2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sana da teşekkür ederim yardımlarından dolayı tatlım:))

Eşime dedimki bak ne guzel herkes hediyesini aldı gönderdi herkes çok mutlu oldu nolur du sanki izin vermedin dedim.hiç tanımadığın kisilere adres bildigisi falan verilirmi çok tehlikeli işler o işler diyo hâlâ. Ay ne gıcık yaa.

Ben en çok rüzgarın bir yaş hatıralarının olmasına sevindim öyle kıymetli bi anı ki neden düşünemedim bende diye de üzüldüm hatta ay oğluşumda o kadar güzel ki yerini aldı dolabımda sabununa miraya sakladım anne kız payı yaptım aramızda :)) cicimizlede güzel fotolar çekebilmeyi umuyorum en kısa sürede ve ben hiç tahmin etmedim seni Yarenhelin hatta dürüst olucam kargo poşetinde ismini görünce bi düşündüm bile çok şaşırdım sonra çok teşekkür ederim tekrar
Ve kızlar hepinize öyle keyifliydiki bu çok başka bir anı
pufpuff um sanada katkılarından dolayı çok teşekkürler

Ayy cnm venım ne demek begenmene cok sevindim rüzgar ve benden kalıcı bi hatıra olsun istedim miraya ve sana baktıkça bu güzel cekiliş heyecanımız guzel anlarımız hatırlansın :))

Evet canım fotoğraf albümünü kapladım.
Aslında küçük prensi biraz daha küçük yapıp üst kısma yazıcaktım bebişin ismini ama isim uzun prens büyük olunca böyle bişiy çıktı ortaya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…