Ya buharda pişecek yemegi tavuksuyuylada blendır yapıcam. e şimdi nasıl yapıcam?Kendi kendine erirken bakteri üretiyomuş sanırım. hiç çözdürmeden direk ocağa koymak gerekiyomuş
Demekki bilgehan için aren demek daha kolaymış :)Nihayet ulasti miya bana anne demiyor ama senin oglana aren diyor
Ya dedigim gibi tavuksuyuyla direk blendır yapıcam. En iyisi ocağa alıp direk ısıtayım sonra çorbasına katayım. Dimi ?@AreN5 canm buzluktaki et sularini tavuk sularini cozulmesni beklemedn at corbasina bakteri uretiyo cnku cozulurken
az bi su ekleyip dediğin gibi ocakta ısıtıp karıştırabilirsin. Sadece balkabağı mı koyuyosun buharda pişirirken? Yoksa soğan falanda mı buharda pişiyoYa buharda pişecek yemegi tavuksuyuylada blendır yapıcam. e şimdi nasıl yapıcam?
Demekki bilgehan için aren demek daha kolaymış :)
Ya dedigim gibi tavuksuyuyla direk blendır yapıcam. En iyisi ocağa alıp direk ısıtayım sonra çorbasına katayım. Dimi ?
Etme bulma dünyasıO pislik kadını cezaevinde hastanelik etmişler
Patates de koyuyorum. Geçen yaptım aren 1.5 kase içti. Bizdeki kitap varya ordaki tarifden yaptım.az bi su ekleyip dediğin gibi ocakta ısıtıp karıştırabilirsin. Sadece balkabağı mı koyuyosun buharda pişirirken? Yoksa soğan falanda mı buharda pişiyo
Orda ölçüler hep çok oluyo canım.Gurme bebege bakıp patatesli havuçlu çorba yaptım Eceye tarifte bir patates iki havuç demiş öyle yaptım çok oldu ailece yesek bitmez Ece de yemedi zaten iştahı pek yok hâlâ kahvaltıda sadece meyve yedi öglende çorba yemedi bir kase yoğurt yedi bu kadar
Bir kere daha oraya bakıp aynı ölçüde yaptım yine çok olmuştu bir daha daha azaltarak yaparım artıkOrda ölçüler hep çok oluyo canım.
Geçmiş olsun canım istirahat et bol bolEvleri sildim süpürdum gökçede şimdi uyudu. Kanepeye uzandım tv keyfi yapacam :) aslında baya hastayım iyi temizlik yaptım. Heryerim agriyo. Ağrı kesici içtim sabah.
Bide @oslew ablanla ben, seninle de kardeşim adaşne yaratıcı ailelerimiz varmış illa isimler uygun olsun diye bu isimler. Bide özgür var bizde ilaveten. Nasıl olmuşsa ablamin ismi ö ile başlamıyor
anladım canım buharda pişme kısımlarına hiç bakmıyorum ben. Patates pişmez gibi geldi sanki de o yüzden farklı mı diye sordum.Patates de koyuyorum. Geçen yaptım aren 1.5 kase içti. Bizdeki kitap varya ordaki tarifden yaptım.
aynen bende onçranın ölçüleriyle yapıp çok döktüm yenmedi diye.Bir kere daha oraya bakıp aynı ölçüde yaptım yine çok olmuştu bir daha daha azaltarak yaparım artık
Sagol canım inşallah keyfi yerinde çok şükür ama iştahı yok az azda olsa yedirmeye çalışıyorum su içiriyorumaynen bende onçranın ölçüleriyle yapıp çok döktüm yenmedi diye.
patatesler bebek patates havuçlar en küçücüklerinden olacak ki anca normal oluyo.
Kendine gelir inşallah hemen
Bende bir iki kez oranın ölçüsü ole yaptım çok oldu.Bir kere daha oraya bakıp aynı ölçüde yaptım yine çok olmuştu bir daha daha azaltarak yaparım artık
Gökçe ve istirahat etmekGeçmiş olsun canım istirahat et bol bol
Uyurken dinlen canım bizimkide aynı hayatta yatırmaz beni banyoya wc ye her yere birlikte gidiyoruz:)Bende bir iki kez oranın ölçüsü ole yaptım çok oldu.
Gökçe ve istirahat etmeko uyurken yattım ama uyanınca yatırmaz
Bende ki aventin buhar pişiricisi eti bile pişiriyor. Ocakta olanı da var tarif de..anladım canım buharda pişme kısımlarına hiç bakmıyorum ben. Patates pişmez gibi geldi sanki de o yüzden farklı mı diye sordum.
Gökçe de geçen sene çok güzel yiyodu seviyodu. Bu sene bi kaç kez denedim yarım kaseyi zor içti.
Afiyet olsun arene
Kv hep pazara çıkar bi tane de köylü kadını vardır. Neyse bigün kvnin bi arkadaşı bu kadını hal de görmüş. Ordan alıp pazarda satıyormuş. Kadına söylenmiş biraz. O yüzden benim pek güvenim kalmadı doğal adı altında satılan ürünlere..Kızlar önceden yumurtaları şarküteriden alıyorduk eşimin iş yerinin karşısındaydı günlük getiriyorlardı ve az az geliyordu ayırtıyorduk hep sonra gelmemeye başladı az yumurtluyormuş tavuklar kendilerine ayıtıyorlarmış sonra pazara köylüler geliyor yumurta getiriyorlar onlardan almaya başladık güzel geldi bize yumurtalar geçen haftada satan adam eşime tavuk al demiş canlı tavuk eşimde benim eşim temizleyemez tavuğu demiş bana birgün önceden haber ver ben keseyim temizleteyim alırsın demiş birgün deneyeceğiz begenirsek parçalayıp buzluğa da koyarım ece için
Biliyorum öylesini denedim zatende yemiyo artık sıpa. Damak tadı değişiyo sanırım. Pırasa çorbasınıda yerdi onuda yemiyo artıkBende ki aventin buhar pişiricisi eti bile pişiriyor. Ocakta olanı da var tarif de..
Kv hep pazara çıkar bi tane de köylü kadını vardır. Neyse bigün kvnin bi arkadaşı bu kadını hal de görmüş. Ordan alıp pazarda satıyormuş. Kadına söylenmiş biraz. O yüzden benim pek güvenim kalmadı doğal adı altında satılan ürünlere..
inşallah aren5 in dediği gibi köy tavuğudur. bizde sora sora bi yerden bulduk köy tavuğu. Eti kırmızıya dönük ve geç pişiyo. Birde normalde marketteki tavukların derileri hemen yırtılır ya iki elinle ayırmayı demeyince, normalde onun kolay kolay yırtılmaması gerekiyomuş. Bi kaç ayda bir alıp buzluğa atıyorum bende parçalayıpKızlar önceden yumurtaları şarküteriden alıyorduk eşimin iş yerinin karşısındaydı günlük getiriyorlardı ve az az geliyordu ayırtıyorduk hep sonra gelmemeye başladı az yumurtluyormuş tavuklar kendilerine ayıtıyorlarmış sonra pazara köylüler geliyor yumurta getiriyorlar onlardan almaya başladık güzel geldi bize yumurtalar geçen haftada satan adam eşime tavuk al demiş canlı tavuk eşimde benim eşim temizleyemez tavuğu demiş bana birgün önceden haber ver ben keseyim temizleteyim alırsın demiş birgün deneyeceğiz begenirsek parçalayıp buzluğa da koyarım ece için
Gülme geldi birdenBende ki aventin buhar pişiricisi eti bile pişiriyor. Ocakta olanı da var tarif de..
Kv hep pazara çıkar bi tane de köylü kadını vardır. Neyse bigün kvnin bi arkadaşı bu kadını hal de görmüş. Ordan alıp pazarda satıyormuş. Kadına söylenmiş biraz. O yüzden benim pek güvenim kalmadı doğal adı altında satılan ürünlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?