Hosgeldiiiinnnn, nerelerdeydin yaw birakip gittin topigi :)
Yok artikçok iyi ettin seni de azadın maceralarını da özldk :)
bende öyle yıkıyorum. Kışın bazen çok soğuklarda doğalgaz çok yanınca çok is oluyo diye daha sık. Kv geçen geldiğinde 15 günde bir yıka dedi de. Ben mi çok bekliyorum diye düşündüm
Cok iyi yaptin canim azad can ne alemdeBen bırakmadım canım ya bebem bıraktırdışimdi bebe uyumuş, koca gitmiş, ben de kankişlerimi ziyarete gideyim dedim
İyi bari demekki kv nin abartmasıymış :) 15 günde bir yıkanır leş gibi olur bir ayda diyoda@Akaibu kisin iki ayda bir yazin daha seyrek
Maceralar tam gaz devamçok iyi ettin seni de azadın maceralarını da özldk :)
bende öyle yıkıyorum. Kışın bazen çok soğuklarda doğalgaz çok yanınca çok is oluyo diye daha sık. Kv geçen geldiğinde 15 günde bir yıka dedi de. Ben mi çok bekliyorum diye düşündüm
Valla bende şaştım. Bildiğin 15 günde bir yıkıyo kadın tüm perde tül ne varsa :)Yok artik15 gune bir yikarsak yerden kim kaziyacak bizi
Cok iyi yaptin canim azad can ne alemde
:) hadi hayırlısı o zaman..Farklı açılardan da olsa beni görünce aklınıza ilk kilo meselesi mi geliyor
Ölüm orucuna girdim canım İsveç diyetine başladım bugün 1. Günüm bitti :)) ölmezsem zayıflarım bence bu sefer
15 günde bi çok gereksiz bence. 2 ay gayet iyi..çok iyi ettin seni de azadın maceralarını da özldk :)
Azad aynı azad yani :))Maceralar tam gaz devamaylardır biriktirdiği dişleri toplu çıkarmaya karar verdi paşam, bi de ergen tripleri malum nazlar cazlar gırla bizde
Birgun bir arkadas komsusundan bahsetmisti hergun halilar kalkar ev temizlenir yikanir cam silinir falan anlatiyo. Bende yok artik o kadin hasta demistim meger kadin degil adam yapiyormus bu isleri :)) o geldi aklimaValla bende şaştım. Bildiğin 15 günde bir yıkıyo kadın tüm perde tül ne varsa :)
Azad aynı azad yani :))
Bu aralar hepsi toplu olarak dişe yönelmiş durumda demekkki yine
o daha iyiymişBirgun bir arkadas komsusundan bahsetmisti hergun halilar kalkar ev temizlenir yikanir cam silinir falan anlatiyo. Bende yok artik o kadin hasta demistim meger kadin degil adam yapiyormus bu isleri :)) o geldi aklima
aynen bizimde köpek dişler. 4-5 gündür 15 dk da bir yarım saatte bir artık şansıma ne varsa uyanıyoruz geceleri. Alttakilerde elirti yok ama üsttekiler patladı patlayacak. Zorlanmadan çıkaran olmadı şu köpekleriValla sevindim herkeste durum aynıysa. Damaklar bembeyaz kabarık, sürekli ağlıyor ve çiğneyemiyor hiçbişeyazılar çıktı biraz köpekler de bugün yarın çıkar gibi ama bittim ben
Bende bugun işte bunu konustum. Ben boyle is olan ev gormedim dedim. Canim biz cok tasindik ama bu kadar cabuk kirlenen bi evim olmamisti. Eski evlerimde yilda bir iki kere yikarken burda 2 ay yikamasam simsiyah oluyor bence semtten kaynaklaniyor. Birde benim tuller utu ister yoksa kiris kiris.çok iyi ettin seni de azadın maceralarını da özldk :)
o kadarda kötü olmuyo benim petek yok ondandır belki.Bende bugun işte bunu konustum. Ben boyle is olan ev gormedim dedim. Canim biz cok tasindik ama bu kadar cabuk kirlenen bi evim olmamisti. Eski evlerimde yilda bir iki kere yikarken burda 2 ay yikamasam simsiyah oluyor bence semtten kaynaklaniyor. Birde benim tuller utu ister yoksa kiris kiris.
Petek var mutfak duvarları simsiyah oluyo burada cok is var hava kirli onunda etkisi var. Ben hic bu kadar cok tül yikamamistim gecen kış boyle degildi sankio kadarda kötü olmuyo benim petek yok ondandır belki.
Bende toz konusunda aynı şeyi düşünüyorum. Her sabah toz alıyorum özellikle yatak odası akşama hiç silmemişim gibi oluyo yine. Hadi bu gün silmeyeyim diyemiyorum hiç.
Fabrikalara çok yakınız o yüzden diye düşünüyorum
ay ne çok beniş haberi geldi bu ara:) hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelir inşallah
Hayirli evlat olsunn:) gozunuz aydinn
Bi kez daha anliyorz kii hic bi korunma yontemi garanti degiill
bu etkilenme bendede oluyor feci hemde doktordan sonra günlerce kendime gelemiyorum hatta öyleki mirayı kusturana kdr zorluyorum perşembe kontrolümüz var şimdiden stres içindeyim görünen köy malum benim kızım forumun en minnağı önemli olan sağlık biliyorum ama kafamda takılıyı işte
gözünüz aydın Can'ım ne güzel bebişleniyosunuz sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
tesekkur ederim kızlar kardesim calısıyor annem bakıyordu ogluna annem daha bilmiyor duyunca anne şok olacak çünkü yiğenimi seneye kreşe vereceklerdi annemde rahat günlerin hayalini kuruyordu hatta kardeşime sakın çocuk yapma ben bakamam diyordu kadın duyunca iptal olacakAyy ne güzel.. Sağlıkla doğar inş..
Aynen zofran aldım hep :) ben 2 ayda bi yıkıyorum. Evde zaten sigara içilmiyorda. 2 ay yeterli.
Hoşgeldiinnnbende rejimini merak ediyorum devam mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?