2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Haklisin yapiyla da cok alakali. Kemik uapisi olarak ince bi cocuk zaten. İnsallah sagliklari yerinde olsun da ne yapayim boyle boyle buyucek demekki kürdan adam:)

ay aynı ben. eski ben daha doğrusu. yetişemiyorum çünkü. gerçi istesem yetişirim de sonra kafayı yiyorum iş yapmaktan.
Hastaneye parka falan gidince kesin atıyorum bende sepete batıyo çünkü. Ama ev gezmesiysi falan lekelenmemişse terlememişsem kokmuyosa özellikle kotlarımı bi giymeyle atmıyorum artık. Gökçeninde zırt pırt üzerini değiltirirdim onuda seyrelttim evde kim görüyo sanki diye çok üstüne düşmüyorum ıslanmamışsa ya da büyük lekelersr değiştiriyorum sadece.
Toz bezlerini falan bende atardım sonradan vazgeçtim atmaktan azıcık şey için koca makinayı çalıştırıyorum israf oluyo diye. Arada sıcak suyla çamaşır suyunda falan bekletiyorum öyle temizliyorum.
Gerçi yine bitmiyo çamaşır ama bi nebze daha rahatım. bi sepet daha aldım makina iyice dolmadan çalıştırmıyorum. Eşim önceden yarın şunu giyiyim falan diye naz yapar iki üç parça için makina açtırırdı. Şimdi temiz ne varsa onu giymek zorunda
Dahada dizginlicem inşallah kendimi.
Bi de bişey sorcam. Tülleri ne kadar aralıklarla yıkıyosunuz?

Kızlar anneme gittim bu akşam yurt dışından teyzemler gelmişti kardeşimle konuşuyorduk geçen ay aynı zamanda regl olmuştuk benim lekelenmem var kardeşim abla benim midem bulanıyor başım dönüyor dedi şüphelerim test yaptım önce hafif ikinci çizgi çıktı 5 dk sonra belirginleşti dedi hadi ya inanmam şaka yapma bana testi görcem dedim gel gidelim bak dedi annemin üst katında oturuyor çıktık bir baktım net çift çizgi hamilesin kız dedim ama ben istemiyordum hazır degilim dedi olmuş artık isteyeceksin dedim şokta kendisi onda spiral vardı kanaması çok oluyordu dra gitti kaymıştı spiral çıkarttırmıştı yazın eşi korunuyordu yani kızlar bir tane daha bebiş gelecek kardeşim kimse bilmiyor söyleme sakın tahlil yaptırcam ondan sonra dedi oglu 2 yaş 8 aylık

Zofer di mi? Bende kullandım o haptan. Bi hafta sonra o da etki etmemeye başladı. Sonrasında 1 hafta yatış verdiler zten. Ben bahsetmiye bahsetmiye unutmuşum cidden çocuk hayali kurduğuma göre
maşallah ama boyu güzel uzamış. Benim kızımada belli olmuyo bazen iyi yiyo bazen kötü. Nasıl kilo aldı şaşırdım ama 10.9 olmuş. Yemek yemiyo diye meyve verip duruyorum heralde ondan aldı.
Bide polen veriyorum ben günde bir çay kaşığı. Azıcık suda eritip içiriyorum. Hemen hemen vücudun ihtiyacı olan herşeyi barındırıyomuş içinde. Bağışıklık sisteminide güçlendiriyo. Eğer alerjik bi durumu falan yoksa doktorunuza sorun bence düzenli yemeselerde en axından besin almış olurlar

ay ne çok beniş haberi geldi bu ara:) hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelir inşallah

Hayirli evlat olsunn:) gozunuz aydinn
Bi kez daha anliyorz kii hic bi korunma yontemi garanti degiill

bu etkilenme bendede oluyor feci hemde doktordan sonra günlerce kendime gelemiyorum hatta öyleki mirayı kusturana kdr zorluyorum perşembe kontrolümüz var şimdiden stres içindeyim görünen köy malum benim kızım forumun en minnağı önemli olan sağlık biliyorum ama kafamda takılıyı işte

gözünüz aydın Can'ım ne güzel bebişleniyosunuz sağlıkla vaktinde gelsin inşallah

Meyve benimki de cok seviyo muz haric. Ama kilo konusunda ise yaramaadi:) masallah kizina guzel kilo almis canim.Suan gittigimiz bi doktor yok.buraya bir ay once tasindik. Ama alerjik bi durumumuz olmadi hic. Poleni arastirayim bende. Coook sagol:)

Benim inatci sipa zorla agzini actirsam da yutmuyo direk cikariyo agzindan. Ne yapmak lazim sasirdim artik sanirim kabullenmemz gerekiyo :)

Ayy ne güzel.. Sağlıkla doğar inş..
Aynen zofran aldım hep :) ben 2 ayda bi yıkıyorum. Evde zaten sigara içilmiyorda. 2 ay yeterli.
Ben geldiiiimmmmmm :))))
Hoşgeldiinnn bende rejimini merak ediyorum devam mı :)

Aynen zofran aldım hep :) ben 2 ayda bi yıkıyorum. Evde zaten sigara içilmiyorda. 2 ay yeterli.

evet kabullenmeli inşallah başarırız :)
benim miranın kilosuna taktığımı görüp dayanamadın geldin diymi ama çok ii ettin

Farklı açılardan da olsa beni görünce aklınıza ilk kilo meselesi mi geliyor

Ölüm orucuna girdim canım İsveç diyetine başladım bugün 1. Günüm bitti :)) ölmezsem zayıflarım bence bu sefer

Farklı açılardan da olsa beni görünce aklınıza ilk kilo meselesi mi geliyor

Ölüm orucuna girdim canım İsveç diyetine başladım bugün 1. Günüm bitti :)) ölmezsem zayıflarım bence bu sefer
Hosgeldiiiinnnn, nerelerdeydin yaw birakip gittin topigi :)

Eşim bikaç günlüğüne memlekete gitti, evde canım sıkıldı bi size sarayım dedim :)))
çok iyi ettin seni de azadın maceralarını da özldk :)

bende öyle yıkıyorum. Kışın bazen çok soğuklarda doğalgaz çok yanınca çok is oluyo diye daha sık. Kv geçen geldiğinde 15 günde bir yıka dedi de. Ben mi çok bekliyorum diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…