2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bencede sana benzemeye başlamış:) zaten kız çocuğu anneye benzesin ya bi erkeğe benzetmek bana çok garip geliyo

Bizim saçlarda çok yavaş uzuyo. Gerçi eski haline bakıyorum bildiğin keltoşmuş çok uzamış gibi geliyo ama bizim saçlara göre yavaş hızı.
Çok seyrek bi de. Teyzesine çekmek varken saç konusunda bana çekmiş sıpa

hirayi hep babasina benzetiyolar ama benm akrabalarm benm kucuklugume benzetiyolar elbet bigun tamamen donucek umuduyla yasiyorm bnde:) ama gozleri ayni ben :))) mira babasna bnziyodu ama smdi sna dha cok benziyo canm gorunen koy kilavuz istemez darisi basima artk

Benim eşim kız oldugunu öğrendikten sonra inşallah sana benzer dedi hep ece yi daha çok babasına benzetiyorlar eşim vah benim talihsiz kızım benzeye benzeye bana benzedin evde kalcan diyor ben de kızım çok güzel bir kere diyorum bana benzetenlerde oldu ama annem sana benzemiyor diyor olsun ya çok şükür saglıklı sekilde bir kızım oldu ya kime benzerse benzesin o benim prensesim

Yuh biz konyada 130 ödedik
Odanın birini kullanmıyoruz oğlumla kardesi aynı odada yatıyor bir odanın petegi kapalı hep gündüz bazen 21 bazen 20 derece yapıyorum ısıya göre gece 20 derecede kullanıyoruz çok yani peteklere takılan termostatlar varmış onları kullananların daha az geliyor eşime ondan taktıralım gündüz ve gece kullanmadığımız yerlerin ısısını düşürelim dedim alacak bakalım

Daha mı pahalı acaba izmirde doğalgaz. Orası daha sıcak olur gibi hiç bu kadar yakılacağını düşünmemiştim

Dün Eceyi tay park var oraya götürdük atlar var çimler var çok büyük bir alan park var orada koştu oynadı arabaya biner binmez akşam üstü kucağımda uyudu uzun süre uyudu gece de bir kere uyandı sabaha kadar uyudu yoruldu herhalde bu bebelerin yorulması lazım kızlar bunu anladım ama park bize uzak nereye götüreyim kış günü çocugu

Daha mı pahalı acaba izmirde doğalgaz. Orası daha sıcak olur gibi hiç bu kadar yakılacağını düşünmemiştim
Evet canım pahalı burada doğalgaz geçen sene burada herkese 400 civarı fatura geldi bir de eşim bugün duymuş doğalgaz kullananlardan emlak vergisi fazla alınacakmış saçmalığa bakarmısın geriye dönük bile alınacakmış mesela 5 senedir kullanıyorsan 5 seneyi de ödeyecekmişsin burada su da pahalı herkes isyanlarda su bize 60-65 civarı geliyor 20-25 kullanım bedeli gerisi vergi

Doğalgaz faturası geldi kızlar 315 lira
aynı dert bizdede var aylık 400 u geçiyo. Ev dubleks ondan diyo herkes ama çıktığım evdede 300 u buluyodu. Kizlarin odaları üst katta büyük kızımın odası ne kadar yakarsak yakalım isinmiyo kucugunki hamam gibi ilginç.artık ödevlerini falan alttaki boş odada yapıyo oda.kış her şekilde zor ve masraflı.

Aynen canım çok masraflı Allah kolaylık versin ki ben öyle çok açmıyorum 20-21 derece bir de çok açsam ne olur görümcem de kullanıyor qma onun çocukları büyük biri başka şehirde üniversitede diğeri çalışıyor görümcem butun odaları kapatıyor sadece salonda açık bir de mutfakta ona daha az geliyor ben öyle yapamam Ece her yerde geziyor çocuklar ders yapıyor daha fazla kısamam ama yazın görümceme 20 lira gelmiş bize 15 geldi eşim oh bize daha az geldi bu defa çatla dedi ablasına:))

Ay ben de saclarinin hakkindan gelemiyorum benimki kadar var hatta daha fazla.

Benimde öyle cnm. Zar zor 11 kilolara cıkartmıştım bu hastalıkla onlarda gitti(. Saglıklı olsunlarda kilo alacaklar yine inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…