2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yigitte hiç yemek yemez oldu bugün sadece yarım kase bile diyemeyecegim şehriye çorba bi kaç kasikda yoğurt yedi o kadar. Sadece emiyo.köpek dişleri elime batiyo sivri sivri ama damagi bi türlü yirtip cikamadilar resmen görüyorum uçlarını.bide hasta antibiyotik içiyoruz bizde iştahın i si kalmadı. Hem diş hem hastalık ikisi bi arada hiç iyi olmadı.

insalah canm belki herkes bir degildr ama kiz cocuk gercekten farkli benide uc erkekten snra yapmislar:)

insallah cnm ayakta uyuyorm valla yorgunluktan. Kmsenin umrunda degilki. Annem benim kiymetlim babamin emaneti. Ben oraya dolasmak icn gttm sadece brden temzlik yaparken buldm kendmi gelen gden oluyo demesnler kizi var gelinleri var yanliz yasiyo zaten annem kmseyede zarari yok sesi bile cikmaz konusrsan konusur oyle birisi hic kiyamam ona hastanede bile ikigun kucucuk cocugmla bekledm abmler hep bahane yaptilar allah herkese hayirli evlat versin

Ellerine sağlık canım. Eminim annende çok dua etmiştir.
insallah kizinda senin gbi olur diyo hep. Bakalm gorcez buyuyunce :)

Ayakta alkisliyorum seni canım, inşallah hira annesine dinlenme fırsatı verir.

Gökçenin de burnu akmaya başladı biraz. Banyo yaptırdım bi ölçek peditus verdim ne olur ne olmaz.
Belki geçici burun akintisidir uyur ve sabaha geçmiş olur. İnşallah yani..

Canım zaten tam damagi patlatma aşamasına gelince zor oluyor sanki. O zamana kadar huysuzluk oluyor ama son aşamada istahsizlik ateş hastalık birinden biri geliyor kesin. Bizde de durum aynı. Allah hepimize yardım etsin.

Gökçenin de burnu akmaya başladı biraz. Banyo yaptırdım bi ölçek peditus verdim ne olur ne olmaz.
başa su dökmek burun kanallarını açıyo ya canım ondandır inşallah sadece. Gökçeyide banyo ettirip yatırdım onunda baya altı burnu. Ama aklıma gelmemişti hiç hastalık. Kurt düştü içime

yiğitede geçmiş olsun canım

öyle cidden. İnsan komşusu hasta olsa bi tas çorba bırakır. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Bizimde evlatlarımız var yarın bizde aynı durumda olabiliriz. Etme bulma dünyası. İnşallah biz eblatlarımıza güzel örnek olruz

Canim banyodan önce akmaya başladı burun akıntısı :/

Amin canım belli olmaz tabi kimi erkek çocukları da çok düşkün oluyor destek oluyor Allah hayırlısını versin
Yarın büyük gün annem son bekarını evlendiriyor evimizin kıymetlisi küçüğümüz yuvadan uçuyor Rabbim utandırmasın bir ömür boyu Mutlu olsun İnşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun
Allah mesut etsin canım

Kızlar bu arada bi kaç gündür yine iştahsızlığımız feci ben artık günde bi kase çorba az meyveye razıydım ama yok iki gündür özellikle sadece emiyo bgn üç kez çorba denedim üçündede emdiği sütü fışkırtarak kustu pes ettim bende haftaya kontrolden sonra eminim bir süre dünyaya küseceğim

Diştendir canım hepsi iştahsız hepsi aynı bi de ortam değiştimi de zor oluyo

Istahsizlik bizde de hat safhada bişi yemiyor herseye ağlıyor huysuz uyku dersen bin kez kalkiyoz gece geçen hafta 3 günde 3 Dis patladı bi azı bi köpek dışı bide üst dışı ama damağı hep kabarık azı lar şişmiş daha uğraşacak kuzum heralde

Smdi dha yeni uyudu hira esimde hasta olmus midesi bulaniyo onunda bu mide salgni fena dolasiyo kizlar dikkat

Smdi dha yeni uyudu hira esimde hasta olmus midesi bulaniyo onunda bu mide salgni fena dolasiyo kizlar dikkat
Geçmiş olsun canım benim önce oglanlarda mide bulantısı kusma oldu dünde Ecenin kusması ondan oldu sanırım akşam iki defa kustu sabah bir defa ishal gibi yaptı kakasını iştah hiç yok

Ay kuzum ya ne kadar zorlanmıştır ard arda gelmiş dişler iştahsızlık uyumama bizde de aynı

Biz yarın sabah sekiz buçukta kuaföre gidicez ama yatmak ne mümkün gözlerimden uyku akıyor mirakızsa fink Atıyo enerji tavan uyusun diye dua ediyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…