- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Nice güzel yaşların olsun canım :)Bugün benim dogumgünüm
@yaz yagmuru canım Ece nasıl inşallah kusmamıştır bir daha
Gece sabaha kadar emdi yatakta dönüp durdu aglamadı ama hızursuzdu uyumadı 6 dan sonra o da bizde ancak uyuduk sabahta kalkınca kaka yaptı biraz ishal gibiydi yaparken çok terledi saçları sırılsıklamdı bezini üstünü degistirdim emdi uyudu 11 gibi kalktı kusma ya da ishal yok şimdilik keyfi yerinde inşallah geçmiştir
sağlıklı mutlu nice yıllaraBugün benim dogumgünüm
Utanmadan :)Kızlar dün 9 gibi gökçeyi uyuturken bende uyumuşum sabah 9 da kalktım. Bi 6 buçuk gibi gökçe açıktı mama yaptım tekrar uyudu. Tabi bende. Dokuzda eşim uyandi. Bende onunla kalktım. Gökçe 9 bucugu kadar uyudu :) ve benim hala uykum var.
Ne utancam yahu :)Utanmadan :)
Takvimi eşim yaptı. Aslında daha farklı düşünmüştüm ama çok foto yoktu elimde :)ay çok tatlılar. Takvime bayıldım bende. Güle güle giysin hira ık
Çok güzel olmuş ama hiç aklıma gelmezdiTakvimi eşim yaptı. Aslında daha farklı düşünmüştüm ama çok foto yoktu elimde :)
Ben onun beendim diyen dillerini yerimm :)Sagol cnm:)
evett bzde cok begendk
sagl cnm takvim cok guzl bncde hiranin odasinda yerini aldi
oldu cnm cok sagol gydrdim begendnmi dedim beendim dedi oda:)
sagl canm tesekkrler
Kendi kendine erirken bakteri üretiyomuş sanırım. hiç çözdürmeden direk ocağa koymak gerekiyomuşKızlar arene buharda balkabağı çorbası yapıcam. Tavuk suyuna. Buzlukta da tavuk suyum var. Şimdi onu buzluktan çıkarıp erimesini mi bekleyeyim yoksa ocakta eritip çorbasına mı katayım ?
Nihayet ulasti mifayika iyi ki doğdun.. Mutlu mutlu yılların olsun sevdiklerinle ailenle.. Bu arada oğluşuna söyle o umursamaz tavırlarıyla aren diyen ağzını yerim yer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?