- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Haklisin yapiyla da cok alakali. Kemik uapisi olarak ince bi cocuk zaten. İnsallah sagliklari yerinde olsun da ne yapayim boyle boyle buyucek demekki kürdan adam:)Ahh resmen hamileligim geldi aklıma.. Hiçbişey yemeyip suyu dahi kusuyordumboyaam 20 hafta.. Kanser hastalarının kullandığı hapla günü kurtarıyordum.. Kanamam da cabası.. Epidural doğum yaptım. Doğum esnasında da masadan kalkmaya çalıştım dr artık çok geç kestim bile demişti.. Kabus gibiydi.. Bide tüp bebek olduğu için iğneler opu transfer derken aren ciddi anlamda zahmetli geldi dünyaya.. İkinci için çok iyi düşünmem lazım çook..
Ben daha evde hiç uzun kollu giymedim. 25 26 da yakıyorum.. 111 tl geldi. Hatta evime gelen herkes söylüyor çok sıcak diye..
Valla ben aren üstünü ıslatsa kirli sepetine atıyorum. Hemen hemen hergün yıkarım.. Uzun prog. ek durulama ve hassas durulama dahil :)
Biz en son 10kg olmuştuk. Aren günde 6 öğün sağlam yer ama yinede kilo almaz.. Hatta doktorumuz acaba bi kaçak mı var diye bütün testleri yaptırdı ama çok şükür bişey çıkmadı. Yapı meselesi sanırım. Sağlıklıysa boşver kiloyu hiç takma derim..
ay aynı ben. eski ben daha doğrusu. yetişemiyorum çünkü. gerçi istesem yetişirim de sonra kafayı yiyorum iş yapmaktan.Bisey sorcam kizlar her disari cikmamizda (dr park okul avm restorant ev gezmeleri vs) eve gelince bütün kiyafetlerimizi degistiriyorum ve dogru kirli camasir sepetine. Cocuklar kucuk olunca gunde en az iki-uc kez onlarin kiyafetleri benimkiler derken makinenin calismadigi gun yok banyoda kullandigimiz sabun bezlerini bile makinaya atmadan kullanamiyorum bi daha cok mu abartiyorum acaba deyip kendime hakim olmaya calisiyorum ama icime sinmiyor sizde durum ne nasil ayarliyorsunuz bu durumu. Ben abartiyor muyum.. hastaliga dogru gidiyorum galiba
Zofer di mi? Bende kullandım o haptan. Bi hafta sonra o da etki etmemeye başladı. Sonrasında 1 hafta yatış verdiler zten. Ben bahsetmiye bahsetmiye unutmuşum cidden çocuk hayali kurduğuma göreAhh resmen hamileligim geldi aklıma.. Hiçbişey yemeyip suyu dahi kusuyordum. Taaam 20 hafta.. Kanser hastalarının kullandığı hapla günü kurtarıyordum.. Kanamam da cabası.. Epidural doğum yaptım. Doğum esnasında da masadan kalkmaya çalıştım dr artık çok geç kestim bile demişti.. Kabus gibiydi.. Bide tüp bebek olduğu için iğneler opu transfer derken aren ciddi anlamda zahmetli geldi dünyaya.. İkinci için çok iyi düşünmem lazım çook..
Ben daha evde hiç uzun kollu giymedim. 25 26 da yakıyorum.. 111 tl geldi. Hatta evime gelen herkes söylüyor çok sıcak diye..
Valla ben aren üstünü ıslatsa kirli sepetine atıyorum. Hemen hemen hergün yıkarım.. Uzun prog. ek durulama ve hassas durulama dahil :)
Biz en son 10kg olmuştuk. Aren günde 6 öğün sağlam yer ama yinede kilo almaz.. Hatta doktorumuz acaba bi kaçak mı var diye bütün testleri yaptırdı ama çok şükür bişey çıkmadı. Yapı meselesi sanırım. Sağlıklıysa boşver kiloyu hiç takma derim..
maşallah ama boyu güzel uzamış. Benim kızımada belli olmuyo bazen iyi yiyo bazen kötü. Nasıl kilo aldı şaşırdım ama 10.9 olmuş. Yemek yemiyo diye meyve verip duruyorum heralde ondan aldı.Kan tahlillerini bende yaptirdim 1 yasinda. Demir dusuk vitamnler iyi cikmisti. 2 ay ilac takviyesiyle yukselttik.keciboynuzu ozu veriyorum her sabah. Sut hala icmiyo oglum emdigi icin.
Cevabin icin coook tesekkur ederim canim :) her olcumden boyle bi sarsiliyorum sonra geciyo
İnsallah atessiz agrisiz atlatirsiniz asiyi
Yaa kilosunun az olmasi degil de aylardir artmamasina uzuluyorum. Bugun yeni olcturdum ya ondan etkisindeym. Yarina gecee herhaldeOnemli olan sagliklari dedigin gibii. Coook tesekkur ederim :)
ay ne çok beniş haberi geldi bu ara:) hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelir inşallahKızlar anneme gittim bu akşam yurt dışından teyzemler gelmişti kardeşimle konuşuyorduk geçen ay aynı zamanda regl olmuştuk benim lekelenmem var kardeşim abla benim midem bulanıyor başım dönüyor dedi şüphelerim test yaptım önce hafif ikinci çizgi çıktı 5 dk sonra belirginleşti dedi hadi ya inanmam şaka yapma bana testi görcem dedim gel gidelim bak dedi annemin üst katında oturuyor çıktık bir baktım net çift çizgi hamilesin kız dedim ama ben istemiyordum hazır degilim dedi olmuş artık isteyeceksin dedim şokta kendisi onda spiral vardı kanaması çok oluyordu dra gitti kaymıştı spiral çıkarttırmıştı yazın eşi korunuyordu yani kızlar bir tane daha bebiş gelecek kardeşim kimse bilmiyor söyleme sakın tahlil yaptırcam ondan sonra dedi oglu 2 yaş 8 aylık
Hayirli evlat olsunn:) gozunuz aydinnKızlar anneme gittim bu akşam yurt dışından teyzemler gelmişti kardeşimle konuşuyorduk geçen ay aynı zamanda regl olmuştuk benim lekelenmem var kardeşim abla benim midem bulanıyor başım dönüyor dedi şüphelerim test yaptım önce hafif ikinci çizgi çıktı 5 dk sonra belirginleşti dedi hadi ya inanmam şaka yapma bana testi görcem dedim gel gidelim bak dedi annemin üst katında oturuyor çıktık bir baktım net çift çizgi hamilesin kız dedim ama ben istemiyordum hazır degilim dedi olmuş artık isteyeceksin dedim şokta kendisi onda spiral vardı kanaması çok oluyordu dra gitti kaymıştı spiral çıkarttırmıştı yazın eşi korunuyordu yani kızlar bir tane daha bebiş gelecek kardeşim kimse bilmiyor söyleme sakın tahlil yaptırcam ondan sonra dedi oglu 2 yaş 8 aylık
bu etkilenme bendede oluyor feci hemde doktordan sonra günlerce kendime gelemiyorum hatta öyleki mirayı kusturana kdr zorluyorum perşembe kontrolümüz var şimdiden stres içindeyim görünen köy malum benim kızım forumun en minnağı önemli olan sağlık biliyorum ama kafamda takılıyı işteKan tahlillerini bende yaptirdim 1 yasinda. Demir dusuk vitamnler iyi cikmisti. 2 ay ilac takviyesiyle yukselttik.keciboynuzu ozu veriyorum her sabah. Sut hala icmiyo oglum emdigi icin.
Cevabin icin coook tesekkur ederim canim :) her olcumden boyle bi sarsiliyorum sonra geciyo
İnsallah atessiz agrisiz atlatirsiniz asiyi
Yaa kilosunun az olmasi degil de aylardir artmamasina uzuluyorum. Bugun yeni olcturdum ya ondan etkisindeym. Yarina gecee herhaldeOnemli olan sagliklari dedigin gibii. Coook tesekkur ederim :)
gözünüz aydın Can'ım ne güzel bebişleniyosunuz sağlıkla vaktinde gelsin inşallahKızlar anneme gittim bu akşam yurt dışından teyzemler gelmişti kardeşimle konuşuyorduk geçen ay aynı zamanda regl olmuştuk benim lekelenmem var kardeşim abla benim midem bulanıyor başım dönüyor dedi şüphelerim test yaptım önce hafif ikinci çizgi çıktı 5 dk sonra belirginleşti dedi hadi ya inanmam şaka yapma bana testi görcem dedim gel gidelim bak dedi annemin üst katında oturuyor çıktık bir baktım net çift çizgi hamilesin kız dedim ama ben istemiyordum hazır degilim dedi olmuş artık isteyeceksin dedim şokta kendisi onda spiral vardı kanaması çok oluyordu dra gitti kaymıştı spiral çıkarttırmıştı yazın eşi korunuyordu yani kızlar bir tane daha bebiş gelecek kardeşim kimse bilmiyor söyleme sakın tahlil yaptırcam ondan sonra dedi oglu 2 yaş 8 aylık
Meyve benimki de cok seviyo muz haric. Ama kilo konusunda ise yaramaadi:) masallah kizina guzel kilo almis canim.Suan gittigimiz bi doktor yok.buraya bir ay once tasindik. Ama alerjik bi durumumuz olmadi hic. Poleni arastirayim bende. Coook sagol:)Zofer di mi? Bende kullandım o haptan. Bi hafta sonra o da etki etmemeytakladı. Sonrasında 1 hafta yatış verdiler zten. Ben bahsetmiye bahsetmiye unutmuşum cidden çocuk hayali kurduğuma göre
maşallah ama boyu güzel uzamış. Benim kızımada belli olmuyo bazen iyi yiyo bazen kötü. Nasıl kilo aldı şaşırdım ama 10.9 olmuş. Yemek yemiyo diye meyve verip duruyorum heralde ondan aldı.
Bide polen veriyorum ben günde bir çay kaşığı. Azıcık suda eritip içiriyorum. Hemen hemen vücudun ihtiyacı olan herşeyi barındırıyomuş içinde. Bağışıklık sisteminide güçlendiriyo. Eğer alerjik bi durumu falan yoksa doktorunuza sorun bence düzenli yemeselerde en axından besin almış olurlar
Benim inatci sipa zorla agzini actirsam da yutmuyo direk cikariyo agzindan. Ne yapmak lazim sasirdim artik sanirim kabullenmemz gerekiyo :)bu etkilenme bendede oluyor feci hemde doktordaarrra günlerce kendime gelemiyorum hatta öyleki mirayı kusturana kdr zorluyorum perşembe kontrolümüz var şimdiden stres içindeyim görünen köy malum benim kızım forumun en minnağı önemli olan sağlık biliyorum ama kafamda takılıyı işte
gözünüz aydın Can'ım ne güzel bebişleniyosunuz sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
aaaaaaaa sakaaaBen geldiiiimmmmmm :))))
Hoş geldin AZ öncede aklıma geldin minnakkartal sorayım diye Forma gedim seni gördüm içime doğmuş sanırım özledik seni ve azadi:)Ben geldiiiimmmmmm :))))
Dayanamadın di mii
Hoşgeldin
aaaaaaaa sakaaa
Sağol canım ben de özledim sizi ya :) kalbi temiz içine doğmuş bakHoş geldin AZ öncede aklıma geldin minnakkartal sorayım diye Forma gedim seni gördüm içime doğmuş sanırım özledik seni ve azadi:)
Ayy ne güzel.. Sağlıkla doğar inş..Kızlar anneme gittim bu akşam yurt dışından teyzemler gelmişti kardeşimle konuşuyorduk geçen ay aynı zamanda regl olmuştuk benim lekelenmem var kardeşim abla benim midem bulanıyor başım dönüyor dedi şüphelerim test yaptım önce hafif ikinci çizgi çıktı 5 dk sonra belirginleşti dedi hadi ya inanmam şaka yapma bana testi görcem dedim gel gidelim bak dedi annemin üst katında oturuyor çıktık bir baktım net çift çizgi hamilesin kız dedim ama ben istemiyordum hazır degilim dedi olmuş artık isteyeceksin dedim şokta kendisi onda spiral vardı kanaması çok oluyordu dra gitti kaymıştı spiral çıkarttırmıştı yazın eşi korunuyordu yani kızlar bir tane daha bebiş gelecek kardeşim kimse bilmiyor söyleme sakın tahlil yaptırcam ondan sonra dedi oglu 2 yaş 8 aylık
Aynen zofran aldım hep :) ben 2 ayda bi yıkıyorum. Evde zaten sigara içilmiyorda. 2 ay yeterli.Zofer di mi? Bende kullandım o haptan. Bi hafta sonra o da etki etmemeye başladı. Sonrasında 1 hafta yatış verdiler zten. Ben bahsetmiye bahsetmiye unutmuşum cidden çocuk hayali kurduğuma göre
maşallah ama boyu güzel uzamış. Benim kızımada belli olmuyo bazen iyi yiyo bazen kötü. Nasıl kilo aldı şaşırdım ama 10.9 olmuş. Yemek yemiyo diye meyve verip duruyorum heralde ondan aldı.
Bide polen veriyorum ben günde bir çay kaşığı. Azıcık suda eritip içiriyorum. Hemen hemen vücudun ihtiyacı olan herşeyi barındırıyomuş içinde. Bağışıklık sisteminide güçlendiriyo. Eğer alerjik bi durumu falan yoksa doktorunuza sorun bence düzenli yemeselerde en axından besin almış olurlar
HoşgeldiinnnBen geldiiiimmmmmm :))))
evet kabullenmeli inşallah başarırız :)Benim inatci sipa zorla agzini actirsam da yutmuyo direk cikariyo agzindan. Ne yapmak lazim sasirdim artik sanirim kabullenmemz gerekiyo :)
benim miranın kilosuna taktığımı görüp dayanamadın geldin diymi ama çok ii ettinBen geldiiiimmmmmm :))))
Ayy ne güzel.. Sağlıkla doğar inş..
Aynen zofran aldım hep :) ben 2 ayda bi yıkıyorum. Evde zaten sigara içilmiyorda. 2 ay yeterli.
Hoşgeldiinnnbende rejimini merak ediyorum devam mı :)
evet kabullenmeli inşallah başarırız :)
benim miranın kilosuna taktığımı görüp dayanamadın geldin diymi ama çok ii ettin
Hosgeldiiiinnnn, nerelerdeydin yaw birakip gittin topigi :)Farklı açılardan da olsa beni görünce aklınıza ilk kilo meselesi mi geliyor
Ölüm orucuna girdim canım İsveç diyetine başladım bugün 1. Günüm bitti :)) ölmezsem zayıflarım bence bu sefer
çok iyi ettin seni de azadın maceralarını da özldk :)Eşim bikaç günlüğüne memlekete gitti, evde canım sıkıldı bi size sarayım dedim :)))
bende öyle yıkıyorum. Kışın bazen çok soğuklarda doğalgaz çok yanınca çok is oluyo diye daha sık. Kv geçen geldiğinde 15 günde bir yıka dedi de. Ben mi çok bekliyorum diye düşündümAyy ne güzel.. Sağlıkla doğar inş..
Aynen zofran aldım hep :) ben 2 ayda bi yıkıyorum. Evde zaten sigara içilmiyorda. 2 ay yeterli.
Hoşgeldiinnnbende rejimini merak ediyorum devam mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?