2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar dün 9 gibi gökçeyi uyuturken bende uyumuşum sabah 9 da kalktım. Bi 6 buçuk gibi gökçe açıktı mama yaptım tekrar uyudu. Tabi bende. Dokuzda eşim uyandi. Bende onunla kalktım. Gökçe 9 bucugu kadar uyudu :) ve benim hala uykum var.

@yaz yagmuru canım Ece nasıl inşallah kusmamıştır bir daha

Günaydın canım :)
yazyagmuru ece nasıl oldu
Gece sabaha kadar emdi yatakta dönüp durdu aglamadı ama hızursuzdu uyumadı 6 dan sonra o da bizde ancak uyuduk sabahta kalkınca kaka yaptı biraz ishal gibiydi yaparken çok terledi saçları sırılsıklamdı bezini üstünü degistirdim emdi uyudu 11 gibi kalktı kusma ya da ishal yok şimdilik keyfi yerinde inşallah geçmiştir

Utanmadan :)

Kızlar arene buharda balkabağı çorbası yapıcam. Tavuk suyuna. Buzlukta da tavuk suyum var. Şimdi onu buzluktan çıkarıp erimesini mi bekleyeyim yoksa ocakta eritip çorbasına mı katayım ?

Kızlar arene buharda balkabağı çorbası yapıcam. Tavuk suyuna. Buzlukta da tavuk suyum var. Şimdi onu buzluktan çıkarıp erimesini mi bekleyeyim yoksa ocakta eritip çorbasına mı katayım ?
Kendi kendine erirken bakteri üretiyomuş sanırım. hiç çözdürmeden direk ocağa koymak gerekiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…