2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@AreN5 canm buzluktaki et sularini tavuk sularini cozulmesni beklemedn at corbasina bakteri uretiyo cnku cozulurken

Kendi kendine erirken bakteri üretiyomuş sanırım. hiç çözdürmeden direk ocağa koymak gerekiyomuş
Ya buharda pişecek yemegi tavuksuyuylada blendır yapıcam. e şimdi nasıl yapıcam?
Nihayet ulasti mi ya bana anne demiyor ama senin oglana aren diyor
Demekki bilgehan için aren demek daha kolaymış :)

@AreN5 canm buzluktaki et sularini tavuk sularini cozulmesni beklemedn at corbasina bakteri uretiyo cnku cozulurken
Ya dedigim gibi tavuksuyuyla direk blendır yapıcam. En iyisi ocağa alıp direk ısıtayım sonra çorbasına katayım. Dimi ?

az bi su ekleyip dediğin gibi ocakta ısıtıp karıştırabilirsin. Sadece balkabağı mı koyuyosun buharda pişirirken? Yoksa soğan falanda mı buharda pişiyo

Gurme bebege bakıp patatesli havuçlu çorba yaptım Eceye tarifte bir patates iki havuç demiş öyle yaptım çok oldu ailece yesek bitmez Ece de yemedi zaten iştahı pek yok hâlâ kahvaltıda sadece meyve yedi öglende çorba yemedi bir kase yoğurt yedi bu kadar

az bi su ekleyip dediğin gibi ocakta ısıtıp karıştırabilirsin. Sadece balkabağı mı koyuyosun buharda pişirirken? Yoksa soğan falanda mı buharda pişiyo
Patates de koyuyorum. Geçen yaptım aren 1.5 kase içti. Bizdeki kitap varya ordaki tarifden yaptım.

Orda ölçüler hep çok oluyo canım.

Evleri sildim süpürdum gökçede şimdi uyudu. Kanepeye uzandım tv keyfi yapacam :) aslında baya hastayım iyi temizlik yaptım. Heryerim agriyo. Ağrı kesici içtim sabah.
Bide @oslew ablanla ben, seninle de kardeşim adaş ne yaratıcı ailelerimiz varmış illa isimler uygun olsun diye bu isimler. Bide özgür var bizde ilaveten. Nasıl olmuşsa ablamin ismi ö ile başlamıyor

Geçmiş olsun canım istirahat et bol bol

Patates de koyuyorum. Geçen yaptım aren 1.5 kase içti. Bizdeki kitap varya ordaki tarifden yaptım.
anladım canım buharda pişme kısımlarına hiç bakmıyorum ben. Patates pişmez gibi geldi sanki de o yüzden farklı mı diye sordum.
Gökçe de geçen sene çok güzel yiyodu seviyodu. Bu sene bi kaç kez denedim yarım kaseyi zor içti.
Afiyet olsun arene

Bir kere daha oraya bakıp aynı ölçüde yaptım yine çok olmuştu bir daha daha azaltarak yaparım artık
aynen bende onçranın ölçüleriyle yapıp çok döktüm yenmedi diye.
patatesler bebek patates havuçlar en küçücüklerinden olacak ki anca normal oluyo.
Kendine gelir inşallah hemen

aynen bende onçranın ölçüleriyle yapıp çok döktüm yenmedi diye.
patatesler bebek patates havuçlar en küçücüklerinden olacak ki anca normal oluyo.
Kendine gelir inşallah hemen
Sagol canım inşallah keyfi yerinde çok şükür ama iştahı yok az azda olsa yedirmeye çalışıyorum su içiriyorum

Kızlar önceden yumurtaları şarküteriden alıyorduk eşimin iş yerinin karşısındaydı günlük getiriyorlardı ve az az geliyordu ayırtıyorduk hep sonra gelmemeye başladı az yumurtluyormuş tavuklar kendilerine ayıtıyorlarmış sonra pazara köylüler geliyor yumurta getiriyorlar onlardan almaya başladık güzel geldi bize yumurtalar geçen haftada satan adam eşime tavuk al demiş canlı tavuk eşimde benim eşim temizleyemez tavuğu demiş bana birgün önceden haber ver ben keseyim temizleteyim alırsın demiş birgün deneyeceğiz begenirsek parçalayıp buzluğa da koyarım ece için

Bende ki aventin buhar pişiricisi eti bile pişiriyor. Ocakta olanı da var tarif de..

Kv hep pazara çıkar bi tane de köylü kadını vardır. Neyse bigün kvnin bi arkadaşı bu kadını hal de görmüş. Ordan alıp pazarda satıyormuş. Kadına söylenmiş biraz. O yüzden benim pek güvenim kalmadı doğal adı altında satılan ürünlere..

Biliyorum öylesini denedim zatende yemiyo artık sıpa. Damak tadı değişiyo sanırım. Pırasa çorbasınıda yerdi onuda yemiyo artık
inşallah aren5 in dediği gibi köy tavuğudur. bizde sora sora bi yerden bulduk köy tavuğu. Eti kırmızıya dönük ve geç pişiyo. Birde normalde marketteki tavukların derileri hemen yırtılır ya iki elinle ayırmayı demeyince, normalde onun kolay kolay yırtılmaması gerekiyomuş. Bi kaç ayda bir alıp buzluğa atıyorum bende parçalayıp

Gülme geldi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…