Sana da teşekkür ederim yardımlarından dolayı tatlım:))Çekiliş Sonuçları...
@minnakkartal , @oslew 'e aldı...
@hiraysen , @Akaibu 'ya aldı...
Yarenhelin , @minnakkartal 'a aldı...
@AreN5 , @kmltm 'ye aldı...
@yaz yagmuru ,Yarenhelin 'e aldı...
@Akaibu ,fayika 'ya aldı...
@oslew ,isimdeyimgucumdeyim 'e aldı...
fayika , @AreN5 'e aldı...
isimdeyimgucumdeyim , @hiraysen 'e aldı...
@kmltm , @yaz yagmuru 'na aldı...
Meraktan kurtulun
Kaç gün gecikti kiAdetim gecikmis ve ben yeni farkettim. Yarin hemen test yapiyorum. Yaklasik on gun once hafif bi kanamam olmustu, nedenki acaba
Ya ben :) servise gelen herkesi kargocu sandım gerçi Botlarım geldi Kargodan bugün :)merak yarin gecicek ama rahatladm ya neydi o oyle bide @minnakkartal a merakli diyorm bn dha betermisim:)
tuttumm:)
Sana da teşekkür ederim yardımlarından dolayı tatlım:))
pufpuff evet teşekkür ederiz sayende çok güzel geçti günlerimiz iyiki teklif etmişsin :)
Çekiliş Sonuçları...
@minnakkartal , @oslew 'e aldı...
@hiraysen , @Akaibu 'ya aldı...
Yarenhelin , @minnakkartal 'a aldı...
@AreN5 , @kmltm 'ye aldı...
@yaz yagmuru ,Yarenhelin 'e aldı...
@Akaibu ,fayika 'ya aldı...
@oslew ,isimdeyimgucumdeyim 'e aldı...
fayika , @AreN5 'e aldı...
isimdeyimgucumdeyim , @hiraysen 'e aldı...
@kmltm , @yaz yagmuru 'na aldı...
Meraktan kurtulun[/QUOTE gitti gitti merakim. Artık bu gece rüyama girmezler:)) hedilesmede yokum ama bende catladim meraktan:))
sagol cnm katkindan dolayi:) insllh herkes katilir bidhakineRica ederim kızlar.. Benim için zevkti.. Bidaha kine bende katılırım inşallah..
cok guzelmiss kske azck bizede yollasaydn o fistktanKargom geldiguzelmi kutunun içinden çıkan
Olmaz sadece bize ait :)cok guzelmiss kske azck bizede yollasaydn o fistktan
Ben en çok rüzgarın bir yaş hatıralarının olmasına sevindim öyle kıymetli bi anı ki neden düşünemedim bende diye de üzüldüm hatta ay oğluşumda o kadar güzel ki yerini aldı dolabımda sabununa miraya sakladım anne kız payı yaptım aramızda :)) cicimizlede güzel fotolar çekebilmeyi umuyorum en kısa süredeve ben hiç tahmin etmedim seni Yarenhelin hatta dürüst olucam kargo poşetinde ismini görünce bi düşündüm bile çok şaşırdım sonra çok teşekkür ederim tekrar
Ve kızlar hepinize öyle keyifliydiki bu çok başka bir anı
pufpuff um sanada katkılarından dolayı çok teşekkürler
Yarenhelin ve @yaz yagmuru ig de varsa bile ben de yok eklemistim defalarca ruzgarı ama bir türlu eklenmedi
Hepinizin hediyeleri birbirinden güzel kızlar, iyi günlerde kullanın inşallah. @Akaibu canım senin hazırladıklarını yakından görebilir miyim. Merak ettim. Biri tırtıl ama diğeri albüm mü tam anlayamadım. Çok tatlı gorünüyorlar bu arada ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?