2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsun canım benim önce oglanlarda mide bulantısı kusma oldu dünde Ecenin kusması ondan oldu sanırım akşam iki defa kustu sabah bir defa ishal gibi yaptı kakasını iştah hiç yok
sagol cnm sizede gecms olsun dislerde mahfetti cocuklari. İnsllh hemen iyi olur ece

Nikah 4 de ama kuaför erken dış Çekim olcak artık badana yaptırsam anca inadına yapıyo sanırım

bugün eşim bana ve bi arkadaşa direksiyon dersi verdi. sonra beni eve attığı gibi arkadaşlarıyla mangal yakmaya gitti bişeyde diyemedim çünkü adamcağız kırk yılda bir anca gider böyle. kaldık gene kızımla başbaşa.

çok kişi olmuyor haftasonları topikte ama bişey sorucam. dün demiştim ya gökçenin burnu akmaya başladı diye. bugün arttı akıntı hatta şimdi gözüde sulanıyor. evde peditus vardı onu verdim sabah ve şimdi ama bitmek üzere. eşime söyledim gelirken soğuk algınlığı ilacı alacak gökçeye ama sizce gene peditus mu alsak yoksa aferin mi. sizce hangisi iyidir?

Biz hiç kullanmadık peditustan başka ama aferin daha iyi

Bizde hep peditus kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…