2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy kızlar toz hiç demeyin burası tam şantiye alanı şu anda ön cephemizde iki arka cephede iki inşaat var eski evleri yıkıp ta yapıyorlar bu inşaatları düşünün tozu ve dip dibeyiz her gün toz alıyorum ama sanki hiç.silmemişim gibi oluyor camlar balkonlar hemen toz içinde kalıyor çok kasmıyorum artık dış alanı daha çok evin içiyle ugrasıyorum yoksa bu kadar tozlu yerde sürekli temizlemek psikolojimi bozuyor yazın mecbur yapıyorum her yer açık diye ama kışın kapatıyorum her yeri

Petek var mutfak duvarları simsiyah oluyo burada cok is var hava kirli onunda etkisi var. Ben hic bu kadar cok tül yikamamistim gecen kış boyle degildi sanki
Senim daha kötüymüş o zaman. Benim o kadar kötü olmuyo duvarlar falan. Çevrem boş ondandır belki.
Evi adam akıllı havalandıramıtlrum şu fabrikalar yüzünden. Sabahları çok kötü kokuyo. Ama çaresidr yok. Evin kirası bu kadar ucuz olmasa hayatta durmazdık burda

Aaa cok gelmişşş bize ne gelicek bakalımmgecen ay 140 ₺ ödemiştikkkk

Canm gecen ay 40 ta yaktm 150 geldi buay 45 50 de yakiyorm kac gelck acaba bize
canm gecen ay ben disim icn antibiyotik kullanmistm adetm bir hafta gecikmisti

Amanın kızlar rekor bizde yani niye bu kadar fark var ki evde çok sıcak olmuyor normal sıcaklıkta eşime dedim o da her yerde dogalgazın metre küp fiyatı aynıdır dedi o zaman neden bu kadar fark var @hiraysen kombi mi 50 de bize servis kombiyi 60 yapın olması gereken bu içeriden termostattan da içerinin sıcaklığını ayarlayın dedi yani kombi 60 termostat 20 bazen 21 @AreN5 25 26 yapsam bit asgari ücret miktarı gelir herhalde fatura geçen sene en fazla 22 de kullandım o zaman 450 gelmişti

Ay ben de saclarinin hakkindan gelemiyorum benimki kadar var hatta daha fazla.
Maşallah canım resmini görmüştüm uzun bayağı
Insallah oyledir kizlar olursada hayirlisi artık
hayırlısı tabi ki canım o kadar korunmaya oluyorsa yapacak birşey yok kardeşime de söyledim aynısını istemiyordum deyince sakın öyle söyleme hissetmesin dedim demek ki o gelmek istiyordu dedim öyle çok isteksiz degil ama şaşkın tedirgin biraz bir de çalışıyor ya o yuzden zor olacağını düşünüyor

Bu hünnap markasının keçiboynuzu özünü bende vermeye basladım. Ac karnına 1-2 cay kaşıgı kadar .Bence iştah arttırıyor gerçektende

evt kombi 50de bizm termostat yok ama ayarlayamiyorm o sekilde taktrcaz kaldi taktiramadik bi turlu. Dublex iki katta yaniyo iki oda haric salon ve hiranin odasi kapali

canım şöyle bi durum var. Sizin kombi 60 da yanıyo. Suyu ısıtıyo o sıcaklığa kadar ev 20 olunca ısıtmayı bırakıyo. Bu sırada peteklerdeki sular soğuyo. Isı düşünce tekrar başlıyo suyu ısıtmaya.
Kombi bu ilk yanma ısıtma sırasında daha fazla enerji harcar.
Sizin evde termostat olmasa kombiyi sürekli brlli bi ısıda tutsanız daha az fatura gelecekti.
Bu termostat büyük saçmalık aslında.
Benim annemler ankaranın en yüksek sentlerinden birinde oturuyolar. Birde dubleks evleri. Annem sürekli ev ısınınca kombiyi kapatır kapatır açardı. En soğuk zamanlarda 600-700 fatura gelirdi. Annemi güç bela ikna ettik. Bizim kombide en düşük derece 40 ev ısınınca 40 a getiriyo ve geçen sene 450 liradan fazla ödemediler hiç.
Halamlarda termostatı iptal ettiler daha az fatura gelmeye başladı

Bu hünnap markasının keçiboynuzu özünü bende vermeye basladım. Ac karnına 1-2 cay kaşıgı kadar .Bence iştah arttırıyor gerçektende
Aynen bende veriyorum. Keçiboynuzu vereyim mi diyorum mutfağa gidip oturuyo hemen kurbağa gibi :))Birde hurma özü çıkmış onuda vermeye başladım

hadi ya almiyalim bzde ozaman almayi dusunuyoduk termostat.

Canım doğal gaz kullanmıyorum ama uzmanların söylediğine göre gün içinde peteklerin ayarlarını değiştirmekte faturayı arttiriyormus sabit kalması lazımmış hep ole diyorlar:)

Kızlar ya güne hırıltılı öksürükle başladık, gece de uyumadı nerdeyse saat başı uyandı sabah prospan verdim bitkisel şurup, geçen hastalığında dr vermişti. Başka ne yapsam? Ihlamur yaptım fırlattı, artık küçük de değil ki bişeyleri zorla yedirip içireyim

Ca
Canim 60 cok fazla heleki izmir gibi bi yerde biz butun kisi 40la geciriyoruz 250 falan geliyor aylik

Canim oncelikle hosgeldin cok sevindim seni gordugume bide geçmiş olsun tabi ben kusburnuyla bali karistirip veriyorum canim eksi bi tad oluyo bal katmama ragmen eksi seviyosa bunu icebilir canim

Soğanın içine bal koyup bi bardağın üzerine koyuyolar altta akan suyunu yiyolar ya. Tatlı seviyosa ondan mı verden acaba bitki çayı içirmek çok zor artık

Canım doğal gaz kullanmıyorum ama uzmanların söylediğine göre gün içinde peteklerin ayarlarını değiştirmekte faturayı arttiriyormus sabit kalması lazımmış hep ole diyorlar:)
Aynen öyle. Ama termostatta bunu yapamıyolar işte. O ısıya gelince kombi kapanıp kapanıp açılıyo kendi kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…