Burnu akiyor muydu balgamda bizimki de kusuyorKızlar. Saat 10 gibi ece emerken kucağımda uyudu yerine götürüyorduk ki fışkırtarak bir kustu yediği yarım kase çorbayı da çıkardı eşimde bana tarhananın içine balık koyduğum için kustugunu söylüyor ama bence degil zaten keyifsizdi bugün inşallah devam etmez
Cekilise katilip birbirine hediye gonderenler gercekten cok sanslisinz butun hediyeler cok guzeldi ve ozenliydi. diger cekilis gruplarinda kavgalar baslamis. Yok ozensiz, paketlenmemis, promosyon urunu gibi . Cok uzucu bi durum bence.
Sagol canım yok Ece kusmuyor pek hatta bebeklikte o küçük kusmalar dışında böyle kusması olmadı hiç abileri de geçen hafta birer gün kusmuştu kendi kendine geçmişti öyle birşey mi yoksa hastamı oluyor anlayamadımGeçmiş olsn ya. Midesini mi üşüttü acaba. Ya aren pütürlü yiyemedigi için hemen hemen hergün kusuyor bana kusması çok normal geliyor artık. Ama ecenin kusma gibi bi durumu yok dimi?
Canım burnu tıkanık evet balgamı var biraz hatta balgamlı kustuBurnu akiyor muydu balgamda bizimki de kusuyor
Ondan kusmustur bol su ver canim bi de dr gotur bronsiolit olmasın bizimki gibiSagol canım yok Ece kusmuyor pek hatta bebeklikte o küçük kusmalar dışında böyle kusması olmadı hiç abileri de geçen hafta birer gün kusmuştu kendi kendine geçmişti öyle birşey mi yoksa hastamı oluyor anlayamadım
Canım burnu tıkanık evet balgamı var biraz hatta balgamlı kustu
Sagol canım su içti biraz emiyor şu anda daOndan kusmustur bol su ver canim bi de dr gotur bronsiolit olmasın bizimki gibi
gece uykusu için denedim Canım ben. Gündüz zor uyusada çok aldırmıyorum. Akşama takatim kalmıyo ama sabredemiyorum. Aklıma bile gelmedi gündüz denemek.Gece uykusu icin mi gunduz icin mi canın
Balgam çok yoruyo insanı ya rahatlamıştır ama kusunca biraz. Sabahı bişey kalmaz inşallahSagol canım yok Ece kusmuyor pek hatta bebeklikte o küçük kusmalar dışında böyle kusması olmadı hiç abileri de geçen hafta birer gün kusmuştu kendi kendine geçmişti öyle birşey mi yoksa hastamı oluyor anlayamadım
Canım burnu tıkanık evet balgamı var biraz hatta balgamlı kustu
Nasil hayallerindeki gibi migece uykusu için denedim Canım ben. Gündüz zor uyusada çok aldırmıyorum. Akşama takatim kalmıyo ama sabredemiyorum. Aklıma bile gelmedi gündüz denemek.
Bu arada fotolar bana gelmiş :)
heraksam mu yiyo. Patatesi ve peyniri sevmiyo balli sutude deniym. Bu sabh 8de kalkti dha yeni uyudu oglen uykusu falanda yok bugun saskinimcanım muz patates peynir ballı ılık süt uykuya geçişi kolaylaştırıyomuş. Özellikle muz kas gevşetici özelliği varmış içinde.
Enerji veren bal pekmez muz dışındaki meyveleri falan hep öğleden önce yedirdim. Uyumadan öncede muz yediriyorum patates halşayıp içine kaşar koyup karıştırıp onu yediriyorum biraz. 3 gündür daha çabuk uykuya geçiyo. Belkide tesadüftür bilmiyorum ama 3 gündür yapıyorum kolay uyuyo
birini yese yeter canım brnce. Gökçe süt içmiyo içse bendeheraksam mu yiyo. Patatesi ve peyniri sevmiyo balli sutude deniym. Bu sabh 8de kalkti dha yeni uyudu oglen uykusu falanda yok bugun saskinim
Evet. Arkadan iyi tahlil etmişimNasil hayallerindeki gibi mi
Kasarli patatesi tam olarak nasil yapiyorsun canimBu arada epeydir gökçe akşamları çok zor uyuyodu. İnternetten baktım diye yazmıştım burayada. 3 gündür uyguluyorum ve kolayca uykuya dalıyo. Tesadüf müdür bilmiyorum ama umarım değildir
Dogum gunun kutlu olsun :)))Bugün benim dogumgünüm
nice senelere canimm:)Bugün benim dogumgünüm
doğum gğnün kutlu olsunn. Nice seneler:)Bugün benim dogumgünüm
fırında yemek yapıyosampatatesi fırında közleyip kumpir gibi azıcık tereyağı rendelenmiş kaşar ekleyip sıcakken eziyorum.Kasarli patatesi tam olarak nasil yapiyorsun canim
Dogum gunun kutlu olsun :)))
Nice mutlu yıllara :)Bugün benim dogumgünüm
Bugün benim dogumgünüm
doğum günün kutlu olsun Canım musmutlu yaşların olsun iyi ki doğdun iyi ki doğurdunBugün benim dogumgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?