2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçe uyuyunca bir saat uyumuşum bende. Gökçenin ağlamasına uyandım. Bi kötü oldum. Normalde hemen uyanirim sesine ama çok ağlıyordu acaba uyanali çok olduda ben mi duymadım

bizim komşunun kızının adıymış ablam seviyomuş oondan benim adı mı da koymuş ama bizim esas annemlerin olay öznur özgül özkan özcan biz özlem özge bi de bıcırık öykü onu de eşim istedi ö zehirlenmesi var sülalede :)

Kızlar Kerem Alp hasta yine daha 1 ay önce ateslenmisti peşine 3 tane azı patlatmisti. Şimdi de balgamli öksürüğü ve biraz ateşi var.4. azı çok şişmiş. Ateş düşürücü verdiler hastanede. Acile gitmiştik doktor öksürüğü için macrol adında bi antibiyotik verdi. Kullanan var mı daha önce merak ettim. Hafta sonu ya öğleden sonraya kalınca çocuk doktoru bulamadik, acil doktoru da geçmezse pazartesi çocuk doktoruna götür deyince emin olamadım doktordan.

Ay inanmıyorum pes dogrusu bir de insanlar doğal diye bir sürü para veriyor güven yok kimseye
Evet canım gezen tavuklar geç pişiyor bizim müstakil evdi bahçemizde tavuklarımız vardı dedem kesiyordu annem pişiriyordu çok geç pişiyordu ama öyle lezzetliydi ki şimdi tavuk yiyemiyorum ben bu yüzden çok tatsız geliyor
Geçmiş olsun canım hay Allah kötü olmuş çabuk toparlanır inşallah ben kullanmadım bu antibiyotiği bilgim yok

Wuwww diyecek laf yok bizim aslı özgür özge özlem. Gökçeyede isim düşünürken öyküde listemize vardı en son Ada'da karar kıldık. Eşim çok kısa ikinci bir isim mi koysak dedi. Bende dalga geçerek gökçe ada olsun dedim. Eşimin hoşuna gitti gökçe. Adayı attık gökçe koyduk
Babamların isimleri de kemal kenan Kamuran kerim Kazım kamil diye gidiyor. Son ikizleri k den gitmeyi hasan hüseyin koymuşlar nasılsa

Geçmiş olsun canım. Açıldı pratisyen olunca insan güvenemiyor maalesef.

Biz tıkanıp gidince vermişlerdi bu antibiyotiği güçlü bi antibiyotik kleman mi ne var bi de ya onu ya macrol veriyo doktor

Bizimkilerinde sonu sıdıka sonda bozuluyo demekki iş :)

Bizde gökçeye isim ararken bir sürü başka şeye karar verip en son birden gökçe olsun deyip koymuştuk ne zormuş isim koymak.

Benim babamlar sırrı süleyman selçuk servet serpil hepsi s
Annemlerde de kı kardeşleri benzetmişler sadece ayten nurten gülten :) bi kız daha olsa ne kıyacaklardı acaba

geçmiş olsun Canım macrol en güçlülerdenmiş mirayada vermişti doktor ama içemedi kustu hatta doktor ısrarla onu için daha etkili demişti ama değiştirdi sonra içemeyince abimde onun daa ii olduğunu söylemişti

Bugün benim dogumgünüm
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara

Teşekkür ederim canım, inşallah toparlaniriz hemen. Ece ye de geçmiş olsun. Kış hastalıklarla geldi bu sene

Geçmiş olsun canım. Açıldı pratisyen olunca insan güvenemiyor maalesef.
Teşekkür ederim canım, ben de hiç guvenemedim valla.

Biz tıkanıp gidince vermişlerdi bu antibiyotiği güçlü bi antibiyotik kleman mi ne var bi de ya onu ya macrol veriyo doktor
Kerem Alp de bildiğin koca adam gibi oksürüyor ama çok sık değil canım. Artmasından korkuyorum. Keyfi yerinde gibi şimdi hoplayip zıpliyor ortada. Ateşi düşünce rahatladı sanırım biraz.

gec olcak ama ayri kapta suyla eritip haslananlarla blendr yapablrsn cnm akaibu da vermis cevap

Sabhtan beri temzlik yapiyorm otrdgum odanin halisi lekelenmisti onu degistrdim evi komple supurdum sildm mutfagi banyoyu sildim. Anneme gttm dolasmaya ameliyat oldgu icn isler bana ait. Uc tane gelini var ama ne yazikki kizi gbi olmuyo yemek ble getrmiyolar.uc cesitte yemek yaptm ordada evi sil supur mutfagi tuvaleti sil suan ge ber dimm oluyorum bu gece nasl yatcam blmiyorm hira erkwn uyusa bari

Sagol canım sorma dişler bir yandan hastalık diğer yandan çok zor oluyor Keremalpin ateşi de düşmüş sevindim yükselmez inşallah bir daha
ne kadar iyi yapmışsın canım ellerine sağlık bende kız çocuğunun anne babaya kıyamadıgını her daim yanında oldugunu bildiğim için 3. kez anne olmayı göze aldım inşallah bizim çocuklarımızda bizlere hayırlı evlat olurlar

çok geçmiş olsun, hiç bilmiyorum ben çabuk geçer inşallah

maşallah cidden iyi yorulmuşsundur. Dönüşümlü bişeyler yapmak lazım aslında kimsr iki rvi aynı anda çekip çeviremez ki. Çabuk toparlanır inşallah annen.

Ellerine sağlık canım. Eminim annende çok dua etmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…