Aayy erken mi nikah valla allah yardımcın olsun fondoteni bol tut yarın :)Biz yarın sabah sekiz buçukta kuaföre gidicez ama yatmak ne mümkün gözlerimden uyku akıyor mirakızsa fink Atıyo enerji tavan uyusun diye dua ediyorum sadece
Nikah 4 de ama kuaför erken dış Çekim olcak artık badana yaptırsam anca inadına yapıyo sanırımAayy erken mi nikah valla allah yardımcın olsun fondoteni bol tut yarın :)
Musmutlu olsunlarNikah 4 de ama kuaför erken dış Çekim olcak artık badana yaptırsam anca inadına yapıyo sanırım
İviiitttKizlaaaaaaarrrr
sagol cnm sizede gecms olsun dislerde mahfetti cocuklari. İnsllh hemen iyi olur eceGeçmiş olsun canım benim önce oglanlarda mide bulantısı kusma oldu dünde Ecenin kusması ondan oldu sanırım akşam iki defa kustu sabah bir defa ishal gibi yaptı kakasını iştah hiç yok
Nikah 4 de ama kuaför erken dış Çekim olcak artık badana yaptırsam anca inadına yapıyo sanırım
Biz hiç kullanmadık peditustan başka ama aferin daha iyiçok kişi olmuyor haftasonları topikte ama bişey sorucam. dün demiştim ya gökçenin burnu akmaya başladı diye. bugün arttı akıntı hatta şimdi gözüde sulanıyor. evde peditus vardı onu verdim sabah ve şimdi ama bitmek üzere. eşime söyledim gelirken soğuk algınlığı ilacı alacak gökçeye ama sizce gene peditus mu alsak yoksa aferin mi. sizce hangisi iyidir?
sağol canım. bende öyle duydum ama emin olamadım.Biz hiç kullanmadık peditustan başka ama aferin daha iyi
Bizde hep peditus kullanıyoruzçok kişi olmuyor haftasonları topikte ama bişey sorucam. dün demiştim ya gökçenin burnu akmaya başladı diye. bugün arttı akıntı hatta şimdi gözüde sulanıyor. evde peditus vardı onu verdim sabah ve şimdi ama bitmek üzere. eşime söyledim gelirken soğuk algınlığı ilacı alacak gökçeye ama sizce gene peditus mu alsak yoksa aferin mi. sizce hangisi iyidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?