2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Burnu akiyor muydu balgamda bizimki de kusuyor

Cekilise katilip birbirine hediye gonderenler gercekten cok sanslisinz butun hediyeler cok guzeldi ve ozenliydi. diger cekilis gruplarinda kavgalar baslamis. Yok ozensiz, paketlenmemis, promosyon urunu gibi . Cok uzucu bi durum bence.

Evet bende çok şahit oldum böyle şeylere.. Ama iki açıdan da bakıyorum iki tarafında haklı olduğu yönleri görüyorum..
Yani birazcık özenilmesi lazım tabiki,öylesine almış olmak için almamalı bence..Paketlemeye bişey denmemeli,herkesin el becerisi olmayabilir..Önemli olan özenildiğini karşı tarafa hissettirmek,o kadar..

Şükür,burada sorunsuz geçti ve çok güzel anı kaldı..Diğer çekiliş katılım daha çok olucaktır,eminim

Geçmiş olsn ya. Midesini mi üşüttü acaba. Ya aren pütürlü yiyemedigi için hemen hemen hergün kusuyor bana kusması çok normal geliyor artık. Ama ecenin kusma gibi bi durumu yok dimi?
Sagol canım yok Ece kusmuyor pek hatta bebeklikte o küçük kusmalar dışında böyle kusması olmadı hiç abileri de geçen hafta birer gün kusmuştu kendi kendine geçmişti öyle birşey mi yoksa hastamı oluyor anlayamadım
Burnu akiyor muydu balgamda bizimki de kusuyor
Canım burnu tıkanık evet balgamı var biraz hatta balgamlı kustu

Ondan kusmustur bol su ver canim bi de dr gotur bronsiolit olmasın bizimki gibi

Balgam çok yoruyo insanı ya rahatlamıştır ama kusunca biraz. Sabahı bişey kalmaz inşallah

heraksam mu yiyo. Patatesi ve peyniri sevmiyo balli sutude deniym. Bu sabh 8de kalkti dha yeni uyudu oglen uykusu falanda yok bugun saskinim

heraksam mu yiyo. Patatesi ve peyniri sevmiyo balli sutude deniym. Bu sabh 8de kalkti dha yeni uyudu oglen uykusu falanda yok bugun saskinim
birini yese yeter canım brnce. Gökçe süt içmiyo içse bende
Onu verirdim. Muzuda çok yerse yine kabız olur korkumdan patatesi yapıyorum.
Gökçe 5 buçukta kalkıyo.10 da uyuyo bi 1 saat anca. Normalde 7 de bile yatırsam hemen uyurdu. Şimdi en az yarım saat uyudum diye uğraşıyorum 9 buçuğa sarktığı bile oldu. Yoruldum resmen. Gecede zırt pırt kalkıyo.
Nasil hayallerindeki gibi mi
Evet. Arkadan iyi tahlil etmişim

Bu arada epeydir gökçe akşamları çok zor uyuyodu. İnternetten baktım diye yazmıştım burayada. 3 gündür uyguluyorum ve kolayca uykuya dalıyo. Tesadüf müdür bilmiyorum ama umarım değildir
Kasarli patatesi tam olarak nasil yapiyorsun canim
Bugün benim dogumgünüm
Dogum gunun kutlu olsun :)))

Bugün benim dogumgünüm
doğum gğnün kutlu olsunn. Nice seneler:)

Kasarli patatesi tam olarak nasil yapiyorsun canim

Dogum gunun kutlu olsun :)))
fırında yemek yapıyosampatatesi fırında közleyip kumpir gibi azıcık tereyağı rendelenmiş kaşar ekleyip sıcakken eziyorum.
Yoksa normal haşlayıp yine aynı kaşar ekleyip karıştırıyorum.

Bugün benim dogumgünüm

Şu an baby tv açık ve bir çizgi film var orda , şarkı söylüyordu şu an : "Bugün benim özel günüm, bütün bir yıl bekledim ve işte birden geldi.. Bugün doğum günüm çok mutluyum bugün" diye Tam o sırada yorumunu okudum, cuk diye oturdu.. Bu şarkıyı sana armağan ediyorum o zaman

Şaka bir yana..
Doğum günün kutlu olsun canım.. İyi ki doğmuş ve iyi ki doğurmuşsun,iyi ki aramızdasın.. Sağlıklı,huzurlu,mutlu geçireceğin bir ömür diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…