli diyorm bn dha betermisim:)özelden görüştük ama zaten yazdı herkes kurbanını,gördün mü kimmiş zanlın?
Güle güle kullan canım,çok ciciler..
O'na Yarenhelin gönderdi..
Güle güle kullan canım
tuttumm:)iki gökçe arasında dilek tut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?