2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bisey sorcam kizlar her disari cikmamizda (dr park okul avm restorant ev gezmeleri vs) eve gelince bütün kiyafetlerimizi degistiriyorum ve dogru kirli camasir sepetine. Cocuklar kucuk olunca gunde en az iki-uc kez onlarin kiyafetleri benimkiler derken makinenin calismadigi gun yok banyoda kullandigimiz sabun bezlerini bile makinaya atmadan kullanamiyorum bi daha cok mu abartiyorum acaba deyip kendime hakim olmaya calisiyorum ama icime sinmiyor sizde durum ne nasil ayarliyorsunuz bu durumu. Ben abartiyor muyum.. hastaliga dogru gidiyorum galiba

Eşim hep gökçeyi kendine benzetir ve öğünürdü ama geçen gün benim küçüklük Resmimi gördü ve gökçe aynı sen dedi nasıl mutlu oldum

Merhaba arkadaslar. Burayi hergun takip ediyorum ama baya kaynastiginiz icin dahil olamiyorum bi turlu :))
Bugn asi olduk geldik. Ve kilomuz 9500.. Aylardir bu civarlarda geziyoruz. Boyu 86-87. Artik uzulmeye basladim iyice. Ne yapsam da biraz toparlasa oglum.
Ayni durumda olanlarimiz var sanirim.

Ben bu konuya hiç girmiyim ayarin a si yok çünki bende

Benim kizim 5 yasinda cok istahsiz kilo almaz, 1 lokma yiyene kadar 40 takla attirirdi bize. Bu sene okula basladi, birgun okulda asure kutlamasina katildim ve kizimin renginin diger butun cocuklara gore soluk oldugunu farkettim. Dra goturdum drumuzu sık sık ziyaret etmemize ragmen birsey soylememisti kan tahlili istedim demir eksikligi çıktı. Sanirim (demiri hatirlamiyorum) ilk kez demir cinko ve vitamin takviyesine basladik arti sabahlari ac karnina hunnap keci boynuzu özü vermeye başladım. Gunde muhakkak iki ceviz ve bir ogun meyve veriyorum aksamlarida balli sut. Ana ogunlerde yine cok istahli olmasada ufak ufak yemeye basladi. 5 seneden sonra kizim ilk kez goz dolduruyor gobusu falan cikti :))

Aaa niye öyle düşündün canimcim giriver konunun ortasından başını sonunu düşünme:)) bizim asida yarın boy kilo ne alemde gorucez tam olarak bakalım

bizim boy 83 çıktı kilo çoo şükür aylar sonra 9.900 den 10 a çıktı :) bazen çok güzel yiyo bazen hiç bişey yemiyo değişiyo

Canm gecen ay 40 ta yaktm 150 geldi buay 45 50 de yakiyorm kac gelck acaba bize
Insallah oyledir kizlar olursada hayirlisi artık
canm gecen ay ben disim icn antibiyotik kullanmistm adetm bir hafta gecikmisti

Gökçede 10.5 kilo ama kıyafetleriyle. Düz 10 kg diyim boyuda 84. Bence hicccc üzülme. Boyu çok iyi kiloyu da takma kafana. Sağlıklı olsunda kg çok mühim değil bence

Gir nolur :)) sende de uc cocuk var belki ornek olursun bana :)
Örnek olmak mı o biraz zor işte senden bi farkım yok benimde:))şu anda bile makinada asilacsklar beni bekliyo.işten okuldan gelen herkes duş aldı bi ton çamaşır da öyle çıktı.demiştim bu konuya girmiyim diye bak anlatmaya başladım bile çok dertliyim bu çamaşır işinden. Hemen konuyu kapatiyim kimsenin başı şişmesin:))

Bizde perşembe aşı olmuştuk 10.4 kıyafetleriyle boyu da 83 dedi ama daha fazla çünkü 1 yas kontrolünde 81di ve gözle görülür bir uzama var yanlış ölçtü bence

Bizde perşembe aşı olmuştuk 10.4 kıyafetleriyle boyu da 83 dedi ama daha fazla çünkü 1 yas kontrolünde 81di ve gözle görülür bir uzama var yanlış ölçtü bence
boyunu kapıda duz tutup kafasının ustunden cetvelle işaretleyip olcuyorum. kilosunuda kendi çıkıyor tartıya ordan biliyoruz.

Ahh resmen hamileligim geldi aklıma.. Hiçbişey yemeyip suyu dahi kusuyordum. Taaam 20 hafta.. Kanser hastalarının kullandığı hapla günü kurtarıyordum.. Kanamam da cabası.. Epidural doğum yaptım. Doğum esnasında da masadan kalkmaya çalıştım dr artık çok geç kestim bile demişti.. Kabus gibiydi.. Bide tüp bebek olduğu için iğneler opu transfer derken aren ciddi anlamda zahmetli geldi dünyaya.. İkinci için çok iyi düşünmem lazım çook..
Doğalgaz faturası geldi kızlar 315 lira
Ben daha evde hiç uzun kollu giymedim. 25 26 da yakıyorum.. 111 tl geldi. Hatta evime gelen herkes söylüyor çok sıcak diye..

Valla ben aren üstünü ıslatsa kirli sepetine atıyorum. Hemen hemen hergün yıkarım.. Uzun prog. ek durulama ve hassas durulama dahil :)
Biz en son 10kg olmuştuk. Aren günde 6 öğün sağlam yer ama yinede kilo almaz.. Hatta doktorumuz acaba bi kaçak mı var diye bütün testleri yaptırdı ama çok şükür bişey çıkmadı. Yapı meselesi sanırım. Sağlıklıysa boşver kiloyu hiç takma derim..

Kan tahlillerini bende yaptirdim 1 yasinda. Demir dusuk vitamnler iyi cikmisti. 2 ay ilac takviyesiyle yukselttik.keciboynuzu ozu veriyorum her sabah. Sut hala icmiyo oglum emdigi icin.
Cevabin icin coook tesekkur ederim canim :) her olcumden boyle bi sarsiliyorum sonra geciyo
Aaa niye öyle düşündün canimcim giriver konunun ortasından başını sonunu düşünme:)) bizim asida yarın boy kilo ne alemde gorucez tam olarak bakalım
İnsallah atessiz agrisiz atlatirsiniz asiyi

Gökçede 10.5 kilo ama kıyafetleriyle. Düz 10 kg diyim boyuda 84. Bence hicccc üzülme. Boyu çok iyi kiloyu da takma kafana. Sağlıklı olsunda kg çok mühim değil bence

Yaa kilosunun az olmasi degil de aylardir artmamasina uzuluyorum. Bugun yeni olcturdum ya ondan etkisindeym. Yarina gecee herhaldeOnemli olan sagliklari dedigin gibii. Coook tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…