- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
bizim komşunun kızının adıymış ablam seviyomuş oondan benim adı mı da koymuş ama bizim esas annemlerin olay öznur özgül özkan özcan biz özlem özge bi de bıcırık öykü onu de eşim istedi ö zehirlenmesi var sülalede :)Evleri sildim süpürdum gökçede şimdi uyudu. Kanepeye uzandım tv keyfi yapacam :) aslında baya hastayım iyi temizlik yaptım. Heryerim agriyo. Ağrı kesici içtim sabah.
Bide @oslew ablanla ben, seninle de kardeşim adaşne yaratıcı ailelerimiz varmış illa isimler uygun olsun diye bu isimler. Bide özgür var bizde ilaveten. Nasıl olmuşsa ablamin ismi ö ile başlamıyor
Ay inanmıyorum pes dogrusu bir de insanlar doğal diye bir sürü para veriyor güven yok kimseyeBende ki aventin buhar pişiricisi eti bile pişiriyor. Ocakta olanı da var tarif de..
Kv hep pazara çıkar bi tane de köylü kadını vardır. Neyse bigün kvnin bi arkadaşı bu kadını hal de görmüş. Ordan alıp pazarda satıyormuş. Kadına söylenmiş biraz. O yüzden benim pek güvenim kalmadı doğal adı altında satılan ürünlere..
Evet canım gezen tavuklar geç pişiyor bizim müstakil evdi bahçemizde tavuklarımız vardı dedem kesiyordu annem pişiriyordu çok geç pişiyordu ama öyle lezzetliydi ki şimdi tavuk yiyemiyorum ben bu yüzden çok tatsız geliyorBiliyorum öylesini denedim zatende yemiyo artık sıpa. Damak tadı değişiyo sanırım. Pırasa çorbasınıda yerdi onuda yemiyo artık
inşallah aren5 in dediği gibi köy tavuğudur. bizde sora sora bi yerden bulduk köy tavuğu. Eti kırmızıya dönük ve geç pişiyo. Birde normalde marketteki tavukların derileri hemen yırtılır ya iki elinle ayırmayı demeyince, normalde onun kolay kolay yırtılmaması gerekiyomuş. Bi kaç ayda bir alıp buzluğa atıyorum bende parçalayıp
Geçmiş olsun canım hay Allah kötü olmuş çabuk toparlanır inşallah ben kullanmadım bu antibiyotiği bilgim yokKızlar Kerem Alp hasta yine daha 1 ay önce ateslenmisti peşine 3 tane azı patlatmisti. Şimdi de balgamli öksürüğü ve biraz ateşi var.4. azı çok şişmiş. Ateş düşürücü verdiler hastanede. Acile gitmiştik doktor öksürüğü için macrol adında bi antibiyotik verdi. Kullanan var mı daha önce merak ettim. Hafta sonu ya öğleden sonraya kalınca çocuk doktoru bulamadik, acil doktoru da geçmezse pazartesi çocuk doktoruna götür deyince emin olamadım doktordan.
Wuwww diyecek laf yokbizim komşunun kızının adıymış ablam seviyomuş oondan benim adı mı da koymuş ama bizim esas annemlerin olay öznur özgül özkan özcan biz özlem özge bi de bıcırık öykü onu de eşim istedi ö zehirlenmesi var sülalede :)
Geçmiş olsun canım. Açıldı pratisyen olunca insan güvenemiyor maalesef.Kızlar Kerem Alp hasta yine daha 1 ay önce ateslenmisti peşine 3 tane azı patlatmisti. Şimdi de balgamli öksürüğü ve biraz ateşi var.4. azı çok şişmiş. Ateş düşürücü verdiler hastanede. Acile gitmiştik doktor öksürüğü için macrol adında bi antibiyotik verdi. Kullanan var mı daha önce merak ettim. Hafta sonu ya öğleden sonraya kalınca çocuk doktoru bulamadik, acil doktoru da geçmezse pazartesi çocuk doktoruna götür deyince emin olamadım doktordan.
Biz tıkanıp gidince vermişlerdi bu antibiyotiği güçlü bi antibiyotik kleman mi ne var bi de ya onu ya macrol veriyo doktorKızlar Kerem Alp hasta yine daha 1 ay önce ateslenmisti peşine 3 tane azı patlatmisti. Şimdi de balgamli öksürüğü ve biraz ateşi var.4. azı çok şişmiş. Ateş düşürücü verdiler hastanede. Acile gitmiştik doktor öksürüğü için macrol adında bi antibiyotik verdi. Kullanan var mı daha önce merak ettim. Hafta sonu ya öğleden sonraya kalınca çocuk doktoru bulamadik, acil doktoru da geçmezse pazartesi çocuk doktoruna götür deyince emin olamadım doktordan.
Bizimkilerinde sonu sıdıka sonda bozuluyo demekki iş :)Wuwww diyecek laf yokbizim aslı özgür özge özlem. Gökçeyede isim düşünürken öyküde listemize vardı en son Ada'da karar kıldık. Eşim çok kısa ikinci bir isim mi koysak dedi. Bende dalga geçerek gökçe ada olsun dedim. Eşimin hoşuna gitti gökçe. Adayı attık gökçe koyduk
Babamların isimleri de kemal kenan Kamuran kerim Kazım kamil diye gidiyor. Son ikizleri k den gitmeyi hasan hüseyin koymuşlar nasılsa
Bizde gökçeye isim ararken bir sürü başka şeye karar verip en son birden gökçe olsun deyip koymuştuk ne zormuş isim koymak.Wuwww diyecek laf yokbizim aslı özgür özge özlem. Gökçeyede isim düşünürken öyküde listemize vardı en son Ada'da karar kıldık. Eşim çok kısa ikinci bir isim mi koysak dedi. Bende dalga geçerek gökçe ada olsun dedim. Eşimin hoşuna gitti gökçe. Adayı attık gökçe koyduk
Babamların isimleri de kemal kenan Kamuran kerim Kazım kamil diye gidiyor. Son ikizleri k den gitmeyi hasan hüseyin koymuşlar nasılsa
geçmiş olsun Canım macrol en güçlülerdenmiş mirayada vermişti doktor ama içemedi kustu hatta doktor ısrarla onu için daha etkili demişti ama değiştirdi sonra içemeyince abimde onun daa ii olduğunu söylemiştiKızlar Kerem Alp hasta yine daha 1 ay önce ateslenmisti peşine 3 tane azı patlatmisti. Şimdi de balgamli öksürüğü ve biraz ateşi var.4. azı çok şişmiş. Ateş düşürücü verdiler hastanede. Acile gitmiştik doktor öksürüğü için macrol adında bi antibiyotik verdi. Kullanan var mı daha önce merak ettim. Hafta sonu ya öğleden sonraya kalınca çocuk doktoru bulamadik, acil doktoru da geçmezse pazartesi çocuk doktoruna götür deyince emin olamadım doktordan.
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllaraBugün benim dogumgünüm
Teşekkür ederim canım, inşallah toparlaniriz hemen. Ece ye de geçmiş olsun. Kış hastalıklarla geldi bu seneAy inanmıyorum pes dogrusu bir de insanlar doğal diye bir sürü para veriyor güven yok kimseye
Evet canım gezen tavuklar geç pişiyor bizim müstakil evdi bahçemizde tavuklarımız vardı dedem kesiyordu annem pişiriyordu çok geç pişiyordu ama öyle lezzetliydi ki şimdi tavuk yiyemiyorum ben bu yüzden çok tatsız geliyor
Geçmiş olsun canım hay Allah kötü olmuş çabuk toparlanır inşallah ben kullanmadım bu antibiyotiği bilgim yok
Teşekkür ederim canım, ben de hiç guvenemedim valla.Geçmiş olsun canım. Açıldı pratisyen olunca insan güvenemiyor maalesef.
Kerem Alp de bildiğin koca adam gibi oksürüyor ama çok sık değil canım. Artmasından korkuyorum. Keyfi yerinde gibi şimdi hoplayip zıpliyor ortada. Ateşi düşünce rahatladı sanırım biraz.Biz tıkanıp gidince vermişlerdi bu antibiyotiği güçlü bi antibiyotik kleman mi ne var bi de ya onu ya macrol veriyo doktor
gec olcak ama ayri kapta suyla eritip haslananlarla blendr yapablrsn cnm akaibu da vermis cevapYa buharda pişecek yemegi tavuksuyuylada blendır yapıcam. e şimdi nasıl yapıcam?
Demekki bilgehan için aren demek daha kolaymış :)
Ya dedigim gibi tavuksuyuyla direk blendır yapıcam. En iyisi ocağa alıp direk ısıtayım sonra çorbasına katayım. Dimi ?
SanirimBizimkilerinde sonu sıdıka sonda bozuluyo demekki iş :)
Sagol canım sorma dişler bir yandan hastalık diğer yandan çok zor oluyor Keremalpin ateşi de düşmüş sevindim yükselmez inşallah bir dahaDoğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara
Teşekkür ederim canım, inşallah toparlaniriz hemen. Ece ye de geçmiş olsun. Kış hastalıklarla geldi bu sene
Teşekkür ederim canım, ben de hiç guvenemedim valla.
Kerem Alp de bildiğin koca adam gibi oksürüyor ama çok sık değil canım. Artmasından korkuyorum. Keyfi yerinde gibi şimdi hoplayip zıpliyor ortada. Ateşi düşünce rahatladı sanırım biraz.
ne kadar iyi yapmışsın canım ellerine sağlık bende kız çocuğunun anne babaya kıyamadıgını her daim yanında oldugunu bildiğim için 3. kez anne olmayı göze aldım inşallah bizim çocuklarımızda bizlere hayırlı evlat olurlarSabhtan beri temzlik yapiyorm otrdgum odanin halisi lekelenmisti onu degistrdim evi komple supurdum sildm mutfagi banyoyu sildim. Anneme gttm dolasmaya ameliyat oldgu icn isler bana ait. Uc tane gelini var ama ne yazikki kizi gbi olmuyo yemek ble getrmiyolar.uc cesitte yemek yaptm ordada evi sil supur mutfagi tuvaleti sil suan ge ber dimm oluyorum bu gece nasl yatcam blmiyorm hira erkwn uyusa bari
çok geçmiş olsun, hiç bilmiyorum ben çabuk geçer inşallahKızlar Kerem Alp hasta yine daha 1 ay önce ateslenmisti peşine 3 tane azı patlatmisti. Şimdi de balgamli öksürüğü ve biraz ateşi var.4. azı çok şişmiş. Ateş düşürücü verdiler hastanede. Acile gitmiştik doktor öksürüğü için macrol adında bi antibiyotik verdi. Kullanan var mı daha önce merak ettim. Hafta sonu ya öğleden sonraya kalınca çocuk doktoru bulamadik, acil doktoru da geçmezse pazartesi çocuk doktoruna götür deyince emin olamadım doktordan.
maşallah cidden iyi yorulmuşsundur. Dönüşümlü bişeyler yapmak lazım aslında kimsr iki rvi aynı anda çekip çeviremez ki. Çabuk toparlanır inşallah annen.Sabhtan beri temzlik yapiyorm otrdgum odanin halisi lekelenmisti onu degistrdim evi komple supurdum sildm mutfagi banyoyu sildim. Anneme gttm dolasmaya ameliyat oldgu icn isler bana ait. Uc tane gelini var ama ne yazikki kizi gbi olmuyo yemek ble getrmiyolar.uc cesitte yemek yaptm ordada evi sil supur mutfagi tuvaleti sil suan ge ber dimm oluyorum bu gece nasl yatcam blmiyorm hira erkwn uyusa bari
Ellerine sağlık canım. Eminim annende çok dua etmiştir.Sabhtan beri temzlik yapiyorm otrdgum odanin halisi lekelenmisti onu degistrdim evi komple supurdum sildm mutfagi banyoyu sildim. Anneme gttm dolasmaya ameliyat oldgu icn isler bana ait. Uc tane gelini var ama ne yazikki kizi gbi olmuyo yemek ble getrmiyolar.uc cesitte yemek yaptm ordada evi sil supur mutfagi tuvaleti sil suan ge ber dimm oluyorum bu gece nasl yatcam blmiyorm hira erkwn uyusa bari
Bende Eceyi banyo yaptırdım banyodan sonra burnu o kadar aktı ki normalde tıkanıktı geçmiş olsun Gökçeye de ilerlemez inşallah burada bütün çocuklar hasta salgın var yineGökçenin de burnu akmaya başladı biraz. Banyo yaptırdım bi ölçek peditus verdim ne olur ne olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?