2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayyy büyüdüler resmen yaa detinini yerim ben onun

aferin dha etkili gbi canm bn aferni tercih ediyorm bn ble hiranin surubuyla iyilestm bikere:)

Yoksa hamilemisin@cann10

Ve @cann10 heyecan yaratmaya çalışıyordu inşallah hamilesindir

Hamileyse yapacak bişi yok ama @cann10 istemiyor ki 3.yu :)

Hamile olsaydı söylerdi heyecan yaratıyo değilim dicek :)
Ay hic aklima gelmezdi alemsiniz cansiniz kimseden ses cikmiyor diye yazdim oyle
Henuz regl olmadım idrar testi negatif cikti ama.
pufpuff um sira senin bende iki tane var Rabbim isteyenlere versin bizimkileride bize bagislasin

Off kızlar ya geçen sene eşimin yeğeninin nisanina pantolon almıştım uzun zamandır giymiyordum giyeyim dedim bulamadım pantolonumu akşam tekrar dolabimi alt üst ettim yok en son yine eşimin yigenin düğününe gittik Aydın a oraya giderken giymiştim orada damadın annesinin üst katında akrabalarının evinde ustumuzu değiştirdik abiye giydim düğünde eşyalarımı poşete koydum ama pantolonu koydum mu hiç hatırlamıyorum diğer esyalarimi koymusum ama pantolondan emin değilim sonra hiç giymedim evde de yok moralim bozuldu nisanda giycem diye kaliteli güzel birşey almıştım çok beğenerek almıştım daha önce hiç aklıma gelmedi çocuklarla akılda kalmıyor insanda eşimin yiğenini arayıp söyleyeceğim bir sorsun bakalım kalmış mı diye bir sürü insan üstünü giyindi orada inşallah bulurum

Ay hic aklima gelmezdi alemsiniz cansiniz kimseden ses cikmiyor diye yazdim oyle
Henuz regl olmadım idrar testi negatif cikti ama.
pufpuff um sira senin bende iki tane var Rabbim isteyenlere versin bizimkileride bize bagislasin

Aaaay kocaman amin diyorum..
Ben zaten 2 aydır çalışmalardayım..Hayırlısıyla,sağlıkla nasip olsun inşallah..Heyecanlıyım..

Ben zaten 2 aydır çalışmalardayım..Hayırlısıyla,sağlıkla nasip olsun inşallah..Heyecanlıyım..
Oo hadi bakalım 3. Hamiş sen olcan inş hayırlı haberleri verirsin bize en kısa zamanda

Ayy hadi hayırlısı.
Ben uzunca bi süre istemiyorum diyodum ama bi aydır sürekli olsa nasıl olur diye aklıma gelip duruyo. Kimseye demiyorum tabiki.
Hamileliğim o kadar zor geçmiş olmasa daha cesaretli olurdum heralde

günaydın kızlar çarçabuk bitecek bir hafta olsun inşallah
ben çok yorgunum dün mira akşama kadar kucağımda ya da paçamdaydı nikah da hiç durmak istemedi herkese ağlandı sonra onu bırakıp yemeğe gittik eğlence güzeldi ama eve geç döndük ve bütün gece mira uyumadı ağladı gaz çıkardı beş gündür kaka yok dün fitil attım yine yok biraz ıkındı acıyo korkuyorum falan dedi bugün tekrar denicek annem yapamazsa doktora götürcem

Ayy hadi hayırlısı.
Ben uzunca bi süre istemiyorum diyodum ama bi aydır sürekli olsa nasıl olur diye aklıma gelip duruyo. Kimseye demiyorum tabiki.
Bnm hamileligm cok guzl gecti midem bir ay kadar sabhlari bulandi kahvaltidan snra geciyodu bdha hc bulanmiyoodu kusma hic olmadi tehlike fln cok skur olmadi ama ynede ikinciyi suan dusunmuyorm hira biraz dha buyumeli die dusunuyorum yksa ben kafayi yerm

Maşallah ya.inşallah benim bi daha ki de öyle geçer. Ben beşinci ayın sonuna kadar deli gibi kustum. Sayıp dalga geçiyoduk artık. Rekorum 15 di. Bir ay kadar hastanede yattım. İki güne bir gidip serum alıyodum mecburen. Su içsem kusuyodum çünkü.Kolumda serum takılıyken bile kusuyodum. Bi kaç kere baş dönmesinden düşünce biraz annemlerde biraz kv lerdr kalıp durdum. Onlarında psikolojisi bozuluyodu resmen. Ben bitcek diye beklerken 4 gözle. Doktor sen heralde 9 ay kusanlardan olacaksın deyince resmen çöktüm. Tüm gece ağlamıştım. Gece yarısı uykumun aradında bulantı geliyodu. Daha az midem bulanıyo diye oturarak uyuyodum. Açım diye ağlıyodum.
Ay tam bi rezaletti.
5. Ayın sonunda da birden bire kesildi bulantılar. Sonrası çok rahattı. Klasik bel ağrılarını falan önemsemedim bile.

Şuan için değilde 2 buçuk 3 yaşındayken falan olda aralarında 4 yaş falan olur diye kafamdan geçmeye başladı. Obile korkutuyo gerçi

kuzum ya yapar inşallah bu gün. Bizim kabızlık geçti sanırım nasıl oldu anlamadım ama. İnşallah miranında düzene girer

Öncelikle hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli canım inşallah Efe ye bir kız kardes gelir

Aaay inşallah yaaa..bende kız olmasını çok istiyorum ama bakalım,hayırlısı tabi..ama bi arkadaşım var,daha Efe'ye hamile değilken o sıralar uğraşırken, beni hamile görmüştü ve haziran ayı demişti.. Artık tesadüf müdür bilmem o haziranda doğum yaptım.. Şimdi yine beni hamile görmüş ve yine erkek gibiydi diyor hatta bide "böyle yatıp dinlenmeli" falan gördüm dedi..

Oo hadi bakalım 3. Hamiş sen olcan inş hayırlı haberleri verirsin bize en kısa zamanda

Wauwwww hadi bakalım. Eşim de yaza korunmayi bırakalım dedi ama emin değilim. Neyse yaza daha var

Ayy hadi hayırlısı.

Sağolun canlar..hadi bakalım..Hayırlısı olsun herkes için..

Hiç sevmiyorum bu kış aylarını cocuklar hastalıktan gözlerini açamıyorlar. Allah daha kötülerinden korusun. Bizde doktordan geldik şimdi 11,5 kiloydu 11 e düşmüş( bu hastalık ve ateşten. Kulagında hala enfeksiyon varmış antibiyotık devam off oufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…