- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
Kızlar ya güne hırıltılı öksürükle başladık, gece de uyumadı nerdeyse saat başı uyandısabah prospan verdim bitkisel şurup, geçen hastalığında dr vermişti. Başka ne yapsam? Ihlamur yaptım fırlattı, artık küçük de değil ki bişeyleri zorla yedirip içireyim
geçmiş olsun canım gündüz için bilmiyorum ama gecesi için kuru soğanı doğrayıp baş ucuna koyunca coldmix falan halt etmiş burdamı okudum ig de mi hatırlamıyorum ama nası iyi geldi anlatamam nefesini açtı tabi sabah tüm oda soğan kokuyodu o ayrı :))Kızlar ya güne hırıltılı öksürükle başladık, gece de uyumadı nerdeyse saat başı uyandısabah prospan verdim bitkisel şurup, geçen hastalığında dr vermişti. Başka ne yapsam? Ihlamur yaptım fırlattı, artık küçük de değil ki bişeyleri zorla yedirip içireyim
Canim oncelikle hosgeldin cok sevindim seni gordugumebide geçmiş olsun tabi ben kusburnuyla bali karistirip veriyorum canim eksi bi tad oluyo bal katmama ragmen eksi seviyosa bunu icebilir canim
Soğanın içine bal koyup bi bardağın üzerine koyuyolar altta akan suyunu yiyolar ya. Tatlı seviyosa ondan mı verden acaba bitki çayı içirmek çok zor artık
Cnm prospan bizim öksürüğü daha kötü yaptı bize cok iyi gelmedi yani tıkadı cocugu daha cok(( bi doktor mutlaka salgın var cok
geçmiş olsun canım gündüz için bilmiyorum ama gecesi için kuru soğanı doğrayıp baş ucuna koyunca coldmix falan halt etmiş burdamı okudum ig de mi hatırlamıyorum ama nası iyi geldi anlatamam nefesini açtı tabi sabah tüm oda soğan kokuyodu o ayrı :))
Aslında daha iyi birikim gibi düşün ve en son sen alıp mevzuyu kapatıyorsunişyerinde gün yaptık sıralama çekilişinde ben hep sonuncuyu çekenlerdenim neyse bu sefer kağıtlar ortaya atıldı ben güya totem yapıyorum okuyup üflüyorum bide herkes açıldı ilk ben seçtim ve dan dan yine sonuncuyu çektim nası başarıyorum bilmiyorum >.<
işyerinde gün yaptık sıralama çekilişinde ben hep sonuncuyu çekenlerdenim neyse bu sefer kağıtlar ortaya atıldı ben güya totem yapıyorum okuyup üflüyorum bide herkes açıldı ilk ben seçtim ve dan dan yine sonuncuyu çektim nası başarıyorum bilmiyorum >.<
o kadar iyi mi cidden ya. facedeki grupta görüp yazmıştım. isterse leş gibi koksun tıkanırsa yapayım bende mutlakageçmiş olsun canım gündüz için bilmiyorum ama gecesi için kuru soğanı doğrayıp baş ucuna koyunca coldmix falan halt etmiş burdamı okudum ig de mi hatırlamıyorum ama nası iyi geldi anlatamam nefesini açtı tabi sabah tüm oda soğan kokuyodu o ayrı :))
yani bilmiyorum ben coldmix çin yağı buhar herşey denedim ama soğan kadar fayda alamadım tabiki tıkanmasın ama işe yaradığını en azından bizde yaradığını deneyimledim.o kadar iyi mi cidden ya. facedeki grupta görüp yazmıştım. isterse leş gibi koksun tıkanırsa yapayım bende mutlaka
Dediğin gibi yapacak bişi yokKızlar anneme gittim bu akşam yurt dışından teyzemler gelmişti kardeşimle konuşuyorduk geçen ay aynı zamanda regl olmuştuk benim lekelenmem var kardeşim abla benim midem bulanıyor başım dönüyor dedi şüphelerim test yaptım önce hafif ikinci çizgi çıktı 5 dk sonra belirginleşti dedi hadi ya inanmam şaka yapma bana testi görcem dedim gel gidelim bak dedi annemin üst katında oturuyor çıktık bir baktım net çift çizgi hamilesin kız dedim ama ben istemiyordum hazır degilim dedi olmuş artık isteyeceksin dedim şokta kendisi onda spiral vardı kanaması çok oluyordu dra gitti kaymıştı spiral çıkarttırmıştı yazın eşi korunuyordu yani kızlar bir tane daha bebiş gelecek kardeşim kimse bilmiyor söyleme sakın tahlil yaptırcam ondan sonra dedi oglu 2 yaş 8 aylık
Gökçe saatlerce tutabiliyor ağzında ,)Benim inatci sipa zorla agzini actirsam da yutmuyo direk cikariyo agzindan. Ne yapmak lazim sasirdim artik sanirim kabullenmemz gerekiyo :)
Hoş geldinnnn :)Ben geldiiiimmmmmm :))))
Geçmiş olsun canım. Gökçede nezle oldu gece hiç uyumadi. Cold mix pek ise yaramadı bende bugün Soğan denicem. Ihlamur tarçın bal yapmış bakıcısı az evel onu icirdim zorla. Birde yarım. Ölçek aferin verdim.Kızlar ya güne hırıltılı öksürükle başladık, gece de uyumadı nerdeyse saat başı uyandısabah prospan verdim bitkisel şurup, geçen hastalığında dr vermişti. Başka ne yapsam? Ihlamur yaptım fırlattı, artık küçük de değil ki bişeyleri zorla yedirip içireyim
Bende güne katıldım ve sondan bi önceyim. Bence güzel de oldu. Biriktiricemişyerinde gün yaptık sıralama çekilişinde ben hep sonuncuyu çekenlerdenim neyse bu sefer kağıtlar ortaya atıldı ben güya totem yapıyorum okuyup üflüyorum bide herkes açıldı ilk ben seçtim ve dan dan yine sonuncuyu çektim nası başarıyorum bilmiyorum >.<
Kızlar soganı ben denemedim hiç ama burnu tıklanınca deneyeceğim ben de çünkü ben yemek yaparken soğan doğrarken gözüm burnum akıyor mutlaka açiyordur burnu üstelik bir yerde duymuştum havadaki mikropları öldürücü etkisi bile varmış
Bu aksam bende denicem soğan. İnşallah işe yarar.Kızlar soganı ben denemedim hiç ama burnu tıklanınca deneyeceğim ben de çünkü ben yemek yaparken soğan doğrarken gözüm burnum akıyor mutlaka açiyordur burnu üstelik bir yerde duymuştum havadaki mikropları öldürücü etkisi bile varmış
Hoş geldinnnn :)
ateş vücudun kendini savunma biçimi ya 38 e doğru çıkmıyoda vermeyin diyolar. Calpol ateş düşürücü ağrı kesici canımSağol canım. Hafif Ateş de var 37,5 calpol versem mi acaba. Bi de aferin soğuk algınlığına için mi yani calpolden farklı mı? Evde peditus pedifen ve calpol var sadece. Zorla bişey içirmiyorum maalesefben de kusturmaya çalışıyorum ki kustu biraz çıktı balgam
Ya evet hareketlerde de sıkıntı yok yani kuduruyor hala halsiz değilateş vücudun kendini savunma biçimi ya 38 e doğru çıkmıyoda vermeyin diyolar. Calpol ateş düşürücü ağrı kesici canım
Sagol canım kardeşim hep ben başka çocuk yapmayacağım diyordu ondan şok oldu herhalde ama işte ben mesela spiral i çok sevmiyorum adet olmadan önce lekelenme oluyor birden gelmiyor sıkıntı yapıyor ama bana biraz daha güvenli geliyor korunmak açısından ben yıllardır spiral kullandım hamilelik durumu olmadı çok şükür erkeklerin korunması bana güvenli gelmiyor pek kardeşim doğumdan sonra spiral kullandı ağustosta çıkardı 4 ay sonra hamile kaldı sağlıkla dünyaya gelsin artıkDediğin gibi yapacak bişi yokgözünüz Aydın. Bence Tamda zamaniymış zaten :)
kolay gelsin canım eşim bana hep ehliyet al dedi ben de heyecan yaparım falan diye cesaret edemedim hiç keşke ece den önce gitseymişim pişman oldum kolaylıkla üstesinden gelirsin inşallahKızlar direksiyon dersine gidiyorum ama çok kasiyorum kendimi ;( bugün üçüncü gün. Offfffff inşallah sınavda da kasmam. Ne zormuş araba kullanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?