Geçmiş olsun yazda bu bebelere iyi gelmedi kışta bu seneyi atlatalım seneye inş geçer hepsi bi de şu dişler tamamlandı mı tamamdırHiç sevmiyorum bu kış aylarını cocuklar hastalıktan gözlerini açamıyorlar. Allah daha kötülerinden korusun. Bizde doktordan geldik şimdi 11,5 kiloydu 11 e düşmüş( bu hastalık ve ateşten. Kulagında hala enfeksiyon varmış antibiyotık devam off oufff
geçmiş olsun canım bende perşembe götürcem hem kabızlık hem aşılar için belki yine gastroya gideriz malum mira aylardır 50 100 gr alıyo sadece kim takma derse desin ben ne kadar takmıyorum diyip aklım hep kilosundaHiç sevmiyorum bu kış aylarını cocuklar hastalıktan gözlerini açamıyorlar. Allah daha kötülerinden korusun. Bizde doktordan geldik şimdi 11,5 kiloydu 11 e düşmüş( bu hastalık ve ateşten. Kulagında hala enfeksiyon varmış antibiyotık devam off oufff
Hiç sevmiyorum bu kış aylarını cocuklar hastalıktan gözlerini açamıyorlar. Allah daha kötülerinden korusun. Bizde doktordan geldik şimdi 11,5 kiloydu 11 e düşmüş( bu hastalık ve ateşten. Kulagında hala enfeksiyon varmış antibiyotık devam off oufff
çok şükür fitille yapmış kakasını biraz ağlamış ama annem öpe öpe masajla fln yaptırmış perşmebe konuşucam doktorla detaylı bi araştırma isticem bu kdr kabızlık normal deildir
Allah gönlüne göre verir inşallah canımAaay inşallah yaaa..bende kız olmasını çok istiyorum ama bakalım,hayırlısı tabi..ama bi arkadaşım var,daha Efe'ye hamile değilken o sıralar uğraşırken, beni hamile görmüştü ve haziran ayı demişti.. Artık tesadüf müdür bilmem o haziranda doğum yaptım.. Şimdi yine beni hamile görmüş ve yine erkek gibiydi diyorhatta bide "böyle yatıp dinlenmeli" falan gördüm dedi..
Sağolun canlar..hadi bakalım..Hayırlısı olsun herkes için..
Geçmiş olsun canım kulak enfeksiyonu cabuk geçmiyor maalesef ece de olmuştu şurupla geçmemişti igne vermişti Dr inşallah bir an önce iyileşir tamamenHiç sevmiyorum bu kış aylarını cocuklar hastalıktan gözlerini açamıyorlar. Allah daha kötülerinden korusun. Bizde doktordan geldik şimdi 11,5 kiloydu 11 e düşmüş( bu hastalık ve ateşten. Kulagında hala enfeksiyon varmış antibiyotık devam off oufff
Oh iyi bari canım yapmış kabızlık çok zor gerçekten bence de doktorla konuş canımçok şükür fitille yapmış kakasını biraz ağlamış ama annem öpe öpe masajla fln yaptırmış perşmebe konuşucam doktorla detaylı bi araştırma isticem bu kdr kabızlık normal deildir
insallah ikinci sorunsuZ gecer canm. Benm 36haftada iki cm acilmam vardi 37 hafta kontrolumde 4 cm oldgnu ogrendm hic sancm yktu suni sanci takildi yksa sancisz dgrcaktm :) suni sanci etkisini gstermeye basladgndan yarm saat snra dgrdum dktr harika gectgni syledi ama o dogm ani korkutuyo beni bidha nasl yasycm blmiyorm oldugmu sanmistm. SezEryandanda dha cok korkuyorm acicasi ikincide kismet olursa yne normal olur ama nasl olur bilemem:)Maşallah ya.inşallah benim bi daha ki de öyle geçer. Ben beşinci ayın sonuna kadar deli gibi kustum. Sayıp dalga geçiyoduk artık. Rekorum 15 di. Bir ay kadar hastanede yattım. İki güne bir gidip serum alıyodum mecburen. Su içsem kusuyodum çünkü.Kolumda serum takılıyken bile kusuyodum. Bi kaç kere baş dönmesinden düşünce biraz annemlerde biraz kv lerdr kalıp durdum. Onlarında psikolojisi bozuluyodu resmen. Ben bitcek diye beklerken 4 gözle. Doktor sen heralde 9 ay kusanlardan olacaksın deyince resmen çöktüm. Tüm gece ağlamıştım. Gece yarısı uykumun aradında bulantı geliyodu. Daha az midem bulanıyo diye oturarak uyuyodum. Açım diye ağlıyodum.
Ay tam bi rezaletti.
5. Ayın sonunda da birden bire kesildi bulantılar. Sonrası çok rahattı. Klasik bel ağrılarını falan önemsemedim bile.
Şuan için değilde 2 buçuk 3 yaşındayken falan olda aralarında 4 yaş falan olur diye kafamdan geçmeye başladı. Obile korkutuyo gerçi
Eceninde öyle canım aslında çok kısa degil banyo yaptırınca bayağı iniyor yuzune kuruyunca kıvırcık oldugu için kısa görünüyor ben de çok özeniyorum uzun olmasını dün bir sürü kız çocugu gördüm uzun saçlı benim saçlarım pırasa gibi çok düz maşa bile olmuyor akıyor hemen ece babasına çekmiş eşiminde bebekken kıvırcıkmış büyük oglumunda öyle ama şimdi kıvırcık degiller dalgalı saçları Eceninde dalgalı olur herhaldeHiranin saclari hizli uzamiyo kizlar az az uyuyo bde heryeri farkli uzunlukta
Evet canım ben hep Mira yı sana benzetiyorum ama kardeşinle sen de çok benziyorsunuz ikiz gibisinizdün nikahda eski komşular vardı benim ellerinde büyüdüğüm kişiler diyebilirim bana diyolar ki mira için resmen kendini doğurmuşum senin küçüklüğün dolanıyo burda çok duygulandık bende bi kabardım bi kabardım eşime ailesine karşı sormayın :)) ikide bir tabi ben doğurdum bana benzicek fln diye gezindim :))
sağol canım ya iice döndü bana :)) evet çok yaş farkıda olmayınca ikiz gibi görünüyosunuz diyen çok oluyoEvet canım ben hep Mira yı sana benzetiyorum ama kardeşinle sen de çok benziyorsunuz ikiz gibisiniz
miranın hem uzamıyo hem seyrek anne saçlı baba saçlı kıçına kadar saçla çocuk doğurcam diye gezinen ben bu gidişle 2 yaşında bile hala anten yapıcam kızıma >.<Hiranin saclari hizli uzamiyo kizlar az az uyuyo bde heryeri farkli uzunlukta
Banada son aya kadar minyon olacak demişti son ayki kontrolde çok kilo almış dedi abileride kilolu doğmuştu biliyordu Dr abilerini bulacak kilosu dedi hatta son haftalarda çok hareket et dogsun 4 kilonun üstüne çıkmasın normal dogum olmaz dedi ki ben 4.700 le normal yaptım oglumu ama bu doktor 4 kilo sonrası normal dogum çok büyük risk ben normal yaptıramam demişti perşembe kontrole gittim küçük hanım kafasını dogum kanalına sokmustu pazartesi doguma gittim bizimki kafası yukarda ayakları dogum kanalında doktor şok ben bu kadar senelik meslek hayatımda ikinci kez bunu yaşıyorum son haftalarda dogum kanalına girmiş bir bebek mümkün degil dönemez çok dar bir alan ama seninki fıldır fıldır dönmüş dedi ve kesinlikle sezaryan normal olamaz dedi ve 3890 la dogdu balerin kız dediler ameliyathane de hep:)))bizim doktorda hep çok çıtı pıtı bi kız olcak ve çok hareketli demişti aynen de öyle oldu hareketine lafım yok ama keşke biraz etine butuna olaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?