- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
insalah canm belki herkes bir degildr ama kiz cocuk gercekten farkli benide uc erkekten snra yapmislar:)Sagol canım sorma dişler bir yandan hastalık diğer yandan çok zor oluyor Keremalpin ateşi de düşmüş sevindim yükselmez inşallah bir daha
ne kadar iyi yapmışsın canım ellerine sağlık bende kız çocuğunun anne babaya kıyamadıgını her daim yanında oldugunu bildiğim için 3. kez anne olmayı göze aldım inşallah bizim çocuklarımızda bizlere hayırlı evlat olurlar
insallah cnm ayakta uyuyorm valla yorgunluktan. Kmsenin umrunda degilki. Annem benim kiymetlim babamin emaneti. Ben oraya dolasmak icn gttm sadece brden temzlik yaparken buldm kendmi gelen gden oluyo demesnler kizi var gelinleri var yanliz yasiyo zaten annem kmseyede zarari yok sesi bile cikmaz konusrsan konusur oyle birisi hic kiyamam ona hastanede bile ikigun kucucuk cocugmla bekledm abmler hep bahane yaptilar allah herkese hayirli evlat versinçok geçmiş olsun, hiç bilmiyorum ben çabuk geçer inşallah
maşallah cidden iyi yorulmuşsundur. Dönüşümlü bişeyler yapmak lazım aslında kimsr iki rvi aynı anda çekip çeviremez ki. Çabuk toparlanır inşallah annen.
insallah kizinda senin gbi olur diyo hep. Bakalm gorcez buyuyunce :)Ellerine sağlık canım. Eminim annende çok dua etmiştir.
Ayakta alkisliyorum seni canım, inşallah hira annesine dinlenme fırsatı verir.Sabhtan beri temzlik yapiyorm otrdgum odanin halisi lekelenmisti onu degistrdim evi komple supurdum sildm mutfagi banyoyu sildim. Anneme gttm dolasmaya ameliyat oldgu icn isler bana ait. Uc tane gelini var ama ne yazikki kizi gbi olmuyo yemek ble getrmiyolar.uc cesitte yemek yaptm ordada evi sil supur mutfagi tuvaleti sil suan ge ber dimm oluyorum bu gece nasl yatcam blmiyorm hira erkwn uyusa bari
Belki geçici burun akintisidir uyur ve sabaha geçmiş olur. İnşallah yani..Gökçenin de burnu akmaya başladı biraz. Banyo yaptırdım bi ölçek peditus verdim ne olur ne olmaz.
Canım zaten tam damagi patlatma aşamasına gelince zor oluyor sanki. O zamana kadar huysuzluk oluyor ama son aşamada istahsizlik ateş hastalık birinden biri geliyor kesin. Bizde de durum aynı. Allah hepimize yardım etsin.Yigitte hiç yemek yemez oldu bugün sadece yarım kase bile diyemeyecegim şehriye çorba bi kaç kasikda yoğurt yedi o kadar. Sadece emiyo.köpek dişleri elime batiyo sivri sivri ama damagi bi türlü yirtip cikamadilar resmen görüyorum uçlarını.bide hasta antibiyotik içiyoruz bizde iştahın i si kalmadı. Hem diş hem hastalık ikisi bi arada hiç iyi olmadı.
başa su dökmek burun kanallarını açıyo ya canım ondandır inşallah sadece. Gökçeyide banyo ettirip yatırdım onunda baya altı burnu. Ama aklıma gelmemişti hiç hastalık. Kurt düştü içimeGökçenin de burnu akmaya başladı biraz. Banyo yaptırdım bi ölçek peditus verdim ne olur ne olmaz.
yiğitede geçmiş olsun canımYigitte hiç yemek yemez oldu bugün sadece yarım kase bile diyemeyecegim şehriye çorba bi kaç kasikda yoğurt yedi o kadar. Sadece emiyo.köpek dişleri elime batiyo sivri sivri ama damagi bi türlü yirtip cikamadilar resmen görüyorum uçlarını.bide hasta antibiyotik içiyoruz bizde iştahın i si kalmadı. Hem diş hem hastalık ikisi bi arada hiç iyi olmadı.
öyle cidden. İnsan komşusu hasta olsa bi tas çorba bırakır. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Bizimde evlatlarımız var yarın bizde aynı durumda olabiliriz. Etme bulma dünyası. İnşallah biz eblatlarımıza güzel örnek olruzinsalah canm belki herkes bir degildr ama kiz cocuk gercekten farkli benide uc erkekten snra yapmislar:)
insallah cnm ayakta uyuyorm valla yorgunluktan. Kmsenin umrunda degilki. Annem benim kiymetlim babamin emaneti. Ben oraya dolasmak icn gttm sadece brden temzlik yaparken buldm kendmi gelen gden oluyo demesnler kizi var gelinleri var yanliz yasiyo zaten annem kmseyede zarari yok sesi bile cikmaz konusrsan konusur oyle birisi hic kiyamam ona hastanede bile ikigun kucucuk cocugmla bekledm abmler hep bahane yaptilar allah herkese hayirli evlat versin
insallah kizinda senin gbi olur diyo hep. Bakalm gorcez buyuyunce :)
Canim banyodan önce akmaya başladı burun akıntısı :/başa su dökmek burun kanallarını açıyo ya canım ondandır inşallah sadece. Gökçeyide banyo ettirip yatırdım onunda baya altı burnu. Ama aklıma gelmemişti hiç hastalık. Kurt düştü içime
yiğitede geçmiş olsun canım
öyle cidden. İnsan komşusu hasta olsa bi tas çorba bırakır. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Bizimde evlatlarımız var yarın bizde aynı durumda olabiliriz. Etme bulma dünyası. İnşallah biz eblatlarımıza güzel örnek olruz
Hayırlısı olsun bir ömür mutlu olsunlar inşallahYarın büyük gün annem son bekarını evlendiriyor evimizin kıymetlisi küçüğümüz yuvadan uçuyor Rabbim utandırmasın bir ömür boyu Mutlu olsun İnşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun
Amin canım belli olmaz tabi kimi erkek çocukları da çok düşkün oluyor destek oluyor Allah hayırlısını versininsalah canm belki herkes bir degildr ama kiz cocuk gercekten farkli benide uc erkekten snra yapmislar:)
insallah cnm ayakta uyuyorm valla yorgunluktan. Kmsenin umrunda degilki. Annem benim kiymetlim babamin emaneti. Ben oraya dolasmak icn gttm sadece brden temzlik yaparken buldm kendmi gelen gden oluyo demesnler kizi var gelinleri var yanliz yasiyo zaten annem kmseyede zarari yok sesi bile cikmaz konusrsan konusur oyle birisi hic kiyamam ona hastanede bile ikigun kucucuk cocugmla bekledm abmler hep bahane yaptilar allah herkese hayirli evlat versin
insallah kizinda senin gbi olur diyo hep. Bakalm gorcez buyuyunce :)
Allah mesut etsin canımYarın büyük gün annem son bekarını evlendiriyor evimizin kıymetlisi küçüğümüz yuvadan uçuyor Rabbim utandırmasın bir ömür boyu Mutlu olsun İnşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun
Hayırlısı olsun bir ömür mutlu olsunlar inşallah
Amin kızlar çok teşekkürlerAmin canım belli olmaz tabi kimi erkek çocukları da çok düşkün oluyor destek oluyor Allah hayırlısını versin
Allah mesut etsin canım
Diştendir canım hepsi iştahsız hepsi aynı bi de ortam değiştimi de zor oluyoKızlar bu arada bi kaç gündür yine iştahsızlığımız feci ben artık günde bi kase çorba az meyveye razıydım ama yok iki gündür özellikle sadece emiyo bgn üç kez çorba denedim üçündede emdiği sütü fışkırtarak kustu pes ettim bende haftaya kontrolden sonra eminim bir süre dünyaya küseceğim
Dişle ilgili bi belirti yok eli ağzında sadece ama ortam değişikliğidir belki yarınıda atlatalım pazartesi durumundan anlaşılırDiştendir canım hepsi iştahsız hepsi aynı bi de ortam değiştimi de zor oluyo
Bence ondan öykü de değişik ortama girdik mi yemek istemiyo düzenlerini arıyolarDişle ilgili bi belirti yok eli ağzında sadece ama ortam değişikliğidir belki yarınıda atlatalım pazartesi durumundan anlaşılır
Bizim oğlana tarhana çorbası ısıtmıştım yemedi ben iciyorum tatlı kaşığı ileüşengeçliğinde böylesi
Geçmiş olsun canım benim önce oglanlarda mide bulantısı kusma oldu dünde Ecenin kusması ondan oldu sanırım akşam iki defa kustu sabah bir defa ishal gibi yaptı kakasını iştah hiç yokSmdi dha yeni uyudu hiraesimde hasta olmus midesi bulaniyo onunda bu mide salgni fena dolasiyo kizlar dikkat
Ay kuzum ya ne kadar zorlanmıştır ard arda gelmiş dişler iştahsızlık uyumama bizde de aynıIstahsizlik bizde de hat safhada bişi yemiyor herseye ağlıyor huysuz uyku dersen bin kez kalkiyoz gece geçen hafta 3 günde 3 Dis patladı bi azı bi köpek dışı bide üst dışı ama damağı hep kabarık azı lar şişmiş daha uğraşacak kuzum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?