2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Cnm prospan bizim öksürüğü daha kötü yaptı bize cok iyi gelmedi yani tıkadı cocugu daha cok (( bi doktor mutlaka salgın var cok

geçmiş olsun canım gündüz için bilmiyorum ama gecesi için kuru soğanı doğrayıp baş ucuna koyunca coldmix falan halt etmiş burdamı okudum ig de mi hatırlamıyorum ama nası iyi geldi anlatamam nefesini açtı tabi sabah tüm oda soğan kokuyodu o ayrı :))

işyerinde gün yaptık sıralama çekilişinde ben hep sonuncuyu çekenlerdenim neyse bu sefer kağıtlar ortaya atıldı ben güya totem yapıyorum okuyup üflüyorum bide herkes açıldı ilk ben seçtim ve dan dan yine sonuncuyu çektim nası başarıyorum bilmiyorum >.<

Canim oncelikle hosgeldin cok sevindim seni gordugume bide geçmiş olsun tabi ben kusburnuyla bali karistirip veriyorum canim eksi bi tad oluyo bal katmama ragmen eksi seviyosa bunu icebilir canim

Sağol canım hoşbulduk. Ekşi sever de kuşburnu neyi yani ben bi tek reçel olarak biliyorum onu

Soğanın içine bal koyup bi bardağın üzerine koyuyolar altta akan suyunu yiyolar ya. Tatlı seviyosa ondan mı verden acaba bitki çayı içirmek çok zor artık

Ayyy benim midem bulandı be iğrenç şey ama o zaman kesin azad sever

Cnm prospan bizim öksürüğü daha kötü yaptı bize cok iyi gelmedi yani tıkadı cocugu daha cok (( bi doktor mutlaka salgın var cok

Dr U vermişti iki ay önce yine aynısı oldu, prospan otrivine ve rinogest vermişti öksürük ve tıkanıklık için, geçen sefer işe yaramıştı ama belki bünyeden bünyeye değişiyordur ama yine de takip edicem prospanı

Ben coldmix damlatıyordum ve otrivine sıkıp yatırıyordum ama bu gece soğanı denerim sağolun kızlar

Aslında daha iyi birikim gibi düşün ve en son sen alıp mevzuyu kapatıyorsun

Şanssız olunca naparsan yap şanssız oluyorsun işte mesela bizde 6 arkadaş gün yaptık geçen hafta ayarladık ve çekilişi Efe'ye yaptırdım..isimleri yazdım bi koltuğa karışık attım..Efe'ye sırayla getirttim ve en son beni çekti dana ya

o kadar iyi mi cidden ya. facedeki grupta görüp yazmıştım. isterse leş gibi koksun tıkanırsa yapayım bende mutlaka

o kadar iyi mi cidden ya. facedeki grupta görüp yazmıştım. isterse leş gibi koksun tıkanırsa yapayım bende mutlaka
yani bilmiyorum ben coldmix çin yağı buhar herşey denedim ama soğan kadar fayda alamadım tabiki tıkanmasın ama işe yaradığını en azından bizde yaradığını deneyimledim.

Dediğin gibi yapacak bişi yok gözünüz Aydın. Bence Tamda zamaniymış zaten :)

Alıntılarım silinmiş @Apriori123 geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatırsınız
@Akaibu söylediğin çok mantıklı daha geçen gün görümcemler gelince konuştuk onlarda kombiyi 40 da kullanıyormuş termostat var onlarda da onlarda 60 A çok dedi ama eşim servis 60 da kullanın dedi diye indirmiyor dereceyi söyleyeyim sizin söylediklerinizi kombi çok çalışıyor bizim

Kızlar soganı ben denemedim hiç ama burnu tıklanınca deneyeceğim ben de çünkü ben yemek yaparken soğan doğrarken gözüm burnum akıyor mutlaka açiyordur burnu üstelik bir yerde duymuştum havadaki mikropları öldürücü etkisi bile varmış

Büyük oğlumun kulağı ağrıyor randevu aldım bugün dra götürcez daha önce tüp takılmıştı tüpler düştü kulagı iyileşmişti tedavi bitmişti neden yine kulağı ağrıyor bilmiyorum inşallah basit bir enfeksiyondur oğlumda anne inşallah yine tüp takılmaz dedi

Geçmiş olsun canım. Gökçede nezle oldu gece hiç uyumadi. Cold mix pek ise yaramadı bende bugün Soğan denicem. Ihlamur tarçın bal yapmış bakıcısı az evel onu icirdim zorla. Birde yarım. Ölçek aferin verdim.

Bende güne katıldım ve sondan bi önceyim. Bence güzel de oldu. Biriktiricem
Bu aksam bende denicem soğan. İnşallah işe yarar.

Kızlar direksiyon dersine gidiyorum ama çok kasiyorum kendimi ;( bugün üçüncü gün. Offfffff inşallah sınavda da kasmam. Ne zormuş araba kullanmak.

Hoş geldinnnn :)

Sağol canım. Hafif Ateş de var 37,5 calpol versem mi acaba. Bi de aferin soğuk algınlığına için mi yani calpolden farklı mı? Evde peditus pedifen ve calpol var sadece. Zorla bişey içirmiyorum maalesef ben de kusturmaya çalışıyorum ki kustu biraz çıktı balgam

ateş vücudun kendini savunma biçimi ya 38 e doğru çıkmıyoda vermeyin diyolar. Calpol ateş düşürücü ağrı kesici canım

Dediğin gibi yapacak bişi yok gözünüz Aydın. Bence Tamda zamaniymış zaten :)
Sagol canım kardeşim hep ben başka çocuk yapmayacağım diyordu ondan şok oldu herhalde ama işte ben mesela spiral i çok sevmiyorum adet olmadan önce lekelenme oluyor birden gelmiyor sıkıntı yapıyor ama bana biraz daha güvenli geliyor korunmak açısından ben yıllardır spiral kullandım hamilelik durumu olmadı çok şükür erkeklerin korunması bana güvenli gelmiyor pek kardeşim doğumdan sonra spiral kullandı ağustosta çıkardı 4 ay sonra hamile kaldı sağlıkla dünyaya gelsin artık
Kızlar direksiyon dersine gidiyorum ama çok kasiyorum kendimi ;( bugün üçüncü gün. Offfffff inşallah sınavda da kasmam. Ne zormuş araba kullanmak.
kolay gelsin canım eşim bana hep ehliyet al dedi ben de heyecan yaparım falan diye cesaret edemedim hiç keşke ece den önce gitseymişim pişman oldum kolaylıkla üstesinden gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…