Ayyy büyüdüler resmen yaa detinini yerim ben onunKızlar Ece akşam mutfakta masanın altına girmiş mandalina yı soymuş yiyiyordu yakaladım Ece sen ne yapıyorsun burada dedim detin yiyyo dedi( zeytin) bana benden isterkende mandalinayı gösterip detin diyor mandalinaya da zeytin diyor
Büyüdüler ya canım zaman akıp gidiyorAyyy büyüdüler resmen yaa detinini yerim ben onun
Bizden de öpücükler Umut a öpüyorum onuEki Görüntüle 1729323 Umuttan sevgiler selamlar:)
aferin dha etkili gbi canm bn aferni tercih ediyorm bn ble hiranin surubuyla iyilestm bikere:)çok kişi olmuyor haftasonları topikte ama bişey sorucam. dün demiştim ya gökçenin burnu akmaya başladı diye. bugün arttı akıntı hatta şimdi gözüde sulanıyor. evde peditus vardı onu verdim sabah ve şimdi ama bitmek üzere. eşime söyledim gelirken soğuk algınlığı ilacı alacak gökçeye ama sizce gene peditus mu alsak yoksa aferin mi. sizce hangisi iyidir?
İviiittt
Yoksa hamilemisin@cann10
Ve @cann10 heyecan yaratmaya çalışıyorduinşallah hamilesindir
Hamileyse yapacak bişi yok ama @cann10 istemiyor ki 3.yu :)
Ay hic aklima gelmezdi alemsiniz cansinizHamile olsaydı söylerdi heyecan yaratıyo değilim dicek :)
O senin güzelliğin canım benim çook teşekkür ederimyazyagmuru sen bizi kandırıyosun oğlanlar senin değil ece senin çocuğun bitek anladım ben :)
Bu kadaaann genç bu kadannn güzel maşallaaahhhh
Ay hic aklima gelmezdi alemsiniz cansinizkimseden ses cikmiyor diye yazdim oyle
Henuz regl olmadım idrar testi negatif cikti ama.
pufpuff um sira senin bende iki tane var Rabbim isteyenlere versin bizimkileride bize bagislasin
Öncelikle hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli canım inşallah Efe ye bir kız kardes gelirAaaay kocaman amin diyorum..
Ben zaten 2 aydır çalışmalardayım..Hayırlısıyla,sağlıkla nasip olsun inşallah..Heyecanlıyım..
Oo hadi bakalım 3. Hamiş sen olcan inş hayırlı haberleri verirsin bize en kısa zamandaAaaay kocaman amin diyorum..
Ben zaten 2 aydır çalışmalardayım..Hayırlısıyla,sağlıkla nasip olsun inşallah..Heyecanlıyım..
Wauwwww hadi bakalım. Eşim de yaza korunmayi bırakalım dedi ama emin değilim. Neyse yaza daha varAaaay kocaman amin diyorum..
Ayy hadi hayırlısı.Aaaay kocaman amin diyorum..
Bnm hamileligm cok guzl gecti midem bir ay kadar sabhlari bulandi kahvaltidan snra geciyodu bdha hc bulanmiyoodu kusma hic olmadi tehlike fln cok skur olmadi ama ynede ikinciyi suan dusunmuyorm hira biraz dha buyumeli die dusunuyorum yksa ben kafayi yermAyy hadi hayırlısı.
Ben uzunca bi süre istemiyorum diyodum ama bi aydır sürekli olsa nasıl olur diye aklıma gelip duruyo. Kimseye demiyorum tabiki.
Hamileliğim o kadar zor geçmiş olmasa daha cesaretli olurdum heralde
Maşallah ya.inşallah benim bi daha ki de öyle geçer. Ben beşinci ayın sonuna kadar deli gibi kustum. Sayıp dalga geçiyoduk artık. Rekorum 15 di. Bir ay kadar hastanede yattım. İki güne bir gidip serum alıyodum mecburen. Su içsem kusuyodum çünkü.Kolumda serum takılıyken bile kusuyodum. Bi kaç kere baş dönmesinden düşünce biraz annemlerde biraz kv lerdr kalıp durdum. Onlarında psikolojisi bozuluyodu resmen. Ben bitcek diye beklerken 4 gözle. Doktor sen heralde 9 ay kusanlardan olacaksın deyince resmen çöktüm. Tüm gece ağlamıştım. Gece yarısı uykumun aradında bulantı geliyodu. Daha az midem bulanıyo diye oturarak uyuyodum. Açım diye ağlıyodum.Bnm hamileligm cok guzl gecti midem bir ay kadar sabhlari bulandi kahvaltidan snra geciyodu bdha hc bulanmiyoodu kusma hic olmadi tehlike fln cok skur olmadi ama ynede ikinciyi suan dusunmuyorm hira biraz dha buyumeli die dusunuyorum yksa ben kafayi yerm
kuzum ya yapar inşallah bu gün. Bizim kabızlık geçti sanırım nasıl oldu anlamadım ama. İnşallah miranında düzene girergünaydın kızlar çarçabuk bitecek bir hafta olsun inşallah
ben çok yorgunum dün mira akşama kadar kucağımda ya da paçamdaydı nikah da hiç durmak istemedi herkese ağlandı sonra onu bırakıp yemeğe gittik eğlence güzeldi ama eve geç döndük ve bütün gece mira uyumadı ağladı gaz çıkardı beş gündür kaka yok dün fitil attım yine yok biraz ıkındı acıyo korkuyorum falan dedibugün tekrar denicek annem yapamazsa doktora götürcem
Öncelikle hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli canım inşallah Efe ye bir kız kardes gelir
Oo hadi bakalım 3. Hamiş sen olcan inş hayırlı haberleri verirsin bize en kısa zamanda
Wauwwww hadi bakalım. Eşim de yaza korunmayi bırakalım dedi ama emin değilim. Neyse yaza daha var
Ayy hadi hayırlısı.
Ben uzunca bi süre istemiyorum diyodum ama bi aydır sürekli olsa nasıl olur diye aklıma gelip duruyo. Kimseye demiyorum tabiki.
Hamileliğim o kadar zor geçmiş olmasa daha cesaretli olurdum heralde
Eki Görüntüle 1729323 Umuttan sevgiler selamlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?